محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828649403
4 ( عيار )
واضح آرشیو وب فارسی:قدس: 4 ( عيار )
با احداث 3 كارخانه ؛ سبزوار به قطب توليد سيمان تبديل مي شود
سبزوار - خبرنگار قدس: ساخت و راه اندازي سه كارخانه سيمان در سبزوار اين منطقه را به قطب توليد سيمان در كشور تبديل مي كند.
رئيس اداره صنايع و معادن سبزوار با بيان اينكه جواز تأسيس سه كارخانه سيمان در سبزوار صادر شده است، گفت: كارخانه سيمان لار سبزوار در بخش جنوبي رودآب به مرحله توليد رسيده، و سيمان جوين در بخش جغتاي نيز بيش از 66 درصد پيشرفت فيزيكي دارد و كارخانه سيمان فرجاد كه قرار است در خوشاب سبزوار احداث شود، مراحل اوليه ساخت را طي مي كند.محمود وظيفه دار با اشاره به ظرفيت توليد 3 ميليون و 720 هزار تني سالانه اين سه كارخانه افزود: كارخانه سيمان لار با يك ميليون و يكصد هزار تن، سيمان جوين يك ميليون و 400 هزار تن و سيمان فرجاد با يك ميليون و 220 هزار تن توليد سيمان در سال اين منطقه را به قطب مهم توليد و صدور سيمان شرق كشور مبدل خواهد كرد.وي گفت: هر كارخانه به طور ميانگين حدود 400 نفر به صورت مستقيم و 3 هزار و 500 نفر به صورت غيرمستقيم اشتغالزايي خواهد داشت.
يوسف خسروجردي، مدير عامل كارخانه سيمان سبزوار هم با بيان اينكه سرمايه اوليه اين طرح بزرگ را كه به عنوان نخستين طرح بزرگ اقتصادي سبزوار به شمار مي رود، جمعي از نمازگزاران يكي از مساجد جنوب شهر فراهم آورده اند، گفت: 45 هزار سهامدار حدود 400 ميليارد ريال به عنوان اعتبار اوليه كارخانه سرمايه گذاري كرده اند كه اين امر به عنوان نخستين تجربه سرمايه گذاري بخش خصوصي در اين طرح ملي باعث شد چند شركت ديگر از جمله كارخانه هاي سي ان جي، داروسازي طاها، انبار و سيلوي گندم با سرمايه مردمي آغاز به كار كنند كه برخي از اين طرحها پيشرفت فيزيكي خوبي نيز داشته است.
سبزوار به دليل دارا بودن معادن غني آهك، مالت، آهن كم عيار و گچ از نظر توليد سيمان توانمندي بسيار بالايي دارد.اين شهرستان با حدود 500 هزار نفر جمعيت كه دومين شهرستان استان از نظر وسعت، جمعيت و سرمايه است، به دليل عدم برخورداري از طرحهاي زيربنايي و نداشتن كارخانه هاي بزرگ با وجود معادن بسيار غني از نظر صنعتي قابل قياس با شهرستانهاي همتراز خود نيست و اين امر مشكلات فراواني را از جمله بيكاري مفرط و مهاجرت گسترده جوانان در پي داشته است.به طوري كه رشد جمعيت در سه دهه اخير معكوس بوده است و از 500 روستاي اين شهرستان حدود 50درصد آنها يا فاقد نيروي جوان مي باشد يا برخي روستاها در معرض تخليه قرار گرفته اند.
در صورت تداوم بي توجهي دولتمردان اتفاق مي افتد ؛ پيروزي دلالان در ميدان رقابت با شبكه تعاون روستايي
بجنورد- خبرنگار قدس: مدير سازمان تعاون روستايي خراسان شمالي گفت: به منظور كارآفريني و سوددهي در شبكه تعاون روستايي استان مديران اجرايي شبكه بايد به دنبال شناسايي فرصتهاي اقتصادي باشند.
وي خاطرنشان كرد: هم اكنون اين شبكه در سطح استان برخوردار از 82 شركت تعاوني روستايي، كشاورزي و زنان، 9 اتحاديه و 103 هزار و 607 نفر عضو است كه تقريباً 10 درصد جمعيت استان را شامل مي شود.
اللهياري با اشاره به بركناري شماري از مديران ناكارآمد شركتهاي اين شبكه متذكر شد: براي تقويت، كارآفريني و سوددهي شركتها و اتحاديه ها فقط مديران خلاق مي خواهيم كه در اين راستا سازمان براي واگذاري تسهيلات به آنان تلاش خواهد كرد.
وي با تشريح موانع پيش روي اين شبكه، عدم تخصيص تسهيلات بانكي لازم به عنوان سرمايه در گردش براي تقويت تشكلها از سوي مسؤولان و برخي از بانكها را يكي از مهمترين مشكلات اين سازمان دانست.
وي ادامه داد: همچنين بي اطلاعي بسياري از نهادهاي اجرايي استاني نسبت به عملكرد اين شبكه و عدم همكاري برخي از نهادهاي اجرايي استان به منظور عرضه محصولات باغي و زراعي روستاييان از طريق برگزاري غرفه با اتحاديه هاي صنفي را كه توسط شركتهاي اين شبكه خريداري شده است، از ديگر مشكلات اين شبكه مي باشد.
وي در اين ارتباط تخصيص تسهيلات لازم و به موقع براي سرمايه درگردش شبكه از طريق بانكها و نيز واگذاري امور اجرايي طرحهاي تكليفي از همان ابتدا به تعاونيها و همكاري لازم را از مسؤولان دولتي و استاني خواستار شد.
مدير عامل اتحاديه تعاون روستايي خراسان شمالي نيز گفت: متأسفانه با توجه به اينكه شبكه از تجربه و سابقه طولاني در امر خريد گندم برخوردار است، ولي دولت طي چند سال اخير، اين امر را به وزارت بازرگاني واگذار كرده و اين در حالي است كه امكانات اين شبكه بدون استفاده مانده است.
غلامعباس پاسبان خواستار تداوم واگذاري طرحهاي تكليفي از سوي دولت به اين شبكه شد و افزود: با گرفتن طرحها از شبكه، درآمد شركتها و اتحاديه ها كاهش يافته است.
وي خاطرنشان كرد: اين شبكه به منظور تقويت شركتها و اتحاديه هاي تعاوني، حوزه فعاليت اقتصادي خود را گسترش داده است و در همين راستا علاوه بر اينكه محصولات كشاورزي روستائيان را به صورت تضميني خريداري مي كند، تلاش دارد خريدهاي توافقي محصولات كشاورزي را به 100 درصد افزايش دهد.
وي تصريح كرد: اين شبكه از سال گذشته براي فرآوري محصولات كشاورزي استان نيز برنامه ريزي كرده است كه بيش از 7 هزار تن گوجه فرنگي و عرضه رب به بازار استانهاي اصفهان و خراسان رضوي در اين راستا بوده است.
رئيس بازرگاني سازمان تعاون روستايي خراسان شمالي نيز با انتقاد از عدم حمايت دولت از شبكه تعاون روستايي بخصوص در زمينه تخصيص اعتبارات مورد نياز به اين شبكه اظهار داشت: ميزان اعتبارات تبصره اي واگذار شده به اين شبكه براي ارائه خدمات به شركتها و اتحاديه ها، متناسب با نرخ تورم از 15 سال پيش تاكنون افزايش نيافته است.
فرشيد شكوري بيان كرد: براي جلوگيري از سرگرداني توليدكنندگان روستايي در بانكهاي شهري به منظور دريافت تسهيلات، اين اعتبارات از طريق واحدهاي اعتباري شركتهاي تعاون روستايي به آنان واگذار شود.
وي يادآور شد: توانايي رقابت اين شبكه با بخش خصوصي و دلالان نيز در زمينه خريد و فروش محصولات كشاورزي مستلزم حمايتهاي اعتباري دولت است.
كارشناس اعتبارات سازمان تعاون روستايي خراسان شمالي هم با بيان اينكه اعتبارات سرمايه در گردش سازمانهاي تعاون روستايي كشور همه ساله در آذرماه توسط سازمان تعاون روستايي مركز تعيين مي شود، گفت: اعتبارات اين سازمان براي سال جاري 8 ميليارد ريال در نظر گرفته شد كه اين اعتبارات تكليفي بايد از بانكهاي كشاورزي، تجارت و صادرات تأمين مي شد.
عزيزا... ناصري افزود: در راستاي جذب اين اعتبارات از بانكهاي ياد شده، اعتبارات تكليفي 2 ميليارد و 400 ميليون ريالي بانك كشاورزي توسط متقاضيان اين شبكه جذب شد.
وي با اشاره به دو ميليارد و 800 ميليون ريال اعتبارات تكليفي بانك تجارت، اذعان داشت: تاكنون 300 ميليون ريال از اين بانك به متقاضيان اين شبكه پرداخت شده است.
وي ادامه داد: اين در حالي است كه در سال جاري متقاضيان شبكه تعاون روستايي به منظور تأمين نهاده هاي كشاورزي و عوامل توليدي نتوانسته اند اعتبارات تكليفي 2 ميليارد و 800 ميليون ريالي بانك صادرات را جذب كنند.
رئيس اداره خدمات فني و كشاورزي سازمان تعاون روستايي خراسان شمالي نيز خاطرنشان كرد: شماري از طرحهاي شبكه تعاون روستايي استان در مرحله دريافت تسهيلات بانكي با توجه به دريافت وثيقه هاي مالي 120 درصدي از طرف بانكها، همچنان بلاتكليف باقي مانده و اجرايي نشده است.
يحيي روشندل متذكر شد: براي هر يك از طرحها اعتباري بيش از يك ميليارد ريال برآورد شده است كه با تحقق هر يك از اين طرحها، زمينه اشتغال براي حداقل 10 نفر فراهم مي شود.
استاندار خراسان رضوي تأكيد كرد ؛ اعمال سياست هاي تشويقي در طرح آمايش صنعت و معدن
خراسان امروز: استاندار خراسان رضوي در جلسه كارگروه صنعت و معدن استان بر اعمال سياست هاي تشويقي جهت اجراي طرح آمايش صنعت و معدن استان تأكيد كرد.مهندس محمدجواد محمدي زاده در جلسه كارگروه صنعت و معدن استان با اشاره به جايگاه و توانمندي هاي بالقوه و بالفعل استان خراسان رضوي در بخش صنعت و معدن، ضرورت حداكثر استفاده استان از فرصتي كه در كشور جهت اجراي طرح هاي آمايش صنعت و معدن فراهم شده است تأكيد كرد.وي افزود: دستگاه هاي اجرائي ذيربط بايد در حداقل زمان ممكن و با رعايت استانداردهاي مربوطه مجوز طرح هاي آمايش صنعت و معدن در سطح استان را صادر كنند.استاندار خراسان رضوي در ادامه با اعلام اينكه محل اجراي اكثر طرح هاي آمايش صنعت و معدن استان در شهرستانهاست، بر اعمال سياست توازن منطقه اي و رويكرد عدالت محورانه در جهت توسعه مناطق تأكيد كرد. محمدي زاده در اين جلسه همچنين در جهت استقرار طرح هاي اشاره شده، اولويت را با شهرك هاي صنعتي استان توصيف و اضافه كرد: در مواردي كه توسعه برخي طرح هاي صنعتي و معدني ضروري است دستگاه هاي اجرايي بايد با رعايت موازين و استانداردهاي مربوطه در ساير مناطق جهت اجراي سريع آنها همكاري نمايند.
براي اولين بار در سبزوار اتفاق افتاد ؛ احداث استخر ذخيره آب كشاورزي با ورقه هاي پيلتون
سبزوار - خبرنگار قدس: مدير جهاد كشاورزي سبزوار گفت: براي اولين بار استخر ذخيره آب كشاورزي با استفاده از ورقه هاي پيلتون در اين شهرستان احداث شد.
حسين آبادي با اشاره به بهره برداري از 2 استخر ذخيره آب كشاورزي با نظارت اداره آب و خاك جهاد كشاورزي در بخشهاي داورزن و خوشاب اين شهرستان افزود: حجم اين دو استخر بالغ بر 10 هزار مترمكعب و هزينه اجراي آن از محل بخش خصوصي بيش از 800 ميليون ريال مي باشد كه ظرفيت پرورش ماهي در آنها 10 تن است.وي هزينه اجراي اين استخر ذخيره آب كشاورزي را برابر استخرهاي بتني عنوان كرد و ادامه داد: اجراي سريع، قابليت جابه جايي مقاومت در برابر سرما و گرما و بالا بودن عمر مفيد از جمله مزاياي ورقه هاي پيلتون مي باشد.
وعده هاي عمل نشده ايرانسل در جغتاي
جغتاي - خبرنگار قدس: مشتركان ايرانسل در جغتاي از عملي نشدن وعده هاي مسؤولان ايرانسل ابراز گلايه كردند.
آنها اظهار داشتند كه شركت ايرانسل در تبليغات خود از تحت پوشش قرار گرفتن دو شهر در هر روز و 300 كيلومتر راه خبر مي دهند و اين در حالي است كه در جغتاي بعد از گذشت 8 ماه از تحويل سيم كارتهاي ثابت و اعتباري، مشتركان هنوز قادر به استفاده از اين سيم كارتها نيستند.
در اين ارتباط رئيس شوراي اسلامي شهر جغتاي گفت: مكاتباتي در يك سال گذشته با مسؤولان اين شركت در خراسان رضوي انجام داده ايم و آنها وعده راه اندازي كمتر از چند ماه را دادند كه هنوز اين امر به واقعيت نپيوسته است.معيري افزود: از زماني كه نمايندگي ايرانسل در جغتاي مستقر شد و با تبليغات انجام شده مردم اقدام به خريد محصولات اين شركت كردند، هنوز خدماتي ارائه نشده است.وي خواستار عملي شدن وعده مسؤولان شركت ايرانسل شد.
فرماندار هشدار داد؛ لغو امتياز نانوايي هاي بدون كيفيت در مه ولات
مه ولات - خبرنگار قدس: فرماندار مه ولات در جلسه بررسي راهكارهاي بهبود كيفيت نان كه با حضور متصديان نانواييهاي اين شهرستان برگزار شد، گفت: دولت امسال بالغ بر 4 هزار ميليارد تومان يارانه گندم داده است كه متأسفانه قسمتي از اين بيت المال به علت نامرغوب بودن نان به هدر مي رود.
حاجي عرب خطاب به نانوايان شهرستان با اشاره به بي كيفيت بودن نان در برخي از خبازيها گفت: اگر چه بخشي از مشكلات نانواييها به لحاظ نداشتن مرغوبيت آرد تحويلي است، اما سوء مديريت در برخي واحدها موجب اتلاف اين نعمت خدادادي مي شود.
وي با بيان اينكه از اين پس تشويق و تنبيه نانوايان با افزايش و كاهش سهميه آرد آنان اعمال مي شود، افزود: اگر نانواييهاي بدون كيفيت در رفتار خود تجديد نظر نكنند، امتياز نانوايي از آنان سلب خواهد شد.
وي همچنين از اختصاص سهميه مازاد آرد براي كارگران فصلي در شهرستان خبر داد.
حجة الاسلام والمسلمين بهمني امام جمعه مه ولات نيز در اين جلسه با بيان اينكه تأمين اولين و مهمترين رزق مردم، در دست نانوايان است، شغل آنان را شغلي شريف و پرزحمت عنوان كرد و گفت: اگر با بي توجهي اين بركت خدا را زايل كنيد، خدا شما را نخواهد بخشيد.
ثبت نام اينترنتي 4666 نفر متقاضي مسكن مهر در فريمان
فريمان - خبرنگار قدس: مسؤول اداره تعاون فريمان در مجمع عمومي شركت تعاوني سهام عدالت اين شهرستان گفت: تاكنون 170 تعاوني كشاورزي، صنعتي، مسكن، مصرف و تعاوني توليدي توزيعي تشكيل شده است.
نجاتي افزود: در بخش مسكن مهر تاكنون 4666 نفر ثبت نام اينترنتي كرده اند كه براي 700 نفر پرونده تشكيل شد و از اين تعداد 300 نفر ده ميليون ريال سرمايه اوليه را پرداخت نموده اند.وي گفت: كار واگذاري زمين و تهيه مسكن در حال پيگيري است و تاكنون 10 تعاوني مسكن مهر و اتحاديه تعاوني مسكن مهر شهرستان به ثبت رسيده است.
آغاز واگذاري سيم كارتهاي اعتباري و 150 هزار توماني در خراسان شمالي
بجنورد - خبرنگار قدس: مرحله جديد واگذاري سيم كارتهاي اعتباري همراه اول و سيم كارتهاي دائمي 150 هزار توماني در خراسان شمالي از امروز آغاز مي شود.به گزارش خبرنگار ما در اين مرحله از واگذاري، سيم كارتهايي كه زمان ثبت نام حضوري آنها به چهارم شهريور ماه سال جاري و زمان ثبت نام الكترونيكي آنان به پنجم ماه جاري منتهي مي شود در استان خراسان شمالي توزيع مي شود.
تفاهمنامه اشتغالزايي دانش آموختگان دانشگاهها در خراسان جنوبي
بيرجند - خبرنگار قدس: مدير كل تعاون خراسان جنوبي گفت: در راستاي ايجاد اشتغال براي نخبگان، تفاهمنامه همكاري اداره كل تعاون و مركز رشد واحدهاي فناوري اين استان منعقد گرديد.
حسين خوشايند افزود: اين تفاهمنامه به منظور گسترش همكاري در زمينه ايجاد اشتغال دانش آموختگان دانشگاهها، مخترعان و كارآفرينان و افراد نخبه منعقد شده است.وي تشكيل و توسعه شركتهاي تعاوني دانش محور و بازار پسند و بهره مندي از فناوريهاي نوين را از جمله اهداف اين تفاهمنامه عنوان كرد.
آغاز به كار شركت تعاوني دهياران نصرآباد
نصرآباد- خبرنگار قدس: شركت تعاوني توسعه خدمات روستايي نصرآباد با عضويت تمام دهياران منطقه شروع به كار كرد.
بخشدار نصرآباد با بيان اين مطلب افزود: هدف از تشكيل اين شركت ترويج و تحكيم و مشاركت، همكاري و تعاون عمومي، تأمين نيازهاي مشترك اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي اعضا و كمك به توسعه مناطق روستايي و اشتغالزايي مي باشد.امير ذاكري تصريح كرد: با شروع به كار اين شركت، تمامي ماشين آلات كه به منطقه اختصاص پيدا كند در اختيار اين شركت تعاوني قرار مي گيرد و اين شركت فعاليتهاي عمراني و خدماتي را در روستاها اجرا خواهد كرد.
بهره برداري از 521 پروژه روستايي در خراسان شمالي
بجنورد - خبرنگار قدس: رئيس گروه توسعه روستايي سازمان جهاد كشاورزي خراسان شمالي از افتتاح 521 طرح كشاورزي، صنعتي و خدماتي اين سازمان خبر داد.مهندس يگانه گفت: اين پروژه ها در راستاي تفاهم نامه همكاري بين سازمان جهاد كشاورزي و صندوق مهر رضا به منظور ايجاد اشتغال جوانان روستايي به بهره برداري مي رسد.وي تعداد روستاهاي مصوب بهره مند از منابع صندوق مهررضا را در سال گذشته 33 روستا با اعتبار كلي 32 ميليارد و 280 ميليون ريال عنوان كرد.او گفت: طرحهاي بخش كشاورزي شامل 327 طرح در بخشهاي پرورش گاو شيري، پرواربندي بره، زنبورداري، خريد تراكتور، خريد دروگر و احداث باغ مي باشد.وي همچنين تعداد طرحهاي بخش صنعتي را 100 طرح اعلام كرد و اظهار داشت: تعميرگاه مكانيكي و لوازم يدكي، كارگاه قاليبافي، جوشكاري، نجاري، تيرچه بلوك، توليد اسكاچ و آبنبات سازي از طرحهاي صنعتي قابل افتتاح هستند.وي تصريح كرد: 94 طرح خدماتي هم شامل تأسيس سوپرماركت، آرايشگاه، خياطي، خدمات رايانه اي، لوازم تحريري، خريد خودرو، آشپزخانه، خدمات ساختماني و مصالح فروشي است.
افتتاح 4 طرح تعاوني در نيشابور
نيشابور - خبرنگار قدس: چهار طرح توليدي و خدماتي تعاوني در نيشابور به بهره برداري رسيد.رئيس اداره تعاون نيشابور با اعلام اين خبر افزود: اين طرحها در زمينه هاي توليد مقوا، انواع كارتن و جعبه مقوايي، فرآورده هاي لبني و خدمات مكانيزاسيون كشاورزي مي باشد.محمدرضا يگانگي با اشاره به اينكه تعداد اعضاي اين تعاونيها 45 نفر مي باشند، گفت: اين طرحها با 64 نفر به صورت مستقيم و 269 نفر به صورت غير مستقيم اشتغالزايي ايجاد كرده است.وي ميزان سرمايه گذاري در اين طرحها را بيش از 58 ميليارد و 930 ميليون ريال عنوان كرد و گفت: از اين ميزان 34 ميليارد و 690 ميليون ريال از تسهيلات طرحهاي زودبازده و بقيه آن يعني 16 ميليارد و 240 ميليون ريال، آورده اعضا مي باشد.
شنبه 23 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: قدس]
[مشاهده در: www.qudsdaily.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 360]
-
گوناگون
پربازدیدترینها