واضح آرشیو وب فارسی:کيهان: پرسه در مطبوعات
باز هم رد پاي ضد انقلاب در روزنامه كارگزاران
روزنامه كارگزاران روز گذشته مواضع «محمدرضا نيكفر»، ضدانقلاب خارج نشين را در خصوص تحقير نظام حقوقي اسلام ضمن انتشار تصوير وي، با لحني جانبدارانه منتشر كرد و چنين نوشت:
«محمدرضا نيكفر در مقاله اي در كتاب «خشونت، جامعه مدني و حقوق بشر»، اين گونه مچ منتقدان سنتي حقوق بشر را مي گيرد كه: مثلاً تصور كنيد (البته اين تصور براي زمان نوشتن مقاله بوده و اينك امور، به جريان ديگري افتاد) ملاعمر، رهبر طالبان، كاخ كاغذي ايلغاري اش فرو ريزد و او آواره خيابان ها و كوچه هاي فرنگ شود! براي آنكه، عمر بتواند مدعي حق پناهندگي، آزادي و آسايش انساني شود، او به حقوق بشر بين المللي اي توسل مي جويد كه همه مي شناسيم يا به شرع اسلام و مقررات خاص مسلمانان؟ مسلماً او در شرايط عادي و بر مسند خلافت طلبه ها، يا اصلاً حقوق بشر به گوش اش نخورده بود يا مدعي مي شد، «ما، حقوق اسلامي خود را داريم كه از هر نظام حقوقي اي كامل تر است»، اما چون به نياز افتد، تنها مي تواند به حقوق بشري و آزادي هاي اساسي اش استناد جويد. اگر بخواهيد منتقدان يك نظام هنجاري را در بحث، عقب بنشانيد، شيوه كلاسيك و جاافتاده اين است كه طرف مقابل را به پرسش بكشيد كه مثلاً «اگر ناچار شويد، خودتان به اين هنجارها تن نمي دهيد»، «شما خودتان دركنه ذهن و جان تان به هنجارها پايبنديد، در ظاهر لج بازي مي كنيد صرفاً» و از اين دست پرسش ها كه كلام طرف بحث را به فطرت اش يا به عمل واقعي اش احاله مي دهد.»
روزنامه كارگزاران در شرايطي به ترويج مواضع محمدرضا نيكفر مي پردازد كه او درتاريخ 77.10.24 ضمن انتشار بيانيه اي مشترك با چهره هاي ضدانقلاب نظير ژانت آفاري، صدرالدين الهي، سهراب بهداد، باقر پرهام، علي اصغر حاج سيد جوادي و مسعود نقره كار، نظام جمهوري اسلامي را به كشتار نويسندگان متهم نمود.
محمدرضا نيكفر در تاريخ 84.11.27 و در بحبوحه بحران «كاريكاتورهاي موهن عليه پيامبر اسلام»(ص) طي گفت وگو با صداي آلمان به حمايت از توهين كنندگان به پيامبر اسلام(ص) و تقبيح اقدامات مسلمين در دفاع از حرمت رسول الله(ص) پرداخت و اظهار داشت: «اگر بر روي اصل ماجرا متمركز شويم و به موضوع كشيدن كاريكاتورها توجه كنيم مي توانيم بگوييم كه به لحاظ حقوقي آن نشريه دانماركي خطايي مرتكب نشده است(!)... اين كار را با توسل به آزادي بيان به عنوان يك حق بنيادي توجيه مي كنند(!)... در مورد واكنش هاي مسلمانان عليه كاريكاتورها هم بايد گفت صحنه گردانان جهان اسلام ديكتاتورها و آشوبگراني هستند كه آن چه برايشان مهم نيست حق است و چون خود نمي توانند چيزي را رعايت كنند، با شيوه هايي كه در پيش گرفته اند نمي توانند كسي را به رعايت كردن فراخوانند، زيرا مسلمانان كساني نيستند كه شماتت اخلاقي كنند و حرفشان را جهانيان جدي بگيرند. آناني كه جلوي صحنه را پركرده اند همگي آلوده اند و فاقد هرگونه شأن اخلاقي اند. جهانيان به درستي مي گويند كساني كه نمي توانند رعايت حقوق شهروندان خود را كنند حق ندارند مدعي سخنگويي آنان باشند و اينك از ما بخواهند در نظرشان بگيريم.»(!)
محمدرضا نيكفر در ادامه موضع گيري هاي ضدانقلابي خود روز 87.6.9 طي سخنراني در جمع ضدانقلابيون مقيم شهر كلن، نظام جمهوري اسلامي را به كشتار زندانيان سياسي متهم نمود!
با اين سوابق مشعشع(!) محمدرضا نيكفر در ضديت با نظام جمهوري اسلامي، معلوم نيست مواضع وي با چه توجيهي در روزنامه ارگان حزب كارگزاران سازندگي ترويج مي شود!
محمد ستاري فر: اگر خاتمي را نمي شود عوض كرد
نبايد وارد عرصه انتخابات شود
روزنامه صداي عدالت سرمقاله روز شنبه خود را به مطلبي از محمد ستاري فر كه پيش از اين در چند سايت اينترنتي منتشر شده بود اختصاص داد و به نقل از ستاري فر نوشت: «بايد گفت اگر خاتمي را نمي شود عوض كرد او با حساب و كتاب فردي و اجتماعي كه بايد داشته باشد، نبايد وارد عرصه انتخابات شود.
در اين صورت اين فضا و شرايط محيطي حكم مي كند كه خاتمي و تيم همراه او نگاه نو، حرف نو، روش نو، برنامه نو، سازمان نو، نظم نو، و مديريت نو داشته باشند.»
رسول منتجب نيا: خاتمي تصميم خود را
براي عدم كانديداتوري گرفته ولي دوستان نمي گذارند تصميمش اعلام شود
روزنامه اعتماد ملي روز گذشته با رسول منتجب نيا، قائم مقام حزب اعتماد ملي گفت وگوكرد و به نقل از وي در خصوص كانديداتوري «خاتمي» نوشت: «موضوع كانديداتوري آقاي خاتمي منتفي است و ما منهاي اينكه آقاي خاتمي بيايد يا نيايد نظر خودمان را داده ايم. لذا در اين شرايط احتمال حضور آقاي خاتمي ضعيف است.
ببينيد آقاي خاتمي تصميم خودشان را گرفته اند ولي دوستان اجازه نمي دهند ايشان تصميم خودشان را اعلام كنند. بنابراين ما از ساير دوستان اصلاح طلب انتظار داريم كه واقع بينانه برخورد كنند. به نظر من بايد كسي براي رئيس جمهوري معرفي شود كه اصلاح طلب باشد و اصلاح طلبان را تقويت كند؛ اصلاح طلباني كه مظلوم واقع شدند و اين خصوصيات در شخص آقاي كروبي وجود دارد.»
رسالت: دولت نهم در معرض تخريب هايي است كه
از گفتمانهاي غير انقلابي سرچشمه مي گيرند
روزنامه رسالت در سرمقاله ديروز خود كه به قلم صالح اسكندري نگاشته شده بود از تخريب هاي ناجوانمردانه عليه دولت نهم انتقاد كرد و نوشت:
«حضور اصولگرايان در قواي اجرايي، تقنيني و قضائي كشور فضاي مسموم گذشته كه در آن عده اي به نام عقلانيت و اعتدال درصدد تضعيف شعارها و ارزشهاي انقلاب و تبديل ماهيت بطئي نظام اسلامي بودند را خنثي كرده و زمينه را براي كار دولتي فراهم كرده كه گفتمان آن گفتمان انقلاب است. دولتي كه امروز در معرض هجوم بي رحمانه تخريبهايي است كه از گفتمانهاي غيرانقلابي سرچشمه مي گيرند و هميشه كينه انقلاب و امام(ره) را در دل داشتند. اين اشخاص كه از پايداري بر اصول اسلام كه خواست قلبي ملت است، خسته شده اند هر جرياني كه تقويت كننده شعارهاي انقلاب و منطق امام خميني(ره) باشد را تضعيف مي كنند اما مهم اين است مردمي كه براي صيانت از اين انقلاب از جان و مال خود دريغ نكردند و حاضر شدند فرزندان عزيز خود را مقابل گلوله هاي دشمن بفرستند در آستانه چهارمين دهه از عمر انقلاب به جرياني روي آورده اند كه بدون هيچ رودربايستي و شرمندگي دم از شعارهاي انقلاب مي زند و در چند سال گذشته ثابت كرده كه عقلانيت سياسي، پيشرفت كشور و خدمت به مردم نه تنها تضادي با منطق انقلاب ندارد بلكه تنها با پايبندي و استقامت بر ارزشهاي انقلاب مي توان شاهد پيشرفت همراه با عدالت در كشور، خدمت صادقانه به مردم و جلب رضايت عمومي بود.»
يکشنبه 24 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: کيهان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 201]