تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):یک ساعت اندیشیدن در خیر و صلاح از هزار سال عبادت بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836839898




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اختصاصيمدير عامل شركت سامان گستر هتل:ايران در زمينه هتل داري حداقل 100 سال از كشورهاي دنيا عقب است


واضح آرشیو وب فارسی:موج: اختصاصيمدير عامل شركت سامان گستر هتل:ايران در زمينه هتل داري حداقل 100 سال از كشورهاي دنيا عقب است
خبرگزاري موج - مدير عامل شركت سامان گستر هتل ضمن انتقاد از نحوه مديريت هتلداري با شيوه هاي سنتي در كشور ، بر لزوم تغير نگرش بخش خصوصيي در اين امر تاكيد كرد.
به گزارش موج از اصفهان،شهرام شريف النسب مدير عامل شركت سامان گستر هتل با بيان اينكه هيچ يك از هتل ها در ايران بر پايه اصول علمي اداره نمي شوند گفت: اكثريت هتل ها به روش سنتي اداره مي شوند در واقع هتل داري در كشور، هتل داري سنتي است چرا كه اكثريت هتل هاي بزرگ داراي مالكيت خصوصي است و سرمايه گذار خود مديريت هتل را نيز انجام مي دهد و از ديگر اعضاي خانواده خويش بدون داشتن تخصص و مهارت لازم براي اداره هتل استفاده مي كند.
شهرام شريف النسب تصريح كرد: اگر از تفكر علمي بررسي كنيم تنها چيزي حدود 5 درصد از هتل ها در ايران به روش علمي اداره مي شود و مديريت در آن ها بر اساس سيستم است آن هم هتل هاي دولتي هستند كه طي چند سال اخير به اين نتيجه رسيده اند كه براي استفاده بهينه از شرايط و امكانات بايد به صورت علمي و كاربردي فعاليت كرد.
وي يكي ديگر از معضلات هتل داري در كشور را نبود نيروي متخصص به تعداد كافي دانست و گفت: بسياري از كارشناسان رشته هتل داري كه در خارج از كشور تحصيل مي نند به دليل تخصص و هوش و مهارت بالا بلافاصله از سوي شركت هاي خارجي جذب مي شوند، شركت هايي كه در زمينه هتل داري حرفي براي گفتن دارند. حال بايد بپرسيد چرا نيروي تحصيل كرده ايراني بعد از پايان تحصيل به سرعت از سوي شركت هاي فعال به خصوص در امارات جذب كار مي شوند اما در كشور ايران اينطور نيست؟ جواب اين سؤال روشن است زيرا مسئولين و تصميم گيرندگان در سازمان گردشگري و اتحاديه هتلداري با يان مقوله ضعيف برخورد كردند.
شريف النسب ادامه داد: سازمان هاي ذيربط تنها به دليل افزايش زير مجموعه هاي خويش هرگونه پيشنهاد سرمايه را جذب مي كنند بدون اينكه فكر كنند آيا اين هتل مي تواند به رشد اقتصادي مناسب برسد يا نه.
وي گفت: طي دو سال گذشته از نظر تربيت نيروي تحصيل كرده دانشگاهي در زمينه هتل داري رشد كرده ايم اما به دليل نبود نظارت و ضعف هاي قانوني و رابطه اي عمل كردن افراد، افرادي در هتل ها مشغول به كار هستند كه فارغ التحصيل رشته هاي چون كشاورزي، دبيري، علوم اجتماعي و خلاصه هر رشته اي جز هتل داري هستندو دليل اين اتفاق تنها ضعف در بخش نظارت است.

تنها 5 درصد هتل ها در ايران به روش علمي اداره مي شوند
شهرام شريف النسب تصريح كرد: اگر از تفكر علمي بررسي كنيم تنها چيزي حدود 5 درصد از هتل ها در ايران به روش علمي اداره مي شود و مديريت در آن ها بر اساس سيستم است آن هم هتل هاي دولتي هستند كه طي چند سال اخير به اين نتيجه رسيده اند كه براي استفاده بهينه از شرايط و امكانات بايد به صورت علمي و كاربردي فعاليت كرد.
در صورتي كه اگر مراجع ذي صلاح سرمايه گذار را مجبور كنند كه از فارغ التحصيلان هتل داري و مدير متخصص استفاده كند بسياري از اين مشكلات برطرف خواهد شد.
شريف النسب با بيان اينكه فضاهاي موجود هتل ها در كشور استاندارد نيست تصريح كرد: درجه بندي هتل ها در سطح كشور به صورت كيلويي انجام مي شود.اكثر درجه هايي كه به هتل ها اطلاق شده بيهوده است. يعني هتلي داريم كه در درجه بندي هتل 2 ستاره است اما اگر همين هتل مطابق با ستاندارد جهاني سنجيده شود حتي درجه مهمانپذير را درجه 3 هم نمي گيرد اما با عنوان هتل 2 ستاره در حال فعاليت است.
وي اظهار داشت با اينكه اصول هتلداري در دنيا يك اصول مشخص با چارچوب تعريف شده خاص است، اصولي كه در تمام دنيا به صورت يكسان اجرا مي شود اما ما در كشور اصولي داريم كه منشاء پيدايش آنها مشخص نيست. به طور مثال سازمان جهانگردي و اتحاديه هتل داران اعلام كرده هتل 2 ستاره مي تواند نرخ هتل 3 ستاره داشته باشد. خب اين يعني چه ؟ هتل 2 ستاره ، 2 ستاره است نه 3 ستاره . پس چگونه مي تواند نرخ هتل 3 ستاره را از مشتري دريافت كند.
اين اتفاق در حالي است كه در چارچوب و اصول هتلداري بين المللي حتي ريز ترين مسائل ديده شده است و استاندارد آن تعيين شده از ارتفاع سقف هتل هاي 1 ستاره تا 7 ستاره و يا حتي نوع چوبي كه قرار است براي چارچوب درها استفاده شود، تعداد پرسنل، فضاهاي تعريف شده و خلاصه هرآنچه براي يك مديريت صحيح و اصولي نياز است.
شريف النسب گفت: با وجود اين قوانين روشن در اصفهان هتلي مانند هتل زهره ساخته مي شود هتلي كه لابي و رستوران آن نور كافي ندارد، هتل فاقد پله فرار مي باشد .وقتي تخلفاتي اينچنين را به سازمان انعكاس مي دهيم در جواب مي گويند هنوز براي هتل پايان كار صادر نشده است. در صورتي كه بدون صدور پايان كار هتلي در حال فعاليت است. حال اگر در زماني كه هتل فعاليت مي كرد دچار حريق شد، چگونه مسافري كه در طبقه ششم ساختمان قرار دارد بدون پله فرار مي تواند خود را به طبقه همكف برساند.
شريف النسب نحوه برخورد با متخصصين و نيروهاي كارآمد را يكي ديگر از مشكلات دانست و گفت: در حالي كه شركت هاي خارجي تمام تلاش خويش را مي كنند تا نيروهاي متخصص را جذب نمايند در كشور ما بر سينه نيروي متخصص مشت كوبيده و آن را فراري مي دهيم.
هر ساله شاهد برگزاري جلسات، سمينارها و برنامه هاي مختلفي با شعارهاي فراوان در زمينه توريست و گردشگري هستيم اما تمام اين جلسات بدون اينكه به نتيجه خاصي منتهي شود به صورت ابتر باقي مي مانند.
حتي زماني كه به دليل مسائل قانوني مجبور به استفاده از نيرو هاي متخصص مي شويم ميدان و فضاي لازم براي كار را در اختيار وي قرار نمي دهيم و از افراد تنها به عنوان يك مدير سمبليك استفاده مي شود نه يك مدير اجرايي با قدرت تصميم گيري و اجرا. يعني اينكه از مدرك افراد استفاده مي شود آن هم براي اينكه سازمان هاي مربوطه نتوانند ايرادي به نحوه كار وارد نمايند.
وي به اشاره به اينكه لازم است تا نظارت و بازرسي سازمان جهانگردي و اتحاديه هتلداران قوي تر از اين عمل نمايد تصريح كرد: قدرت نظارت بايد به گونه اي باشد كه بتوان هتلي را به دليل فعاليت خارج از اصول پلمب كرد.
شريف النسب گفت: متأسفانه تا زماني كه از وجود كارشناسان اين رشته به صورت علمي استفاده نكنيم نمي توان اميدوار بود كه بتوانيم در جهت توسعه صنعت توريسم وارد عمل شويم.
زماني كه ما هنوز درحال برداشتن گام هايي براي رسيدن قدم اول در زمينه هتلداري هستيم چگونه انتظار توسعه داريم. حركت ما تا كنون رو به عقب بوده نه به سمت جلو.
با يك مقايسه ساده مي توان اين عقب گرد را بررسي كرد. شهري چون دبي تنها 30 سال است كه شروع به فعاليت كرده اما در اين مدت به چنان رشدي رسيده كه هم اكنون داراي هتل 7ستاره مطابق با استانداردهاي بين المللي است . اما در كشوري مانند ايران كه سابقه آن به بيش از هزاران سال و به زمان كوروش كبير باز مي گردد و در شهري چون اصفهان كه 350 سال قبل در آن كاروانسراي عباسي وجود داشته هنوز يك هتل 6 ستاره وجود ندارد يا حداقل يك هتل 5ستاره ، هتلي كه مطابق با استانداردهاي جهاني باشد.
با بررسي اين موارد نتيجه مي گيريم كه تا كنون در زمينه هتلداري نه تنها پيشرفتي نداشته بلكه پسرفت داشته ايم.
شريف النسب گفت: نگاه ما به صنعت هتلداري و گردشگري يك نگاه اقتصادي نيست . ما هنوز اين صنعت را جدي نگرفته ايم و آنگونه كه شايسته است از آن حمايت نكرده ايم زيرا هنوز نفت و درآمد حاصل از آن را تنها منبع ارزآوري مي دانيم. در حالي كه بسياري از كشورهاي جهان بدون داشتن منابع نفتي و گازي و تنها بواسطه وجود جاذبه هاي طبيعي و تاريخي و صنايع دستي و به كمك صنعت توريسم داخلي و خارجي در حال فعاليت اند. صنعتي كه با ورود هر گردشگر به داخل كشور حداقل 10 شغل ايجاد خواهد شد و منابع اقتصادي فراواني را براي كشور خواهد داشت.
وي گفت: تصميم گيري ها در مورد كارها عقلاني و اصولي نيست و همين موضوع سبب شده تا صنعت هتلداري ما روبه قهقرا مي رود. وقتي ما در تأمين اولين نياز گردشگر كه محل اقامت مناسب است دچار مشكل هستيم زماني كه نمي توانيم پذيرايي خوبي از گردشگر داشته باشيم و اسكان مناسب براي گردشگر يك دغدغه است پس در بقيه قضايا نيز دچار مشكل خواهيم بود. گردگشري كه به راحتي استراحت نكرده و پذيرايي مناسبي از آن صورت نگرفته است نظر مساعدي نسبت به ديگر موارد نخواهد داشت.
شريف النسب ايران را در زمينه هتلداري حداقل 100 سال از كشورهاي ديگر دنيا عقب دانست و گفت: وقتي دبي با 30 سال و تركمنستان كه تنها 16 سال از استقلال آن مي گذرد در زمينه هتلداري اينچنين پيشرفت كرده است متوجه مي شويم كه ما در طي 350 سال گذشته از زمان ساخت كاروانسراي عباسي تا كنون چقدر پيشرفت كرده ايم.
 سه شنبه 2 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن