واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: *جهان در تونل وحشت تروريسم و ادعاي منجيگري آمريكا* حادثه 11سپتامبر ماهها پيش از وقوع، در يك كتاب پزشكي توصيف شده بود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: تاريخ
زمانيكه برجهاي معروف نيويورك در بهت جهاني، ميان شعلههاي آتش اقدامي تروريستي ميسوخت و هزاران انسان بيگناه را به كام مرگ ميفرستاد، شايد براي كمتر افرادي قابل تصور بود كه بهزودي، جهان در شوك حملات بيوتروريستي و شيوع ميكروب سياهزخم فرو خواهد رفت و به تدريج نظام بينالملل دستخوش تحول خواهد شد.
به گزارش خبرنگار گروه تاريخ ايسنا، روزي كه تمام رسانههاي جهان در سال 2001 انفجار برجهاي دوقلوي نيويورك - مركز تجارت جهاني- را مخابره ميكردند، شايد بسياري از مردم علاوه بر تاثر شديد از اقدامي تروريستي و حيرتآور در دل آمريكاي مجهز به همهگونه تجهيزات اطلاعاتي، به اين فكر ميكردند كه هدف بعدي تروريستها كدام ساختمان، كشور يا منطقه است. از همان زمان، وحشت از تروريسم، جهان را فراگرفت و به تدريج ذهنها در حال آماده شدن براي تحولي بود كه آمريكا سكانش را به دست ميگرفت.
اگرچه شايد در ابتدا قابل تصور نبود كه واقعه يازده سپتامبر نفعي براي ايالات متحده آمريكا به دنبال داشته باشد، اما گذشت زمان نشان داد كه نافع اصلي جريان تروريستي يازده سپتامبر سران كاخ سفيد بودند و وقوع حوادث يازده سپتامبر، جهان را وارد فاز جديدي كرد كه ايالات متحده داعيهدار آن بود و تعريفي از مبارزه با تروريسم در راستاي منافع ايالات متحده ارايه شد.
وحشت جهاني از تروريسم زماني تكميل شد كه نامههاي حاوي سياهزخم، سلامت جهاني را به مخاطره افكند و حملات بيوتروريستي آغاز شد. در اين زمان ديگر اذهان جامعه جهاني، وحشتزده و نگران و بيمناك از آيندهاي نامعلوم به تاييد نسخههايي روي آورد كه غرب به سركردگي ايالات متحده تجويز ميكرد.
وقايع يازده سپتامبر و احتمال دخالت قدرتهاي جهاني در اين واقعه، زماني قوت مييابد كه شواهد و اسنادي از پيشگوييهاي مستند اين حادثه به دست ميآيد كه لازم است افكار عمومي جهان با توجه به خارج شدن از وحشت اوليه، بيش از گذشته به اين اسناد بينديشند.
در سال 81 خبرنگار ايسنا از وجود صفحاتي در كتاب «اصول و شناخت بيماريهاي عفوني»(Principles and Prictice of Infectious Disease) كه يكي از كتب مرجع علم پزشكي است، مطلع شد كه در آن به صراحت، حادثه 11 سپتامبر و شيوع سياهزخم پس از آن مورد اشاره قرار گرفته است.
يك دانشمند مشهور اسراييليالاصل در اين صفحات ماهها قبل از 11 سپتامبر در مقالهاي از «برخورد هواپيماهاي غول پيكر با مركز تجارت جهاني« سخن گفته است.
در صفحه 3235 كتاب «اصول و شناخت بيماريهاي عفوني» (Principles and Prictice of Infectious Disease) نوشته ژرالد ال. مندل، جان اي. بنت و رافائل دالين چاپ شده در سال 2000 كه از كتب برجسته و تحقيقي پزشكي است، در بخش بيماري «سياه زخم»، نويسنده يك مقاله با نام “يوشكا لدبرگ” با ذكر مقدمهاي دربارهي اين بيماري بحث را به جنگ ميكروبي كشانده و حمله به ساختمانهاي مراكز تجارت جهاني با هواپيما را مورد توجه قرار ميدهد.
متن كامل مقاله به اين شرح است:
«از زمان شكلگيري معاهده جنگهاي ميكروبي كه از سال 1975 به طور رسمي به اجرا گذاشته شد، وظيفه اصلي اجراي اين معاهده بود. مهمترين چالشهاي اخير اين معاهده در عراق شكل گرفت. صدام براي استفاده از سلاحهاي شيميايي عليه ايران و مخالفين خود در عراق ترديدي نشان نداد و اغلب تهديد به استفاده از سلاحهاي ميكروبي ميكرد، اما هرگز حتي در شرايط دشوار جنگ خليجفارس از اين سلاحها استفاده نكرد.
پس از اينكه جنگ سرد با برنامههاي از پيش تعيين شده خاتمه يافت، دامنه فعاليت اين معاهده وسيعتر شد، به همين دليل كميته ويژه سازمان ملل هر از گاهي عراق را براي اطمينان از وجود تاسيسات و توليدات سلاح ميكروبي به خصوص سياه زخم مورد بازرسي قرار ميداد. اكنون گفته ميشود كه اين تاسيسات به طور كلي از ميان رفته است.
امروز در نتيجه اين معاهده و تهديد اصلي در مورد جنگهاي ميكروبي منحصر به فعالان غيردولتي، از جمله كشورهاي حامي تروريست و نسل جديدي از افراد و گروههاي ضداجتماعي است كه انگيزههاي غيرقابل درك خود را براي اين جنگ به كار ميبرند.
**ميزان شدت چنين اقدامات تروريستي با برخورد يك هواپيماي غولپيكر به ساختمانهاي اصلي و بزرگ در اكلاهاما و ساختمانهاي مركز تجارت جهاني در نيويورك مشخص خواهد شد.**
در صورتيكه مطابق خواست طراحان چنين حملاتي، ساختمانهاي مركز تجارت جهاني فرو ريزد، 100 هزار شهروند در معرض خطر خواهند بود و حادثه خساراتي به اندازه هيروشيما و ناكازاكي به بار خواهد آورد.
وقتي سفارتخانههاي آمريكا در آفريقا هدف قرار گرفتند، اين حملات محدود به انفجارهاي قوي شد كه فقط زخمي شدن صدها تن از غيرنظاميان و عابران را در پي داشت.
تصور يك جنگ ميكروبي اكنون از يك تهديد نظامي متعارف تبديل به يك حمله تروريستي شده است كه جان ميليونها تن را در معرض ابتلا به بيماريهاي عفوني و مسري قرار ميدهد.
تحت دكترين نظامي متعارف يك عامل جنگ ميكروبي بايد بسيار قابل اعتماد باشد كه بتواند دشمن را به طور دقيق مورد هدف قرار دهد، توليد آن ارزان باشد، عمر مفيد آن طولاني باشد و سرعت فراگيري آن محدود باشد. اين ضوابط باعث شده كه تعداد اين ميكروبها محدود باشند. اين ميكروبها ميتوانند بدون در نظر گرفتن حالت طبيعي انتقالي آنها به صورت مصنوعي براي اينكه اثرات مرگباري داشته باشند، توليد شوند.
انتظار ميرود كه پس از يك حمله ميكروبي، اين باكتريها نظير نمونههاي طبيعي، سير باليني را در بدن فرد طي كرده و توانايي سرايت از فردي به فرد ديگر را داشته باشند.
ميكروب بيماريهاي سياه زخم، طاعون، تولارمي (با علايم طب، سردرد و زخمهاي پوستي)، تب Q (منتقله از حيوانات)، ويروس آلفا، آنسفاليتيس اسبي ونزوئلايي، آنسفاليتيس اسبي غربي، آنسفاليتيس اسبي شرقي، تب خونريزي دهنده ويروسي و آبله از اين جمله هستند.
در ميان اينها سياه زخم ميكروبي است كه از قابليت طول عمر بالا و سرعت فراگيري و رشد سريع برخوردار است.
با وجود شرايط عالي و ايدهآل هر كيلوگرم از هاگ اين بيماري توانايي كشتن 10 هزار تن را دارد.
تكنولوژي ساخت اين ميكروب قابل دسترسي براي هر كشوري است و هزينهاي كمتر از چند ميليون دلار را دارد.
از اين ميان كشورهاي حامي تروريسم كه اكنون با درگيريهاي نظامي روبهرو هستند بيشترين خطر را دارند كه كشورهاي خاورميانه از آن جمله هستند.
آزمايشهاي هستهيي هند هشداري بود براي اينكه ثابت كند اين كشور و ديگر گروهها جنگ ميكروبي را به عنوان ابزاري براي تحت تاثير قرار دادن توازن استراتژيك منطقه به كار گيرند.»
به گزارش ايسنا، جوشا لدبرگ، نويسندهي بخشي با عنوان “جنگ افزارهاي بيولوژيكي و بيوتروريسم“ در كتاب تخصصي پزشكي «اصول و درمان بيمارهاي عفوني» چاپ سال 2000، كه در آن يك سال قبل از حملات 11 سپتامبر به حملهي هواپيماهاي غول پيكر به ساختمان تجارت جهاني اشاره شده، يك يهودي و اسراييليالاصل است.
وي كه در سال 1958 برندهي جايزهي نوبل شده، در مقالهاي كه يكسال قبل از حملات 11 سپتامبر از وي به چاپ رسيده به گونهاي غيرمتعارف و در عين حال دقيق به حملات هواپيماهاي غول پيكر به ساختمانهاي مركز تجارت جهاني، فروريختن آنها و مرگ 100 هزار نفر در اثر آن حادثه اشاره كرده است.
انتهاي پيام
چهارشنبه 20 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 142]