تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سپاسگزارى منافق از زبانش فراتر نمى رود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826872766




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

روزه‌داران ديابتي سبزيجات بخورند


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: روزه‌داران ديابتي سبزيجات بخورند جام جم آنلاين: مصرف سبزيجات مهم‌ترين نكته‌اي است كه همه مردم در ماه رمضان از آن غافل مي‌شوند ، به همين خاطر غذاهايي را در برنامه خانواده بگنجانيد كه سبزيجات به شكلي در آن وجود داشته باشند.




[تصویر: 100883082288.jpg]



دكتر حميرا حمايلي مهرباني متخصص تغذيه معتقد است در ماه مبارك رمضان به خاطر اين‌كه تنها در دو وعده افطار و سحر غذا مصرف مي‌شود بيشتر افراد هم فقط به دريافت انرژي سريع جهت سير شدن فكر مي‌كنند بنابراين ممكن است كه فرصت كافي براي استفاده از سبزيجات و ميوه‌ها را نداشته باشند، به همين دليل بهتر است برنامه‌ريزي براي استفاده از اين ماده غذايي در بين خانواده‌ها صورت گيرد.


دكتر مهرباني در گفتگو با جام‌جم مي‌افزايد: مهم‌ترين نكته‌اي كه افراد ديابتي بايد رعايت كنند، مصرف زياد سبزيجات و ميوه است، چون اين مواد داراي فيبر هستند كه به كنترل قند خون كمك مي‌كنند. البته مصرف سبزيجات نبايد حتما به صورت خام باشد بلكه مي‌توان به صورت مخلوط در غذاها و خورش‌‌ها استفاده كرد.


وي مي‌گويد: مصرف قندها در بيماران ديابتي بايد در اين ماه بيشتر مورد توجه باشد چرا كه غذاهايي در افطار و سحري ماه مبارك رمضان مانند حلوا، شله‌زرد، خرما و زولبيا و باميه مصرف مي‌شود كه داراي قند بالايي هستند و بيماران ديابتيك بايد در مصرف آنها دقت كنند تا مبادا قند آنها يك دفعه بالا برود و مشكلاتي را براي آنها ايجاد كند. البته افراد عادي هم بايد اين قندها را با ملاحظاتي مصرف كنند.


اين متخصص تغذيه مي‌گويد: نكته مهم ديگر تغذيه‌اي در اين ماه مصرف مواد نشاسته‌اي است، بيماران ديابتي بهتر است در ماه رمضان نان سنگك و بربري مصرف كنند، چرا كه به دليل داشتن سبوس اين نان‌ها هم فرد را مدت زيادي سير نگه مي‌دارد و هم چون بتدريج قند را در بدن آزاد مي‌كند، به كنترل قند خون در طول روز كمك مي‌كند.


اين متخصص تغذيه ادامه مي‌دهد: همچنين نبايد از ميوه‌هايي در اين ماه استفاده كرد كه قند خيلي بالايي دارند، به عنوان مثال براي مصرف خرما بايد محدوديت قائل شد، چرا كه امكان دارد قند خون ديابتي‌ها را بالا ببرد. در بيماران ديابتي احتمال ابتلا به عفونت‌هاي كليوي بالاست، بنابراين آنها در فاصله‌اي كه مجاز به مصرف مواد غذايي هستند بايد مايعات مصرف كنند.


به گفته وي منظور از مايعات چاي نيست، چون هيچ‌وقت چاي جبران مايعات را نمي‌كند و حتي اگر چاي زياد هم مصرف شود كليه‌ها مستعد ابتلا به عفونت مي‌شوند. آبميوه هم جاي مايعات را نمي‌گيرد چون آبميوه هم اندازه قابل توجه‌اي قند دارد كه ممكن است قند اين بيماران را بالا ببرد.





شرط روزه‌داري ديابتي‌ها


روزه‌داري ديابتي‌ها بستگي به شرايط فرد بيمار دارد كه حتما بايد با پزشك مشورت كند، چون پزشك بر اساس ميزان قند خون فرد و سوابق بيماري و سلامت كليه‌ها تصميم گرفته و اجازه روزه‌داري مي‌دهد.


دكتر مهرباني با بيان اين مطلب مي‌گويد: در ديابت نوع يك بيماران توانايي روزه‌داري را ندارند، چرا كه در اين نوع، بيشتر كودكان و افراد زير 30 سال مبتلا مي‌شوند كه نياز روزمره به تزريق انسولين دارند و به دليل اين‌كه بايد پس از مصرف انسولين ماده غذايي مصرف كنند، امكان روزه‌داري براي آنها ممكن نيست اما باز هم چنانچه پزشك برنامه تزريق انسولين را طوري تنظيم كند كه با سحر و افطار تنظيم شود، آنها منعي براي روزه گرفتن در اين ماه ندارند.


اين متخصص تغذيه در خصوص فاصله بين افطار و شام به هموطنان روزه‌دار مي‌گويد: براي روزه‌داران تغذيه‌اي مناسب است كه حجم كمتري داشته اما به دفعات بيشتري مصرف شود.

بنابراين هميشه توصيه مي‌شود در لحظه افطار با يك غذاي خيلي سبك در حد آب ولرم و يك لقمه نان و پنير دستگاه گوارش فعال شده، سپس با يك فاصله حداقل يك ساعته شام ميل شود.






امير بامه‌‌
‌ جام‌جم






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن