واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: انتظار خبرنگاران اين است كه شأن اجتماعيشان رعايت شود
خبرگزاري فارس: مديرعامل خبرگزاري فارس گفت: خبرنگاران به عنوان بخش برگزيده جامعه نياز به اين دارند كه شأن اجتماعي آنها رعايت شود و اميدواريم كه دولت بتواند اين شأن را رعايت كند.
به گزارش خبرنگار جامعه فارس، سيد نظامالدين موسوي امروز در مراسم "روز خبرنگار " كه با حضور رئيسجمهور، خبرنگاران و فعالان رسانهاي و مطبوعاتي كشور در محل مجلس قديم برگزار شد با تبريك اين روز به خبرنگاران و با گراميداشت و ياد و خاطره شهداي عرصه رسانه و خبر اظهار داشت: خطاب ابتدايي بنده با رئيسجمهور و اعضاي هيئت دولت است.
وي افزود: شخص رئيسجمهور يك رسانه است اما متأسفانه در ساير بخشها در ميان مسئولان اين رسانهاي بودن را نميبينيم.
موسوي خاطرنشان كرد: خبرنگاران به عنوان بخش برگزيده جامعه نياز به اين دارند كه شأن اجتماعي آنها رعايت شود و اميدواريم كه دولت بتواند اين شأن را رعايت كند.
ناصر صبوري از خبرنگاران پيشكسوت نيز از ديگر افرادي بود كه در مراسم امروز به طرح ديدگاههاي خود در خصوص حرفه خبرنگاري و برخي از مشكلات خبرنگاران پرداخت.
وي گفت: در طول سال، 365 روز خبرنگاران در صفحات رسانههاي خود مطالبي را براي مخاطبان توليد ميكنند اما يك روز به خود خبرنگاران اختصاص دارد.
اين پيشكسوت خبرنگار افزود: اين قضيه يك پيامي را به همراه دارد و آن اينكه خبرنگاران بيش از آنكه دنبال مطالبات خود باشند دنبال مطالبات مردم هستند.
صبوري با بيان اينكه پس از اتمام 8 سال جنگ تحميلي دشمنان اين نظام فهميدند كه از طريق جنگ مستقيم نميتوانند مقابل اين نظام بايستند، خاطرنشان كرد: لذا دشمنان جنگ نرم و رسانهاي را براي مقابله با نظام در دستور كار خود قرار دادهاند و امروز در حدود 120 شبكه ماهوارهاي فارسي زبان در حال هجمه وارد كردن به باورهاي ملت ما هستند.
اين خبرنگار پيشكسوت خاطرنشان كرد: در اين جنگ نرم، خبرنگاران در عرصه اطلاعرساني به عنوان سربازان ولايت و افسران جنگ نرم هستند؛ همانگونه كه در جنگ تحميلي، ديدهبانها نقش اساسي را ايفا ميكردند خبرنگاران نيز در رسانهها اكنون اين نقش خطير را بر عهده دارند.
وي تصريح كرد: اين امر نيازمند مساعدت، كمك و همياري مسئولان است تا خبرنگاران به وظيفه خود عمل كنند.
وي با خطاب قرار دادن رئيس جمهور عنوان كرد: تقريبا 80 درصد حوزههاي خبري در قوه مجريه متمركز است و مسئولان بايد پاسخگويي به درخواستهاي مردم و خبرنگاران را در دستور كار خود قرار دهند و به خبرنگار به عنوان غريبه نگاه نكنند.
صبوري يكي از مشكلات فعلي رسانههاي مختلف را مشكلات مالي آنها دانست و گفت: رسانهها با وضعيت بد مالي مواجه هستند و اين مسئله به صورت غيرمستقيم، دامن خبرنگاران را نيز ميگيرد كه اين امر نيازمند كمك دولت است از جمله در بحث آگهيها كه اين مشكل همچنان حل نشده باقي مانده است.
وي تغييرات صورت گرفته در معاونت مطبوعاتي را باعث ايجاد تعامل سازنده و مثبت با رسانهها دانست و خاطرنشان كرد: هماكنون از تنشهاي سابق خبري نيست و يك دوستي بين رسانهها و معاونت مطبوعاتي برقرار است.
صبوري متذكر شد: درخواست ما از مسئولان اين است كه مسئولان خبرنگاران را امين خود بدانند و بحث صنفي خبرنگاران را نيز جدي بگيرند؛ ساز و كارهاي حمايت صنفي از خبرنگاران بايد در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي فراهم شود.
در ادامه مريم مسعود نيز به عنوان يكي از منتخبان مراسم امروز با گراميداشت سالگرد شهادت محمود صارمي به نقش بانوان خبرنگار در ميان رسانههاي كشور اشاره كرد و گفت: قلم متعهد بانوان باعث تلطيف فضاي رسانهاي كشور شده و بايد توجه خاصي به مشكلات اين صنف و امنيت شغلي آنها صورت گيرد.
وي با بيان اينكه رسانهها با نقدهاي خود نقش چشم نظام را ايفا ميكنند، توجه بيشتر به نيروي انساني رسانهها و تدوين نظام جامع رسانهاي بر اساس الگوي ايراني ـ اسلامي را نيز از ضرورتهاي جامعه رسانهاي كشور برشمرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]