تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام جواد (ع):اعتماد به خدا بهاى هر چیز گرانبها است و نردبانى به سوى هر بلندایى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834739573




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رهبر انقلاب : مردم اسرائيل شريك و عامل دست مقامات صهيونيست و غاصبان فلسطين هستند


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: رهبر انقلاب : مردم اسرائيل شريك و عامل دست مقامات صهيونيست و غاصبان فلسطين هستند
بخش خبري همزمان با سومين جمعه از ماه مبارك رمضان نماز عبادي سياسي جمعه تهران ديروز با خيل عظيم مومنان روزه دار باشكوه هرچه تمامتر به امامت حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب در دانشگاه تهران و خيابانهاي اطراف برگزار شد.
آحاد مختلف مردم روزه دار تهران كه از اقامه نماز عبادي سياسي جمعه تهران به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامي آگاه شده بودند از نخستين ساعات شروع مراسم از زن و مرد و كودك و پيروجوان به همراه جمع كثيري از مسئولان حضور باشكوهي را در اقتدا به ولي امر مسلمين به نمايش گذاشتند.
حضرت آيت الله خامنه اي نيز در ميان ابراز احساسات پرشور و مثال زدني نمازگزاران در جايگاه خطابت قرار گرفتند و به ايراد خطبه هاي نماز جمعه پرداختند.
خطبه اول
بسم الله الرحمن الرحيم
الحمدلله رب العالمين نحمده و نستعينه نستغفره و نتوكل عليه و نصلي و نسلم علي حبيبه و نجيبه و خيرته في خلقه حافظ سره و مبلغ رسالاته سيدنا و نبينا ابي القاسم محمد(ص ) و علي آله الاطيبين الاطهرين والمنتجبين المعصومين سيما بقيه الله في الارضين و صل علي الائمه المسلمين و هداه المومنين و حماه المستضعفين
روز جمعه و شب قدر آنهم در ماه رمضان و حالت روزه داري برادران و خواهران عزيز فرصت بسيار مغتنمي است براي اينكه در اين دقايق معدود دل هاي خودمان را با منبع رحمت و فضل الهي آشنا و نزديك كنيم انشاالله زمينه پرورش نهال تقوا را در دل خود فراهم آوريم .
مناسبت شب قدر يكي مناسبت دعا و تضرع و توجه به پروردگار است كه شب هاي قدر بهار توجه دل ها و خشوع است ثانيا بهانه اي است براي اينكه دل هامان را قدري با قمام والاي اميرمومنان و سرور متقيان عالم آشنا كنيم و از ايشان درس بگيريم . هرچه كه در فضائل ماه رمضان فضائل بندگان صالح بر زبان جاري شود امير مومنان (ع ) نمونه كامل آن و برجسته ترين الگوست من صحبت خود را در خطبه اول با ياد اميرمومنان علي (ع ) آغاز مي كنم تا قدري به معرفت آن بزرگوار نزديك شويم كه هرچه گفته اند و گفته ايم و شنيده ايم در مقايسه با عظمت و برجستگي آن مقام كوچك و حقير است و نمي توانيم مجاهدت او تلاش او براي تقرب به خداي متعال و نه سختي ها و رنج هاي زندگي او را و نه عظمت كاري را كه در دوران خود انجام داد بيان كنيم . من امروز براي اينكه درس بگيريم از ايشان يك بعد از ابعاد فعاليت همه جانبه اميرمومنان را عرض مي كنم و آن بعد « تربيت اخلاقي » است . آن روزي كه اميرمومنان علي (ع ) در جامعه اسلامي آن روز بر سر كار آمد وضع امت مسلمان با آن روزي كه پيامبر اكرم (ص ) از دنيا رفتند تفاوت زيادي كرده بود و 25 سال فاصله بين رحلت پيامبر اكرم (ص ) و آمدن اميرمومنان بر سر كار حوادث زيادي اتفاق افتاده بود كه اين حوادث برروي ذهن و فكر و اخلاق و عمل جامعه اسلامي اثر گذاشته بود . اين جامعه را اميرمومنان تحويل گرفت . نزديك به 5 سال اميرمومنان در آن كشور اسلامي حكومت كرد كه هر روزش حاوي يك درس است . يكي از كارهاي مستمر ايشان پرداختن به تربيت آن مردم است . همه انحرافهايي كه در جامعه پيش مي آيد ريشه اش اخلاقيات ماست . خصال اخلاقي انسانها عمل آنها را جهت مي دهد و ترسيم مي كند. اگر ما در دنيا كج رفتاريهايي را مشاهده مي كنيم بايد ريشه آنها در خصوصيات ناپسند جستجو نمائيم . اين حقيقت اميرمومنان را به بيان يك حقيقت مهم تري وادار مي كند و آن اينست كه اغلب اين خصال باطل و مضر به دنياطلبي بر مي گردد و لذا اميرمومنان مي فرمايند : « الدنيا راس كل خطيئه » دنياطلبي ريشه و مركز اصلي همه خطاهاي ماست .
خوب معناي اين دنياطلبي چيست دنيا چيست
دنيا عبارت است از همين طبيعت عظيمي كه خداي متعال خلق كرده و در اختيار انسان قرار داده است . همه اين مواهبي كه خدا در عرصه گيتي آفريده دنيا را تشكيل مي دهد. اولش عمر خود ماست . درآمدهاي دنيوي حاصل تلاش انسان فرزند مال علم منابع طبيعي آبها ذخاير معدني همه اينها « دنيا » هستند و اجزاي زندگي اين جهاني ما را تشكيل مي دهند. خوب كجاي اين دنيا بد است
يك دسته آثار شرعي اسلامي و معارفي به ما مي گويد كه دنيا را آباد كنيد « خلق لكم ما في الارض جميعا » برويد دنيا را تحقق ببخشيد و آباد كنيد و بهره برداري از نعمت هاي طبيعي را براي خود و مردم آماده كنيد.
يك دسته از روايات اينهاست . « الدنيا مزرعه الاخره » « متجر عبادالله » از اين قبيل تعبيرات وجود دارد كه اينها همه نگاه مثبت به دنيا را نشان مي دهد.
يك دسته از بيانات اسلامي و معارفي ما دنيا را ريشه گناهان به حساب مي آورد. ماحصل مطلبي كه از اين دو مجموعه به دست مي آيد حرف روشني است . اما خلاصه مطلب اينست كه خداي متعال اين سفره طبيعت را براي انسان گسترده است و همه را دستور داده كه اين مائده طبيعي الهي را براي بشر هرچه مي توانند بالفعل تر و رنگين تر در ا ختيار بشر قرار داده و خودشان هم بهره ببرند لكن حدود و ضوابط و قواعدي بر اين كار حاكم است و يك منطقه ممنوعه اي وجود دارد. دنياي ممدوح اينست كه انسان اين سفره و موهبت الهي را آنچنان كه ضوابط الهي دستور داده براساس آن رفتار كند و از آن تخطي نكند و در منطقه ممنوعه قدم نگذارد آنوقت خود هم بهره برده و ديگران را هم متنعم سازد. دنياي مذموم آنست كه انسان اين متاعي را كه دنيا براي بشر قرار داده فقط براي خود بخواهد و سهم خود را از ديگران افزونتر بخواهد دست اندازي كند و دلبستگي پيدا كند كه اين دلبستگي به مقتضاي « حب الشيئي يعمي و يصم » انسان را كر و كور مي كند و در راه بدست آوردن چيزي كه عاشق آنست هيچ خط قرمزي را و حدودي را رعايت نمي كند كه اين مي شود دنياي مذموم .
دلبستن به دنيا و سهم خواهي بيش از حق و اندازه خود و دست اندازي به سهم ديگران تجاوز به سهم ديگران اين مي شود دنياي مذموم . مال و مقام و قدرت و محبوبيت و نعم و لذات طبيعي اينها همه دنيا هستند. اسلام و اديان الهي به طور كلي بهره برداري از اين دنيا را براي انسان مباح قرار داده اند اما دست اندازي به حق ديگران و به هم زدن قوانين طبيعت ظلم به ديگران و خود را غرق در متاع دنيا كردن از هدف اصلي و نهايي غافل ماندن را ممنوع دانسته اند. اين دنيا وسيله تعالي و تكامل است و هدف نبايد قرار بگيريد. به اين كه توجه نشد دنيا مي شود مذموم .
اين بليه بود كه در دنياي اسلام و در دوراني كه اميرمومنان بر سركار آمد موجب شده بود كه حق صريح كسي مثل اميرمومنان مورد خدشه قرار بگيرد. كساني مقام و معنويت و سابقه و صلاحيتهاي بي نظير او را براي مديريت جامعه اسلامي نديده بگيرند و معارضه كنند. اين بر اثر دنياطلبي بود. راز انحرافي كه آن روز اميرالمومنين در مقابل خود ملاحظه مي كرد و نهج البلاغه پر است از بيان اين انحرافات راز اينها دنياطلبي بود.
شما امروز كه به دنيا نگاه كنيد همين را مشاهده مي كنيد. وقتي عناصر دنياطلب فرصت طلب و متجاوز زمام كارها را در سطح عالم به دست گرفتند هماني مي شود كه ملاحظه مي كنيد. اولا به حقوق انسانها ظلم مي شود ثانيا حق و سهم آحاد بشر از اين سفره عظيم موهبت الهي نديده گرفته مي شود ثالثا همين دنياطلبان براي اينكه به مقاصد خودشان برسند در جامعه فتنه و جنگ و تبليغات دروغين و سياست بازيهاي ناجوانمردانه راه مي اندازند.
« محيط فتنه » به معناي محيط غبارآلود است . وقتي فتنه در جامعه اي بوجود آمد فضاي ذهني مردم غبارآلود مي شود به گونه اي كه انسان نمي تواند حتي دو متري خود را هم ببيند. در چنين وضعيتي است كه خيلي ها اشتباه مي كنند و بصيرت خود را از دست مي دهند. تعصب ها بي خود و عصبيت هاي جاهلي در چنين فضايي رشد مي كند آنوقت دنياطلبان محور مي شوند و آنوقت عده اي هم كه اهل دنيا نيستند در فضاي فتنه در جهت هدف هاي آنها حركت مي كنند.
بنابر اين « الدنيا راس كل خطيئه » مي شود. اميرمومنان به اين نكته توجه مي دهد و اين برنامه تربيت اخلاقي اميرمومنان است . شما اگر همه نهج البلاغه را نگاه كنيد مي بينيد آنچه كه اميرمومنان درباره بي رغبتي به دنيا و زهد به دنيا بيان فرموده است از همه آنچه كه در نهج البلاغه فرموده است : بيشتر است . اين بخاطر همين است والا اميرالمومنين كسي نبود كه از دنيا گوشه گيري كند بلكه براي آبادي دنيا يكي از فعالترين آدم ها بود چه در زمان خلافت و چه قبل از خلافت ايشان كسي نبود كه كار نكنند و دنبال تلاش نرود. معروف است آنوقتي كه اميرالمومنين در مدينه زندگي مي كردند (قبل از خلافت ) باغستانهايي را به دست خودشان ايجاد كرده بودند. آب جاري كرده و نخل غرس كرده بودند. پرداختن به دنيا و طبيعتي كه خداوند در اختيار انسان قرار داده و اداره معيشت و امور اقتصادي مردم و فراهم كردن وسائل اقتصادي مردم همه اينها از كارهاي مثبت و لازم و جز وظايف فرد مسلمان و مديران اسلامي است . اميرالمومنين چنين شخصيتي بود اما خود او هيچ دلبستگي به دنيا نداشت .

علاج دنياپرستي را هم اميرالمومنين در خطبه متقين بيان فرموده است . فرمود : لقدعظم الخالق في انفسهم فصغر مادونه عليهم . علاج اين دل بستن و مجذوب شدن به دنيا اينستكه انسان تقوا پيشه كند كه از خواص تقوا يكي همين است كه عظم الخالق في انفسهم . خدا در دل انسان در جان انسان آنچنان جايگاهي پيدا مي كند كه همه چيز در نظر او كوچك مي شود. اين مقامات دنيوي اين اموال اين زيبايي ها اين جلوه هاي زندگي مادي اين لذت هاي گوناگون در نظر انسان حقير مي شود اهميت پيدا نمي كند بر اثر عظمت ياد الهي در دل انسان . اين تقوا از خصوصياتش همين است . خود او هم اميرالمومنين مظهر كامل همين معنا بود.
در اين خطبه معروف نوف بكابي كه حالا من يك فقره اي را از آن عرض مي كنم مي گويد حضرت ايستاد روي سنگي يك لباس پشمي مندرس كم قيمتي بر تن او بود يك لباس ساده و كفشي بپاي او بود نعليني به پاي او بود از برگ ياپوست درخت خرما. يك چنين وضعيت فقيرانه و زاهدانه حاكم آن كشور عظيم اسلامي و مدير آن كشور اسلامي اينجور زندگي مي كرد و اين بيانات عظيم و اين جواهر حكمت را بر زبان جاري مي كرد. اين بزرگوار در همين قضاياي سياسي زمان خود وقتي در جنگ صفين يك نفر آمد راجع به قضاياي ثقيفه و اين چيزها سئوال كرد حضرت به او با تندي جواب دادند فرمودند يا اخا بني اسد انك لقلق الوضين ترسل في غير صدد جاي حرف را نمي داني نمي فهمي چي بگي و كجا بگي حالا در اثناي اين حادثه عظيم نظامي و سياسي آمدي و از گذشته سئوال مي كني كه قضيه ثقيفه چه بود وليكن در عين حال يك كلمه جواب او را مي دهند. مي فرمايند لكن تو حق سئوال كردن داشتي چون سئوال كردي حق داري و من بايد جواب بدهم « انها كانت عشره . شحت عليها نفوس قوم و ضحت عنها نفوس قوم آخرين . فرمود اين يك امتياز طلبي بود يكعده اي چشم پوشيدند يكعده اي به آن چنگ انداختند. مسئله چشم پوشيدن يعني قدرت طلبي دنبال جاه و مقام رفتن دنبال دنيا به هر شكل آن رفتن از نظر اميرالمومنين در همه زمانها محكوم و مردود است . اين آن روحيه اميرالمومنين است كه مي خواهد به ما روحيه را تعليم بدهد. بايد اين را ما از اميرالمومنين درس بگيريم . ياد خدا توجه به ذكر و مناجات الهي اين مهمترين علاجي است كه اميرالمومنين براي اين كار دارد و مابايد اين شب ها را اين روزها را اين دعاها را قدر بدانيم . توجه به اين دعاها تذكر به مضامين اين دعاها اينها خيلي ارزش دارد اگر قدرداني كنيم . علاج اين درد دروني ماست كه متاسفانه آحاد بشر در همه دورانها مبتلا بوده اند. بايد هرچه مي توانيم اين بيماري را اين درد بزرگ را اين ضايعه را در خودمان كم كنيم اين دلبستگي به دنيا را توجه به خداي متعال و تذكر عظمت پروردگار يكي از راههاست لذا شما دعاهاي اميرالمومنين را نگاه كنيد.
پرشورترين دعاها همين دعاهاي اميرالمومنين است البته ادعيه رسيده از معصومين عليهم السلام همه پرمغز و پرمضمون از لحاظ سوز و گداز عاشقانه و عارفانه غالبا در حد عالي منتهي جزو بهترها و شايد بهترين ها اين دعاهائي است كه از اميرالمومنين رسيده است . اين دعاي كميل يا دعاي صباح يا دعاي مناجات شعبانيه كه من از امام رضوان الله تعالي عليه يك وقتي پرسيدم كه در بين اين دعاها به كدام شما بيشتر علاقه داريد ايشان گفتند دعاي كميل و مناجات شعبانيه و هردو از اميرالمومنين (ع ) است اين راز و نياز وسوز و گداز اميرالمومنين هم مناجات هاي آن بزرگوار حقيقتا گدازنده است براي كسيكه توجه داشته باشد و من خواهش مي كنم جوانان عزيز ما سعي كنند معاني اين كلمات و فقرات را در اين دعاها مورد توجه قرار دهند. الفاظ دعا الفاظ فصيحي است زيبائي است . لكن معاني معاني بلندي است . در اين شب ها با خدا بايد حرف زد از خدا بايد خواست اگر معاني اين دعاهارا انسان بداند بهترين كلمات و بهترين خواسته ها در همين دعاهاي شب هاي ماه رمضان و شب هاي احيا دعاي ابوحمزه و دعاهاي شب هاي قدر و بهترين خواسته ها در همين دعاهاست . اگر كسي معاني اين دعاها را نمي داند با زبان خودتان دعا كنيد خودتان با خدا حرف بزنيد بين ما و خدا حجابي وجود ندارد خداي متعال به ما نزديك است . حرف ما را مي شنود بخواهيم با خدا حرف بزنيم . خواسته هاي خودمان را از خداي متعال بخواهيم اين انس با خداي متعال و ذكر خداي متعال و استغفار و دعا خيلي تاثيرات معجزه آسايي برروي دل انسان دارد. دل هاي مرده را زنده مي كند. اين دعاهاي اميرالمومنين است و من بمناسبت شهادت اين بزرگوار به اين هم اشاره كنم كه اين مناجات هاي اميرالمومنين كه گدازنده است شكوه هاي اميرالمومنين هم گدازنده است . درد دلهاي اميرالمومنين هم حقيقتا گدازنده است . آنجايي كه از فقدان ياران خود سخن مي گويد ياد شهيداني كه با او بودند در ميدانهاي جنگ در زمان پيغمبر در آن جهادهاي عظيم آن كسانيكه در دوره خلافت آن بزرگوار در جنگ صفين در جنگ جمل بودند حضور داشتند مجاهدت كردند و به شهادت رسيدند حضرت مي فرمايد كجا هستند اين عمار اين بن تيحان اين ذوالشهادتين و اين نزرائوهم من اخوانهم الذين تعاودوا من المنيه آنكسانيه اين شخصيت هاي بزرگي كه پيمان جانبازي بستند در راه خدا پاي فشردند و رفتند و ابرد بر وسهم الي الفجره آن كسانيكه در راه خدا شهيد شدند سرهاي اينها را بريدند و براي فجار و حكمرانان فاخر به هديه بردند اينها كجا هستند. اميرالمومنين اشك ريخت در فراق ياران و دوستانش و البته در فراق رسول معظم خداي متعال كه اميرالمومنين غالبا به ياد آن بزرگوار و در فراق آن بزرگوار بود و ياد مي كرد و اين جزو شكوه هاي اميرالمومنين است و اين شكوه ها و مناجات ها و اين سوز وگدازها در مثل امشبي كه شب 19 ماه رمضان است با ضربت خوردن اميرالمومنين به پايان رسيد. اين مسجد كوفه كه در و ديوار مسجد كوفه و مردمي كه در آنجا جمع مي شدند بارها از اميرالمومنين اين مناجات ها را شنيده بودند اين دعاها را شنيده بودند اين راز و نيازها را با خداي متعال شنيده بودند اشكهاي آن بزرگوار را ديده بودند آن عبادت مخلصانه آن بزرگوار و آن بيانات عارفانه آن بزرگوار را ديده بودند و شنيده بودند گاهي شكوه هاي آن بزرگوار را رنج هاي او را در سحر شب نوزدهم ماه رمضان در مسجد كوفه ناگهان ديدند صداي آن بزرگوار بلند شد كه فزت به رب الكعبه . دست جنايت در تاريكي شب اميرالمومنين را هدف قرار داد. كسي روز جرات نمي كرد در مقابل علي ظاهر شود و بخواهد با او نبرد كند. كسي بود كه بتواند با اميرالمومنين و به اميرالمومنين در روز روشن سو قصد كند در شب آنهم در حال نماز اميرالمومنين در محراب عبادت مردم صدا را شنيدند صداي هاتف را شنيدند كه خبر از حادثه عظيم درباره اميرالمومنين مي داد رفتن به طرف مسجد و با پيكر خون آلود اميرالمومنين مواجه شدند. صلي الله عليك يا اميرالمومنين پروردگارا بحق اميرالمومنين ما را از دوستان و پيروان آن بزرگوار قرار بده پروردگار ما را در راه تقوا و پرهيزگاري كه درس بزرگ اميرالمومنين بود پايدار قرار بده پروردگارا اخلاق فاضله را نصيب ما ملت ايران بفرما پروردگار اما را از بيماري خلق هاي رذيله نجات بده پروردگارا ما را در راه حق و در طلب آنچه كه از بندگان صالح خود خواسته اي داراي صبر و استقامت قرار بده پروردگارا ملت ايران را در همه مقاصد خود پيروز و موفق و سربلند بگردان پروردگارا ارواح طيبه شهيدان ما را و روح مطهر امام را از آنچه كه در كشور ما و در ميان ما مي گذرد راضي و خشنود بفرما مغفرت و رحمت خودت را شامل حال آنها و همه گذشتگان ما قرار بده سلام ما را به وليعصر ارواحنا فداه برسان ما را مشمول دعاي آن بزرگوار قرار بده .
به گزارش خبرنگاران ما حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب در پايان ايراد خطبه اول نماز ديروز تهران سوره شريف « توحيد » را قرائت كردند.
خطبه دوم
بسم الله الرحمن الرحيم
الحمدلله رب العالمين والصلاه والسلام علي سيدنا و نبينا ابي القاسم المصطفي محمد(ص ) و علي آله الاطيبين الاطاهرين الامنتجبين الهداه المهديين المعصومين المكرمين . سيما علي امير المومنين ولصديقه الطاهره و الحسن و الحسين سيدي شباب اهل الجنه و علي بن الحسين و محمد بن علي و جعفر بن محمد و موسي بن جعفر و علي بن موسي و محمد بن علي و علي بن محمد و الحسن بن علي والخلف القائم المهدي (عج ) حججك علي عبادك و امنائك في بلادك و صل علي الائمه المسلمين وهماه المستضعفين و هداه المومنين .
در اين خطبه دوم اولا لازم است كه به نوجوانان عزيزي كه امسال اولين سال روزه واجب خودشان را مي گذرانند ومشرف به خطاب الهي و تكليف الهي مي شوند. تبريك عرض كنيم . بخصوص دختر بچه هايي كه در سنين كم تكليف الهي را آزمايش مي كنند و در اين روزهاي نسبتا بلند و گرم روزه مي گيرند كه اين يكي از بهترين آزمايشهاي ملت ما و مردم ماست . جوانهاي ما رياضت شرعي روزه را دردوران جواني تجربه مي كنند اين گرسنگي كشيدن چشم بستن از لذايذ و كم رغبتي به محرمات در يك فرصت يك ماهه اين خيلي چيز ارزشمندي است براي مردم بخصوص براي جوانان و اين تمرين كسب تقواست از دوران نوجواني كه از آغاز بلوغ در دختر و يا پسر بوجود مي آيد هم به همه جوانها بخصوص به اين سال اوليها تبريك عرض مي كنيم . بحمدالله فضاي جامعه ما يك فضاي معنوي است و ماه رمضان اين فضاي معنوي در جهت معنويت اشتداد پيدا مي كند عادات خوب بتدريج در بين مردم رواج پيدا مي كند اين كمكهايي كه به مستمندان مي شود هفته احسان و نيكوكاري يا اين افطاريهايي كه در شهرهاي مختلف انسان مي شنود در مساجد بعضي ها در معابر عمومي افراد خير جمع مي شوند افطاري فراهم مي كنند. مردم افطار مي كنند اين كارهاي بيسار خوبي است مايه صفا و صميميت و نزديكي در واقع حق ماه رمضان را ادا كرده است . كه يكي از حقوق ماه رمضان همين نيكي به برادران همراهي با نزديكان با برادران مسلمان وكمك به يكديگر است . اينها چيزهاي بسيار خوبي است . از سابق هم معمول و مرسوم بود امروز بيشتر است مجالس موعظه مجالس دعا مجالس قرآن اينها عادات خوبي است روز به روز بايستي اينها را ترويج كرد و عمق داد و مغز داد صورت جلسه كافي نيست بايستي از جلسه دعا از جلسه موعظه از جلسه قرآن بهره برداري كرد هركدام از ما سعي كنيم سهمي بگيريم .
يكي دو تا مسائل گوناگون را عرض مي كنم چون روز قدس نزديك است درباره روز قدس و مساله فلسطين مختصري عرض مي كنم و مطالب به زبان عربي هم خطاب به برادران عرب آماده شده است كه آنهارا هم عرض خواهيم كرد.
بحمدالله ملت ايران درطول اين سالها از آغاز پيروزي انقلاب تا امروز در يك خط مستقيمي حركت كرده است و اين خط مستقيم خط پايداري بر مباني و اصول اسلامي است ملت ايران ملت متحجري هم نيست اقتضائات زمان را دانسته است اهل علم اهل تقحيق اهل تفحص اهل فهم ملت ما اينجورند هر دوره اي هر زماني اقتضائاتي داشته است بر طبق آن اقتضائات عمل كرده است ملت ما دوران دفاع مقدس دوران بسيار سختي بود ملت يكپارچه وارد ميدان دفاع شد جوانها رفتند پدر و مادرها هر كدام به نحوي كمك كردند نوجوانان به نحوي كمك كردند طبقات مختلف جامعه هر كدام شركت در اين كار بزرگ كردند دردوران تحقيق و علم ساختن كشور و بناي كارهاي بزرگ باز مردم ما در هردوره اي هرچه كه لازم بوده است را انجام داده است . درآن وقتي كه تهاجم سياسي دشمنان خارجي ما تشديد پيدا كرده است و سعي كردند به جريانهاي مخالفت با كشور ازطرق مختلف شدت ببخشند. ملت ما در هرميداني كه لازم بوده است حاضر شده است . يك نگاهي به اين سالهاي قبل بيندازيد آنوقتي كه در داخل ايادي بيگانه سعي مي كردند بين مردم اختلاف بيندازند مردم صداي وحدت و شعارهاي وحدتشان را بلند كردند همبستگي هاي خودشان را به شكلهاي مختلف نشان دادند آنوقتي كه دستگاههاي جاسوسي دشمن به كمك ماهواره هايشان سعي كردند يك عده آشوبگر و اغتشاشگر را در خيابانهاي تهران و بعضي شهرستانها راه بيندازند مردم وارد ميدان شدند قبل از آنكه نيروهاي موظف به مقابله با اخلالگران بپردازند خود مردم وارد شدند آنوقتي كه تبليغات دشمنان در زمينه هاي گوناگون از جمله در زمينه هسته اي كه ديديد دنيا را پر كردند از تبليغ عليه جمهوري اسلامي و لازم بود كه مردم در آنجا از خودشان عكس العمل نشان دهند حقا و انصافا بهترين واكنشهارا مردم نشان دادند. (تكبير نمازگزاران )
اگر با چشم انصاف نگاه كنيم به آنچه كه يك حركت ملي مي شود نام آنرا گذاشت و مربوط به اكثريت مردم و قشرهاي متحرك و فعال مردم است يك نگاهي به آنها بكنيم خواهيم ديد از اول انقلاب در اين 30 سال اين ملت زنده در هر زماني برطبق آنچه كه نياز كشور بوده است و آنهااحساس كرده اند و دانسته اند كه نياز كشور است با شوق و رغبت حركت كردند اينرا از حق و انصاف نبايد گذشت كه اينجور است هميشه هم همينجور بوده است واميدواريم در آينده هم همينجور باشد و همين موجب شده است كه دشمنان ما از فشار آوردن بر ملت ايران و بر مسئولين كشور نتوانند طرفي ببندند و سودي ببرند. تهديد مي كنند حرف مي زنند اما نتوانستند از اين تهديدها از اين تبليغات بر عليه اين ملت سودي ببرند ملت بحمدالله راه خودش را ادامه داده است اين راه هم راه تكامل است راه پيشرفت است اما ادعا نمي كنيم كه توانسته ايم به هدفهاي والاي اين انقلاب كه معارف حقيقي اسلام است برسيم نه اما در اين راه داريم حركت مي كنيم داريم پيش مي رويم . و همينطور كه عرض كرديم به توفيق الهي و به اذان الله تعالي بايد دهه چهارمين انقلاب كه در نزديكي آن هستيم دهه عدالت و پيشرفت توامان باشد يعني پيشرفت چشمگير و عدالت محسوس در سطح كشور برنامه ها را بايد اينجور تنظيم كرد و اين آسيب ناپذير مي كند ملت ما را و كشور ما را. البته دشمن دشمن است از دشمناني كه از اسلام ضربه خورده اند سيلي خورده اند نبايد توقع داشت كه در مقابل نظام جمهوري اسلامي ساكت و آرام بنشينند يقينا دشمن دشمني مي كند انتظا دشمني دشمن را بايد داشت منتهي بايد آگاهانه هوشيارانه در مواجهه با دشمني دشمن بهترين راه را براي حفظ منافع ملي براي حفظ مصالح عموم مردم در نظر گرفت و در پيش گرفت . آنچه كه من امروز براي كشورمان مثل گذشته از همه چيز لازم تر مي دانم وحدت كلمه آحاد ملت و وحدت كلمه نخبگان و مسئولان در مباني اصولي است . يكي از چيزهايي كه براي كشور ما حقيقتا مهم است اينست كه مردم احساس امنيت سياسي و رواني بكنند فضاي رواني جامعه دچار التهاب نباشد سعي مي كنند التهاب آفريني كنند اين هست اين جزو سياستهاي مخالفان نظام جمهوري اسلامي است البته خود ما هم گاهي اوقات نادانسته اين التهاب ها را افزايش مي دهيم . من توصيه مي خواهم بكنم حالا مردم عزيز ما بحمدالله از بسياري از كارهايي كه در اين زمينه انسان مشاهده مي كند بركنارند مردم نگاه مي كنند به بعضي از گفتگوها و بگومگوهاي بيجا و بي مورد كه گاهي در ميان نخبگان سياسي مشاهده مي شود نگاه مردم نگاه رضايتمندانه نيست اين را ما از مراجعات مردم بخوبي مي فهميم . اما من هم توصيه مي كنم حالا دو سه مساله كوچك و كم اهميتي كه وجود دارد از اينها سعي مي شود براي التهاب استفاده شود من عرض كنم براي اينكه درب گفتگوها بسته شود. يك نفر پيدا مي شود درباره مردمي كه در اسرائيل زندگي مي كنند يك اظهارنظري مي كند البته اين اظهارنظر اظهار نظر غلطي است اينكه گفته شود ما با مردم اسرائيل هم مثل مردم ديگر دنيا دوست هستيم حرف درستي نيست حرف غيرمنطفي است . مردم اسرائيل مگر كيانند همان كساني هستند كه غصب خانه غصب سرزمين غصب مزرعه غصب تجارت بوسيله همينها دارد انجام مي گيرد. سياهي لشكر عناصر صهيونيسم همينجا هستند. نمي شود ملت مسلمان نسبت به افرادي كه اينجور عامل دست دشمنان اساسي دنياي اسلام هستند بي تفاوت باشند نه مابا يهوديها هيچ مشكلي نداريم با مسيحيها هيچ مشكلي نداريم با اصحاب اديان در دنيا هيچ مشكلي نداريم اما باغاصبان سرزمين فلسطين چرا مشكل داريم . غاصب هم فقط رژيم صهيونيستي نيست اين موضع نظام است . اين موضع انقلاب است اين موضع مردم است . حالا كسي حرفي مي زند اشتباه عكس العلمهايي هم در مقابل آن نشان داده مي شود خوب مساله را بايد تمامش كرد اينكه يك روز يك نفر از اينطرف بگويد يكي از آنطرف بگويد يكي اينجور استدلال كند يكي از آنطرف حرف بزند اين درست نيست اين التهاب آفريني است . حرفي بود گفته شد و اشتباه بود و تمام . موضع جمهوري اسلامي هم اين نيست اين با كشورهاي ديگر فرق مي كند كه مردمش روي سرزمين غصبي نشسته اند. شهركهاي يهودي نشين امروز بوسيله همين مردمي كه گفته مي شود مردم اسرائيل پر شده است . همينها هستند كه دولت جعلي صهيونيست اينها را مسلح كرده است بر عليه مردم مسلمان فلسطيني كه فلسطينيها جرات نكنند نزديك به اين شهركها شوند. همينها هستند ديگر. خوب اين حرف خطايي بود حرف درستي نبود. اينرا نبايد وسيله التهاب قرار داد. من خواهش مي كنم از همه اينجور مسائل را مسائل كوچك را مسائل جزيي را حرفي برزبان كسي جاري مي شود مطلبي گفته مي شود اينرا وسيله اي قرار ندهند براي اينكه مدتي جريان سازي و مساله آفريني شود در سرتاسر كشور يك عده موافق يك عده مخالف سر قضيه اي پوچ خوب موضع نظام هم معلوم است تمام شد.
يك چيز ديگري كه اين روزها انسان مشاهده مي كند كه اين را هم مي خواهم خواهش كنم بخصوص از نخبگان كه توجه كنند. قضاوتهايي درباره مسائل دولت و كارهاي دولت . خوب اين از آثار نزديك شدن دوره انتخابات است . با اينكه خيلي هم نزديك نيست ما حدود 9 ماه تا انتخابات فاصله داريم . خاصيت انتخابات اينست ديگر عناصر فعال مي شوند . حرف مي زنند . خب حرف بزنند حالا در باب انتخابات حرفهاي گفتني متعددي هست كه انشاالله در وقت خودش در فرصت مناسب خودش آنها را به ملت عزيزمان عرض خواهيم كرد. حالا هنوز زود است لكن انسان احساس مي كند كه در بين آنچه كه امروز گفته مي شود بي انصافيهايي صورت مي گيرد خب اگر كسي براي آينده كشور براي حل آنچه كه معضلات كشور مي نامند برنامه اي دارد حرفي دارد آن حرف را بيان كند اگر چنانچه مي تواند راه حلي براي مشكلاتي كه وجود دارد حالا مثلا مشكل گراني يا تورم راه حلي دارند خب آن راه حل را بگويند تخريب كردن مسئولين تخريب كردن دولت اين هيچ مصلحت نيست اين جزو كارهاي صحيح اسلامي نيست مي كنند در بعضي جاهاي ديگر در بعضي از كشورهاي دنيا بنام دمكراسي و آزادي آبروهايي از بين مي برند اشخاصي را به لجن مي كشند اينها كارهاي اسلامي نيست . اينها كارهاي آنهاست . مثل خيلي از كارهاي ديگرشان آنچه كه در زمينه مساله اقتصادي و يا غيراقتصادي گفته مي شود در درجه اول در محافل كارشناسي بايد گفته شود نه در منبرهاي عمومي و تريبونهاي عمومي انسان مي بيند گاهي اوقات يك بي انصافيهايي مي شود ديگر يك چيزهايي مي گويند نبايداخلاق نكوهيده بي انصافي در جامعه ما رواج پيدا كند و دچار بي انصافي نبايد شويم بخصوص نخبگان . نگاه كنند منصفانه حرف بزنند عرض كرديم تخريب درست نيست نه آن كساني كه طرفدار يك شخص يا گروهي هستند نه آن كسانيكه مخالف آن شخص يا آن گروه هستند مقابله اشان با يكديگر هيچ لزومي ندارد كه بصورت تخريب باشد هيچ لازم نيست . منطقي حرف بزنند. انتقادي دارند انتقاد كنند. خدا را شكر مي كنيم فضاي كشور ما بر اثر نظام اسلامي فضاي آزادي است فضاي بازي است مردم فرصت دارند مي توانند حرفشان را بزنند نخبگان مي توانند حرف بزنند مردم هم استماع مي كنند مي شنوند حرفها را با يكديگر مقايسه مي كنند آنچه كه حق است به نظرشان آنرا مي پذيرند و قبول مي كنند. من نگرانيم از اين نيست كه يك حرفي زده شود از كسي انتقاد شود خوب نه يك نفر انتقاد مي كند يك نفر هم جواب مي دهد من نگراني ام رايج شدن اخلاق بي انصافي در جامعه است خدمات فراواني انجام مي گيرد انسان همه را كنار بگذارد به يك نقطه اي بچسبد اين درست نيست البته اين خطاب به همه است اين را ما به شخص خاصي به گروه خاصي به جناح خاصي عرض نمي كنيم اين را به همه عرض مي كنيم همه مراقب باشند يكديگر را تخريب نكنند اين فضاي تخريب فضاي خوبي نيست . مردم خوششان نمي آيد. من اينرا در حضور شما مردم به آن حضرات مي گويم اگر شما خيال مي كنيد كه از اينكه شما بياييد و بنشينيد مذمت كنيد از فلان مسئول . فلان جريان مردم لذت مي برند و خوششان مي آيد اشتباه مي كنيد مردم از فضاي تخريب خوششان نمي آيد(تكبير نمازگزاران و شعار دست خدا بر سر ماست خامنه اي رهبر ماست .)
مساله اساسي امروز منطقه ما باز همان مساله قديمي فلسطين است . مساله فلسطين بسيار مساله اساسي و مهمي است . رژيم اشغالگر و غاصب شدت عمل را بر عليه فلسطينيها زياد كرده است و اين واكنش آنها به ضعف هاي دروني خودشان و شكستهاي پي در پي خودشان است . نتوانستند آن هيمنه اي را كه از خودشان به دروغ ساخته بودند حفظ كنند آن رعبي كه در دل ملتهاي عرب انداخته بودند آن رعب شكست با مجاهدت مجاهدان فداكار لبناني و فلسطيني فشار را بر مردم فلسطين وارد مي كنند حكومت موجود در غزه امروز يك حكومت قانوني است حكومت حماس يك حكومت قانوني است همه دنيا بايد بپذيرند اين حكومتي را كه با آراي مردم از طريق انتخابات بوجود آمده است . خب مدعيان تمدن كه خودشان را كشورهاي متمدن مي دانند كه بويي از تمدن و انسانيت نبرده اند نگاه مي كنند و مي بينند رفتار غاصبين صهيونيست را با مردم غزه و اين محاصره شديد كه البته غزه يك نمونه اش است . ساحل غربي هم دستكمي ندارد گرچه محاصره نيست اما شدت عمل صهيونيستها در شهرهاي ساحل غربي هم كمتر از غرزه نيست فشار بر فلسطينيان مظلوم در همه جا هست اينرا مي بينند و دم بر نمي آورند دفاع هم مي كنند و حمايت هم مي كنند از صهيونيستها. خب دنياي اسلام در مقابل اين حادثه تلخ بايستي حرف خودش را بزند نظر خودش را نشان بدهد جايگاه خودش را مشخص كند و روز قدس روز مناسبي براي اين كار است . رحمت خدا و رضوان خدا بر امام بزرگوار ما كه اين روز را به عنوان روز دفاع از ملت فلسطين معين كردند انشاالله روز قدس همه مردم ما و اميدواريم بخش عظيمي از مردم كشورهاي اسلامي در اين روز از اين فرصت استفاده كنند و حق مردم فلسطين را ادا كنند و انشاالله دولتهاي مسلمان به وظيفه بزرگ خودشان كه كمك به دولت حماس در فلسطين است و كمك به ملت فلسطين است . انشاالله عمل كنند. (شعار مرگ بر اسرائيل نمازگزاران ).
گزارش خبرنگاران ما حاكيست در ادامه خطبه دوم نماز جمعه ديروز تهران حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي خطبه اي را به زبان عربي براي برادران و خواهران عرب زبان ايراد فرمودند.
اظهارنظر دوستي با مردم اسرائيل غلط غيرمنطقي و پوچ است
امير مومنان برجسته ترين الگو و برترين بندگان صالح خداست
از فرصت ماه رمضان بايد براي خضوع و خشوع دل ها و آشنايي با فضائل اميرمومنان استفاده كرد
دنياطلبي ريشه و مركزهمه خطاهاي ماست
دنياي اسلام در مقابل جنايات صهيونيستها بايد حرف خودش را بزند نظر خودش را نشان دهد و جايگاه خودش را مشخص كند و روز قدس روز مناسبي براي اين كار است
مردم از فضاي تخريب خوششان نمي آيد آنها نياز به امنيت رواني و سياسي دارند
 جمعه 29 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 144]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن