تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1838092326




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تامين آب سالم، گامي اساسي در تضمين سلامت روستاييان كردستان است


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: تامين آب سالم، گامي اساسي در تضمين سلامت روستاييان كردستان است
داخلي. اقتصادي. آب. شرب.

بهره‌مندي از امكانات اوليه زندگي در هر جامعه‌اي امروز در اولويت كارهاي دولتمردان قرار دارد و تامين آب سالم در راس اين فهرست كاري مسوولان است.

با شروع دوران سازندگي در كشور،توسعه همه جانبه روستاهاي استان كردستان رخدادي مشهود براي تمام ساكنين اين منطقه شد، به طوري كه امروز بسياري از روستاهاي كردستان در زمينه امكانات رفاهي زندگي تفاوت چنداني با شهرها ندارند.

گسترش امكانات رفاهي مانند آب، برق، تلفن، گاز و جاده دسترسي اساسي‌ترين خدمات نظام جمهوري اسلامي به ساكنين روستا و عاملي موثر در كاهش مهاجرت از روستاها به شهرها بود.

جهاد سازندگي در اوايل انقلاب اسلامي و دوران سازندگي به‌منظور تحقق عدالت در ميان آحاد جامعه به ويژه روستاييان مناطق محروم، تامين آب شرب سالم را براي روستاها بر عهده داشت.

در سال ‪ ۱۳۷۴‬قانون تشكيل شركت‌هاي آب و فاضلاب روستايي در مجلس تصويب شد و از سال ‪ ۷۶‬مسووليت تامين و توزيع آب روستاييان بر عهده اين شركت‌ها قرار گرفت.

جابه جايي متوالي مسووليت تامين آب شرب روستاييان در بين دستگاه‌ها تا رمان اجراي كامل اين قانون سبب اتلاف هزينه شد،به گونه‌اي كه اجراي طرح‌هاي آبرساني و فاضلاب موازي در بسياري از روستاها بدون نظارت دستگاههاي متولي انجام ششد و در سال‌هاي بعد نيز به علت مشخص نبود متولي اصلي تاسيسات از بين رفتن و يا بلااستفاده ماند.

مدير عامل شركت آب و فاضلاب روستايي استان كردستان در اين مورد معتقد است، توسعه و گسترش آبرساني به روستاها و كنترل و نظارت بر توزيع آب روستايي استان در چند سال اخير رشد چشمگيري داشته است.

فيروز احمدي به خبرنگار ايرنا گفت: در حال حاضر بيش از ‪ ۵۳‬درصد جمعيت روستاي استان كردستان تحت پوشش خدمات شركت آب و فاضلاب روستايي اين استان هستند كه تمام خدمات آن بر عهده شركت و هزينه پرداختي به حساب شركت است.

وي افزود: ساير روستاهاي استان با نظارت شوراي اسلامي به صورت خود گردان فعال هستند كه مساله سالم بودن آب از سوي شركت آب و فاضلاب روستايي و بهداشت كنترل مي‌شود.

وي بااشاره به رشد چشمگير آبرساني به روستاهاي كردستان در سه سال اخير افزود:تعداد روستاهاي بهره‌مند از آب آشاميدني سالم در سال ‪ ۸۴‬در كردستان ‪ ۵۸۳‬روستا بود كه در سال ‪ ۸۵‬اين آمار به ‪ ۶۲۴‬روستا و در پايان سال ‪۸۶‬ روستاهاي بهره‌مند از آب آشاميدني سالم به ‪ ۶۷۲‬روستا رسيد.

وي ارايه خدمات بيشتر به روستاييان را اساسي‌ترين اقدام دولت براي اجراي عدالت اجتماعي بيان كرد.

وي با اشاره به ميزان آب توزيع شده به روستاها از سوي شركت آب و فاضلاب روستايي استان در سه سال اخير افزود:اين شركت در سال ‪ ۸۴‬نزديك به‪ ۹‬ميليون متر مكعب آب بين روستاييان توزيع كرد كه اين ميزان در سال ‪ ۸۶‬به بيش از ‪ ۱۲‬ميليون متر مكعب رسيده است.

مدير عامل شركت آب و فاضلاب روستايي كردستان با اشاره به طرح‌هاي جديد آبرساني به روستاهاي استان در سال جاري افزود: همزمان با هفته دولت، ‪۱۵‬ طرح آبرساني به روستاهاي استان با اعتباري افزون بر ‪ ۱۸‬ميليارد و ‪۳۷‬ ميليون ريال هزينه به بهره‌برداري رسيد.

مهندس احمدي گفت:با بهره‌برداري از اين طرح‌ها بيش از ‪ ۲۴‬هزار و ‪ ۶۵۶‬روستا از نعمت آب آشاميدني سالم بهره‌مند شدند.

به گفته وي براي بهره برداري از اين طرح‌ها نزديك به ‪ ۵۰‬كيلومتر عمليات خط انتقال آب و ‪ ۲۷‬كيلومتر شبكه توزيع در اين روستاها انجام شده است.

مدير عامل شركت آب و فاضلاب روستايي كردستان، ميزان استحصال آب به اين ‪ ۱۵‬روستا را در روز دو هزار و ‪ ۳۵۷‬متر مكعب اعلام كرد.

احمدي گفت: در حال حاضر در ‪ ۵۸۳‬روستاي كردستان كه شامل ‪ ۵۸‬درصد خانوار روستايي استان مي‌شود در قالب ‪ ۷۴‬هزار و ‪ ۱۱۰‬مشترك از خدمات آب و فاضلاب روستايي بهره مي‌گيرند.

وي امر صرفه جويي را در مصرف آب يك نياز ضروري خواند و افزود : فرهنگ درست مصرف كردن منابع موجود علاوه بر كاهش هزينه‌هاي خانوار شرايط رشد و توسعه اقتصادي كشور را نيز مهيا مي‌كند.

وي تامين آب را يكي از موثرترين عوامل توسعه اقتصادي كشور خواند و صرفه جويي در مصرف اين مايع حيات را وظيفه مسوولان و آحاد جامعه دانست.

وي بااشاره به بروز خشكسالي و بالا بودن هزينه‌هاي تامين آب، ترويج فرهنگ هنر درست مصرف كردن آب را براي آحاد جامعه امري ضروري خواند و بر آن تاكيد كرد.

وي با اشاره به فرهنگ زندگي روستاييان و چگونگي دسترسي اين افراد به منابع اطلاع رساني افزود: مساعدت و همكاري نهضت سوادآموزي و آموزش و پرورش و روحانيون و فعالان دهياري‌هاي مستقر در روستاهاي استان در ترويج فرهنگ صرفه‌جويي بين روستاييان موثر هستند.

وي كم آبي در ‪ ۱۹۰‬روستاي اين استان را در سال جاري تهديدي خواند كه راه نجات از اين معضل تنها صرفه‌جويي است.

وي گفت: كم آبي سال جاري در اين روستاها، تامين آب شرب سالم براي بيش از‪ ۲۰‬هزار و ‪ ۷۹۶‬خانوار روستايي را با مشكل مواجه كرده است.

وي با اشاره به كاهش ‪ ۵۷‬درصدي دبي آب آشاميدني روستايي استان كردستان در سال جاري افزود:خشكسالي امسال دبي آب و فاضلاب روستايي استان را از ‪۲۸۸‬ ليتر در ثانيه به كمتر ‪ ۱۲۵‬ليتر در ثانيه رسانده است.

وي گفت: صرفه جويي در مصرف آب در سال جاري يك امر حياتي و مهم است كه رسانه‌هاي جمعي در آگاه‌سازي مردم نسبت به اين مهم بايد اقدام اساسي انجام دهند.

شستن حياطهاي بزرگ روستايي، شستن اداوات كشاورزي و تامين آب دام موجود در روستاها با آب شرب در حقيقت اسراف بشمار مي‌آيد و بايد در جهت رفع اين مشكل فرهنگ‌سازي لازم صورت گيرد.

از جمعيت يك ميليون و ‪ ۴۵۰‬هزار نفري كردستان بيش از ‪ ۶۵۰‬هزار تن در يك هزار و ‪ ۱۷۳‬روستا سكونت دارند. ك/‪۴‬
 يکشنبه 31 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 214]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن