واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: دريافت سبد كالاي ماه رمضان بدون محدوديت زماني
با وجود گذشت دوسوم ايام ماه مبارك رمضان هنوز از پرداخت سبد كالايي كه بارها وعده داده شده بود، خبري نيست.
با وجود گذشت دوسوم ايام ماه مبارك رمضان هنوز از پرداخت سبد كالايي كه بارها وعده داده شده بود، خبري نيست.
تقريبا 2 ماه قبل از آغاز ماه رمضان، مسوولان صنفي و دولتي وعده داده بودند به منظور رفاه حال مردم در ماه مبارك، سبدي از چند كالاي اساسي شامل برنج، شكر، روغن، مرغ، نخود و لوبيا و كره به كارمندان دولت واگذار خواهد شد، اما بيشتر كساني كه براي دريافت اين سبد كالايي به مراكز تعيينشده مراجعه ميكنند، دست خالي از اين مراكز برميگردند.
رئيس سازمان بازرگاني استان تهران در همين خصوص گفت: توزيع سبد كالايي ويژه ماه رمضان براي كارمندان به مرور در حال انجام است و محدوديت زماني براي توزيع آن وجود ندارد.
عباس قليزاده در گفتگو با خبرنگار ما در پاسخ به اين پرسش كه چرا در توزيع اين سبد كالايي تاخير به وجود آمده است، گفت: براساس مصوبه جديد، توزيع بن اين دوره منوط به تسويهحساب وزارتخانهها و دستگاهها نسبت به حساب دوره قبل سبد كالايي توزيع شده در پايان سال گذشته بود، به عبارتي، ادارات رفاه هر وزارتخانه كه در دوره قبل، بنها را تحويل گرفته بودند، بايد با ستاد بسيج اقتصادي تسويهحساب ميكردند و از آنجا كه ستاد بسيج اقتصادي نميتوانست خلاف مصوبه جديد عمل كند، بنها را متناسب با تسويهحساب وزارتخانهها تحويل داد، در نتيجه در اين زمينه تاخير به وجود آمد.
وي گفت: در اين دوره، 4 اتحاديه از جمله اتحاديه اسكاد، اتكا، فرهنگيان و امكان در اين چارچوب به عنوان مباشر انتخاب شدهاند كه اتحاديههاي مركزي آنها در تهران مسووليت دارند. اين اتحاديهها علاوه بر تامين كالاي شعبات تهران، 29 استان و شعبات آنها در سراسر كشور را نيز تامين ميكنند.
وي با اشاره به اينكه هيچ كمبودي از نظر تامين كالا وجود ندارد، گفت كه بحث تسويهحسابها و زمانبر بودن پروسه تحويل كالا از سوي اتحاديههاي مركزي و توزيع آن در استانها و شهرستانها باعث به وجود آمدن تاخير شده است.قليزاده اعلام كرد: اتحاديهها و تعاونيها به مرور در حال تحويل كالاهاي تعريفشده در اين سبد هستند كه نسبت به توزيع آن اقدام خواهند كرد.
وي افزود: مردم نگران نباشند، چرا كه اين بنها پس از ماه رمضان نيز معتبر است و به مرور كارمندان كالاي خود را دريافت خواهند كرد.
در تهران 8 مركز براي دريافت سبد كالاي بن ماه رمضان در نظر گرفته شده كه عبارتند از: تعاوني مصرف وزارت علوم، سازمان مديريت و برنامهريزي كشور، سازمان تامين اجتماعي، وزارت امور اقتصادي و دارايي، مركز پزشكي شهدا، سازمان غله كشور، تعاوني كاركنان دولت در كرج، تعاوني كاركنان گمرك مهرآباد.
همچنين علاوه بر شركت تعاونيهاي مذكور به تمامي شركتهاي تعاوني كاركنان دولت در سطح شهر كه بدون محدوديتي، امكان توزيع را دارند، اعلام و توصيه شده است همه بنهاي ويژه ماه مبارك رمضان را كه اعتبار دارند، هنگام مراجعه تامين كنند.
دبير انجمن اتحاديه مرغداران كشور نيز با بيان اينكه دولت هيچ مشكلي در تامين مرغ منجمد ندارد، گفت: ناهماهنگي وزارت بازرگاني و جهاد از عمده دلايل تامين نشدن مرغ بن ويژه ماه رمضان است.
آذروش در گفتگو با برنا ضمن تاكيد بر توسعه همكاريهاي وزارت بازرگاني و جهاد كشاورزي اظهار كرد: با توجه به ذخيره سازي مقاديري گوشت مرغ از سوي وزارت جهاد كشاورزي،به نظر نميرسد كمبودي در اين بخش وجود داشته باشد و عدم عرضه آن را بايد در بخشهاي ديگر جستجو كرد.
وي با بيان اينكه توزيع مرغ با مشكل روبروست ، تصريح كرد:عمده گوشت مرغ منجمد بن رمضان از طريق منابع داخلي و بخشي از كشور برزيل تامين ميشود.
دبير انجمن اتحاديه مرغداران كشور با اشاره به توليد 110 هزار تن مرغ در شهريور ماه امسال گفت: پيشبيني ميشود توليد مرغ در آبان ماه به بيش از 120 هزار تن افزايش يابد.
وي با بيان اينكه هم اكنون قيمت مرغ به سطح منطقي رسيده است، گفت: در حال حاضر، مرغ بين 2800 تا 3100 تومان خريد و فروش ميشود كه قيمت نسبتاً خوبي براي توليد كننده محسوب ميشود.
آذروش با اشاره به اينكه ميزان مصرف مرغ در 6 ماهه دوم سال افزايش مييابد، گفت: به طور معمول در 6 ماهه نخست سال 105 تا 110 هزار تن و در 6 ماهه دوم بين 120 تا 125 هزار تن مرغ مصرف ميشود.
دبير انجمن اتحاديه مرغداران كشور با اعلام اين مطلب كه هيچ مشكلي در تامين مرغ مورد نياز مردم وجود ندارد، گفت: به دليل منطقي شدن قيمت مرغ، ميزان جوجهريزي با 6 درصد افزايش به بيش از 8 ميليون قطعه در شهريور ماه رسيده است.
يکشنبه 31 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: هموطن سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 232]