واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: کارشناسان، جراحي بيني را در مواردي توصيه مي کنند که بيمار دچار مشکل عملکردي بيني باشد يا اين که شکل بيني بر اثر بيماريها يا انحراف بيروني به گونه اي باشد که تغيير آن موجب آرامش رواني شود.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزي خبر، در گفتگوي ويژه خبري دوشنبه شب شبکه دوم سيما، ابتدا پروفسور تولست ترنيته، رئيس آکادمي جراحي پلاستيک صورت اروپا، اهميت بيني را نه فقط در بيني بلکه در نوع صحبت و برقراري ارتباط و همچنين نشانگر شخصيت دانست و گفت: جراحي بيني در مواردي مانند جراحت هايي که بيني را از بين برده ، در ناهنجاري هاي مادرزادي و نيز تاثير بيماري جزام روي بيني، لازم مي شود.
وي افزود: البته تصميم براي کساني که بيني خود را بزرگ يا بدشکل مي دانند يک شبه انجام نمي شود و از اين گذشته پزشک بايد اطمينان پيدا کند که عملکرد بيني پس از عمل دچار تغيير نمي شود.
دکتر ترنيته تصريح کرد: اگر به اين موارد توجه نشود و پزشک با دانش کم اقدام به جراحي کند، خدشه در عملکرد بيني براي هميشه بيمار را رنج خواهد داد، هم اينک نيز 90 درصد بيماران من را کساني تشکيل مي دهند که دچار اين گونه عوارض عمل جراحي شده اند.
دکتر ترنيته در ادامه سخنان خود ارتباط با بيمار را براي پزشک حياتي ذکر کرد و گفت: مسائل رواني در اين عمل بسيار اهميت دارد و ما بايد بدانيم بيمار از پزشک چه مي خواهد. از اين رو با استفاده از رايانه به آنها نشان مي دهيم که ما چه کار مي توانيم انجام دهيم تا توافق به دست آيد.
وي افزود: البته عوارض عمل هم بايد براي بيمار توضيح داده شود تا در نهايت بيمار از نتيجه عمل خود راضي و خشنود باشد.
دکتر محسن نراقي، رئيس انجمن تحقيقات راينولوژي ايران نيز در اين گفتگو مهمترين عملکرد بيني را تنفس ذکر کرد و گفت: تصفيه و مرطوب کردن هوا، حفاظت ريه در برابر عفونت ها و کيفيت زندگي از ديگر عملکردهاي بيني هستند.
وي با توجه به شيوع جراحي بيني در کشور و مقالات ارائه شده در همايش اخير راينولوژي در اين زمينه افزود: اگر در چند دهه اخير کوچک کردن بيني اهميت داشت، با توجه به عوارض اين کار، روشهاي کوچک کردن و کم کردن حجم بيني جاي خود را به تقويت بيني داد. از اين رو هدف ما تبديل تناسب صورت شد.
دکتر نراقي با توجه به افت بيني عمل شده در دراز مدت افزود: وقتي بيني خوب عمل شده که از آن چيزي خارج نشود و همچنين راه تنفسي به خوبي حفظ شود چرا که اگر بيني افت کند مي تواند تورفتگي بيروني بروز کند و موجب برآمدگي داخلي شود و اين کار تنفس را دچار مشکل مي کند.
رئيس انجمن تحقيقات راينولوژي ايران، گروههايي را که براي جراحي بيني مراجعه مي کنند به چند دسته تقسيم کرد و گفت: تعداد زيادي از مراجعان کساني هستند که جراحي بيني کمکي به افزايش زيبايي آنها نمي کند يا اشکالات ديگري در صورت وجود دارد که اصلاح بيني اثر بسيار اندکي در بهبود زيبايي خواهد داشت.
وي افزود: گروهي از داوطلبان جراحي بيني را هم کساني تشکيل مي دهند که بيماري سينوس يا پليپ دارند و بايد پيش از عمل زيبايي، اين مشکلات را برطرف کنند.
دکتر نراقي گروه چهارم را داراي انگيزه ضعيف ذکر کرد و گفت: آنها تصميم خود را در مدت کوتاهي گرفته اند و ما به آنها مي گوييم که اگر هم اکنون ده نفر به شما بگويند بيني شما به عمل نياز دارد ممکن است پس از عمل 50 نفر از آن انتقاد کنند.
وي افزود: انتخاب درست افراد اهميت دارد و بهترين موارد عمل در کساني است که مشکل عملکردي شديدي در تنفس دارند و ما ضمن عمل و برطرف کردن اين ناهنجاري مشکل ظاهري بيني آنها را هم حل مي کنيم و همچنين در ناهنجاريهاي ظاهري بيني که تاثير منفي زيادي در چهره دارد.
دکتر پازوکي، استاد جراحي صورت از دانشگاه مريلند امريکا نيز با اشاره به عوارض هر عملي از جمله مشکلات بيهوشي و خونريزي گفت: ابتدا بايد مشخص شود که آيا بيني مشکل دارد يا اين که اين احساس فرد است.
وي در ادامه صحبت خود به جراحي هاي جوان سازي صورت پرداخت و گفت: با افزايش سن چند اتفاق از جمله افت استخوان صورت، ضعف عضلات آن، کاهش کلاژن و افت پوست رخ مي دهد. از اين رو در عمل جوان سازي صورت بايد هر طبقه بررسي و مشکلات آن برطرف شود.
پازوکي تصريح کرد: با کاهش تمايل به جراحي هم اکنون روشهايي مانند تزريق و ليزر پوست بيشتر کاربرد پيدا کرده است.
دکتر پازوکي در پايان سخنان خود هر عمل را داراي عوارض و همراه با احتمال آسيب به عضلات و اعصاب ذکر کرد و گفت: با هر جراحي مقداري مشکل ايجاد مي شود و گاه ممکن است عوارض غيرقابل برگشتي هم رخ دهد از اين رو بايد بيمار به درستي انتخاب شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 330]