تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه مؤمن به برادر [دينى] خود تهمت بزند، ايمان در قلب او از ميان مى‏رود، همچنان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836919369




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

«محمد بيستوني» در ديدار اعضاي قرآني جهاددانشگاه و شهر مجازي قرآن:ادبيات به كاررفته در كتاب‌هاي قرآني ادبيات نسل جوان نيست


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: «محمد بيستوني» در ديدار اعضاي قرآني جهاددانشگاه و شهر مجازي قرآن:ادبيات به كاررفته در كتاب‌هاي قرآني ادبيات نسل جوان نيست
گروه ادب: رييس مؤسسه قرآني تفسير جوان در ديدار مسئولان قرآني جهاد دانشگاهي و اعضاي شهر مجازي قرآن، كه روز يك‌شنبه 24 شهريور در مكان مؤسسه تفسير جوان انجام شد، گفت: ادبيات به كاررفته در كتاب‌هاي قرآني، ادبيات نسل جديد نيست و جوان‌ها نمي‌توانند با اين كتاب‌ها به‌آساني ارتباط برقرار كنند.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا)، مؤسسه‌ تفسير جوان در مدت‌زمان فعاليت خود با سرپرستي دكتر «محمد بيستوني» سعي داشته است تا براي فهم قرآن توسط كودكان، نوجوانان، جوانان، زنان و خانواده روش‌هاي جديدي را به كار بگيرد و با استفاده از انواع وسايل كمك‌آموزشي مانند تصويرسازي ثابت و متحرك، شعر، قصه، نمايشنامه، پيام آيات مربوط و متناسب با جمعيت هدف را به بهترين شكل براي كودكان قابل فهم كند.

«مثال‌هاي زيباي قرآن»، «فهرست‌واره موضوعي تفسير جوان»، «معادشناسي قرآن كريم»، «وحدت از ديدگاه قرآن و اهل سنت»، «عيسي در قرآن»، «معادشناسي در قرآن كريم»، «باستان‌شناسي قرآن كريم»، «تدبر در قرآن»، «گياه‌شناسي»، «دنياي حيوانات»، «خرافات»، «سحر و جادوگري» و تغذيه، «نهج‌الابلاغه جوان» و بيش از 300 عنوان تفسير موضوعي و ترتيبي قرآن كريم تنها گوشه‌اي از تلاش‌هاي مؤسسه تفسير جوان در آشنا كردن نسل امروز با مضامين و مفاهيم والاي قرآن كريم است.

كتابخانه تخصصي مؤسسه تفسير جوان با تفاسير مختلف گردآوري شده از شيعه و سني جلوه خاصي را به اين مكان كوچك كه رسالتي بزرگ را به دوش مي‌كشد، بخشيده است.

دكتر «محمد بيستوني» در ابتداي اين نشست ضمن تقدير از عملكرد سازمان فعاليت‌هاي قرآني دانشجويان و خبرگزاري ايكنا بيان كرد: از زمان آغاز به‌كار فعاليت سازمان فعاليت‌هاي قرآني دانشجويان كارهاي تازه و نشاط‌آوري در اين مجموعه ديده‌ايم و خود را موظف به همكاري و هم‌افزايي با اين مجموعه مي‌دانيم.

ظاهر و ويترين كتاب‌هاي ديني ظاهر زيبايي نيست

او باتوجه به نحوه چگونگي آغاز به كار مؤسسه تفسير جوان و اهداف اين مؤسسه بيان كرد: مؤسسه قرآني تفسير جوان حدود بيست‌سال است كه تأسيس و فعاليت مي‌كند. شروع كار اين مؤسسه با اين سئوال بود كه چرا علي‌رغم اين‌كه در آيات قرآن كريم تصريح شده: اين كتاب براي هدايت همه مردم است و با الفاظي مانند «هديً للناس» و «بصائرُللناس» و «بيان‌ٌللناس» و الفاظي مشابه «ذكرٌ للعالمين» گوياي اين موضوع است، كه مخاطب قرآن «همه مردم جهان» هستند و به جمعيت ويژه‌اي اختصاص ندارد و در آيات ديگر با عباراتي نظير «وَلَقَدْ يَسَّرْنَا الْقُرْآنَ لِلذِّكْرِ و ...» آيه 17 سوره مباركه قمر تصريح مي‌كند، فهم قرآن آسان است، همه افراد نمي‌توانند به‌آساني با قرآن ارتباط برقرار كنند؟

رييس مؤسسه تفسير جوان افزود: از سوي ديگر سه آيه در قرآن وجود دارد كه صراحتاً مي‌فرمايد قرآن براي شفاي مردم است و در آن قيدي براي بيماري روحي وجود ندارد، بلكه معناي عام داشته و هم بر شفاي جسم و هم شفاي روح اشاره دارد.

بيستوني با اشاره به سرمايه‌گذاري‌هاي انجام‌شده در مؤسسه تفسير جوان تصريح كرد: ما تقريباً ده سال قبل 185 ميليون تومان براي اين طرح پژوهشي هزينه كرديم و تحقيق كتابخانه‌اي مفصلي را انجام داديم كه حاصل آن چهار جلد كتاب «كتاب‌شناسي جهاني قرآن كريم» شد. در اين مجموعه تحقيقاتي را از صدر اسلام تا ده سال گذشته درباره قرآن كريم صورت گرفته بود و كتاب‌هايي كه در اين زمينه به چاپ رسيده بود در ده‌هزار عنوان كتاب جمع‌آوري و تيم‌هاي تحقيقي مختلفي به كشورهاي مختلف اعزام شدند تا كتاب‌هاي قرآني را به هر زباني بود، چكيده‌نويسي و مستندسازي كنند.

بيستوني اظهار كرد: با اين كار نخستين كتاب‌شناسي جهاني قرآن كريم منتشر و هم‌اكنون در چهار جلد به چاپ رسيده است و در مجموع اين بررسي به اين جمع‌بندي جالبي رسيديم.

رييس مؤسسه قرآني تفسير جوان با اشاره به برخي كاستي‌هاي موجود در كتاب‌هاي ديني و قرآني بيان كرد: تمام كتاب‌هايي كه هم‌اكنون چاپ شده، داراي قطع وزيري است يا رحلي و يك مشكل قطع كتاب‌ها بود كه جوان‌ها نمي‌توانستند با اين قطع‌ها ارتباط خوبي برقرار كنند. محتواي كتاب‌هاي قرآني بالا است، اما ظاهر و ويترين آن ظاهر زيبايي نيست و تمام كتاب‌هاي قرآني و ديني يا طلاكوب هستند و طرح خوبي ندارند و يا عكس‌هايي مانند «گلدسته»، «طلوع و غروب خورشيد»، «دريا»، «پرواز پرنده»، «درخت نخل» برجلد آن است كه موجب شده تصاوير بسيار تكراري و خسته‌كننده باشد و جوان‌هاي ما زماني كه از دور اين كتاب‌ها را مي‌بينند، اكثراً به سراغ اين كتاب‌ها نمي‌روند.

رييس موسسه قرآني تفسير جوان با اشاره به عواملي كه باعث نبود جذب مخاطب در كتاب‌هاي قرآني و ديني مي‌شود، تصريح كرد: آن‌چه جذاب نبودن كتاب‌هاي ديني را در پي داشته نخست بايد در قطع، جلد، حجم كتاب‌ها، سبك نگارش، بالا بودن قيمت كتاب‌ها و در مجموع ادبياتي دانست كه در نوشتن به كار مي‌رود كه اين ادبيات، ادبيات نسل جديد نيست و جوان‌ها نمي‌توانند با اين كتاب‌ها ارتباط برقرار كنند و بسياري از كتاب‌هاي ديني و قرآني جزء كتاب‌هاي جذاب براي نسل جوان نيست.

او سپس باتوجه به ديگر مراحل شكل‌گيري مهندسي «روش‌هاي نثر فرهنگ قرآن براي جوانان» در مؤسسه قرآني تفسير جوان ادامه داد: پس از تحقيق كتابخانه‌اي، تحقيق ميداني انجام شد و در اين تحقيقات ميداني به اين موضوع برخورديم كه كارهاي قرآني در سطح كلان كشور هدفمند و كارشناسي‌شده نيست. پس از اين مرحله يك تحقيق تاريخي با سئوال «رسول اكرم (ص) و معصومين (ع) چگونه قرآن را آموزش مي‌دادند؟» را مطرح و پس از طرح اين پرسش، مشاهده شد سبكي كه معصومان ما و در رأس آن‌ها پيامبر اكرم (ص) براي آموزش قرآن كار مي‌كردند، سبكي نيست كه ما هم‌اكنون كار مي‌كنيم.

بيستوني گفت: سبك آموزشي پيامبر اكرم (ص)، رو‌دررو و چهره‌به‌چهره در ارتباط با مخاطب بوده و اصحاب آن حضرت (ص) نيز آيات را مي‌خواندند و به آن عمل مي‌كردند و به ديگري كم‌كم و به تدريج ياد مي‌دادند.

رييس موسسه قرآني تفسير جوان باتوجه به نتايج تحقيقات صورت‌گرفته در سه مرحله گفت: بعد از سه نوع تحقيق يادشده، طرح «انس با قرآن» را مهندسي كرديم و اين مبناي كاري شد كه مي‌خواستيم انجام دهيم. بر اين اساس پنج تفسير سِني را كه عبارتند از تفسير گرافيكي كودك (31 جلد)، «تفسير نوجوان (31 جلد)، «تفسير جوان (31 جلد)»، «تفسير زنان 2 جلد » و تفسير خانواده (2 جلد)» نوشتيم و مدتي است كه تفسير آيات‌العقايد و «تفسير صنفي» را نيز آغاز كرده‌ايم

بيستوني درباره چگونگي انجام اين طرح بيان كرد: در اين طرح 200 آيه از قرآن را كه براي كودكان كاربرد دارد، در قالب تفسير كودك براين اولين‌بار ارائه شد كه اين كتاب‌ها نخست در قطع و رنگ، كنترل و سپس چاپ نهايي مي‌شود. در اين تفسير آياتي انتخاب شده كه مربوط به گروه سني كودكان بوده و آياتي است كه كودك به آساني بتواند با خدا ارتباط برقرار ‌كند.

رييس مؤسسه تفسير قرآني جوان با اشاره به سبك تفاسير نوشته‌شده براي كودكان افزود: سبك كار در اين تفسير به اين شكل است كه يك طرف تصوير رنگي و روي آن تصوير خطي است و تصوير خطي طوري طراحي شده كه كودك بيش از 20 دقيقه نقاشي نكند و در كل كارهاي منتشرشده كودكان ما چهارزبانه و به زبان عربي، فارسي، انگليسي و فرانسه بوده است. در حال حاضر اين تفسير در 31 جلد منتشر شده كه 7 جلد آن منتشر و باقي در زير چاپ است.

اين قرآن‌پژوه اظهار كرد: ما در حال حاضر در كانادا، آمريكا، فرانسه، انگلستان، مالزي، بحرين، كويت و ... نمايندگي داريم و در خارج از ايران كتاب‌هاي بيشتر شناخته شده است.

بيستوني با توضيحاتي درباره تفسير نوجوان گفت: تفسير نوجوان، ديگر تفسيري بود كه با استفاده از تفسير نمونه، در موسسه منتشر شد و حدود 2000 آيه از قرآن را در آن انتخاب و سعي شد جلدهاي كتاب و قطع آن براي نوجوانان جذاب باشد و 9 رنگ در متن چاپ آن استفاده شده است.

بيستوني از تفسير جوان، تفسير بيان (خلاصه تفسير مجمع‌البيان در 30 جلد)، تفسير موضوعي الميزان در 80 جلد به‌عنوان ديگر فعاليت‌هاي مؤسسه تفسير جوان نام برد و افزود: تفسيرالميزان ذيل 80موضوع جامعه‌شناسي، اقتصاد، مديريت، نماز، تغديه و ... هر آنچه تفسير الميزان است، يك‌جا در يك كتاب، فهرست گذاشته، اعراب‌گذاري و آيات ناقص را كامل و در پاورقي آورده‌ايم و اگر متني ثقيل بوده توضيحاتي داده شده تا مخاطب جوان با آن ارتباط برقرار كند.

رييس مؤسسه تفسير جوان ادامه داد: متن تفسير نوجوان از تفسير نمونه انتخاب، اعراب‌گذاري و هرجا متن سخت بوده در پاورقي توضيح داده شده و 4000 موضوع در آن بررسي شده، تفسير به رأي در آثار ما جايي ندارد.

او افزود: براي جوان‌ها كار به همين ترتيب است، ده هزار موضوع مطرح و كل قرآن تفسير شده است. براي لغت و مفاهيم در كتاب لغت‌شناسي، كل لغات قرآن آمده است. قرآن حدود 78 هزار لغت دارد و با حذف لغات تكراري حدود 2200 لغت و مفهوم قرآني درج شده است و هر كس، اين لغات را ياد بگيريد در حد استفاده معمولي مي‌تواند قرآن را ترجمه كند.

او با اشاره به چاپ تفسير زنان با عنوان «آيات‌النساء في‌القرآن» گفت: آيات زنان در قطع وزيري است و دو جلد است. ما معتقديم قرآن را بايد مخاطب‌سنجي كرد و هر كس آيه مناسب خود را بخواند و بفهمد. پس از اين مجموعه «تفسير خانواده» مجموعه آيات خانوادگي قرآن در آن بيان شده. مدتي قبل نيز به پيشنهاد آيت‌الله «سيد علي‌اصغر دستغيب» نماينده خبرگان رهبري در شيراز تفسير آيات اعتقادي قرآن را به نام «آيات‌العقايد في‌القرآن» در دست انتشار داريم. برروي آيات‌العقايد به طور پراكنده كار شده بود و اين مجموعه به‌عنوان يك كار كلي تا يك سال ديگر به زبان جوان‌ها منتشر و منابع آن نيز عمدتاً مجموعه تفسير موضوعي آيت‌الله جوادي آملي است.

رييس مؤسسه قرآني تفسير جوان تأكيد كرد: در مؤسسه تفسير جوان اصل بر اين است كه يك گروه محصولي را توليد كند و ما اصرار نداريم شخصاً كتاب بنويسيم و 80 درصد كارهاي تحقيقاتي، گروهي و موضوعات نيز كاربردي و مباحثي است كه اغلب جوانان با آن درگير هستند.

بيستوني تنوع محصولات را از ديگر خصوصيت تأليفات مؤسسه تفسير جوان برشمرد و اظهار كرد: تنوع در محصولات ما بسيار وجود دارد و ما محصولات خود را نخست در قالب كتاب، سپس روزنامه ديواري و فلش‌كارت به‌عنوان يك كار جديد و استفاده از كليد واژه، كارت پستال‌هاي قرآني عرضه مي‌كنيم.

او بيان كرد: ما ده مؤسسه تخصصي قرآني هستيم كه پنج موسسه جمعيت خاصي را به عنوان جمعيت هدف شناسايي كرده كه گروه تخصصي كودكان، نوجوانان، جوانان و زنان و خانواده است و پنج موسسه تخصصي موضوعي براي اعجاز علمي قرآن، طب سنتي، تغذيه سالم، گياهان دارويي، مساجد جوان و يك مؤسسه انتشاراتي نيز در مؤسسه تفسير جوان وجود دارد.

بيستوني در پايان باتوجه به تفاهم‌نامه مشترك ميان مؤسسه قرآني تفسير جوان و شهر مجازي قرآن بيان كرد: مؤسسه تفسير جوان اين آمادگي را دارد كه با تمام توان در خدمت اهداف تأثيرگذار سازمان فعاليت‌هاي قرآني دانشجويان و شهر مجازي قرآن باشد.

در ادامه نشست «سعيد پورعلي»، معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي ضمن تقدير از فعاليت مؤسسه تفسير جوان تصريح كرد: موضوع مورد بحث، موضوع قرآن و يكي از اركان اثربخش جامعه اسلامي است و اين موضوع فراتر از هر مرزي، رنگي، نژادي، جنستي و هر قلمي است و در راه ارتقاي جايگاه قرآن و نقش آن در جامعه اسلامي بايد قدم‌هايي برداشته شود و بيش از هرچيز از آن حمايت شود.

دغدغه‌هاي مقام معظم رهبري (مدظله‌العالي) در فعاليت موسسه تفسير جوان مشهود است

او ادامه داد: نكته دوم بحث مأموريت‌ جهاد دانشگاهي به‌عنوان يك نهاد انقلابي و يك نهاد فرهنگي است كه براي خود ترسيم كرده و كاملاً در اهداف جهاد دانشگاهي به بحث قرآن به‌عنوان يكي از حوزه‌هاي فعال و پيشگام در عرصه تدبر و تفسير اشاره شده و نكته سوم، پشينيه همكاري با اين مؤسسه بود و يكي از كارهايي كه از آن از سوي جهاد دانشگاهي، استقبال شد، موضوع كارگاه آموزشي تفسير جوان بود. نكته چهارم را از خود الفاظ تشكيل‌دهنده موسسه بايد بگيريم؛ موضوع موسسه بيشتر تفسير است و طبق فرمايش مقام معظم رهبري (مدظله‌العالي) در ديدار از جهاد دانشگاهي بر روي «تدبر در قرآن»؛ كه جهاد دانشگاهي در اين راستا بايد به سمت ايده‌هاي نو پيش برود.

او افزود: ساختاري كه توسط گروه مؤسسات قرآني تفسير جوان طراحي شده، مي‌تواند معنا پيدا كند و بحث ديگر، موضوعيت تمام توليدات و محصولات مؤسسه قرآني تفسير جوان و مخاطب‌هاي جوان آن است كه به شايستگي كارشناسي شده‌اند.

معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي گفت: بحث كادر‌سازي‌هاي مؤسسه تفسير جوان، بحث مهمي است ما تجربه تأسيس شبكه‌هاي پژوهشي را داريم، تأسيس پژوهش‌هاي اين‌چيني ذي‌‌قيمت بوده و بايد از آن استفاده كنيم. نكته مهمتر در مؤسسه تفسير جوان توليد محصول بوده و اين براي يك مجموعه مانند سازمان فعاليت‌هاي قرآني دانشجويان خيلي مهم است كه علاوه بر ديدگاه‌هاي تبليغي و ترويجي از مدل‌هاي ارائه شده توسط مؤسسه تفسير جوان استفاده كند.

پورعلي با اشاره به نوآوري‌هاي موضوعي در مؤسسه تفسير جوان گفت: نوآوري‌هايي كه هم‌اكنون در مؤسسه تفسير جوان شكل گرفته و مهمتر از همه اين‌ها دغدغه‌هاي كه مقام معظم رهبري (مدظله‌العالي) دارند، در فعاليت مؤسسه تفسير جوان مشهود است.

او با اشاره به سخني از امام موسي صدر درباره شيوه‌هاي تعليمي پيامبر اكرم (ص) گفت: امام موسي‌صدر به‌عنوان يكي از الگوهاي برجسته فعاليت‌هاي فرهنگي با اتكا به اصل رسالت‌هاي اجتماعي ديني، سخني پيرامون سنت نبوي دارد كه همين سخن درباره قرآن نيز صدق مي‌كند. ايشان در يكي سخنان خود مي‌فرمايد: «من در مواجهه و رويكرد به سيره نبوي ذهنم را با اين سئوال درگير نمي‌كردم كه پيامبر چگونه رفتارمي‌كرد، ولي يك سئوال وجود دارد كه اگر پيامبر امروز بود چگونه رفتار مي‌كرد؟»

معاون فرهنگي جهاددانشگاهي گفت: بايد به بحث‌ جامعيت قرآن توجه شود و براي اين بخش توليد محصول صورت گيرد. جهاددانشگاهي سال‌ها است كه دوره آموزشي تربيت مربي كودك را برگزار مي‌كند، بسياري از اين مهدهاي كودك با اين سئوال مواجه بودند كه در آموزش‌هاي ديني دچار تنگنا و مشكل بوده‌ايم و مفاهيم انتزاعي به كودكان منتقل مي‌شود كه حتي در شكل و شمايل در علاقه مخاطبان كوچكترين تأثيري ندارد، استفاده از مجموعه 31 جلدي تفسير كودك مي‌تواند اين مشكل را مرتفع سازد.

«رحيم خاكي» رييس سازمان فعاليت‌هاي قرآني دانشجويان كشور نيز در ادامه اين نشست، با تشكر از «محمد بيستوني»، رييس مؤسسه قرآني تفسير جوان گفت: سه ظرفيت در مجموعه سازمان فعاليت‌هاي قرآني دانشجويان براي همكاري با مؤسسه قرآني تفسير جوان وجود دارد كه نخست خبرگزاري ايكنا به‌عنوان رسانه خبري در جهت اطلاع‌رساني به زبان فارسي و عربي و بعد ظرفيت‌هاي فعاليت‌هاي قرآني دانشگاه‌ها است كه يك سابقه همكاري با مجموعه را داشته و در سال تحصيلي جديد تلاش مي‌كنيم، حجم مناسبي در سال جاري و در سال آينده، در برنامه‌هاي ساليانه پيش‌بيني كنيم.

جهاد دانشگاهي پلي ارتباطي ميان جامعه علمي و مردم

خاكي افزود: آن‌چه بيشتر از همه براي ما اهميت دارد بحث شهر مجازي قرآن است كه در حال شكل‌گيري است. يكي از سياست‌هاي اصلي شهر مجازي قرآن، اصل گردآوري محتوا و هم‌افزايي با استفاده از كل مجموعه كشور است، حتي اگر در جهان اسلام ظرفيتي بود ما بتوانيم از اين ظرفيت‌ها به صورت تمام و كمال استفاده كنيم.

مدير سازمان فعاليت‌هاي قرآني دانشجويان كشور ادامه داد: در يك چشم‌انداز دو، سه‌ساله به‌عنوان پروتال بين‌المللي اين آمادگي را داريم كل سرويس خدماتي كه توسط مؤسسه قرآني تفسير جوان را با عملياتي كه قابل تعريف است و از طريق شهر مجازي قرآن، اطلاعات توليدشده را در اختيار علاقه‌مندان قرار دهيم.

او افزود: ما تصميم داريم به‌صورت انحصاري سرويس خدماتي را ارائه دهيم و اين انحصاري بودن براي ما مهم است، زيرا اين قصد داريم تا اين پايگاه به يك «رفرنس» اصلي و جدي در كشور تبديل شود و از اين جهت حاضر هستيم اين موافقت در يك قالب قرارداد مشخص به تصميم برسد و مراحل اجرايي كار انجام شود و در قسمت‌هاي مختلف شهر الكترونيكي قرآن از آثار و حجم توليد‌شده آثار استفاده كنيم و به هرحال در يك هدف، يعني آشنا كردن مردم با اين مفاهيم قدم برداريم.

رييس سازمان فعاليت‌هاي قرآني داشجويان كشور با بيان اين مطلب كه جهاد دانشگاهي سعي دارد پلي ميان فعاليت‌هاي قرآني و دانشگاه عمل كند، ادامه داد: جهاد دانشگاهي تلاش كرده تا مانند پل ارتباطي ميان دانشگاه و جامعه علمي و مردم تلاش كند و خدماتي ارائه دهد و اميدواريم اين مؤسسه با شهر قرآن به يك نقاط مشترك برسد تا مسيري در اين زمينه باز شود.

سپس دكتر «حسين كرمان‌پور» معاون فن‌آوري اطلاعات و شهر مجازي قرآن نيز با دعوت از مسئولان مؤسسه تفسير جوان و سايت اين موسسه براي بازديد از شهر الكترونيكي قرآن گفت: شهر الكترونيكي قرآن پستي و بلندي‌هاي زيادي از لحاظ بودجه و اجرايي داشته است و انتخاب شهر قرآن به اين دليل بود كه قرآن كم‌حاشيه‌تر و مخاطب‌پذيري بيشتري دارد.

بخشي از شهر قرآن، در اختيار مؤسسه تفسير جوان قرار خواهدگرفت

او افزود: آن‌چه در ذهن ما است و افق ديدي كه در شهر مجازي قرآن وجود دارد، گروهي است تحت عنوان شهرداري شهر مجازي قرآن، كه در آن‌جا فعاليت مي‌كنند و همواره به‌عنوان خدمه شهر سعي كرده‌ايم با همكاري مؤسساتي مانند تفسير جوان، جاده‌سازي‌هايي انجام شود، تا گروه‌هايي، كه در شهر كار مي‌كنند به‌راحتي بتوانند فعاليت خود را ادامه دهند.

او باتوجه به افق‌هاي پيش روي شهر مجازي قرآن بيان كرد: افق‌هاي ديد اين شهر، اين است كه در آينده بخشي از اين شهر، در اختيار مؤسسه تفسير جوان قرار گيرد، زيرا كه در بحث انتشار تفاسير موسسه‌اي مانند تفسير جوان طرح جديدي انجام داده است.

معاون فن‌آوري اطلاعات و شهر مجازي قرآن ادامه داد: ما بايد به اين سمت حركت كنيم براي قرآن، اهل بيت (ع) و دين، سايت‌ها و فضاهايي ايجاد كنيم كه براي مخاطب ما چه مسلمان و چه غير مسلمان و محقق به بهترين شكل از آن استفاده كنند.

معاون فن‌آوري اطلاعات و شهر قرآن، ارتباط با مؤسسه تفسير جوان را گامي در جهت تحول در بخش جوانه‌‌هاي شهر مجازي قرآن دانست و تصريح كرد: آشنايي با موسسه تفسير جوان يك گام جديد، در تحول در بخش جوانه‌ها است و ما مايليم تفاهم‌نامه‌اي دراين زمينه منعقد شود.

او افزود: ما دغدغه‌هاي در امر توليد نداريم و برنامه‌ريزي ما در اين جهت است تا بهترين ويترين از جهت ارائه محصولات قرآني باشيم و به‌تبع در اين ويترين برخي اجناسي، را هم توليد كرده‌ايم،ارائه دهيم؛ اما اصل كار اين است كه ما به دنبال توليد نيستم و دنبال اين هستيم كارهايي انجام مي‌شود در اختيار عموم مردم قرار گيرد.

«روح‌الله كريميان» مسئول سايت مؤسسه قرآني تفسير جوان در پايان اين نشست در توضيحاتي درباره سايت اين موسسه گفت: سايتي كه ما هم‌اكنون داريم بازديدكنندگان بسياري دارد و زماني كه كلمه تفسير در «گوگل» سرچ شود، پنجمين سايتي است كه از لحاظ تفسير وجود دارد.

او ادامه داد: سايت موسسه تفسير جوان از بخش كودك، نوجوان، جوان، زنان و خانواده و طيف دسته‌بندي شده‌اي هستند كه موسسه تعريف كرده و همراه با متن كامل در سايت آمده است.

سايت مؤسسه تفسير جوان؛ پنجمين سايت از لحاظ تفسير

مسئول سايت موسسه تفسير جوان با توضيحاتي درباره بخش‌هاي مختلف اين سايت گفت: در بخش كودك، كتاب‌هاي تصويري به‌صورت «pdf» آورده شده و در حال حاضر در حال ترجمه به بخش‌هاي مختلف دنيا است.

كريميان در پايان گفت: در قسمت ديگر سايت، كتابخانه كه 5 هزار كتاب را كه به‌صورت كامل در سايت آمده و كتاب قابل جستجو با كليدواژه و قسمت‌هايي مانند مشاهده آن‌لاين حرم امام حسين (ع) و حضرت ابوالفضل (ع) براي جذابيت گنجانده شده است.
 جمعه 29 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 237]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن