تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 21 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سلام را رواج ده تا خير و بركت خانه ‏ات زياد شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840208170




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

/خبر كامل/ ضيافت افطاري دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي تهران با حضور وزير بهداشت برگزار شد


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /خبر كامل/ ضيافت افطاري دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي تهران با حضور وزير بهداشت برگزار شد


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: آموزشي

وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با حضور در ضيافت افطاري دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي تهران از نزديك با مشكلات و مسائل اين دانشجويان آشنا شد و به پرسش و پاسخ با دانشجويان پرداخت.

به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه علوم پزشكي تهران، دكتر كامران باقري لنكراني وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در ضيافت افطاري با دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي تهران ازاستخدام 42هزار نفر در وزارت بهداشت در سه سال گذشته، عدم اجراي طرح بومي‌گزيني در رشته‌هاي پزشكي، دندانپزشكي و داروسازي، بازنگري روند آموزش مقطع انترني، افزايش كمك هزينه تحصيلي دانشجويان علوم پزشكي و برگزاري المپياد فرهنگي دانشجويان براي اولين بار در دهه فجر خبر داد.

وي پيرامون بحث بومي گزيني در كنكور، گفت: آنچه كه در وزارت بهداشت انجام شده‌، اجراي بومي گزيني در 8 رشته كارداني و كارشناسي و در 30 استان كشور بوده است.

هدف از اجراي طرح بومي‌گزيني تربيت و جذب نيرو در مناطق مورد نياز است

استخدام 42 هزار نفر در وزارت بهداشت در سه سال گذشته

وي هدف از اجراي اين طرح در اين 8 رشته را تربيت و جذب نيرو در مناطق مورد نياز دانست و افزود: در سه سال گذشته 42 هزار نفر در وزارت بهداشت استخدام شده‌اند كه اين رقم بي نظيري در طول كاركرد وزارت بهداشت مي‌باشد، از اين تعداد حدود 70 درصد به صورت بومي در برخي استانها جذب بازار كار شده‌اند.

عدم اجراي طرح بومي‌گزيني در رشته‌هاي پزشكي، دندانپزشكي و داروسازي

وي پيرامون سه رشته پزشكي، دندانپزشكي و داروسازي و نيز اجراي طرح بومي گزيني در اين رشته‌ها يادآور شد: در اين رشته‌ها به هيچ وجه بومي گزيني نشده است.

وي با اشاره به امكان انتخاب رشته مجدد براي رتبه‌هاي سه رقمي كنكور گفت: بالطبع اگر اجحافي در حق كسي صورت گرفته باشد، با اين بازنگري فضاي جايگزيني براي وي به وجود خواهد آمد.

وي تصريح كرد: در دانشگاه‌هاي علوم پزشكي هرچه دانشجويان مقاطع كارداني و كارشناسي به سمت استخدام پيش روند، مي‌توان از انباشت فارغ‌التحصيلان جلوگيري كرد.

روند آموزش مقطع انترني بازنگري مي‌شود

دكتر لنكراني بازنگري در روند آموزش بويژه در مقاطع انترني را در دستور كار وزارت بهداشت عنوان كرد و گفت: ‌دبيرخانه شوراي پزشكي عمومي در وزارتخانه فعال شده تا بخش‌هاي آموزشي را از بخشهاي درماني تفكيك كند، اين كار بسيار مهم است و به استفاده از فضاهاي آموزشي به اندازه ظرفيت و كفايت كمك مي‌كند.

نبايد با دانشجويان انترني نيازهاي درماني را پوشش داد

وي با بيان اينكه نبايد با دانشجويان انترني نيازهاي درماني را پوشش داد، اظهار كرد: ‌اصلاحاتي صورت گرفته تا طي آن بخشهايي كه از بهره آموزشي پايينتري برخوردارند، تبديل به بخشهاي درماني شده و جاهايي كه بهره آموزشي بالايي دارند، كاربرد آموزشي داشته باشند.

افزايش كمك هزينه تحصيلي دانشجويان علوم پزشكي

وي در خصوص كمك هزينه تحصيلي براي دانشجويان، تصريح كرد: ‌كمك هزينه تحصيلي نسبت به گذشته 2/5 برابر افزايش داشته است، امسال نيز اين مسئله در دستور كار هيات امناي دانشگاهها قرارگرفته است، به طوريكه براي دانشجويان Phd ‌ كمك هزينه به صورت درصدي از حقوق استاديار پرداخت خواهد شد و براي دستياران حدود 100 هزار تومان افزايش حقوق داريم.

وي به آينده شغلي و فضاي كاري پزشكان عمومي و فارغ التحصيلان رشته‌هاي علوم پزشكي اشاره كرد و گفت: ما خوشحاليم كه در بسياري از رشته‌هاي علوم پزشكي، بيكار نداريم، البته اين به اين معني نيست كه در همه رشته‌ها در اوج قرار داريم، بلكه ما در برخي رشته‌ها از جمله مامايي دچار چالش هستيم.

بيشترين نرخ بيكاري به فارغ‌التحصيلان مامايي اختصاص دارد

وي با بيان اينكه بيشترين نرخ بيكاري را فارغ التحصيلان مامايي در ميان رشته‌هاي علوم پزشكي دارند، اظهار كرد: دليل اين امر آنست كه در اين بخش نيازسنجي صورت نگرفته و در بخش دولتي مجوزهاي بي حد و حصر صادر شده است، به طوريكه در حال حاضر خيل عظيمي از كاردانهاي مامايي بيكار هستند.

وي با بيان اينكه رشته كارداني مامايي بازدهي كاري مناسبي در نظام فعلي سلامت ندارد، گفت: دو سال است كه در اين رشته دانشجو پذيرفته نمي‌شود، چراكه ما با نگاه به تناسب بين ظرفيت‌ها و نيازها، رشته‌ها را بازنگري مي‌كنيم.

امكان خصوصي سازي در مقطع دستياري تخصصي وجود ندارد

اجازه نمي‌دهيم افراد با پول و خارج از فضاي آزمون وارد رشته دستياري شوند

دكتر لنكراني به بحث خصوصي سازي در آموزش تخصصي كشور اشاره كرد و افزود: در حال حاضر امكان خصوصي سازي در مقطع دستياري تخصصي وجود ندارد، در رشته دستياري تخصصي حدود 17 هزار نفر با هم در رقابت هستند، اين در حاليست كه در سالهاي گذشته حدود 12 هزار نفر پذيرش دستيار داشتيم.

وي با بيان اينكه در تمام رشته‌ها بايد نياز سنجي‌هاي لازم صورت بگيرد، گفت: رشته‌هاي دستيار تخصصي بر اساس نيازهاي موجود توسعه مي‌يابند، بنابراين در اين آزمون و با وجود رقابت سنگين اجازه نمي‌دهيم كه افراد با پول و خارج از فضاي آزمون وارد رشته دستياري شوند و با اين مساله به شدت برخورد قانوني مي‌كنيم.

وي به شعبه بين المللي كيش اشاره كرد و گفت: وجود اين واحدها باعث افتخار است، در اين واحدها آزمون و مصاحبه لحاظ شده است و تاكيد ما اينست كه اين واحدها از دانشگاه مادر جدا باشند و فضاي باليني اين دانشگاه‌ها هيچ ارتباطي با دانشجويان دولتي نداشته باشد.

برگزاري المپياد فرهنگي دانشجويان براي اولين بار در دهه فجر

وي از برگزاري المپياد فرهنگي دانشجويان براي اولين بار در دهه فجر امسال خبر داد و افزود: امور فرهنگي با وجود تمام مشكلات به عنوان يك اولويت ويژه مورد نظر وزارتخانه است.

دكتر لنكراني در خاتمه پيرامون رشته پرستاري، تصريح كرد: سعي كرده‌ايم در اين زمينه به سمت وظيفه محوري حركت كنيم و طي آن كارشناسي ارشد رشته مراقبتهاي ويژه و 8 رشته مختلف ديگر تعريف شده است. در همين راستا در تعريف رشته‌ها بايد به مساله كارآفريني بيشتر دقت شود.

به گزارش ايسنا، دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي تهران نيز در اين مراسم كه روز گذشته برگزار شد، خواستار اجراي طرح ارجاع براي حل مشكلات موجود، پيش‌بيني برنامه‌هايي براي پرورش فعالان فرهنگي در دانشگاهها و بازنگري آيين‌نامه خوابگاههاي دانشجويي با استفاده از نقطه نظرات دانشجويان شدند و بر خصوصي سازي و ايجاد موسسات آموزشي غيردولتي براي رشته‌هاي تخصصي، ساماندهي آيين‌نامه نخبگان، تشكيل شوراي سياستگذاري و ارزشيابي گروه‌هاي تخصصي با حضور دانشجويان و اجراي طرح جامع كارسنجي براي اعضاي هيات علمي تاكيد كردند.

بر اين اساس غروي مسوول شوراي صنفي دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي تهران در اين نشست با بيان اينكه به دانشجويان دوره انترني به ديد يك نيروي كار ارزان نگريسته مي‌شود، گفت: در بسياري از كشورها دانشجويان رشته پزشكي پس از پايان دوره استيجري صاحب مدرك دكتراي عمومي شده و پس از آن به مدت دو سال ملزم به كار در بيمارستان‌هاي تحت پوشش دانشگاه‌ها با دستمزد يك پزشك عمومي هستند، در حالي كه در كشور ما عدم توانايي در پرداخت دستمزد، توجيهي براي كارانه پايين انترن‌ها به عنوان نيروي كار ارزان است.

با اجراي طرح ارجاع، مشكلات آزمون دستياي پزشكي حل مي‌شود

وي با اشاره به مدت طولاني تحصيل در رشته پزشكي، تصريح كرد: يك پزشك پس از مدت طولاني، در صورت اخذ تخصص و در صورت داشتن پشتوانه مالي، مي‌تواند تشكيل خانواده دهد.

غروي در ادامه به اجرايي نشدن طرح سيستم ارجاع در كشور، اشاره كرد و گفت: بر اساس اين طرح، پزشكان متخصص تنها با كسب معرفي نامه از سوي پزشك عمومي بيمار، حق پذيرش وي را دارند كه اين طرح از مزاياي بسياري برخوردار است ولي متاسفانه عملي نمي‌شود.

وي با بيان اينكه با اجراي اين طرح، مشكلات مربوط به آزمون دستياي پزشكي حل خواهد شد، گفت:پزشكان عمومي با اجراي اين طرح و اطمينان از آينده شغلي خود،‌ ديگر دغدغه شركت در آزمون دستياري پزشكي و قبولي در آن را نخواهند داشت.

وي با بيان اينكه اجراي طرح سيستم ارجاع باعث افزايش سطح علاقمندي به رشته‌هاي تخصصي و كاهش اختلاف درآمد بين پزشكان عمومي و متخصصين مي‌شود، خواستار رفع موانع موجود در عملي شدن اين طرح شد.

تاسيس شعب بين‌المللي گامي در جهت خصوصي سازي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي است

مسوول شوراي صنفي دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي تهران به تاسيس شعب بين‌المللي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي كشور اشاره كرد و افزود: در ابتدا هدف از راه‌اندازي اين شعب، جذب دانشجوي خارجي و ارتقاي جايگاه دانشگاه‌هاي علوم پزشكي كشور در سطح بين‌المللي بوده ولي متاسفانه درصد بسيار كمي از دانشجويان خارجي در اين شعب تحصيل مي‌كنند.

وي با تاكيد براينكه پس از محقق نشدن جذب دانشجوي خارجي هدف در قالب يك راهكار براي جلوگيري از خروج دانشجويان ايراني كه در معرض بحران‌هاي فرهنگي و آسيب‌هاي اجتماعي هستند، عنوان شد، خاطرنشان كرد: اين در حاليست كه متاسفانه اين طرح گامي در جهت خصوصي سازي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي بود و دانشجويان با پرداخت هزينه از بهترين امكانات، تجهيزات و تسهيلات بهره‌مند مي‌شوند كه اين از عدالت اجتماعي به دور است.

غروي با اشاره به طرح بومي گزيني در كنكور پيشنهاد داد: با توجه به اينكه دانشگاه‌هاي بزرگ كشور تخصص محور هستند، بايد پذيرش دانشجويان دكتراي عمومي در اين دانشگاه‌ها حذف شود، در اين شرايط دانشگا‌ه‌هايي چون دانشگاه علوم پزشكي تهران تخصصي مي‌شوند و مشكل بومي گزيني و رقابت براي حضور در اين دسته از دانشگاه‌ها حل مي‌شود.

پرورش فعالان فرهنگي در دانشگا‌ه‌ها در دستور كار قرار گيرد

اسماعيلي عضو بسيج دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي تهران از وجود خلاء فعاليتهاي فرهنگي در دانشگاه‌هاي سراسر كشور ابراز تاسف كرد و گفت: براي پر كردن اين خلا بايد كميته‌اي در وزارت بهداشت با حضور نخبه‌هاي فرهنگي و سياسي و علاقه‌مندان به فعاليتهاي فرهنگي و سياسي تشكيل شود تا فعالان فرهنگي آموزش ديده و پرورش يابند.

وي افزود: آشنايي با امور فرهنگي، فعاليتهاي تشكيلاتي و نيز هدفمند كردن كارهاي فرهنگي و توسعه آن از مزاياي چنين اقداماتي است.

اسماعيلي وجود يك سيستم تشويقي جهت ترغيب فعالان فرهنگي و رونق فعاليتهاي فرهنگي را ضروري عنوان كرد و گفت: نبود بودجه كافي براي انجام امور فرهنگي عرصه را براي دانشجويان به عنوان يكي از مجريان عرصه فرهنگ تنگ مي‌كند و باعث دلسردي آنها از ادامه راه مي‌شود.

وي با اشاره به بي توجهي نسبت به كرامت بيماران، اظهار كرد: متاسفانه اين مهم در بيمارستان‌هاي آموزشي ما مورد غفلت قرار گرفته است.

بازنگري آيين‌نامه خوابگاه‌هاي دانشجويي ضروريست

همچنين مهديزاد، عضو شوراي صنفي كوي دختران دانشگاه علوم پزشكي تهران رفتار دور از شان دانشجو از سوي برخي از مسوولين امور خوابگاهها را از مهمترين معضلات موجود در زندگي خوابگاهي عنوان كرد و گفت: در ماده 11 آيين نامه خوابگاه‌هاي دانشجويي، به صراحت آمده است كه مسئولين دانشگاه بايد نيروهاي داراي تحصيلات دانشگاهي در رشته‌هاي علوم رفتاري، تربيتي و مددكاري اجتماعي را براي تصدي امور سرپرستي خوابگاه، سايت و غيره انتخاب كنند، در حالي كه متاسفانه بيش از 70 درصد كارمندان امور خوابگاه‌هاي دانشگاه، تحصيلاتي در حد ديپلم و يا حتي پايينتر دارند، بنابراين چنين بي مبالاتي‌ها، تنش‌هايي را به دنبال دارد كه روز به روز اوضاع را وخيم‌تر مي‌كند.

وي به كمبود فضاهاي خوابگاهي اشاره كرد و افزود: مديريت امور خوابگاه‌ها در سال جاري از اعطاي خوابگاه به دانشجويان كارشناسي ارشد سرباز زد و دانشجوياني با رتبه‌هاي برتر در آزمون كارشناسي ارشد كه توانايي تهيه مسكن ندارند در استفاده از خوابگاه محروم هستند.

مهديزاده عدم استفاده از خوابگاه‌ها در تابستان را يكي ديگر معضلات موجود معرفي كرد و افزود: دانشجويان كه در طول سال تحصيلي به دليل انجام امور آموزشي، فرصتي براي پژوهش ندارند، ناچارند تا در 3 ماهه تابستان به اين امر بپردازند ولي متاسفانه عدم اسكان تابستاني دانشجويان حتي با ارائه معرفي نامه از سوي مراكز تحقيقاتي، سد بزرگي براي انجام فعاليتهاي پژوهشي دانشجويان شهرستاني به وجود آورده است.

مهديزاده خواستار بازنگري آيين‌نامه خوابگاه‌هاي دانشجويي با حضور نمايندگان دانشجويان شد و افزود: آيين‌نامه فعلي بدون توجه به نيازها و نظرات دانشجويان تنظيم شده است.

هرمزپور عضو جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي تهران، سيستم آموزش پزشكي عمومي كشور را نامناسب دانست و گفت: ‌از جمله نقايص موجود در اين سيستم، تحميل كار كاذب بر كارورزان است كه آنها را بي رغبت مي‌كند وعواقب بسيار بدي را به دنبال دارد، بر اين اساس آنها در آينده براي شركت در آزمون دستياري رشته‌هاي سطح پايين را انتخاب مي‌كنند و رشته‌هايي چون جراحي و اطفال عاري از نخبگان مي‌شود.

وي افزايش 10 درصدي ظرفيت دانشگاه‌هاي تهران را تصميمي عجولانه عنوان و اظهار كرد: نبايد بدون كار كارشناسي تصميماتي با اين فراگيري اتخاذ كرد.

وي با اشاره به وضعيت دانشگاهها در مسير توسعه، تصريح كرد: به راستي مسوولين تا چه حد تصميمات دانشگاه را به عنوان يك خانه فكر در چشم‌اندازها، اهداف و انجام امور لحاظ مي‌كند، متاسفانه اين رابطه كمرنگ شده و در حال حاضر تفاوت چنداني ميان دانشگاه با مدرسه از لحاظ محتوا ديده نمي‌شود.

خصوصي سازي از مهاجرت نخبگان جلوگيري مي‌كند

دكتر امير معتمدي، معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي علوم پزشكي تهران نيز در اين نشست با اشاره به روند مهاجرت نخبگان از ايران به كشورهاي آسياي ميانه و ساير كشورها، گفت: بسياري از كساني كه بعد از فارغ التحصيلي فرصت ادامه تحصيل در كشور را ندارند به كشورهاي آسيانه ميانه و ساير كشورها مهاجرت كرده و عملا درگير معضلات فرهنگي مي‌شوند، در اين ميان مي‌توان با گسترش خصوصي سازي و ايجاد موسسات آموزشي غيردولتي براي رشته‌هاي تخصصي، فرصت لازم براي ادامه تحصيل دانشجويان را در داخل كشور فراهم كرد.

وي به عملياتي كردن پژوهش‌ها اشاره كرد و افزود: موسسه رويان و مركز تحقيق ضايعات نخاعي از جمله نمونه‌هاي كاربردي كردن پژوهشها هستند كه بايد اين مساله بيشتر از گذشته تقويت شود.

تاكيد بر ساماندهي آيين‌نامه نخبگان

همچنين، حوريه علايين عضو مركز پژوهشهاي استعدادهاي درخشان دانشگاه علوم پزشكي تهران با اشاره به برخي سردرگمي‌هاي موجود در ميان نخبگان، ادعا كرد: ‌متاسفانه قانون يا آيين‌نامه استاندارد، همه جانبه و يكسان براي نخبگان در سراسر كشور پيش‌بيني نشده است و در حال حاضر چندين سازمان در كشور از جمله وزارتخانه‌هاي علوم، بهداشت و بنياد ملي نخبگان متولي امر نخبگان هستند، بر اين اساس برخي از نخبگان از چندين مركز حمايت مي‌شوند در حالي كه تعدادي ديگر از اين حمايت‌ها محروم هستند.

تحصيل همزمان در دو رشته براي دانشجويان برتر دكتري تخصصي فراهم شود

شوراي سياستگذاري و ارزشيابي گروه‌هاي تخصصي با حضور دانشجويان تشكيل شود

كيهان فر يكي از دانشجويان حاضر در اين نشست، درخصوص امكان تحصيل همزمان در دو رشته براي دانشجويان برتر، گفت: خوشبختانه اين شرايط براي دانشجويان برتر دستياري باليني فراهم شد و اميد است كه اين امكان براي دانشجويان برتر رشته‌هاي دكتري تخصصي پزشكي نيز فراهم شود.

وي به نياز جامعه به استفاده از نظرات نخبگان در تصميم گيري‌ها اشاره كرد و افزود: در اين راستا بايد شوراي سياستگذاري و ارزشيابي گروه‌هاي تخصصي با حضور دانشجويان تشكيل شود تا طي آن نقطه نظرات نخبگان كاربردي شود.

وي در خصوص عدم اجراي آيين‌نامه تسهيلات استعدادهاي درخشان، گفت:‌ اكنون چندين سال از عمر اين آيين نامه مي‌گذرد اما هنوز اين آيين‌نامه اجرايي نشده است.

وي به مشكلات مالي رزيدنت‌ها اشاره كرد و گفت:‌ رزيدنت‌ها در سال اول 400 ساعت در ماه در بيمارستان‌ها هستند، در حاليكه كارانه بيمارستان‌ به آنها تعلق نمي‌گيرد.

طرح جامع كارسنجي براي اعضاي هيات علمي اجرا شود

يوسفي دانشجوي ديگر دانشگاه علوم پزشكي تهران از در دسترس نبودن برخي اعضاي هيات‌علمي انتقاد كرد و افزود: اين مساله تبديل به يك معضل شده، به طوريكه دانشجويان نمي‌توانند سوالات خود را از اساتيد مربوطه جويا شوند، بنابراين خواستار تعريف يك طرح جامع كارسنجي براي اعضاي هيات علمي هستيم.

دوره يكساله باليني دانشجويان پرستاري به عنوان سنوات كاري محسوب شود

باباشاهي دانشجوي پرستاري دانشگاه علوم پزشكي تهران جايگاه نيروهاي كارآموز پرستاري در بيمارستان‌ها را تعريف نشده خواند و مدعي شد:‌ متاسفانه از اين نيروها در بيمارستان‌ها سواستفاده ‌شده و به آنها اضافه كاري‌هاي اجباري مي‌دهند، درست نيست كه كمبود پرسنل پرستاري با سو‌استفاده از كارآموزان جبران شود.

وي به وجود تبعيض ميان رشته‌هاي علوم پزشكي اشاره كرد و گفت: دانشجويان رشته پزشكي در دوره انترنتي از مزاياي مالي برخوردارند، ‌در حالي كه دانشجويان پرستاري در عرصه باليني از هيچ حقوق و مزايايي بهره‌مند نيستند.

باباشاهي درعين حال خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه دانشجويان پرستاري در دوره يكساله باليني، امور مربوط به بخش‌ها را عهده دار هستند تقاضا داريم اين يك سال به عنوان سنوات كاري محسوب شود.

ايجاد شعبه بين‌المللي كيش حاصلي جز تربيت متخصصين غيرمتعهد ندارد

عباسي نژاد، عضو انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي تهران با انتقاد نسبت به وضعيت موجود در برخي دانشگاه‌هاي ايران، مدعي شد: در دانشگاه‌هايي كه دانشجو محور نيست و در نظام آموزشي كه به دانشجو به عنوان يك نيروي كار ارزان نگريسته مي‌شود، هيچ تحولي مورد انتظار نيست.

وي خطاب به وزير بهداشت در خصوص افزايش ظرفيت پزشكي در كنكور امسال، خاطرنشان كرد: در اين زمينه سكوت جايز نيست و بايد واكنشي صورت گيرد.

عباسي نژاد به طرح دانشگاه‌هاي بين‌المللي انتقاد كرد و مدعي شد: امسال به علت استقرار دانشجويان در شعب بين‌المللي شاهد كاهش ظرفيت پذيرش دانشجوي پزشكي به صورت عادي بوده‌ايم، اين طرح حاصلي جز تربيت متخصصين غير متعهد نخواهد داشت.

عضو انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي تهران در خاتمه، تصريح كرد : تنها ملاك پيشرفت كشور، تعداد مقالات و پژوهشهاي علمي دانشگاه‌ها نيست بايد نسبت به وضعيت جامعه دانشجويي كشور توجه بيشتري داشته باشيم.

گفتني است در اين مراسم علاوم بر وزير بهداشت، برخي از مسوولان ديگر وزارت بهداشت و همچنين رييس و برخي ازمسوولين دانشگاه علوم پزشكي تهران نيز حضور داشتند.

انتهاي پيام
 دوشنبه 1 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 281]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن