محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853168505
اخبار ويژه كيهان// بي خيال دموكرات هاي دفتر تحكيمي// پروژه تابناك براي محسن رضايي// رقابت چين با روسيه و آمريكا براي جلب نظر ايران// خاتمي عجله كن وگرنه كروبي مياد!
واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: اخبار ويژه كيهان// بي خيال دموكرات هاي دفتر تحكيمي// پروژه تابناك براي محسن رضايي// رقابت چين با روسيه و آمريكا براي جلب نظر ايران// خاتمي عجله كن وگرنه كروبي مياد!
خبرگزاري آريا- كيهان در شماره امروز خود (21 شهريور)، چند خبر ويژه دارد.
بي خيال دموكرات هاي دفتر تحكيمي(خبر ويژه)
علي افشاري عضو متواري افراطيون تحكيم كه به واسطه سلطنت طلبان رسما به صداي آمريكا و برخي اعضاي كنگره اين كشور سرويس مي دهد، خواستار اتحاد اپوزيسيون در حد پيوند سلطنت طلبان و جمهوريخواهان و سوسياليست ها شد.
وي در گفت وگو با سايت اينترنتي گذار كه توسط كساني چون حقيقت جو (عضو فراري فراكسيون مشاركت در مجلس ششم)، محمد تهوري (همسر حقيقت جو) و داودي مهاجر اداره مي شود، اظهار داشت: بزرگ ترين مانع اتحاد اپوزيسيون داخل و خارج، سيطره نگرش خودي و غيرخودي بر اذهان كنشگران سياسي است، معضلي كه ريشه در فرهنگ سياسي كشور دارد. اما اين تابو بايد شكسته شود. همه بايد قبول كنند كه به تنهايي قادر به موفقيت نيستند. به عنوان مثال جمهوري خواهان بايد قبول كنند كه سلطنت طلب ها و مدافعان سوسياليسم بخشي از واقعيت سياسي ايران هستند(!؟) و نمي شود آنها را حذف كرد.
گفتني است به تازگي نهضت آزادي از صداي آمريكا به خاطر قبضه شدن توسط سلطنت طلبان گلايه كرده بود اما افشاري كه زيردست نهضتي ها رشد كرده اكنون با سبقت گرفتن از آنها، به همكار رسمي صداي آمريكا و سلطنت طلبان بدل شده است.
دي ماه سال گذشته هدي صابر از عناصر وابسته به گروهك هاي ملي- مذهبي در نامه اي به علي افشاري از تندروي هاي وي در ستايش از حمله آمريكا به ايران انتقاد كرد و نوشت: در نامه شماري از اعضاي تحكيم در سال 82 كه همزمان با تهاجم آمريكا به عراق صادر شد، حساب ويژه اي براي عوامل بيروني باز شده و از نوكان هاي آمريكا براي متحول كردن ايران استمداد شده بود. حال، تو مسئول پياده كردن همان ديدگاه شده اي و پس از 3 سال با هم پيوندي با صداي آمريكا، به تجربه عملي همان مكتوب دست زده اي.
وي همچنين هشدار داده بود: نوع تحليل ها و نوع مواجهه تو در صداي آمريكا به گونه اي است كه فاصله بسيار بين تو و نيروهاي فكري- سياسي درون ايران احساس مي شود. به ايران كه متعلق به همه ايرانيان از جمله توست، بازگرد.
مصطفي معين: از خاتمي دعوت نمي كنم
نامزد ناكام حزب مشاركت و سازمان مجاهدين در انتخابات رياست جمهوري سال 84 اعلام كرد از خاتمي براي حضور در انتخابات دعوت نمي كند.
مصطفي معين كه در مراسم سالگرد آيت الله طالقاني در حسينيه ارشاد شركت كرده بود از گفت وگو با خبرنگاران امتناع كرد و گفت: روزه سكوت گرفته ام و فعلاً مصاحبه نمي كنم. به گزارش ايلنا وي همچنين در پاسخ به اين سؤال كه آيا از خاتمي براي حضور در انتخابات دعوت خواهيد كرد، گفت: نه، دعوت نمي كنم.
پروژه تابناك براي محسن رضايي(خبر ويژه)
قائم مقام حزب توسعه و عدالت از اصولگرايان منتقد خواست در مقابل احمدي نژاد حول كانديدايي(محسن رضايي) اجماع كنند كه براي راهيابي به دور دوم و كسب پشتيباني اصلاح طلبان براي پيروزي مقابل احمدي نژاد شانس داشته باشد.
اميرعلي اميري(مدير سايت تابناك) در گفت وگو با يك خبرگزاري اصلاح طلب با بيان اين كه «محسن رضايي در صورت حضور در پست رياست جمهوري مي تواند بدون توجه به گرايش سياسي نيروهاي موجود از پتانسيل آنها در جهت منافع نظام و كشور استفاده كند» اضافه كرد: براي اداره بهينه كشور ضروري است كه جمعي از نيروهاي كارآمد دو جناح سياسي كشور تشكيل شود و رئيس جمهور آينده را انتخاب كنند. در اين صورت دولت از افرادي متعادل و كارآمد تشكيل مي شود كه نيروهاي دو جناح سياسي را دربر خواهد داشت. محسن رضايي توانايي استفاده از نيروهاي هر دو جريان سياسي را دارد.
وي خواستار قانع كردن احمدي نژاد از سوي اصولگرايان براي رسيدن به كانديداي واحد شد و در عين حال گفت: اين امر دست نيافتني است زيرا نامزدي احمدي نژاد قطعي است. در غير اين صورت اصولگرايان منتقد بايد حول محسن رضايي كه در جناح بندي هاي سياسي نمي گنجد و توانايي هايش را نشان داده اجماع كنند تا در دور دوم امكان رقابت با او را داشته باشد.
گفتني است اخيراً محسن رضايي خواستار ايثار اصلاح طلبان و عدم معرفي نامزد براي رقابت داخلي اصولگرايان شده بود كه سخنان اخير مدير سايت تابناك(بازتاب سابق) از اين پيشنهاد رمزگشايي مي كند. در عين حال پيشنهاد رضايي با واكنش تند اصلاح طلبان مواجه شد.
اميري در اين گفت وگو احتمال ائتلاف اصولگرايان منتقد دولت و اصلاح طلبان را در دول اول انتخابات كم دانست و گفت: اگر انتخابات به دور دوم كشيده شود اين دو طيف چاره اي جز حمايت از يك كانديداي خاص در مقابل احمدي نژاد ندارند و امكان ائتلاف آنها بيشتر است. در صورت چنين ائتلافي ممكن است سرنوشت هاشمي رفسنجاني در انتخابات قبلي براي احمدي نژاد تكرار شود!
اميري افزود: به دليل پراكندگي و شكنندگي موجود در ميان اصلاح طلبان، اصلاح طلبي كه بتواند وارد دور دوم انتخابات شود، وجود ندارد و اصلاح طلبان بهتر است استراتژي انتخاباتي خود را در اين دوره حول به قدرت رساندن يك اصولگراي منعطف تدوين كنند.
گفتني است با موضع اخير اميري، علت مواضع تخريبي يا اختلاف افكنانه چند سال اخير سايت هاي بازتاب و تابناك و نيز بخشي از فراكسيون وفاق عليه دولت و جبهه اصولگرايي مشخص مي شود، مواضعي كه حتي بعضاً از سوي اصلاح طلبان هم اتخاذ نشد اما مورد استقبال آنها قرار گرفت.
پايگاه صهيونيست ها در عراق(خبر ويژه)
شبكه تلويزيوني العالم فاش كرد: سفارت رژيم صهيونيستي در عراق به صورت سري و تحت حمايت آمريكا در اين كشور آغاز به كار كرده است.
العالم به نقل از سايت المختصر نوشت: نفوذ صهيونيست ها در عراق، ديگر يك موضوع سري و يا يك توهم نيست بلكه آن ها به اشكال مختلف در عراق نفوذ دارند و اقدامات خرابكارانه و جاسوسي متعددي انجام مي دهند. بعد از اشغال عراق توسط نيروهاي آمريكا، كردستان عراق به جولانگاه ماموران موساد تبديل شده است و هم اكنون رژيم توانسته است روابط خوبي را با سران كردستان عراق برقرار كند تا جايي كه چندي پيش «مسعود بارزاني» رئيس جمهور اقليم كردستان عراق براي مداوا به تل آويو سفر كرده بود، دولت عراق در قبال اين حركت موضع مشخصي اتخاذ نكرد.
براساس اين گزارش، رژيم صهيونيستي نفوذ خود را در عراق با فعاليت هاي اطلاعات نظامي آغاز كرده و با فعاليت هاي تجاري، اقتصادي، رسانه اي و تحقيقاتي ادامه مي دهد. به گفته منابع موثق، از ماه ژوئن سال 2003 «سفارت اسرائيل» در عراق فعاليت مي كند، تصريح كرد: اين سفارتخانه تحت حمايت كامل آمريكايي هاست و بر فعاليت بيش از 500 تن از كاركنان سازمان اطلاعات اسرائيل و ديپلمات ها و بازرگانان اسراييلي نظارت دارد اما آن ها فعاليت هاي خود را در عراق با مليت هاي آمريكايي و اروپايي انجام مي دهند.
رقابت چين با روسيه و آمريكا براي جلب نظر ايران(خبر ويژه)
دويچه وله آلمان از رقابت ميان چين و روسيه براي جلب نظر ايران در رقابت با ديگري و نيز تشكيل يك قطب در برابر آمريكا خبر داد.
پايگاه اينترنتي دويچه وله از قول شي مينگ كارشناس سياست خارجي چين نوشت: ايران براي چين از اهميت بسياري برخوردار است. چين مي كوشد با جذب ايران موقعيت خود را در برابر روسيه تقويت كند. بر كسي پوشيده نيست كه چين نيز همانند روسيه بر آن است تا قطبي در برابر آمريكا ايجاد كند. از اين رو، ايران از حيث سياسي حائز اهميت بسياري براي چين است. از نظر انرژي مورد نياز صنايع چين نيز، ايران كشور مهمي به حساب مي آيد.
اين كارشناس با اشاره به مشكلات پيش آمده بر سر پروژه خط لوله نفت پاكستان و نيز خط تاجيكستان و تركمنستان گفت: در چنين شرايطي چين ناگزير به دادن امتياز بيشتر به ايران است تا از اين طريق مانع از آن شود كه ايران در واپسين لحظه كاملا جانب روسيه را بگيرد. چنين امري طبيعتاً سبب تضعيف چين خواهد شد.
وي در عين حال اضافه كرد: هرگاه چين بكوشد براي پيشبرد مصالح ژئوپلتيك خود به روسيه نزديك شود، آنگاه خشم غرب و به ويژه آمريكا را عليه خود برخواهد انگيخت و اين چيزي نيست كه چين خواهان آن باشد. اما از جانب ديگر، چين به حمايت آمريكا و غرب نياز دارد. مثلا در ارتباط با موضوع حفاري در عراق با آنكه چين پيشنهادهاي بسيار خوبي در رابطه با حفاري نفت در عراق عرضه كرده بود، اما حتي يك شركت چيني نيز موفق به كسب امتياز حفاري در اين كشور نشد. به نظر من اگر چين در مواضع خود در قبال عضويت ايران در پيمان شانگهاي تجديدنظر كرده و با عضويت ايران موافقت كند، آنگاه مي توان گفت كه امتياز بزرگي به ايران و همچنين به روسيه داده است. چون چين خواهان آن نيست كه ظرف پنج سال آينده از سوي كشورهاي غربي زير فشار قرار گيرد و به انزوا كشيده شود. وضعيت اين پنج سال بسيار حساس است، چرا كه چين نيز همچون ديگر كشورها با مشكلات اقتصادي روبه رو شده است و در اين پنج سال به سرمايه گذاري مستقيم غرب در كشور خود نياز دارد.
پناهندگان اپوزيسيو ن مأمور جمهوري اسلامي هستند!(خبر ويژه)
راديو رژيم صهيونيستي از زبان يكي از عناصر ضدانقلاب مقيم خارج گفت: از زماني كه احمدي نژاد رئيس جمهور شده، اپوزيسيون جمهوري اسلامي رنگ باخته است.
اين راديو از قول بهزاد رضا دوست ادعا كرد: دولت با تزريق پول در خارج كشور، اپوزيسيوني باقي نگذاشته است. در حال حاضر مأموران رژيم در قالب پناهنده و هر جوري كه شما فكر بكنيد به عنوان محقق، پزشك به اينجا مي آيند تا با حربه تهديد، پول و زور يا دام گذاشتن سعي كنند افراد اپوزيسيون ما را - من در رابطه با انگليس صحبت مي كنم - فلج كنند. وي همچنين گفت: ما ملت و دولت اسرائيل را هميشه دوست خود مي دانيم و من از راديوي شما كه اين مهر سكوت را شكسته، سپاسگزارم ولي ما اينجا تنها هستيم.
فرهاد سامي يك ضد انقلاب مدعي فعاليت هاي حقوق بشري هم با اذعان به حضور در آشوب هاي خياباني تير 78، به راديو اسرائيل گفت: جمهوري اسلامي مي گويد بايد اسرائيل از نقشه محو شود. اين غلط است. ايران بايد از نقشه حذف شود.
خاتمي عجله كن وگرنه كروبي مياد!(خبر ويژه)
گزارش هاي مختلفي از نشست اضطراري اخير شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات منتشر مي شود.
در اين زمينه هدايت آقايي عضو مركزيت كارگزاران از مصوبه شوراي مذكور مبني بر ضرورت تعجيل در نامزدي خاتمي خبر داد و گفت: در اين جلسه تصميم گرفته شد همه احزاب چه به صورت جمعي و چه فردي از خاتمي براي حضور در انتخابات دعوت كنند تا وي قطعي بودن نامزدي خود را تا چند هفته آينده نهايي كند چون خاتمي اگر بخواهد مساله نامزد شدن خود را بيش از اين كش دهد، قطعاً بعد از كانديدا شدن كروبي ديگر به ميدان نخواهد آمد.
هدايت الله آقايي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با تاكيد بر اينكه خاتمي و كروبي همزمان نامزد انتخابات نخواهند شد، گفت: خاتمي نبايد در مورد آمدن يا نيامدن بيش از اين موضوع را كش دهد.
در همين حال سايت دوم خردادي عصر ايران خبر داد: نمايندگان و اعضاي شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات در هفته آتي با آقاي خاتمي ملاقات خواهند كرد و پس از آن شورا با صدور بيانيه اي، آقاي خاتمي را نامزد مورد توافق خود معرفي مي كند.
اين سايت جلسات برگزار شده را «فشرده» خواند و نوشت: «تقريباً» تمامي احزاب عضو شوراي هماهنگي از خاتمي حمايت مي كنند.
در همين حال اسماعيل گرامي مقدم، سخنگوي حزب اعتمادملي در گفتگو با خبرگزاري آريا گفت: حزب مشاركت و مجاهدين انقلاب به عدم حضور خاتمي در انتخابات يقين دارند و با معرفي چهره اي كه رد صلاحيت شود مي خواهند آراي خاموش را به حساب خود بگذارند.
سخنگوي اعتماد ملي با بيان اينكه از طرح حمايت حزب مشاركت و سازمان مجاهدين از كانديداتوري عبداله نوري، در كنار خاتمي مي توان 2 برداشت داشت، گفت: برداشت اول اين است كه آنها مي خواهند، پيامي را به حاكميت ارسال كنند به اين مضمون كه اگر شرايط براي حضور خاتمي مهيا نگردد، مشي و شيوه آنها راديكال تر خواهد شد.
وي در تشريح برداشت دوم اظهار داشت: با توجه به اينكه ما مشي و برنامه هاي مشاركت و سازمان مجاهدين انقلاب را مي دانيم، آنها قطع به يقين مي دانند كه خاتمي در انتخابات كانديدا نمي شود. از اين رو درصدد هستند، چهره اي نظير عبداله نوري را به عنوان كانديداي خود معرفي كنند تا با رد صلاحيت او، فضاي انتخابات را هر چه راديكال تر نمايند.
وي تصريح كرد: آنها تصور مي كنند با رد صلاحيت كانديداي مورد نظرشان، شرايط براي طرح ديدگاهها و نظراتشان مهياتر شود تا به تبع آن هوادارانشان نيز در مسير رد صلاحيت قرار بگيرند و پاي صندوقهاي راي حاضر نشوند.
آمريكا خاورميانه را به ايران باخته است(خبر ويژه)
روزنامه انگليسي ميدل ايست تايمز معتقد است آمريكا در حال باخت عرصه و بازي در خاورميانه به ايران است.
اين روزنامه مي نويسد: به نظر مي رسد ايران در حال گسترش نفوذ و فتح ]![ مناطق بيشتري در خاورميانه است و اين به ضرر آمريكا و متحدانش مي باشد. در واقع تحولات اخير در خاورميانه از جمله در لبنان مطابق خواست آمريكا پيش نرفته است. در عين حال به نظر مي رسد تلاش هاي غرب براي گسستن پيوند سوريه و ايران به منظور تضعيف موقعيت جمهوري اسلامي با علائمي از شكست همراه باشد. همچنان كه پيامد هاي ابتكار فرانسه نتوانسته از نفوذ ايران در سياست هاي لبنان بكاهد و تهران همچنان روي جنبش اسلامي فلسطين حماس در غزه نفوذ دارد.
ميدل ايست تايمز با اشاره به رفت و آمدهاي اخير فرانسويان با سوريه مي نويسد: اين اقدامات براي خروج سوريه از انزوا و نيز انزواي ايران آغاز شد اما ظاهراً به نتايج دلخواه نرسيده است. ايران بازي در شطرنج خاورميانه را از طريق حزب الله انجام مي دهد كه به سرعت در تمام ابعاد اجتماعي لبنان رخنه كرده است. حزب الله خود را به نيرويي تبديل كرده كه ديگر نمي توان آن را در عرصه هاي سياسي و نظامي ناديده گرفت. اين سازمان در حال تبديل شدن به يك نيروي نه تنها لبناني بلكه منطقه اي است. آنها در ماه هاي اخير هم دستاوردهاي زيادي پيدا كرده اند كه تغيير در دولت لبنان و گرفتن حق وتو تصميمات دولت يكي از آنها بود. حزب الله امروز نسبت به سال 2006 از نظر استراتژي تسليحاتي و موقعيت سياسي 5 برابر قوي تر شده است.
پنجشنبه 21 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[مشاهده در: www.aryanews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 224]
-
گوناگون
پربازدیدترینها