واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: همه بازيگران جمع بودند بهجز بعضيها
عزتالله انتظامي آقاي بازيگر: فيلم اولين بخش از سه فيلمي است كه فريدون جيراني درباره سينما ساخته است. شايد واقعيترين و شايد هم بيپردهترين آنها كه خيلي عيان و آشكار برخي مسائل را درباره پشت صحنه سينما مطرح ميكند. دختري براي بازيگر شدن و رسيدن به شهرت حاضر به انجام كارهايي ميشود كه پدر پيرش عزتالله انتظامي رفتار او را برنميتابد و اعتراض ميكند. فيلم اين بار نه از سوي وزارت ارشاد كه از سوي همكاران تهيهكننده سينما مورد اعتراض قرار گرفت و امكان اكران پيدا نكرد. در اين فيلم بازي انتظامي مانند هميشه ديدني است، شايد براي اين دليل ساده كه هميشه واقعي بازي ميكند.
تماشاگر او را باور ميكند و همراه او ميشود. اين بار هم لحظههاي سخت اين پيرمرد كه عاشق فرزندش است را باور ميكند. بازي او بازي زندگي است، روايت همه پدرهاي دلشكسته و دوستدار فرزند. او بر ويلچر نشسته است تا ما غم او را بيشتر باور كنيم. براي بزرگمرد 85 ساله سينما كه وقتش را صرف امور صنفي سينما و تئاتر ميكند، كانديدا شدن در اين جشن اتفاق بزرگي نيست اما براي جشن كه بزرگي همچون او را در خودش جا دهد، نبودنش موجب كمبود است.
فاطمه معتمدآريا
در زماني كه ستارهها نبايد در سينماي ايران به وجود ميآمدند، بازيگري حرف اول را ميزد و فاطمه معتمدآريا از مطرحترين آنها بود. هم براي نقشهاي جدي همچون فيلم مخملباف و هم نقشهاي كودكان مانند اما حالا او هنوز هم طرفدار دارد و بازيهايش در و ، چه كوتاه و چه بلند باشد. حالا او اين بار در دو فيلم حضور دارد، سيامك شايقي و ساخته سامان مقدم. اما فيلم اول انگار مورد قبول از آب درنيامده و فيلم دوم به خوبي مورد توجه قرار گرفته؛ فيلمي كه روايت ايران است در مسير سالها و مسائل.
الناز شاكردوست
فيلم فيلمي است كه ماجراي آن در سينما تازگي دارد، بچهها هستند و مرز و جنگ. برداشت ديگري از عشق. الناز شاكردوست هم تعداد زيادي از فيلمهاي تجاري و پرفروش و كمفروش را در كارنامهاش دارد. همين تازگيها هم فيلم از او اكران شد با همان كليشههاي عشقهاي نچسب و پولداري. اما او بازي كوتاهي هم در نقش يك همسر رزمنده در داشت. حالا او در فيلمي كانديداي دريافت تنديس خانه سينما شده كه سختيهاي خاص خود را براي بازي كردن داشته است.
تنوع در انتخاب بازيگران مرد نقش مكمل
امير آقايي براي ، حامد بهداد براي ، بابك حميديان براي ، داوود فتحعليبيگي براي و رضا كيانيان براي نامزد دريافت تنديس از جشن خانه سينما شده بودند. اينبار بر خلاف بازيگران زن، تنوع در انتخابها ديده ميشد و از همه مهمتر اينكه بيشتر نامزدهاي اين بخش از فيلمهايي انتخاب شدهاند كه در هيچ بخش ديگري كانديدا نداشتهاند. اين سوال مطرح ميشود كه آيا اين بازيگران با تكيه بر تواناييهاي خود چنين خوش درخشيدهاند؟ اما بيترديد تكتك آنان فرصت حضور در نقشهاي جذابي را به دست آوردهاند كه شايد براي خودشان تكراري باشد اما باز هم جنبه ديگري از تواناييشان را به تصوير كشيده است.
نقش در نقش
حضور كوتاه رضا كيانيان در نقش يك مديرعامل متظاهر به مسائل ديني اما دورو آن هم روي ويلچر كاملا يك نقش جديد است كه در فيلم كمال تبريزي مورد توجه است. اين از تواناييهاي كيانيان است كه حتي يك نقش كوتاه را ماندني بازي كرده است.
باز هم رواني؟
حامد بهداد بازيگري است كه فيلمهاي خوبي در كارنامهاش دارد. پيشتر هم نقش رواني و درگير با خود را بازي كرده، اما اين بار در فيلم اين نقش شسته رفته و فارغ از حشو و زوايد است. برادري نميخواهد خواهرش را از دست دهد. او قبلا نامزدش را در يك سانحه اتومبيل و به علت سرعت زياد از دست داده است. او راننده ماشين بود و اينك خود را مقصر ميداند و هر صداي بوق و نوري باعث به هم ريختن او ميشود. خواهر كه همراه اين روزهاي اوست دل به مردي ازدواج كرده و مسنتر ميدهد. برادر اين مساله را برنميتابد و در پايان درگيري از ساختمان پرت ميشود.
مرد دوم در زن دوم
امير آقايي براي بازي در نقش امير در فيلمي از سيروس الوند كانديداي دريافت جايزه شده بود. او براي اين فيلم روي صندلي چرخدار نشست و بر سر همسرش كه عاشقش بود داد زد تا برود و او را كه يك مجروح جنگي بود تنها بگذارد. اما بعدتر او را ميبيند كه اندوهگين از يك شكست عشقي، فرزندي در دل دارد. او تا هنگام مرگش ميشود پدري كه شايد هيچگاه نميتوانست باشد. نقش آدمخوبه است با تمام ويژگيهاي آن.
انتهاي خبر // روزنا - وب سايت اطلاع رساني اعتماد ملي//www.roozna.com
------------
------------
چهارشنبه 27 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]