تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836304499
احمدينژاد در واكنش به موضعگيريهاي غرب:تحريم كنيد
واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: احمدينژاد در واكنش به موضعگيريهاي غرب:تحريم كنيد
گروه سياست- رعنا زوره:اعتراف محمود احمدينژاد به وجود مشكلات اقتصادي در زندگي مردم. احمدينژاد گفت كه ايران بهشت است اما در اين بهشت مردم مشكلات اقتصادي هم دارند. خبرنگار اعتمادملي در دومين نشست مطبوعاتي رئيسجمهور از احمدينژاد پرسيد: در پي ارائه گزارشهايي از عملكرد دولت در ديدارهاي اخير انتقادهايي مطرح شد، آيا مردم ايران در بهشت زندگي ميكنند و مشكلات اقتصادي ندارند؟ احمدينژاد گفت: اگر منظورتان از بهشت، ايران است كه آري. ايران بهشت عالم است.
بهترين مردم، بهترين جاي دنيا است و والاترين مردم را دارد. از اين نظر ايران بهشت است. اگر منظورتان اين است كه مشكلات اقتصادي هست، چه كسي گفته كه ايران مشكلات اقتصادي ندارد؟ گزارشهاي من داير بر عملكرد دولت است و اگر ميخواهيد گزارشها را بر اساس مشكلات بگويم، ميگويم در 3 سال قبل چه بود و الان چه وضعيتي است. عدهاي تنها بد ميگويند، خب بگويند، شما خودتان را ناراحت نكنيد. مهمترين موضوعي كه در اين نشست خبري مطرح شد، اظهارات رحيممشايي معاون رئيسجمهور درخصوص دوستي با مردم اسرائيل بود كه با دفاع محكم احمدينژاد روبهرو شد. احمدينژاد در اين موضوع مشايي را مظلوم دانست و گفت: او هيچگاه واژه ملت اسرائيل را به كار نبرده است. احمدينژاد اظهارات مشايي را موضع دولت دانست و در دفاع از معاون خود حدود يك ربع سخن گفت. رئيسجمهور در عين حال اعلام كرد موضع ايران در برابر رژيم صهيونيستي موضع كاملا روشني است. ايران اين رژيم را هيچگاه به رسميت نشناخته و نخواهد شناخت. رئيسجمهور با بيان اينكه صهيونيستها فريبكار هستند، تصريح كرد: يك عده قليل صهيونيست با سازماندهي بسيار پيچيده بر قدرت جهاني حاكم شدهاند. اينطور كه ما برآورد كردهايم امروز كادر اصلي صهيونيستها حداكثر 2هزار نفر است و 8 هزار نفر هم عمله دارند.
احمدينژاد اسرائيليها را يك مشت دنياطلب بيدين و دروغگو دانست كه فقط ميخواهند بر ملتها مسلط شوند و حقوق ملتها را چپاول كنند.
حرف آقاي مشايي حرف دولت است
وي با اشاره به سخنان اخير مشايي در خصوص دوستي با ملت اسرائيل گفت: حرف آقاي مشايي حرف دولت است و حرف روشن است. ملت ما با ملتها و با مردم مشكلي ندارد. البته ما براي رژيم صهيونيستي نه دولت قائليم و نه ملت. ما اصولا آنها را به رسميت نميشناسيم. ما ملتي به نام اسرائيل را به رسميت نميشناسيم ما دولتي به نام اسرائيل را به رسميت نميشناسيم؛ اما با مردمي كه با دروغ و فريب آنجا آورده و سپر بلا شدهاند مثل همين مزدوراني كه در ارتش آمريكا هستند،- آمريكا و انگليس در كشورهاي آفريقايي و كشورهاي فقير اطلاعيه ميدهند و به جواناني كه در زندگيشان ماهي50 دلار و100 دلار هم درآمد ندارند وعدهماهي هزار دلار و 2هزار دلار ميدهند. آنها را ميبرند آموزش ميدهند و به جان ملتها مياندازند - ما دلمان براي اينها هم ميسوزد. گرچه در موضع دفاع، از خودمان دفاع خواهيم كرد و ملت فلسطين از خودش دفاع خواهد كرد ولي ما حساب اينها را با صهيونيستها و شبكهصهيونيسم جهاني جدا ميدانيم. ما ميگوييم راه را باز كنيد تا اينها به كشور خود بروند و بروند به سر خانه و زندگي خودشان.
دلمان براي آقاي بوش ميسوزد
رئيسجمهور تاكيد كرد: نگاه انقلاب، نگاه دلسوزي براي همه انسانها است. حتي دلمان براي آقاي بوش هم ميسوزد؛ گرچه با او مقابله ميكنيم ولي دلمان ميسوزد، انساني كه ميتواند خادم باشد، صالح باشد، پاك باشد و دوستدار ملتها اما آنقدر جنايت ميكند كه شمارش جنايات هم از دست او در برود. ما دلمان ميسوزد. او ميتوانست يك انسان متعالي و متكامل باشد ولي سقوط كرد و بيش از اين هم سقوط خواهد كرد. وي تصريح كرد: اگر ما مقابله ميكنيم از موضع رحمت است، نه از موضع بغض و كينه، ما عقدهاي نداريم. ما به دنبال اصلاحيم و اگر در مقابل سياست جباران ميايستيم به خاطر لطف و رحمتي است كه به ملتها داريم.
احمدينژاد تصريح كرد: ضمن احترام به همهكساني كه در ماجراي اخيري كه به وجود آمد اظهارنظر كردند، بهخصوص نمايندگان عزيز مجلس و تشكر از حساسيتي كه نشان دادند كه درست هم هست- چرا كه آنقدر رژيم صهيونيستي در بين ملتها منفور است كه حساسيتها در برابر اين رژيم بسيار بسيار بالا است و من تشكر ميكنم از همهنمايندگاني كه حساسيت نشان دادند- اما ميخواهم اينجا اظهار كنم كه آقاي مشايي مظلوم واقع شد. احمدينژاد تاكيد كرد كه مشايي هيچگاه واژهملت اسرائيلرا به كار نبرده است. وي افزود: مشايي از 18سالگي در صحنههاي انقلاب بوده است تا به امروز و بيش از 30سال به انقلاب خدمت كرده و پاك زيسته است. دهها سخن عليه رژيم صهيونيستي در همين روزها و همين ماهها و در همين دولت داشته است. موضع او موضع دولت است و در خدمت دولت و در خدمت ملت است. هركجا كه بوده در خدمت ملت بوده است و 30سال پاك، انقلابي و فداكار زندگي كرده اما در اين ماجرا ايشان مظلوم واقع شد. برخي افراد گفتند ايشان گفتهاند ولي ايشان هيچگاه چنين واژهاي را به كار نبرده است و هيچگاه به كار نخواهد برد. رئيسجمهور در ادامه بازهم تقصير را به گردن رسانهها انداخت و خطاب به آنان گفت:من بايد به يك نكته اشاره كنم كه در انتقال اخبار و مطالب دقت كنيد. ميبينيد كه يك واژه بالا و پايين بشود چه مسائل سنگيني را به وجود ميآورد. خواهش من از رسانهها اين است كه در نقل مطالب دقت و مراقبت كنيد كه ظلمي اتفاق نيفتد.
ما به مراجع احترام ميگذاريم
اما توصيه نميتواند در تصميمگيريها دخالت كند
خبرنگاري در ادامه اين نشست خبري از احمدينژاد خواست تا به طور صريح بگوييد موضع دولت درباره تخريب مراجع تقليد و توهين به آنها چيست و پاسخ او در رابطه با درخواست مراجع براي بركناري مشايي چه خواهد بود؟ احمدينژاد در پاسخ با تاكيد بر اينكه تخريبها را قبول ندارد و معتقد است ارتباطي به دولت ندارد گفت: كشور ما آزاد است و افراد نظرات خود را اعلام ميكنند كه بسيار ارزشمند است اما من از تحليلگراني كه نظرات خود را ميدهند ميخواهم توهين نكنند؛ بهخصوص توهين به مراجع كه در ترويج فرهنگ اسلامي، تربيت طلاب، پيگيري و نشر فرهنگ اسلامي و... نقش مهمي را ايفا ميكنند. احمدينژاد افزود: مراجع محترمند و جايگاه خود را دارند و ما به مراجع احترام كامل ميگذاريم. ما نهايت احترام را براي مراجع قائل هستيم اما تصميمگيري در عرصهسياست كشور تابع مقررات موجود است و اجراي مقررات به معناي توهين به كسي نخواهد بود. وي افزود: توصيهها نميتواند در تصميمگيريها دخالت كند، ضمن اينكه نظرات را محترم ميدانيم تصميمهاي دولت مستقل از اظهارنظرهاي افراد گرفته ميشود، حتي اگر افراد محترم و عزيز باشند.
قرارداد كرسنت دستمايه حمله به دولت شده است
موضوع قرارداد كرسنت و مسائلي كه در حاشيه اين قرارداد پيش آمده نيز از ديگر موضوعهايي بود كه مورد پرسش خبرنگاران از رئيسجمهور قرار گرفت. احمدينژاد اين ماجرا را دستمايهحمله به دولت دانست و گفت: اين قرارداد قبل از اين دولت منعقد شده بود و وقتي من سر كار آمدم دستور توقف آن را دادم؛ كما اينكه دستور توقف برخي قراردادهاي ديگر را هم دادم. احمدينژاد افزود: در فاصله انتخابات تا استقرار اين دولت من خبردار شدم ميخواهند اين قرارداد را امضا كنند كه تماس گرفتم و خواستم اين قرارداد را امضا نكنند، بعد شنيدم باز هم قصد امضاي آن را دارند كه دوباره تماس گرفتم و خواستار امضا نشدن اين قرارداد شدم كه به ما گفتند مادهاي را در آن گنجاندهاند كه در صورت عدم موافقت دولت اين قرارداد اجرا نشود و آن را امضا و براي ما گرفتاري درست كردند. وي افزود: اين اطمينان را ميدهم كه اين دولت يك شاهي هم از حقوق ملت را ضايع نخواهد كرد و بسياري از حملات به اين دولت به خاطر اين مساله است.
احمدينژاد انعقاد اين قرارداد را براساس يك رابطهناصحيح با بعضي سياسيون كه امروز هم فعال هستند دانست و گفت: در اين راستا ارقامي هم رد و بدل شده است. حداقلي از ردوبدل اين ارقام با گواهي برخي افراد و تحقيقاتي كه وزارت اطلاعات كرده، براي من مسجل شده اما چون اين دولت مشهور به ضدفساد است وقتي سر كار آمد طرف مقابل اين آقايان بخشي از بدهي خود را ديگر نداد و اين طرف هم اعلام كرد كه نميگذارد اين قرارداد اجرايي شود. طرف خارجي وقتي خواستار مذاكره درباره اجراي آن قرارداد شد، طرف مقابلش اعلام كرد برگهاي دارد كه نشان ميدهد فردي با دادن امضا در اين قرارداد رشوه گرفته است؛ در حالي كه كدام احمقي براي رشوه دادن امضا ميدهد؟ وي افزود: طرف خارجي كه به دنبال اجراي اين قرارداد است به شرط اينكه به قيمت روز از ما گاز بخرد و تعهد بدهد ديگر تخلفات پشتپرده انجام نميدهد، اگر به دنبال اجراي آن قرارداد است، ميتواند با ما مذاكره كند. وي علي كردان را نماينده دولت براي مذاكره در خصوص كرسنت دانست و گفت: كردان در جلسهاي معاون حقوقي مرا دعوت كرد. در همين حين آقايي كه قبلا در اين قرارداد حضور داشته در تماسي كه با معاون حقوقي بنده ميگيرد اعلام ميكند اجازه نميدهد اين قرارداد امضا شود و از فردا تبليغات شروع ميشود كه كردان و رحيمي متخلف اين قرارداد هستند، درحالي كه آنها تلاش ميكردند با مذاكرهنگذارند حقوق ملت در اين قرارداد ضايع شود.
برخي تلاش ميكنند علما و بخشي از آنها را
در مقابل دولت قرار دهند
شنيده شده برخي گروههاي سياسي از جمله كارگزاران، مشاركت و حتي بخشي از جمعيت ايثارگران در موضع مخالفت با دولت، ائتلاف و جلساتي را در اين راستا برگزار كردهاند، نتيجه اينگونه ائتلافات را چه ميبينيد؟ به نظر جنابعالي هدف از اين ائتلافها چيست و چه تاثيري در انتخابات آتي دارد؟ اين پرسشي بود كه خبرنگار ايرنا مطرح كرد. احمدينژاد نيز با تاييد اين خبر گفت: من هم اين خبر را شنيدهام و مطلع شدم كه برخي گروهها كه قبلا به ظاهر متضاد بودند، امروز ائتلاف كردهاند. البته مشكلي نيست. در كشور ما آزادي در حد مطلق است. گروهها آزادند با هم ائتلاف و تلاش كنند. آنچه مورد تاكيد من است اين است كه در فعاليتهاي سياسي، آرمانهاي انقلاب، معيارهاي اخلاقي و صداقت مدنظر قرار گيرد. احمدينژاد با اشاره به اينكه برخي تلاش ميكنند علما و بخشي از آنها را در مقابل دولت قرار دهند و از شخصيت و جايگاه علما و تخريب دولت سوءاستفاده كنند گفت: شرايط كشور چه در داخل و چه در صحنهبينالمللي شرايط خوبي است و آينده هم بهمراتب بهتر از امروز است. ميخواهند فضا را تخريب كنند و اجازه ندهند دولت كارهاي خود را جلو ببرد و ماموريتهاي خود را انجام دهد. وي گفت: آن مقدار كه من اطلاع دارم بعد از ماه مبارك رمضان، حملات عليه دولت تشديد خواهد شد اما تاثيري در خدمتگزاري دولت، تصميمگيريهاي آن و ادامه مسيرش كه خواست ملت و نياز كشور است، نخواهد داشت. احمدينژاد خطاب به برخي افراد كه مانعتراشي ميكنند، گفت: ماه رمضان است. به جاي اينكه جلسه بگذاريد و نقشه بكشيد كه بعد از ماه رمضان به دولت حمله كنيد جلسه بگذاريد و براي خدمت به مردم تلاش كنيد. وي افزود: به جاي اينكه جلسهبگذاريد و از علما عليه دولت امضا بگيريد طرح و پيشنهادهايي براي حل مشكلات ارائه دهيد. بايد بگويم كه هيچكدام از آنهايي كه مخالفت ميكنند حتي يك صفحه پيشنهاد براي رفع مشكلات كشور ارائه نكردهاند و 3 سال است كه مداوم حمله ميكنند. اين دولت جرات كرده به مردم كمك كند. كمكش كنيد، اگر كمكش نميكنيد سكوت كنيد؛ چرا كه ممكن است بعدها خودتان در اين جايگاه بنشينيد.
آماده مناظره با نامزدهاي آمريكايي هستم
احمدينژاد در ادامه با اشاره به سفر خود به نيويورك گفت: من در برنامههاي سفر به نيويورك پيشبيني ملاقات با سياستمداران آمريكا را ندارم اما همانطور كه قبلا هم گفتهايم براي گفتوگوي آزاد آن هم در مقابل رسانهها و در صحن سازمان ملل با كانديداهاي رياستجمهوري آمريكا آمادگي داريم. وي افزود: سال گذشته هم اين سوال مطرح شد كه گفتم آمادهملاقات با آقاي بوش هستم اما الان دورهرياستجمهوري آقاي بوش به پايان رسيده و تاثيري در مناسبات و آينده ندارد اما آمادگي دارم دربارهمسائل جهاني با كانديداهاي رياستجمهوري آمريكا در مقابل رسانهها و در صحن سازمان ملل بحث و مناظره كنم.
تحريم كنند ما كه پشت در اتاقشان نايستادهايم
كه خواهش كنيم ما را تحريم نكنيد
رئيسجمهور با اشاره به اينكه آژانس تاكنون بيش از 12 بار بر صلحآميز بودن فعاليتهاي هستهاي ايران تاكيد كرده است گفت: احمدينژاد گفت: رئيسجمهور گفت: احمدينژاد گفت: امروز آنقدر پنجره به روي ملتهاي دنيا باز است كه شما با بستن دو پنجره كاري نميتوانيد بكنيد همين الان صدها تاجر آمريكايي از ما درخواست كردهاند همينطور شركتهاي اروپايي ولي ما امتناع ميكنيم و براي آنها شرط گذاشتهايم. رئيسجمهور گفت: احتمال ميدهم دولت بوش به زودي تبليغي عليه ايران راه بيندازد درباره اينكه حمله ميكنيم و تحريم ميكنيم اما اينها حرفهايي است كه از سه چهار سال پيش تا امروز تكرار ميكنند. احمدينژاد گفت: آمريكاييها اين كار را خواهند كرد همانطور كه عدهاي قصد دارند بعد از ماه مبارك رمضان عليه دولت جوسازي كنند اما بدانيد ملت ايران از اين حرفها عبور كردهاند و اين حرفها تاثيري در اراده ملت ايران ندارد.
مصوبه بنزين در مجلس هفتم
براي زمين زدن دولت بود
رئيسجمهور در بخش ديگري از اظهاراتش گفت: سال گذشته طرحي براي سهميهبندي بنزين مطرح شد كه بسيار ابتدايي و در حد يك خط بود. وي تاكيد كرد: سنگينترين كار اجرايي انجام شد و تمام پمپبنزينهاي كشور به مركز كنترل وصل شدهاند و البته بايد بگويم در زمان اجراي اين طرح از نمايندگان مجلس خواهش كردم تا فرصت دهند طرح را آزمايش كنيم و با كارت انجام دهيم تا اين همه فشار براي سهميهبندي به وجود نيايد؛ چرا كه شبكهگستردهاي است و اگر دچار مشكلي شود با بحران مواجه ميشويم. وي افزود: اما مطمئن شدم اين طرح براي زمين زدن دولت است و نه براي حل مشكل بنزين، بنابراين به دوستان گفتم هر طور شده آن را اجرايي كنند و دولت توانست سنگينترين تكليف بعد از انقلاب بر دوش دستگاه اجرايي را به خوبي اجرا كند و كمترين انحراف را در اين مسير داشتيم. رئيسجمهور اظهار كرد: چون ميدانند دولت توانمند بر اجرا است مخالفت ميكنند و جايي كه دولت ضعف ندارد ضعف ميتراشند و تبليغات ميكنند؛ در حالي كه ميدانند دولت با لطف خدا و حمايت مردم زمين نميخورد.
آمديم ثواب كنيم كباب شديم
رئيسجمهور در ادامه اين نشست با بيان اينكه اين دولت قانونمندترين دولت پس از انقلاب و در طول قانونگذاري رسمي در اين كشور است، تصريح كرد: قوه قضاييه لايحهاي را به دولت داد تا آن را تقديم مجلس كند. در جلسهاي كه البته من در آن حضور نداشتم و بقيه اعضاي دولت در آن بودهاند لايحه بررسي شد و ديدند در مورد ازدواج مجدد يا قانون مسكوت است يا خيلي شل. وي ادامه داد: اعضاي دولت دلشان سوخت. گفتند مانعي بگذاريم كه ازدواج مجدد به راحتي انجام نشود. به همين دليل مواردي را در لايحه درنظر گرفتند. بعد جنجالي درست شد كه دولت اجازه داده است. اين اشتباه است، ما چه كاره هستيم كه اجازه بدهيم؟ ما نه صاحبنظر شرعي و فقهي هستيم نه قانونگذار هستيم. تنها اعضاي دولت دلشان سوخت و موانعي گذاشتند، بعد ديديم سروصدايي به پا شد و من به آقاي الهام گفتم مصاحبه كند و موضوع را پس بگيرد و بگويد اشتباه كرديم. احمدينژاد گفت: آمديم ثواب كنيم، كباب شديم. اشتباه كردند. من اگر در جلسه دولت بودم اجازه نميدادم و ميگفتم قوه قضاييه است و مجلس؛ هرچه آنها تصويب كردند همه تبعيت ميكنيم. چرا بيجهت دلسوزي اضافه بر حد خود ميكنيد؟ آمديم براي خانمها دلسوزي كنيم كباب شديم.
انتهاي خبر // روزنا - وب سايت اطلاع رساني اعتماد ملي//www.roozna.com
------------
------------
شنبه 30 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]
-
گوناگون
پربازدیدترینها