تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 3 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818019696




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

افزايش قيمت‌هاي صادراتي فرش غير واقعي است


واضح آرشیو وب فارسی:سازمان خبری اقتصاد ایران: افزايش قيمت‌هاي صادراتي فرش غير واقعي است
مديرعامل سابق شركت سهامي فرش:تهران - خبرگزاري اقتصادي ايراناكونيوز:وزارت بازرگاني بايد براي بررسي و ريشه‌يابي دلايل افت شديد صادرات فرش يك كميته تحقيق متشكل از تجار، بازرگانان، اتحاديه‌ها و تعاوني‌هاي فرش تشكيل دهد.


به گزارش خبرگزاري اقتصادي ايران،"علي كريمي"مديرعامل سابق شركت سهامي فرش ايران و كارشناس امور فرش دستباف از تغيير و افزايش قيمت‌هاي صادراتي فرش دستباف با هدف پوشاندن روند كاهشي صادرات آن انتقاد كرد.

وي با مقايسه آمار صادراتي فرش دستباف به لحاظ وزني و ارزشي گفت: آمار صادرات فرش در سال 85 نشان مي‌دهد در اين سال حدود 405 ميليون دلار به وزن 13.8 هزار تن بوده است كه در سال 86 به 397.5 ميليون دلار به وزن 10.7 هزار تن رسيد و مقايسه آنها حاكي از كاهش 122 درصدي در وزن و كاهش پنج درصدي در ارزش صادرات آن است.

به گفته وي علت اصلي اختلاف وزني و ارزشي كه در آمار صادرات فرش رخ داده است افزايش قيمت‌هاي فرش در كميسيون نرخ‌گذاري در خرداد و تير ماه سال 86 است.

كريمي با بيان اينكه قيمت‌هاي صادراتي فرش به طور متوسط 40 درصد افزايش داده شده افزود: اين اقدام كميسيون نرخ‌گذاري كالاهاي صادراتي با هدف بالاتر نشان دادن ميزان صادرات بوده است بنابراين انتظار مي‌رفت كه ميزان صادرات فرش به جاي به همان ميزان 40 درصد اتفاق افتد و به عدد 560 ميليون دلار برسد اما نه تنها افزايش صادرات را نشان نداد بلكه كاهش صادرات را نيز به دنبال داشت.

كارشناس امور فرش تاكيد كرد: چنانچه افزايش قيمت‌ها در كميسيون نرخ گذاري گمرگات انجام نمي‌شد ميزان صادرات فرش در سال 86 در مقايسه با سال 85 بين 35 تا 45 درصد كاهش نشان مي‌داد و به رقم 250 ميليون دلار مي‌رسيد.

وي افزود: در شش ماهه سال 87 نيز در مقايسه با سال 85 نيز همين وضعيت مترتب بوده است و آمار پنج ماهه گمرك بيانگر آن است كه صادرات فرش در وزن و ارزش مجدداً كاهش يافته و حتي نسبت به سال 86 با بالا بودن قيمت‌هاي صادراتي هم كاهش نشان مي‌دهد.

كريمي در ادامه با انتقاد از طرح شعارهاي بدون عمل از سوي مسوولان وزارت بازرگاني تاكيد كرد: متاسفانه تاكنون تعريف روشني از عدالت گستري و مهرورزي كه از شعارهاي اصلي دولت نهم بوده است از سوي وزارت بازرگاني ديده نشده و تنها در حد صحبت بوده است و معتقدم كه يكي از شاخص‌هاي ملموس و عيني در عدالت گستري و مهرورزي رسيدگي به امور قاليبافان كشور است و كارنامه روشني درباره منافع اين قشر ارائه نمي‌شود.

وي همچنين از اينكه طرح ساماندهي وضعيت بافندگان و شكل‌گيري اتحاديه بافندگان و بيمه آنها نيمه كاره رها شده است اظهار گراني كرد و خواستار پيگيري اين موارد از سوي وزارت بازرگاني شد.

كريمي توصيه كرد كه وزارت بازرگاني برخورد صادقانه در ارائه آمار و ارقام كه از بديهي‌ترين انتظارات مردم است را در پيش بگيرد و همزمان با اعلام ميزان صادرات چگونگي افزايش قيمت‌هاي صادراتي را نيز اعلام كند.

مدير عامل سابق شركت سهامي فرش ايران ادامه داد: به دليل بي توجهي به بافندگان، متاسفانه تمامي تسهيلات بانكي از منابع زودبازده به نام بافندگان و به كام واسطه‌ها بوده و منفعتي براي قاليبافان در پي نداشته است.

كريمي همچنين درباره‌ برگزاري هفدهمين نمايشگاه فرش دستباف نيز انتقادهايي را مطرح كرد و گفت: اين نمايشگاه قرار بود به محل كارخانه چوب‌بري در كيلومتر چهار جاده كرج برود كه نشان از برخوردهاي سطحي و سياست‌هاي غلط در تبليغ و بازاريابي و آزادسازي واردات فرش دستباف كشورهاي رقيب است.

وي گفت: بي توجهي به تحول در زيرساخت صادرات و معطوف شدن نگرش‌ها به سمت توجه به دلالان و واسطه‌ها وضعيتي است كه امروزه فرش دستباف با آن دست به گريبان است بنابراين ضروري است تا از شركت كنندگان در نمايشگاه امسال فرش اعم از حقيقي و حقوقي و نيز تشكل‌ها به صورت رسمي و بدون اسم نظرخواهي شده و يك كميته تحقيق براي ريشه‌يابي دلايل افت شديد صادراتي تشكيل شود.

انتهاي پيام//
 سه شنبه 26 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سازمان خبری اقتصاد ایران]
[مشاهده در: www.econews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن