تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 27 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رمضان ماه خدا و شعبان ماه رسول خدا و رجب ماه من است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865968247




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

در گفتگو با مهر اعلام شد:توسعه مكانيزاسيون در 30 هزار هكتار از اراضي برنج كشور


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در گفتگو با مهر اعلام شد:توسعه مكانيزاسيون در 30 هزار هكتار از اراضي برنج كشور
سرپرست مركز توسعه مكانيزاسيون كشاورزي وزارت جهاد كشاورزي گفت: در طرح جامع 11 ساله برنج تلاش شده تا با تامين منابع و حمايتهاي لازم در قالب پرداخت يارانه مستقيم به كشاورزان، زمينه هاي لازم براي توسعه مكانيزاسيون سالانه 30 هزار هكتار از اراضي برنج كشور فراهم شود.

عباسعلي پاكنژاد در گفتگو با مهر گفت: شناسايي و توسعه ماشينها و فناوري هاي نوين درمكانيزاسيون كشاورزي از برنامه هاي سال جاري اين مركزاست، به نحوي كه مركز به عنوان بخش تخصصي نسبت به شناسايي مراحلي از عمليات فرآيند توليد محصولات كشاورزي كه تاكنون مكانيزاسيون درآنها رسوخ نكرده، اقدام نموده و با بررسيهاي فني و تخصصي نسبت به انتخاب ماشين مناسب جهت تبديل اين عمليات از شيوه هاي سنتي و هزينه بربه شيوه هاي مكانيزه و اقتصادي عمل نموده است.

سرپرست مركز توسعه مكانيزاسيون كشاورزي وزارت جهاد كشاورزي با اشاره به برداشت سنتي پياز در كشوراظهارداشت: مركز توسعه مكانيزاسيون با بررسي فني وتخصصي نسبت به شناسايي ماشين برداشت پياز در سال جاري اقدام كرده و در حال حاضر به كارگيري آن در استان هرمزگان، با كاهش هزينه 40 تا 50 درصدي توليد پيازهمراه بوده است.

وي با تاكيد بر حمايت از تامين ماشينهاي كشاورزي تصريح كرد: توسعه ماشينها و فناوري هاي نوين در برداشت محصولاتي همچون پنبه، بادام زميني، حبوبات و درختان ميوه دنبال مي شود و در گام نخست به صورت الگويي در بخشي از كشور اجرا خواهد شد و سپس به صورت فشرده در كل كشور توسعه مي يابد.

پاكنژاد از وظايف اصلي اين مركز را برنامه ريزي فني و تخصصي مكانيزاسيون كشاورزي در محصولات عمده و اساسي در زيربخش زراعت و باغباني دانست و افزود: دراين خصوص بايد درابتدا نسبت به مطالعه و بررسي بذورمكانيزاسيون در كليه مراحل خاك ورزي اقدام شود، كه هر ساله به كمك شاخصهاي مختلف موجود در مكانيزاسيون كشاورزي اين مهم به منظور شناخت تنگناهاي موجود درهر يك از مراحل كاشت، داشت و برداشت مورد تجزيه و تحليل واقع مي شود و برنامه ريزي هاي لازم انديشيده مي شود.

طرحهاي در دست بررسي

وي درارتباط با ساماندهي واحدهاي مكانيزاسيون در كل كشوراعلام كرد: ساماندهي يكي از راه هاي ارتقاي بهره وري در كاربري ماشين آلات كشاورزي به صورت تخصصي و حرفه اي در قالب واحدهاي مكانيزاسيون يا تشكلهاي ارائه دهنده خدمات مكانيزه است، به نحويكه امكان توسعه مكانيزاسيون در سطح وسيعي از مزارع و باغات كشور فراهم مي شود.

به گفته پاكنژاد مركز توسعه مكنيزاسيون با ايجاد تمهيدات قانوني، بخشنامه اي، مالي و يارانه اي موجبات ايجاد و توسعه واحدهاي مكانيزاسيون و تشكلهاي ارائه دهنده خدمات مكانيزه در كشور را فراهم مي كند.

وي با اشاره به ايجاد انجمنها و كانونهاي واحدهاي صنفي مكانيزاسيون و هدفمند كردن يارانه خريد ماشينهاي كشاورزي به عنوان طرحهاي دردست بررسي مركزدر سال جاري بيان كرد: يكي ديگراز طرحهاي مهم و دردست اقدام اين مركز در سال جاري طرح توسعه مكانيزاسيون برنج است، كه با توجه به عدم توسعه مكانيزاسيون در شاليزارهاي كشور بايد به طور جدي مورد توجه قرار گيرد.

سرپرست مركز توسعه مكانيزاسيون كشاورزي وزارت جهاد كشاورزي افزود: در شرايط كنوني از سطح 620 هزار هكتار مزارع برنج كشور تنها 4 درصد آن به صورت ماشيني مورد نشاءكاري واقع مي شوند و 96 درصد مابقي به شكل سنتي و به كمك نيروهاي كارگري و دستي است، كه تبعات منفي بي شماري از جمله بيماري هاي رماتيسمي و قارچي شاليكاران، كاهش توليد محصول، افزايش ضايعات و هزينه هاي كارگري را به دنبال دارد، كه كليه اين عوامل در قيمت نهايي محصول تاثير مي گذارد.

وي با بيان مطلب فوق تصريح كرد: در طرح جامع 11 ساله برنج تلاش شده تا با تامين منابع و حمايتهاي لازم در قالب پرداخت يارانه مستقيم به كشاورزان موجبات توسعه مكانيزاسيون سالانه 30 هزارهكتارازاراضي كشور ميسر شود.

پاكنژاد در پايان از ديگر طرحهاي در دست بررسي اين مركز در سال جاري را طرحهاي الگويي پروژه توسعه و تقويت و طرحهاي مكانيزاسيون برداشت محصولات زيتون و پسته اعلام كرد.
 شنبه 23 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن