واضح آرشیو وب فارسی:فارس: امام جمعه اردبيل: اسراف و اشرافيگري در افطاري دادن شايسته مومنان روزهدار نيست
خبرگزاري فارس: نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه اردبيل گفت: اسراف و اشرافيگري در افطاري دادن بدعت ناپسندي است كه گاه مومنان روزه دار را از وارد شدن به اين كار صواب و نيك باز ميدارد.
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، سيد حسن عاملي در خطبههاي نماز جمعه اردبيل با انتقاد از برخي رسم و رسوم غلط در ميهمانيهاي ماه رمضان افزود: امروزه عدهاي با اسراف و تبذير، كاري كردهاند كه مومنان از دادن افطاري و صلهرحم و گاه از بيآبرويي در ميهمانيها ترسيده و از اين كار دوري ميكنند كه بايد با فرهنگ مناسب جلوي اين اشرافيگريها و اسراف را گرفت.
وي با اشاره به فضيلت ميهماني در ماه رمضان بهعنوان كفاره گناهان گفت: افطاري دادن مومنان نه تنها باعث بخشودگي گناهان بلكه پاكي و تقدس و نزديكي دلهاي مومنان را باعث ميشود و بايد همه مومنان و مسلمانان از اين امر خداپسندانه استقبال كنند.
عاملي به فرهنگ مناسب پخت نان رايگان در ايام بافضيلت ليالي قدر در اردبيل اشاره كرد و افزود: چند سالي است كه با همت خيرين و افراد نيكوكار، نانواييهاي اردبيل اقدام به پخت نان رايگان و توزيع آن در بين افراد جامعه به ويژه مناطق محروم و فقيرنشين ميكنند كه امسال نيز اين حركت با گستردگي خاصي در اردبيل انجام خواهد شد.
امام جمعه اردبيل در ادامه به مصوبه شوراي فرهنگ عمومي استان در فرهنگسازي عيادت از بيماران اشاره كرد و اظهار داشت: در راستاي احياي سنت حسنه عيادت از بيماران اعضاي شوراي فرهنگ عمومي تصميم گرفتند در سالروز ولادت امامحسن(ع) از بيماران بستري در بيمارستانها عيادت كنند و اين فرهنگ را بهنحو شايسته در جامعه احيا و زنده كنند.
وي در ادامه به آغاز هفته احسان و نيكوكاري اشاره كرد و گفت: در حال حاضر از 7 هزار يتيم استان يك هزار و 500 يتيم در استان بدون سرپرست هستند كه انتظار ميرود در اين هفته با همت مردم اين تعداد يتيم تحت تكلف و سرپرستي قرار گيرند و در استان اردبيل يتيمي نباشد كه ناله او عرش را به لرزه درآورد.
عاملي به كمك 900 ميليون توماني مردم استان در سال گذشته به فقرا و نيازمندان اشاره كرد و گفت: آرامشي كه از كمك به فقير و فرد نيازمند به وجود ميآورد بر هر آرامشي ارجح است و اوج كمال انسان در آن است كه با همنوع خود غمگساري و همدردي داشته باشد.
خطيب جمعه اردبيل در خطبه اول نماز نيز احساس بيگانگي را بدترين و خطرناكترين انديشه در جامعه اسلامي عنوان كرد و گفت: هنر بزرگ پيامبر اين بود كه تفكر جاهليت را با تمام ابهت خود زيرپا گذاشت و به انسانيت و شرافت بشريت ارزش و بها داد.
وي علت اصلي گرايش ايرانيان به تشيع و وابستگي به حضرت علي(ع) را رفع تبعيض نژادي و قوميتي از سوي آن حضرت دانست و افزود: ريشه شيعه بودن ايرانيان را بايد در مهر و محبت علي و خاندان او جستجو كرد.
انتهاي پيام/ب
جمعه 22 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 193]