تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر كس ماه رمضان يك آيه از كتاب خدا را قرائت كند مثل اينست كه درماههاى ديگر تمام قرآن را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836297710




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سعادت جمعي در بستر شكوفايي و نوآوري


واضح آرشیو وب فارسی:کيهان: سعادت جمعي در بستر شكوفايي و نوآوري
پريسا درويشي
هرجامعه اي براي دستيابي به سعادت و خوشبختي جمعي نيازمند همكاري، همدلي و تعاون است. همدلي و تعاون و همكاري درحقيقت عناصر اصلي اتحاد و وحدت جامعه است كه ظرفيت و توانمندي هاي جامعه را در يك جا و يك جهت خاص ساماندهي مي كند. امت كه به معناي جامعه متحد از نظر عقيده و هدف است درسايه سار اتحاد و انسجام است كه مي تواند ظرفيت ها و توانمندي هاي خويش را آشكار سازد و بروز دهد تا سعادت را به شكل جمعي در جامعه تحقق بخشد.
سعادت جمعي كه به معناي آرامش و امنيت و آسايش و رفاه است، زماني تحقق مي يابد كه ملت بتواند نيازهاي جديد و تازه خود را درشرايط نوشونده پاسخ دهد. اين پاسخ ها مي تواند بر پايه دانش هاي نظري و تجربي ملتي باشد كه در يك تجربه مشترك آن را به دست آورده است و يا مبتني بر دانش هاي نويني است كه بر پايه اصول ارزشي پيشين با بهره گيري از روش هاي جديد به دست آمده است. از اين روست كه شكوفايي و نوآوري به عنوان يك ضرورت تداوم تمدني لازم و ضروري مي شود.
شكوفايي به معناي ظهور و بروز همه استعدادها، امكانات و توانمندي هايي است كه در يك جامعه وجود دارد. ملت و جامعه با بهره گيري از همه امكانات و ظرفيتهاي خويش مي تواند به نيازهاي خود پاسخ هاي در خور و شايسته اي دهد و اين گونه است كه خودشكوفايي ملي به معنا و مفهوم پاسخ گويي به نيازهاي جمعي براساس و پايه امكانات است بي آن كه نيازمند و محتاج ديگران باشد.
با اين همه امكانات موجود چه در حوزه روشي و چه محتوايي در يك جامعه نمي تواند كفاف همه نيازها به ويژه نوشونده و متغير جامعه و متغيرات شرايط ملي و جهاني باشد. از اين روست كه نيازمند نوآوري است تا با توليد علم و دانش هاي جديد بتواند اين دست از نيازهاي جامعه را نيز پاسخ دهد. البته نوآوري مي بايست در چارچوب ارزش ها و اصولي باشد كه ملت را ساخته و آنان را در يك مسير مشخص قرار داده است. از اين رو نوآوري و شكوفايي مي بايست با بهره گيري از تجربيات تمدني و فرهنگي ملت باشد و اگر از تجربيات انساني ديگر ملت ها و جوامع بهره مي گيرد با بومي سازي آن را در راستاي ارزش ها و اصول فرهنگي جامعه خويش قرار دهد.
تاكيد بر نوآوري مبتني بر اصول و ارزش هاي جامعه از اين روست كه مخالفت نوآوري ها با ارزش ها و اصول پذيرفته شده جامعه در حقيقت چيزي جز دورشدن از اهداف ابتدايي و غايي ايجاد جامعه وملت نخواهدبود.
ملت با بهره گيري از دانش هاي تجربي و نظري و جنبش نرم افزاري و همچنين بهره گيري از تمامي توانايي ها و ظرفيت ها و امكانات خود مي بايست پاسخ هاي تازه و جديدي به نيازهاي عصري خود دهد. اين گونه است كه نوآوري معنا و مفهومي تازه مي يابد. اين نوآوري مي تواند در روش هاي استفاده از يك دانش و محتوا انجام شود و با تغيير جزيي و درچارچوب همان معيارها و ملاك ها نوآوري داشته باشد؛ چنان كه مي تواند گاه در محتوا نيز چنين عمل كند و برخي از محتواهاي متغير و غيرثابت را نيز تغيير دهند و با نوآوري در آنها زمينه هاي پيشرفت جامعه را فراهم آورد و به سوي كمال شايسته حركت كند.
درحقيقت شكوفايي و نوآوري، تمدن را از حالت جمود و خمود و ركود رهايي مي بخشد و زمينه رشد و تعالي جامعه را فراهم مي آورد. جامعه اي كه از شكوفايي و نوآوري تهي باشد در يك فرآيند زماني از قافله تمدني بشر عقب مي افتد و اندك اندك به سبب توانايي از پاسخ گويي به نيازهاي نوشونده و متغير جامعه و عدم هماهنگي و سازگاري با شرايط و مقتضيات عصري، دچار فروپاشي مي گردد و درنهايت جوامع ديگر بر آنان چيره شده و تحت استعمار دشمنان درمي آيد.
براي دستيابي به كمال و تعالي جامعه لازم است تا همواره بر نوآوري و شكوفايي تاكيد شود تا از فروپاشي جامعه و ملت ايران جلوگيري گردد.
 چهارشنبه 20 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: کيهان]
[مشاهده در: www.kayhannews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن