واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان:
هوشمندی بیشتر، آسیب پذیری بیشتر [/color][/font]
[/color][/font]
با خرید مسیر سرعت از ترافیک فرار کنید [/color][/font]
[/color][/font]
سیستم هوشمند کاهش مقاومت هوا، بیست درصد از مصرف خودروهای سنگین می کاهد [/color][/font]
[/color][/font]
تقلای خودروسازها در مسیر سیاست جدید آمریکا برای کاهش مصرف سوخت[/color][/font]
شبکه ای از تلفن های همراه، که بر روی داشبورد خودرو نصب می شوند، با جمع آوری اطلاعات از چراغ های راهنما، رانندگان را راهنمایی می کنند که چگونه از توقف های طولانی مدت پشت چراغ قرمز، خلاص شوند. هیتنا: در ماه جولای، در کنفرانس انجمن ، محققان دانشگاه های MIT و پرینستون ، برنده جایزه بهترین مقاله ی این کنفرانس شدند. موضوع مقاله، سیستمی است، متشکل از شبکه ای از تلفن های همراه هوشمند که روی داشبورد نصب شده و با جمع آوری اطلاعات از طریق چراغ های راهنما، به راننده کمک می کنند تا با پایین آوردن سرعت خود تا حد سرعت پیشنهادی توسط سیستم، از ایستادن پشت چراغ های راهنما، رهایی یابند.
با کاهش دفعات توقف کامل پشت چراغ راهنما و شتاب گیری مجدد برای حرکت، در مصرف سوخت خودرو، صرفه جویی خواهد شد. بر اساس تحقیقات صورت گرفته در کمبریج، این امر منجر به کاهش 20 درصدی مصرف سوخت می شود.
امانوئل کوکومیدیس، محقق اصلی این پروژه، در دانشگاه MIT، اظهار داشت، 28 درصد از مصرف انرژی و 32 درصد از تولید کربن دی اکسید در ایالات متحده، مربوط به خودروها می شود. بنابراین صرفه جویی حتی با درصد اندک، تاثیرات بسیار مثبتی خواهد داشت.
بر خلاف سیستم های قبلی، این تلفن های همراه هوشمند، بر روی داشبورد خودرو نصب شده و با استفاده از اطلاعات مربوط به تصاویر گرفته شده توسط دوربین موبایل، کار می کند.
با بکارگیری این سیستم که SignalGuru نام دارد، تلفن های همراه، نقش یک موقعیت یاب GPS را ایفا خواهند کرد. بر اساس اظهارات کوکومیدیس، زیربنای نرم افزاری این سیستم، به گونه ای طراحی شده که قادر است بسیاری از دیگر اطلاعات مفید برای رانندگان، نظیر قیمت سوخت در ایستگاه های سوخت گیری مختلف، موقعیت اتوبوس های شهری و یا وجود جای پارک در مناطق مختلف شهر را، به کمک تصاویر دوربین، جمع آوری کند.
محققان این پروژه، علاوه بر تست آن در شهر کمبریج، که زمان بندی چراغ های راهنما، در تمام نقاط این شهر یکسان است، آن را در شهر سنگاپور نیز، که زمان بندی چراغ های آن ها، براساس بار ترافیکی خیابان ها، در ساعات مختلف روز متغیر است، تست کرده اند. در شهر کمبریج، خطا در پیش بینی زمان تغییر رنگ چراغ، تنها 3/2 ثانیه بود و در حومه ی کامل خودروها، سنگاپور، این خطا، به اندکی بیش از 1 ثانیه، افزایش پیدا کرد. اما، به گفته ی کوکومیدیس، حتی خطای 2.5 ثانیه ای در این سیستم، باز هم در کاهش توقف خودروها پشت چراغ قرمز، تاثیر بسیاری خواهد داشت. بعلاوه، وی اظهار داشت، با افزایش تعداد ماشین های مجهز به این سیستم، اطلاعات گسترده تری توسط سیستم جمع آوری می شود که این امر، به کاهش خطا، در مناطقی مانند شهر سنگاپور نیز، کمک خواهد کرد.
از تئوری تا عمل
به گزارش گروه خودروی هیتنا، محققان در صددند، علاوه بر این عملکرد، سیستمی را مدل و پیاده سازی کنند که برای فرار از گیر افتادن پشت چراغ قرمز، در موقعیت های شناسایی شده، سرعت خودرو را تا حد مورد نیاز آن، افزایش دهند. البته خود آن ها، این سیستم را مفید و ایمن نمی دانند.
بر اساس اظهارات محققان، این پروژه، نقطه ای است در مقابل این تفکر سنتی که چنین سیستم هایی را تنها با ارتباطات خودرو به خودرو، مورد استفاده قرار می دادند. چرا که در این سیستم، گیرنده و فرستنده های اطلاعات، خودرو و چراغ های راهنمای سطح شهر هستند و بالطبع، از تکنولوژی بالاتری برخوردار هستند. به همین جهت، برای رسیدن به نتایج قابل قبول، نیاز به سرمایه گذاری های بزرگ و گسترده ای خواهد داشت.
منبع: web.mit.edu
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 125]