واضح آرشیو وب فارسی:فارس: وزير بهداشت: بيشترين هزينه مردم در حوزه سلامت هزينه درمان سرپايي است
خبرگزاري فارس: وزير بهداشت گفت: در حال حاضر بيشترين هزينهاي كه مردم براي حوزه سلامت خود پرداخت ميكنند، هزينه درمان سرپايي است.
به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين، كامران باقريلنكراني شنبه شب در بازديد از بيمارستان اميرالمومنين بويين زهرا بيان داشت: در شهرستاني مانند بويين زهرا بايد نظام سلامت هدفمند با نگاه به مسائل و نيازهاي واقعي دنبال شود چراكه تقويت زيرساخت شبكه بهداشت با توجه به نوع بافت بسيار مهم و كارساز است.
وي ادامه داد: بايد زيرساخت نظام شبكه بهداشت، خانهها بهداشت و آنچه نظام ارجاع را شكل ميدهد، تقويت شود زيرا در اين صورت، شاهد كاهش چشمگيري در بار مراجعه به بيمارستانها و مراكز درماني خواهيم بود.
وزير بهداشت و درمان اضافه كرد: شهرستان بويين زهرا در حال صنعتي شدن است از اين رو بايد به طب كار در اين شهرستان توجه شود و در كاركرد شبكه بهداشت و بيمارستانهاي اين شهرستان لحاظ شود.
وي با اشاره به بيشترين هزينههاي پرداختي مردم در حوزه سلامت اظهار داشت: كانون هزينه در بخش سلامت در گذشته براي بستري شدن در بيمارستان بود كه در حال حاضر اين موضوع به هزينههاي سرپايي تبديل شده و هزينه پزشك متخصص، آزمايشگاه و غيره نيز به صورت فزآينده در حال افزايش است.
باقريلنكراني افزود: در بحث بستري، به لحاظ پوشش در خدمات درماني آثار مخرب به حداقل رسيده و طبق تحقيقي كه در دو سال گذشته صورت گرفته، بهبود يافته است.
وي توضيح داد: از اوآخر سال 84 در صورتي كه كساني در اثر تصادف به بيمارستان مراجعه كنند از آنها مبلغي اخذ نميشود و اين چنين اقداماتي باعث شده تا در بحث بستري شدن مشكل عمده وجود نداشته باشد.
وزير بهداشت و درمان تصريح كرد: در حال حاضر بيشترين هزينه كه مردم براي حوزه سلامت خود پرداخت ميكنند هزينه درمان سرپايي است كه بخشي از اين هزينهها القايي است يعني واقعي نيست به طوري كه تعداد زيادي ارجاع براي سيتياسكن، سونوگرافي، آزمايشگاه و غيره ميشود كه اين موضوع كانون هزينه سرپايي را تقويت ميكند.
وي تأكيد كرد: براي جبران اين هزينهها، دولتي كردن راه حل اصلي نيست، بلكه بايد نظام ارجاع توسعه يابد تا به استفاده صحيح از امكانات كمكي شده باشد.
باقريلنكراني در خصوص توسعه پيشبيمارستانيها گفت: يكي از اقداماتي خوبي كه تاكنون صورت گرفته توسعه پيشبيمارستانيها است كه در شهرستان بويين زهرا دو پايگاه وجود دارد و دو پايگاه ديگر نيز بايد اضافه شود.
وي اعلام كرد: در توسعه خدمات حمل و نقل نيز تا چند ماه آينده اقداماتي صورت خواهد گرفت كه به بيمارستان اميرالمومنين شهرستان بويين زهرا يك آمبولانس اختصاص خواهد يافت.
وزير بهداشت و درمان عنوان داشت: بايد يك هزار و 300 آمبولانس در كشور به پايگاهها داده شود كه تاكنون 700 آمبولانس داده شده كه اين تعداد برابر با 75 تا 76 درصد تعهد در بخش آمبولانس است.
وي خاطرنشان ساخت: آنچه مهم است استفاده از تمام توان و تلاش براي پيش بردن اهداف نظام سلامت است زيرا ما بيش از اينكه به بحث بيمارستاني نيازمند باشيم به توسعه زيرساختهاي بهداشتي نياز داريم.
در ادامه، نماينده مردم بويين زهرا در مجلس شوراي اسلامي بيان داشت: به بركت جمهوري اسلامي شرايطي فراهم شده تا ارتباط تنگاتنگي بين عناصر حكومت و مردم برقرار شود و اين شرايط در دولت احمدينژاد كه دولتي مردمي و عدالتمحور است، بهتر فراهم است.
روح اللهجاني عباسپور افزود: شهرستان بويين زهرا داراي 160 هزار نفر جمعيت است كه 70 هزار نفر از اين مردم در بخش مركزي و حول بيمارستان اميرالمومنين هستند.
نماينده مردم بويين زهرا در مجلس شوراي اسلامي اضافه كرد: شهرستان بويين زهرا داراي شهركهاي صنعتي آراسنج، برليان و واحدهاي بزرگ صنعتي است كه يك شهرك صنعتي با عنوان حكيميه و دو واحد پتروشيمي نيز براي اين شهرستان تعريف شده است.
وي تأكيد كرد: با توجه به توسعه صنعتي اين شهرستان، كمبود متخصصان و كادر پزشكي در بيمارستان اميرالمومنين بويين زهرا وجود دارد و برخي بخشها و قسمتها نيز مانند راديولوژي و سونوگرافي در اين بيمارستان فعال نيست از اين رو نبود اين بخشها موجب شده كه در صورت بودن پزشك متخصص نيز بيمار براي درمان به قزوين مراجعه كند.
عباسپور ادامه داد: شهرستان بويين زهرا محل تلاقي شمال، جنوب، شرق و غرب كشور است كه متأسفانه اين شهرستان از شرايط خوب جادهاي برخوردار نبوده و حادثهخيز است از اين رو بايد نيروي انساني متخصص و امكانات لازم مانند آمبولانس فراهم شود.
وي عنوان داشت: يكي از مشكلات شهرستان بويين زهرا اين است كه سطح درماني اين شهرستان با كرج يكي است و محروميت اين شهرستان لحاظ نشده كه درنظر گرفتن محروميت منطقه در زيرساخت درماني اين شهرستان ضروريترين نياز است تا جذابيت لازم براي تأمين نيروي انساني ايجاد شود.
نماينده مردم بويين زهرا در مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان ساخت: بهتر است براي اين بيمارستان نيروي بومي جذب شود چراكه نيروي غيربومي با مشكلاتي نظير رفت و آمد مواجه است كه در اين راستا لازم است يك دانشكده پرستاري در جوار بيمارستان احداث شود تا هديهاي به اين شهرستان باشد.
وي با اشاره به كمبود پزشك تصريح كرد: خانههاي بهداشت اين شهرستان با كمبود نيرو مواجه هستند به طوري كه برخي مراكز درماني ما در دهستانها و بخشها مانند حصار، كلنجين و ارداق بيش از دو ماه است كه پزشك ندارند و يا فقط يك پزشك دارند.
انتهاي پيام/ش
يکشنبه 31 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]