واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون استاندار هرمزگان با تاكيد بر ثبت جهاني جنگلهاي حرا: نقشه مكانهاي باستانشناسي استان بايد تهيه شود شعار"هرمزگان ديارحرا"را بايد تبليغ و ترويج كرد
خبرگزاري دانشجويان ايران - بندرعباس
سرويس: شهرستانها
معاون سياسي امنيتي استاندار هرمزگان گفت: سازمانهاي دولتي استعلامهاي بخش خصوصي را بدون جواب نگذارند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) محمد حسن پرآور در كارگروه گردشگري و ميراث فرهنگي بيان كرد: با توجه به اهميت استراتژيك منطقه خليج فارس بايد جنگلهاي حرا در خليج فارس هرچه سريعتر به ثبت ميراث جهاني برسد و سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري بايد مجدانه اين موضوع را پيگيري كند.
پرآور تصريح كرد: شعار "هرمزگان ديار حرا" كه تاكنون در خصوص آن رايزنيهاي زيادي صورت گرفته بايد تبليغ و ترويج شود و به مردم در اين زمينه اطلاعرساني شود.
وي خاطرنشان كرد: مردم بايد از علت انتخاب اين شعار آگاه شوند و نيز اطلاعات جامع و كاملي در زمينه جنگلهاي حرا به آنها داده شود و در همين راستا رسانهها موظف هستند تا با اين سازمان در زمينه اين امر مهم ملي همكاري نزديك داشته باشند.
پرآور اظهار كرد: شعار بينالمللي منتخب نيز بايد كوتاه و غني باشد، تا در سطح بينالمللي انعكاس خوبي داشته باشد.
وي از طرح ترويج شعار "هرمزگان ديار حرا" از طريق توليدات صنعتي و غذايي استان استقبال كرد و افزود: اين طرح هرچه سريعتر از سوي معاون برنامهريزي استانداري و شهركهاي صنعتي پيگيري و اجرايي شود.
پرآور اذعان كرد: با توجه به نياز استان دانشگاه هرمزگان بايد در برگزاري رشتههاي مرتبط با ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري از جمله كارشناسي هتلداري اقدام كند.
پرآور با اشاره به اهميت مكانهاي باستانشناسي و لزوم حفاظت از آنها بيان كرد: نقشه مكانهاي باستانشناسي در استان بايد تهيه شود، تا امكان اقدام مقتضي در زمينه حفاري، حفاظت، كنترل و جلوگيري از كاوشهاي غيرمجاز وجود داشته باشد.
پرآور اظهار كرد: نهادها و سازمانهاي دولتي با سرمايهگذاران در بخش خصوصي همكاريهاي لازم را به عمل بياورند و استعلامها را بدون توجيه نگذارند تا موجب دلسردي بخش خصوصي نشوند.
در همين جلسه مهدي دريانورد، مدير كل سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري در خصوص مصوبات جلسات گذشته كار گروه بيان كرد: يكي از مصوبات جلسه قبل كارگروه هتل و مجموعه گردشگري جنوب كشور است كه مسكن و شهرسازي اقدامات اوليه آن را انجام داده است و طي 2 هفته آينده استعلام از دستگاههاي ذيربط انجام ميشود.
دريانورد افزود: مجموعه گردشگري گنو با منابع طبيعي درباره زمين مورد نياز به توافق نرسيدهاند و هتل پارسيان نيز ظرف هفته آينده مرحله اجرايي آن آغاز ميشود.
وي تصريح كرد: منطقه نمونه گردشگري شرق بندرعباس 5 ماه قبل مورد ارزيابي قرار گرفت و كليات طرح تصويب شد و مشاور، طرح زيست محيطي آن را ارائه كرده است و در حال حاضر در دست اقدام است.
دريانورد گفت: رستوران شناور دريايي از مصوبات اوليه كارگروه بوده است و جهت بررسي و اظهار نظر به سازمان بنادر و دريانوردي ارائه شد و تا كنون جوابيه استعلام آن را دريافت نكردهايم.
وي با اشاره به تور كشتيهاي كوروز در بندرعباس اظهار كرد: در سالهاي اخير 9 كشتي كوروز از كشورهاي اروپايي و آمريكايي كه هر يك با450 توريست وارد استان شدند و در 6 ماهه اول سال 87 ورودي گردشگر خارجي نسبت به مدت مشابه در سال 86 رشد 25 درصدي داشته است و با توجه به بهبود آب و هوا در نيم سال دوم بيشتر هم خواهد بود.
دريانورد بيان كرد: ورودي گردشگر داخلي در 6 ماهه اول سال 87 نيز نسبت به مدت مشابه سال قبل 35 درصد افزايش داشته است .
وي خاطرنشان كرد: شعار "هرمزگان ديار حرا" و ثبت بينالمللي آن از رئوس كارهاي اين سازمان در سال جاري است و نيز هفته اول ارديبهشت هفته هرمزگان و روز آزادسازي جزاير ايراني از دست پرتقاليها روز خليج فارس نامگذاري شده است.
دريانورد اظهار كرد: در صورت عدم ثبت جنگلهاي حرا به نام ايران، برزيل در اين رقابت از ايران پيشي ميگيرد و با توجه به وسعت جنگلهاي حرا و مانگرو در برزيل امكان ثبت آن را به نام خود دارد.
وي تصريح كرد: دانشگاه جامع علمي و كاربردي هرمزگان با همكاري سازمان با توجه به نياز استان اقدام به برگزاري رشته كارداني هتلداري كرده است.
وي در پايان خواستار ترويج شعار هرمزگان ديار حرا شد و افزود: از طريق ثبت روي محصولات توليدي استان و نيز از طريق رسانهها ميتوان در جهت آگاه سازي مردم و اشاعه اين شعار تلاش كرد.
انتهاي پيام
شنبه 23 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 343]