واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: رييس پليس راهنمايي و رانندگي: 50 درصد رفتار پليس اصلاح شد
سرتيپ دوم پاسدار "محمد رويانيان" رييس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران گفت كه "به نظر من رفتار پليس تا 50 درصد اصلاح شده است".
وي در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار اجتماعي ايرنا گفت: از زماني كه طرح استاندارد سازي رفتار پليس اجرا شده است تاكنون توانستهايم، شاخص هاي رفتار پليس را تا حدود 50درصد اصلاح كنيم.
رييس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران گفت: در اين طرح با ارايه آموزشهاي مناسب نسبت به بهبود رفتار پليس اقدام مي شود.
"رويانيان" با گواه گرفتن مردم به اين سخن خود افزود: البته سطح رفتار پليس نسبت به گذشته بسيار بهتر شده است، اما از آنجايي كه از ديد ارزيابي به اين مساله نگريسته مي شود، سطح 50 درصد را براي آن قائل هستيم .
سرتيپ دوم پاسدار "حسين حامدي" جانشين معاون آموزش نيروي انتظامي، نيز اعلام كرد كه "سطح نارضايتي هاي مردم از ناجا 35 درصد كاهش يافته است.
وي گفت: با توجه به اطلاعاتي كه از طريق مركز نظارت همگاني ناجا "197" به دست آمده است، حجم نارضايتي هاي مردم از ماموران راهور ناجا كاهش يافته است.
جانشين معاون آموزش نيروي انتظامي با تاكيد به اينكه نمي توان بر آمار مركز "197" به دليل دقيق نبودن آن تكيه كرد، گفت: اما مي توان ادعا كرد كه با اقدامات انجام شده از سوي ناجا توانسته ايم، نسبت به ارتقاي فرهنگ پليس موثر باشيم.
وي زمانبر بودن ارتقاي فرهنگ پليس را طبيعي دانست و گفت: طرح هاي بزرگ از زمان هدف گذاري تا اجراي دقيق مستلزم زمان است.
اما نگرش مردم نسبت به استاندارد سازي رفتار ماموران پليس چگونه است، اين سووالي است كه خبرنگار اجتماعي ايرنا با مردم در ميان مي گذارد.
"حميد شرافتي" 38 ساله يكي از شهروندان تهراني، رفتار ماموران راهنمايي و رانندگي در برابر مردم را رفتاري از بالا به پايين مي داند و مي گويد: ماموران در معابر و خيابانها نسبت به مردم رفتاري توام با خشم و بدور از استانداردهاي لازم دارند.
وي با اشاره به تجربه شخصي خود در اين زمينه گفت: وقتي از سوي ماموري در يكي از جاده هاي كشور متوقف شدم، رانندگان چند خودرو گرد اتومبيل پليس حلقه زده بودند و نظاره گر رفتار بسيار بد افسر حاضر در خودروي پليس با خود بودند.
اين شهروند تهران افزود: اين افسر پليس حتي حاضر نبود به سوالاتي كه از او مي شد، پاسخ دهد.
"زهرا فرضي" 29 ساله ساكن خيابان بهبودي تهران نيز بهبود رفتار پليس را مقطعي دانست و مي گويد: به دليل عدم نظارت دايم بهبود رفتار پليس مقطعي است.
وي تمسخر بعضي از افسران پليس در هنگام رانندگي را از نقاط ضعف ماموران ناجا اعلام كرد و گفت: اين درست است كه خانمها نسبت به آقايان ازسرعت عمل كمتري برخوردارند، اما اين دليلي براي به سخره گرفتن رانندگان از سوي ماموران پليس نمي شود.
البته اين سخنان شهروندان نمي تواند دليلي بر عدم استانداردسازي رفتار پليس باشد و قطع به يقين پس از گذشت زمان شاهد به ثمر نشستن اقدامات معاونت آموزش ناجا و راهنمايي و رانندگي در اين زمينه خواهيم بود.
يکشنبه 24 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]