تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هرچیز بهاری دارد و بهار قرآن ماه رمضان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826507594




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چند تن از فرماندهان دوران جنگ: امام منادي وحدت دردوران دفاع‌مقدس بودند


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: چند تن از فرماندهان دوران جنگ: امام منادي وحدت دردوران دفاع‌مقدس بودند
داخلي. اجتماعي. دفاع مقدس. مازندران.

جمعي از فرماندهان دوران جنگ ، امام خميني (ره) را منادي وحدت بين فرماندهان جنگ و نيروهاي مدافع انقلاب در دوران دفاع مقدس دانستند.

آنها در گفت وگو با خبرنگار ايرنا مركز مازندران تقوا، گذشت ، ايثار ، شجاعت ، تدبر در قرآن مطالعه در نهج البلاغه و پيروي از دستورات آن و اطاعت از امر خدا را يكي از رموز موفقيت ايثارگران در دوران دفاع مقدس بيان كردند.

اين فرماندهان دوران دفاع مقدس گفتند: وحدت و انسجام ، پشتيباني مالي و معنوي مسوولان بلند پايه استاني و شهرستاني و سركشي آنها به جبهه و جنگ و نيز حمايت از خانواده‌هاي آنها در موفقيت شان تاثير بسزايي داشته است.

آنها همچنين افزودند: براي حفظ ارزش‌هاي دفاع مقدس بايد خاطرات آن را از زبان فرماندهان جنگ و نيز رزمندگان زنده نگه داشت و به نسل جديد آموخت.

فرمانده گردان ‪ ۲۰۷‬عاشورا بابل گفت: امام خميني (ره) وحدت و همبستگي را در دوران جنگ بين نيروهاي مدافع انقلاب و فرماندهان جنگ ايجاد كرد و همين مساله يكي از رموز موفقيت رزمندگان در مقابل دشمنان بوده است.

سرهنگ "كريم‌جان بابازاده" كه به مدت پنج سال فرماندهي گروهان وجانشيني آن را در عمليات مختلف از جمله بدر ، رمضان و بيت‌المقدس بر عهده داشت افزود: نيروهاي انقلابي و ارزشي با مطالعه و الگوبرداري از فرامين و احاديث و روايات ائمه‌اطهار و به كارگيري آن در دوران جنگ توانستند در مقابل دشمن بايستند.

وي اشاره كرد: به عنوان نمونه در پايگاه شهيد بهشتي لشكر ‪ ۲۵‬كربلا در اهواز رزمندگان از ساعت ‪ ۲۳‬شب تا قبل از نماز صبح براي قرائت قرآن و تدبر در معاني و مفهوم آن ، مطالعه در نهج البلاغه ، صحيفه سجاديه مي‌نشستند و براساس آن وصيت‌نامه تنظيم مي‌كردند.

وي افزود: شهيد "حسين علي كريمي" و "عبدالله محمدزاده" با مطالعه در قرآن و نهج البلاغه با انتخاب مطالبي وقايع تاريخ را با وقايع عصر خودشان وفق داده و وصيت نامه‌هايي را براساس آن تكميل مي‌كردند كه بعد از به شهادت رسيدن اين دو شهيد با خواندن وصيت نامه‌هايشان متوجه مي‌شديم كه تاريخ عمليات جنگهاي پيامبر (ص) و امام علي (ع) تكرار شده است.

وي تصريح نمود: رزمندگان در عمليات مختلف با راز و نياز با خدا ، توسل به ائمه اطهار و معصومين و نيز با ناله‌هاي جانسوز شبانه در نيمه‌هاي شب در دل سنگرها و در ميان خاكريزها ، آنقدر به خدا نزديك مي‌شدند كه در حمله به دشمن را كه در خواب غفلت فرو رفته بودند براي به اسارت در آوردن آنها آسان مي‌نمود.

وي اظهار داشت: ايثارگران دوران جنگ نه تنها با يك كشور عراق بلكه با تمام كشورهاي همدست آمريكا رو به رو بودند.

وي افزود: ما در جنگ نه حالت تهاجمي بلكه به حالت تدافعي و پدافند بوديم و با سد كردن در مقابل دشمن ، جلوي تعرض آنها را به كشور از لحاظ زميني ، دريايي و هوايي مي‌گرفتيم.

اين جانشين گردان امام حسين (ع) بابل به گذشت و ايثارگريهاي رزمندگان اشاره نمود و گفت: در عمليات "طريق القدس" يعني بعد از آزادسازي شهر بستان كه رزمندگان معبر را قبل از آن باز كرده بودند بعد از چند شب دشمن معبر باز شده را مين‌گذاري و مانع يورش نيروهاي انقلابي به سمت دشمن شدند كه در اين زمان فرمانده از نيروهاي داوطلب خواست تا با خنثي كردن مين‌ها ، زمينه عبور را براي رزمندگان فراهم نمايند.

وي گفت: در آن زمان تعداد ‪ ۱۰‬الي ‪ ۱۲‬نفر از ايثارگران با در آوردن لباس و پوتين ، يكي پس از ديگري روي مين افتادند و پلي براي حركت گردان شدند تا آنها در محاصره دشمن قرار نگيرند.

سرهنگ "جان بابازاده" به وحدت و همبستگي بين فرماندهان جنگ و مسوولان استاني و كشوري اشاره كرد و گفت: سردار "مرتضي قرباني" ، سردار "قاليباف" و سردار "كميل" و نيز فرماندهان در لشكر ‪ ۲۵‬كربلا ، ارتباط مستقيم با فرمانداران ، بخشداران ، استاندار و نماينده ولي فقيه براي پشتيباني جنگ نسبت به لشكر و تيپهاي مختلف از لحاظ مالي و نيروهاي انساني داشتند.

وي افزود: سركشي مسوولان همچون مرحوم حضرت آيت‌الله "هادي روحاني" نماينده ولي فقيه در شهرستان بابل و نيز مرحوم "مجدآرا" استاندارمازندران از جبهه و جنگ و تامين نيازهاي رزمندگان و سركشي به خانواده‌هاي آنها روحيه همبستگي و مقاومت و برنامه ريزي براي نابودي دشمنان را درايثارگران به وجود مي‌آورد.

وي همچنين به حضور زنان در پشت جبهه‌هاي جنگ با تهيه وسايل و امكانات و بافت لباس و پوشاك گرم در زمستان زمينه مقاومت را در دل رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس به وجود مي‌آوردند.

اين جانباز جنگ تحميلي افزود: زماني كه در عمليات "رمضان" مجروح و در بيمارستان شيراز بستري بودم مادران و خواهران زينب گونه از ما پرستاري مي‌كردند و در آن نيمه‌هاي شب با ذكر يا فاطمه (س) يا علي(ع) و با خواندن نماز شب ، دعا سر مي‌دادند.

وي اظهار داشت: در حال حاضر وظيفه فرماندهان دوران جنگ ارايه فرهنگ جنگ و دفاع مقدس به نسل جديد است.

فرمانده گردان ‪ ۲۰۷‬عاشورا با بيان اينكه ما فرماندهان دوران جنگ بايد هوشيار باشيم تصريح كرد: دشمن از طرق مختلف قصد نابودي فرماندهان جنگ بطور مستقيم و نفوذ در فرزندان و نسل آنها بصورت غيرمستقيم دارد تااز اين راه بتواند با شبيه خون فرهنگي به اهداف خود برسد.

وي اشاره كرد: مسوولان بايد با زنده نگه داشتن خاطرات فرماندهان و گردآوري آن در قالب كتاب و فيلم و نيز انتقال آن به نسل جديد ارزشهاي دوران دفاع مقدس را حفظ كنند.

سرهنگ "جان بابازاده" با اشاره به اينكه شهداي جنگ تحميلي ، حفظ حجاب زنان را كه تيري به قلب دشمن است را خواستار شدند خاطر نشان كرد: ما بايد با حفظ حجاب اسلامي ، جلوگيري از اعتياد ، سرقت ، مفاسد اجتماعي ، اخلاقي و نيز حفظ ارزشهاي اسلام ، احترام به معلولين و جانبازان ياد و خاطره شهداي انقلاب را براي هميشه زنده نگه داريم.

جانشين فرماندهي سپاه بابل نيز درباره دوران دفاع مقدس گفت: بسيجيان در دوران دفاع مقدس و در ميدان جنگ از خود حركتي نشان دادند كه براي دنيا شگفت‌آور بود و حضور آنها در روحيه رزمندگان مستقر در سازمان‌هاي نظامي همچون ارتش و سپاه تاثير معجزه آسايي داشته است.

سرهنگ "ابوتراب نوروزيان" افزود: دوران دفاع مقدس نشان داد كه همه نيروها و آحاد مردم در اعتلاي سخنان گوهربار حضرت امام خميني (ره) و دفاع از سرزمين اسلامي‌مان هيچ ترديدي به خود راه ندادند و بلافاصله بعد از دستورات رهبر كبيرانقلاب ، ملت با جان و مالش اقدام به دفاع از كشور نمودند.

وي اشاره كرد: دفاع مقدس باعث شد كه همه ملت ايران از هر طبقه‌اي به هم وصل شوند و در مقابل دشمنان كه در ظاهر تنها صدام جنايتكار بود ولي كشورهاي آمريكا ، ايتاليا ، فرانسه ، آلمان و غيره حضور داشتند بايستند.

وي تصريح نمود: بعد از فرمان حضرت امام براي حضور در جبهه‌هاي جنگ به پادگان "نصر" تهران كه مربوط به كميته انقلاب اسلامي بود اعزام و بعد از مدت يك ماه آموزش نظامي طي ديدار با حضرت امام (ره) در حسينيه جماران با هواپيما به خوزستان حركت كردم.

وي اضافه كرد: بعد از مدت كوتاه سرانجام به جزيره "مينو" اعزام و به مدت سه ماه به حالت پدافندي جهت حفظ اين جزيره توسط نيروهاي بسيجي كه از نقاط مختلف به آنجا اعزام شدند خدمت نمودم.

وي بيان كرد: در آن زمان در شهرها و محلات نيز با جمع‌آوري لباسهاي گرمي كه زنان براي رزمندگان مهيا مي‌كردند و نيز با تهيه ماشين‌آلات و امكانات مورد نياز جبهه نقش خود را در دوران دفاع مقدس ايفا مي‌كردند.

فرمانده گردان "ذوالفقار" ، امام "محمد باقر (ع)"، گردان "انصارالحسين" و امام "حسن مجتبي" در دوران جنگ گفت: يكي از دستاوردهاي مهم دوران دفاع مقدس ، عزل بني صدر و نصب مقام معظم رهبري به رياست جمهوري بود كه به دنبال آن وحدت بين نيروهاي مسلح به وجود آمد.

سرهنگ "نوروزيان" افزود: در آن زمان حصرآبادان به فرمان حضرت امام خميني (ره) رخ داد كه حضور نيروهاي مسلح براي فرماندهي را به وجود آورد به همين علت از مازندران يك تيپ ‪ ۲۵‬كربلا كه بعد از عمليات محرم در سال ‪ ۱۳۶۰‬بلافاصله با حضور نيروهاي مردمي و بسيجيان تبديل به لشكر ‪ ۲۵‬كربلا شده بود امكاناتي را از دشمنان گرفته و بر اين اساس موجب گسترش اين نيروها و حضور در عمليات مختلف را به وجود آورد و موفقيتهاي زيادي را توانستيم كسب كنيم.

اين جانباز جنگ تحميلي كه ‪ ۱۹‬ماه در جبهه حضور داشت تصريح نمود: امروز اين همبستگي و تعامل بين نيروهاي بسيجي و سپاه در همه زمينه‌ها با وزارت كشور، ستاد مسلح و فرماندهي كل كشور در حال انجام است و اين يكي از دستاوردهاي مهم هشت سال دفاع مقدس است.

جانشين فرماندهي سپاه بابل خاطر نشان كرد: شهدا دفاع مقدس بيشترين نقش را در هماهنگي و وحدت بين نيروها داشتند و ما بايد با حفظ و پاسداشت خون آنها ارزشهاي دوران دفاع مقدس را گرامي بداريم. ك/‪۴‬
 سه شنبه 2 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 249]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن