تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):در انسان پاره گوشتى است كه اگر آن سالم و درست باشد، ديگر اعضاى بدنش هم با آن سا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815633410




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خال‌های بزرگ را جدی بگیرید!!


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان:
[تصویر: 110818.jpg]
چه طور می‌خواهید خال‌های خطرناك را از خال‌های بی‌آزار تشخیص دهید؟
گاهی زیبا هستند و توجه دیگران را جلب می‌كنند و شاعران برای‌شان شعر می‌گویند، گاهی زشت هستند و صاحبانشان را ناچار می‌كنند برای از بین بردنشان به هر كاری دست بزنند، گاهی هم قاتل می‌شوند و درست وقتی صاحب‌شان حدسش را هم نمی‌زند سرطانی می‌شوند. اولین گام این است كه تشخیص دهید یك خال مادرزادی است یا بتازگی روی بدن‌تان ظاهر شده است. برای خال‌های تازه ظاهر شده حتما به پزشك مراجعه كنید. اما خال‌های مادرزادی را چطور باید تشخیص داد؟ برای این كار، یك روش ساده وجود دارد. عكس‌های نوزادی‌تان را پیدا و با دقت وارسی‌شان كنید. خال‌های مادرزادی یا ملانوسینیك‌ها، همان‌طور كه از اسمشان پیداست همان خال‌هایی هستند كه از بدو تولد با شما همراه می‌شوند و البته به ندرت ممكن است پس از تولد نیز در یكی دو سال اول زندگی به‌وجود آیند كه در این صورت به آنها ملانوسینیك‌های تاخیری گفته می‌شود.
خال ملانوسینیك در واقع تكثیر حاصل خوش‌خیم سلول‌های رنگدانه‌ای اپیدرم است كه امكان دارد در نواحی سطحی اپیدرم، درم یا هر دو و در ناحیه تنه، سر، گردن یا هر جای دیگر بدن اتفاق بیفتد.
خال بزرگ یعنی چقدری؟
پزشكان خال‌های مادرزادی را بر اساس اندازه آنها تقسیم‌بندی می‌كنند. دكتر رقیه شمس‌الدینی، متخصص پوست و مو درباره شیوه تقسیم بندی خال‌ها بر اساس اندازه می‌گوید: اگر اندازه این خال‌ها، زیر 5/1 سانتی‌مترمربع باشد، خال كوچك و اگر بین 5/1 تا 20 سانتی‌مترمربع باشد، خال متوسط و اگر بزرگ‌تر از 20 سانتی‌مترمربع باشد، خال‌های مادرزادی بزرگ نامیده می‌شود.


به گفته این متخصص زمینه به وجود آمدن این خال‌ها معمولا تا 6 ماهگی جنین وجود دارد. علاوه بر نقش پر‌رنگ وراثت در بروز خال‌های مادرزادی، استفاده از برخی داروها و بروز عفونت در بدن منجر به یك جهش ژنتیكی و در نتیجه پیدایش این خال‌ها می‌شود. در بسیاری از موارد مشاهده شده است كه این افراد، سابقه فامیلی داشته و می‌توان كسی را در خانواده یا بستگان وی یافت كه خال مادرزادی داشته باشد. دكتر شمس‌الدینی درباره مشخصه‌های ظاهری این خال‌ها توضیح می‌دهد: خال‌های كوچك و متوسط اغلب گرد یا بیضی شكل و قرینه هستند و در زمان تولد كمی برجسته‌اند. وی در گفت‌وگو با ایسنا می‌افزاید: خال‌های بزرگ معمولا سطح بیشتری از بدن را می‌پوشاند و به طور شایع در ناحیه كمر و باسن قابل مشاهده است. حتی می‌توان ظهور این خال‌ها را در ناحیه مودار سر نیز دید. البته در بسیاری از موارد تعدادی خال كوچك نیز در اطراف ضایعه بزرگ وجود دارند. این متخصص پوست و مو تاكید می‌كند: احتمال بروز خال‌های مادرزادی زیر 3 درصد در كل جمعیت است.

خال‌های بزرگ، پرخطر و غافلگیركننده
به گفته دكتر شمس‌الدینی اگر خال‌های بزرگ در ناحیه سر و گردن و خط وسط كمر بویژه روی ستون فقرات واقع شده باشند، خطر درگیری بافت‌های اطراف مغز و نخاع بیشتر شده و انجام ام.آر.آی ضروری می‌شود. وی ادامه می‌دهد: خال‌های بزرگ پتانسیل تبدیل به بدخیمی از نوع ملانوم را دارند. حتی در سنین بالاتر بحث درگیری بافت مغز و نخاع مطرح نیست بلكه ممكن است بالا رفتن فشار مایعات مغز و نخاعی نیز در این افراد دیده شود. این متخصص پوست و مو، درباره ایجاد ملانوم بدخیم ناشی از خال‌های مادرزادی می‌گوید: احتمال بروز ملانوم با اندازه خال ارتباط نزدیكی دارد و احتمال ابتلا در كسانی كه خال‌های كوچك و حتی متوسط مادرزادی دارند، بسیار ضعیف است. وی علت اصلی اقدام برای عمل جراحی در خال‌های مادرزادی را رفع خطر تبدیل خال‌های بزرگ به ملانوم و حفظ زیبایی عنوان می‌كند و می‌گوید: سن فرد فاكتور مهمی برای انجام عمل جراحی است. در خال‌های كوچك به این علت كه بیشتر جنبه زیبایی مطرح است، اقدام اورژانسی لازم نیست و معمولا فرد را پس از رسیدن به سن بلوغ عمل می‌كنند. دكتر شمس‌الدینی ادامه داد: اما در موارد ابتلا به خال‌های بزرگ چون خطر ملانوم وجود دارد، اقدام درمانی هرچه سریع‌تر باید انجام شود، البته جراحی را بلافاصله پس از تولد انجام نمی‌دهند زیرا بدن نوزاد تحمل بیهوشی را ندارد. این متخصص پوست و مو درباره خال‌های ملانوسینیك اكتسابی توضیح می‌دهد: خال‌های معمولی كه پس از 5 سالگی ظاهر می‌شوند در بین اكثر افراد عمومیت دارند. وی ادامه می‌دهد: این كه در برخی موارد پس از برداشت این خال‌ها، گوشت اضافه یا كلوئید حاصل می‌شود یا خال‌ها مجدد برمی‌گردد، بیشتر بستگی به سن فرد و محل برداشتن خال دارد. به عنوان مثال اگر خال در گردن، پشت و ناحیه تحتانی چانه واقع باشد، احتمال كلوئید یا گوشت اضافه پس از عمل بویژه در جوانترها بیشتر است. این متخصص پوست و مو استفاده از روش‌های غیرجراحی دربرداشتن خال‌های اكتسابی را دلیل دیگر برگشت خال‌ها می‌داند و می‌گوید: تا زمانی كه سلول‌های رنگدانه‌ای خال در ناحیه چربی پوست به طور كامل از بین نرود، خطر عود عارضه وجود دارد. وی اضافه می‌كند: استفاده از لیزر و روش‌های سطحی چون RF نتیجه زیبایی بهتری دارد اما معمولا با خطر بازگشت خال‌ها همراه است.
گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
منبع : Jamejamonline.ir





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 183]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن