واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: وزيران دفاع وخارجه انگليس از مشاركت درجنگ عراق و افغانستان دفاع كردند
لندن - وزيران دفاع و خارجه انگليس طي سخناني در كنگره سالانه حزب كارگر از مشاركت كشورشان در جنگ عراق و افغانستان حمايت كردند.
به گزارش ايرنا، "دز براون " وزير دفاع انگليس عصر دوشنبه در كنگره حزب كارگر در شهر منچستر گفت : نظاميان انگليسي كه در عراق و افغانستان مي جنگند كار مهمي انجام مي دهند و مستحق حمايت و تشويق از سوي مردم هستند.
مشاركت دولت انگليس در جنگ عراق و افغانستان با مخالفت هاي گسترده اي در ميان افكار عمومي و سازمان هاي مدني و صلح طلب اين كشور مواجه است .
وزير دفاع انگليس گفت : در حال حاضر حدود 15 هزار نظامي انگليسي در خارج از كشور خدمت مي كنند كه 12 هزار نفر از آنان در عراق و افغانستان حضور دارند.
دز براون افزود: نظاميان انگليسي در عراق دستاوردهاي زيادي داشته اند و با توجه به پيشرفت هاي حاصل شده ، در سال آينده مي توانيم شاهد تغييرات مهمي در ماموريت نظاميان انگليسي در عراق باشيم .
انگليس در حال حاضر حدود چهار هزار نظامي در عراق دارد كه اكثرا در استان بصره در جنوب عراق مستقر هستند.
وي در مورد افغانستان نيز اظهارداشت : شرايط افغانستان در حال حاضر متفاوت از عراق است ولي نظاميان انگليسي پيشرفت هاي مثبتي حاصل كرده اند.
در حالي كه منتقدان اعتقاد دارند دو جنگ همزمان عراق و افغانستان فشار زيادي به نظاميان انگليسي وارد مي كند و روحيه و تجهيزات آنان را تضعيف نموده ، وزير دفاع انگليس معتقد است دخالت نظامي در مناطق ديگر برخي اوقات به دليل دفاع از منافع ملي و حمايت از كساني كه كمك مي خواهند اجتناب ناپذير است .
وي گفت : در قرن 21 سياست خارجي پيشرو نيازمند نيروهاي مسلح پيشرو نيز مي باشد كه در صورت نياز بتوانند در مناطق خارج از خانه نيز مداخله كنند.
ديويد ميليبند وزيرخارجه انگليس نيز طي سخناني در كنگره حزب كارگر از حضور نظامي اين كشور در عراق و افغانستان دفاع كرد و مدعي شد: تداوم حضور نظاميان انگليس در آن دو كشور به مردم كمك مي كند در فضايي بدون ترس زندگي كنند.
وي درباره انفجار اخير در پايتخت پاكستان نيز گفت : انگليس در مبارزه با شيطان تروريسم شانه به شانه در كنار پاكستان ايستاده است .
وزيرخارجه انگليس همچنين به روسيه در مورد هرگونه تلاش براي بي ثبات كردن دولت گرجستان هشدار داد.
وي در ادامه گفت : دولت كارگري انگليس با سازمان ها و نهادهاي بين المللي و منطقه اي بويژه در اروپا همكاري نزديكي دارد.
ميليبند، حزب محافظه كار را به فاصله گرفتن از نهادهاي اروپايي و همچنين آمريكا متهم كرد و افزود: در مقابل حزب كارگر معتقد است كه بايد براي دفاع از ارزش هاي خود با نهادهاي بين المللي در دو سوي آتلانتيك همكاري و مشاركت نزديكي داشته باشيم .
شبد** اروپام **345**1501
دوشنبه 1 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]