تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر كس ماه رمضان يك آيه از كتاب خدا را قرائت كند مثل اينست كه درماههاى ديگر تمام قرآن را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837381711




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دور دنیا در 5 ساعت ...


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: تا 40 سال دیگر، مسافران سوار بر هوافضاپیما می‌شوند
جاه‌طلبی‌های بشر در آسمان تا كجا ادامه پیدا می‌كند؟ برای این پرسش پاسخی نمی‌توان ارائه كرد. 108 سال پیش برادران رایت نخستین هواپیمای جهان را به پرواز درآوردند؛ پروازی كه تنها 12 ثانیه طول كشید و طی آن هواپیما 36 متر را طی كرد. حالا نسل چندم پس از برادران رایت، ایده اعجاب‌برانگیزی را دنبال می‌كند كه به نظر می‌رسد به احتمال یقین به واقعیت تبدیل خواهد شد: ساخت هوافضاپیمایی كه نیمی ‌از زمین را در كمتر از 5/2 ساعت طی می‌كند!
[تصویر: 9025422522711017111116871392211832549129.gif]


ZEHST عنوانی است كه برای این فناوری حیرت‌انگیز انتخاب شده است. این عبارت مخفف Zero Emission Hyper Sonic Transport به معنای سیستم حمل و نقل مافوق صوت با آلایندگی صفر است. بسیاری از كارشناسان امور‌هوانوردی از این سیستم حركتی به عنوان اوج تكامل صنعت ساخت سیستم‌های هوافضانوردی در ابتدای هزاره سوم یاد می‌كنند؛ سیستمی‌كه در نگاه نخست، انسان را به یاد افسانه كنكوردها می‌اندازد، اما حقیقت این است كه ZEHST تلفیقی از عظمت شاتل‌های تازه بازنشسته، سرعت خیره كننده كنكوردها و البته نگرش جدید دانشمندان در استفاده از سوخت‌های زیستی است.

تنها چند هفته از نمایشگاه تازه‌ترین دستاوردهای صنعت هوانوردی می‌گذرد. در آن نمایشگاه تقریبا تمامی‌ تازه‌های این صنعت در مقیاس و با نمونه اصلی ارائه شدند به جز یك مهمان خبرساز: هوافضاپیمای ZEHST كه در قالب یك ماكت 4 متری رونمایی شد. اما همین ماكت جذاب، انبوهی از بازدیدكنندگان مشتاق را به سوی خود جلب‌‌كرد. ظاهر آن شباهت زیادی به كنكوردهایی دارد كه دیگر از سر و صدای كركننده آنها در آسمان‌ها خبری نیست. این شباهت خیره‌كننده تا آن حد بوده است كه ژان بوتی، مدیر فنی EADS شركت سازنده (ZEHST) را به واكنش وادار كرده است: این هواپیما یك نمونه از كنكورد نیست، بلكه شبیه آن است اما این شباهت خود بخوبی نشان از هوشمند‌بودن سیستم آیرودینامیك به كار گرفته شده در ساختار كنكوردها در دهه 60 میلادی دارد.



حقیقت این است كه ZEHST تلفیقی از عظمت شاتل‌های تازه بازنشسته، سرعت خیره كننده كنكوردها و البته نگرش جدید دانشمندان در استفاده از سوخت‌های زیستی
است


در پشت این پروژه بزرگ، شركت هوافضای اروپا موسوم به EADS قرار دارد، اما به سرانجام رسیدن پروژه‌هایی در چنین ابعاد كلانی به تنهایی از عهده یك شركت برنمی‌آید. در كنار EADS، سازمان هوانوردی فرانسه و آزمایشگاه ملی تحقیقات هوافضای این كشور موسوم به ONERA و همچنین گروهی از مهندسان ژاپنی نیز حضور دارند كه‌ روی طراحی و ساخت این هوافضاپیما كار می‌كنند. زمانی كه نمونه اولیه ZEHST ساخته شود، یعنی‌سال1400 خورشیدی، قرار است به عنوان سیستم حمل و نقل مافوق صوت تجاری به كار گرفته شود و با سرعت بیش از 4 ماخ خود، ‌فاصله‌ها را نزدیك‌تر كند. نگاهی به این سرعت كافی است كه دریابیم این هوافضاپیما برای مسیرهای كوتاه كاربردی ندارد، بلكه فراتر از آن و برای مسافت‌های بسیار طولانی بین قاره‌ای در نظر گرفته شده است. شركت EADS در تبلیغات گسترده‌ای كه برای ZHEST داشته از عنوان توكیو تا پاریس یا توكیو تا لس‌آنجلس در كمتر از 5/2 ساعت استفاده كرده‌ و این درحالی است كه برخلاف كنكوردها، پرواز این هوافضاپیمای جدید تأثیر نامطلوب بسیار اندكی بر محیط‌زیست خواهد داشت. از این رو بی‌دلیل نیست كه مدیران ارشد EADS شاهكار آتی خود را یك سیستم هوانوردی «استاندارد» خطاب می‌كنند.


[تصویر: 1741226446208352202012122211833120894149.gif]


ZHEST مجموعه‌ای از ابتكارات خلاقانه در صنعت هوانوردی است، اما برخی از آنها از جمله نوع سوختی كه در آن به كار گرفته می‌شود به عنوان شاخصه‌هایی برجسته به شمار می‌آیند. مهندسان پروژه به دنبال اثبات این ادعا هستند كه می‌توان از سوخت‌های پاك زیستی كه در اینجا از نوعی جلبك دریایی تهیه شده است در نسل آینده هواپیماها و هوافضاپیماها نیز استفاده كرد. در كنار سوخت زیستی، بهره‌گیری از سیستم موتوری الكتریكی به عنوان مكملی هیجان‌انگیز به شمار می‌آید. بر اساس یك فرمول ساده ریاضی می‌توان پذیرفت كه با كاهش چشمگیر زمان مسافرت‌های هوایی امكان جابه‌جایی شمار بیشتری از مسافران به گوشه و كنار جهان فراهم می‌شود. این همان استراتژی است كه از سوی طراحان پروژه مطرح شده و اتفاقا حامیان زیادی نیز پیدا كرده است.


[تصویر: 109102712542203522744200164231561878175248.gif]


آنها چنین نگرشی را رمز توسعه سیستم حمل و نقل هوایی جهان می‌دانند. البته خطوط هواپیمایی كه در آینده به جابه‌جایی مسافران مشغول می‌شوند، در‌عین بر‌خورداری از سرعت عمل باید به یك سری تعهدات زیست‌محیطی سفت و سخت نیز پایبند باشند. هم‌اكنون مفاهیم اولیه این تعهدات از سوی كمیسیون اروپایی و تحت عنوان نقشه راه «مسیر پرواز در سال 2050» طراحی و به كار گرفته شده است. در گزارش اخیر كمیسیون اروپایی اهدافی تعریف شده است كه بر مبنای آنها آلاینده كربنی همچون دی اكسید كربن تا 75 درصد و NOx تا 90 درصد كاهش پیدا می‌كند. گذشته از این، آلودگی صوتی ناشی از پرواز هواپیماها نیز باید تا 65 درصد كاهش پیدا كند. اما در آینده، مفاد چنین تعهداتی به مراتب سخت‌تر خواهد بود و آن زمانی است كه دیگر جایی برای هواپیماهای آلاینده امروزی باقی نخواهد ماند . ZHEST. از جمله سیستم‌های پروازی است كه پیش‌بینی می‌شود جای ایرباس‌ها و بوئینگ‌های امروزی را خواهد گرفت.
منبع:تبیان





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 145]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن