تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 24 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بنده اى نيست كه به خداوند خوش گمان باشد مگر آن كه خداوند نيز طبق همان گمان با او ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865169622




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سينما - دو نگاه به فيلم «قتل عادلانه»


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: سينما - دو نگاه به فيلم «قتل عادلانه»
سينما - دو نگاه به فيلم «قتل عادلانه»

گرفتار در لي‌لي‌پوت
پيتر تراورس (رولينگ استون): برخي از مردم فكر مي‌كنند حتي اگر رابرت دونيرو و آل پاچينو از يك دفتر تلفن هم روخواني كنند باز هم نتيجه هيجان‌انگيزي حاصل مي‌شود. خب؛ دفتر تلفن را بياوريد! «قتل عادلانه» با نام ديگر «نمايش آل و باب» يك فيلم پليسي همراه با درامي با محوريت نظم و قانون است؛ فيلمي كه با صفت كسل‌كننده تعريف مي‌شود و تنها به درد AARP (انجمن آمريكايي بازنشستگان) مي‌خورد. پاچينو 68 ساله و دونيرو 65 ساله در اين فيلم نقش دو پليس‌ كهنه‌كار نيويورك سيتي را بر عهده دارند و به دنبال قاتلي سريالي هستند كه فقط جان نخاله‌هايي را مي‌گيرد كه از دادگاه قسر در رفته‌اند. اين قاتل سريالي در صحنه جرم اشعاري از خود به يادگار مي‌گذارد كه در آنها دليل عادلانه بودن قتلش را توضيح داده است. هي! شايد اين قتل‌ها كار يك پليس باشد؟ شايد خود آل يا باب قاتل باشند؟
اميدوار بودم فيلمنامه‌نويس اين فيلم راسل جيوريتز بيشتر از آنكه از «هري كثيف» دزدي مي‌كرد از فيلمنامه «نفوذي» (Inside Man) كه خودش نوشته بود چيز ياد مي‌گرفت. همچنين اميدوار بودم جان آونت براي كارگرداني اين فيلم انتخاب نمي‌شد. مگر همين پنج ماه پيش نديديم چطور آونت پاچينو را در فيلم مفتضحانه «88 دقيقه» به كار گرفت؟ شكست آن فيلم كافي نبود؟ تنها دستاويز «قتل عادلانه» در سايه خيره شدن به ستاره‌هايش به دست مي‌آيد. به قول يكي از پليس‌هايي كه ستايشگر آنها است: «پاچينو و دونيرو مانند لنون و مك‌كارتني هستند». واقعيت اين است كه پاچينو و دونيرو در اين فيلم بازي نمي‌كنند و صرفا مانند دو گاليوري هستند كه به ناچار گرفتار اهالي لي‌لي‌پوت شده‌اند. قبول! تماشاي تلاش پاچينو و دونيرو براي دستگيري آدم بد‌ها جذاب است اما صحنه نفس‌گير و مشترك آنها در «مخمصه» ارزش بسيار بيشتري دارد. آن دو در اين نمايش دو ساعته به جاي اينكه به خدمت تحسين و ستايش ما دربيايند از آن سوءاستفاده مي‌كنند.
پايان عمر دو بازيگر
منولا دارگيس (نيويورك تايمز): آه؛ چه مي‌شد اگر رابرت آلدريچ زنده بود! همانقدر كه آن استاد سينماي عامه‌پسند و خالق فيلم ترسناك عجيب و غريب «بر سر بيبي جين چه آمد؟» توانست ويترين باشكوهي براي ستاره‌هاي فيلمش (بت ديويس و جوان كرافورد) فراهم كند در مقابل جان آونتِ ناتوان نتوانسته است در هدايت دو ستاره خود (آل پاچينو و رابرت دونيرو) سررشته كار را به دست بگيرد. پاچينو و دونيرو به عنوان رب‌النوع‌هاي سينماي دهه 70 در «قتل عادلانه» توان مردانگي خود را كنار هم قرار مي‌دهند و پيشاني‌ چين خورده، صداي غرش مانند و ظاهر جدي و گهگاه گيج خود را به شكل يك دونوازي در يك بي‌مووي (نزديك به سي مووي) به نمايش مي‌گذارند كه احتمالا وقتي كارچاق‌كن‌ها ايده فيلم را در گوش‌شان زمزمه كرده‌اند ايده فوق‌العاده‌اي به نظر آمده است.
آقاي آونت كه آخرين فيلمش مزخرفي مانند «88 دقيقه» بود (به همراه يكي از بدترين بازي‌هاي آقاي پاچينو) اصلا در حد و اندازه‌هاي چنين فيلمي نيست اما با ديد منصفانه بايد گفت در اين مواقع كه ستاره‌ها موقعيت خود را به خطر مي‌اندازند به سختي مي‌توان مقصر اصلي را شناسايي كرد.
آقاي پاچينو و آقاي دونيرو مانند اغلب بازيگران هنگام بازي احتياج به دست تواناي يك كارگردان دارند كه اقتداري رويايي داشته باشد و بتواند آنها در جاي درست قرار دهد و نگذارد هنگام بازي به تيك‌هاي عصبي و حقه‌هاي ظاهري پناه ببرند. آقاي پاچينو در فيلم جديد بر حجم بازي خود افزوده است و آقاي دونيرو هم ابتدا به چيزي خيره مي‌شود و در نهايت خشم خود را بروز مي‌دهد كه البته بازي هر دوي‌شان به همين دليل در بيشتر صحنه‌ها آسيب ديده است. «قتل عادلانه» بيش از هر چيز مجموعه‌اي در هم و بر هم از فيلم پليسي‌هاي بازيافت شده و كليشه‌هاي قاتلان سريالي است (به سختي مي‌توان باور كرد كه فيلمنامه‌نويس فيلم راسل جيوريتز همان كسي است كه فيلمنامه «نفوذي» را نوشته است). «قتل عادلانه» حتي با بدترين فيلم‌هاي دو بازيگرش هم فاصله زيادي دارد. به نظر مي‌آيد آقايان پاچينو و دونيرو با اين فيلم واقعا به پايان عمر بازيگري‌شان نزديك شده‌اند.
 سه شنبه 26 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن