واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: همايش آسيب شناسي زانو برگزار شد رييس آكادمي ملي المپيك: تربيت نيروي انساني ماندگار هدف ماست آمادهي ارايهي خدمات علمي به تيمهاي اعزامي به گوانگجو هستيم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: قهرماني - همگاني
نخستين همايش آسيب شناسي زانو با هدف ارتقاي دانش تخصصي ورزشكاران و مربيان امروز از سوي آكادمي ملي المپيك و پارالمپيك برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين همايش كه با حضور متخصصان علوم ورزشي، توانبخشي ورزشي، دانشجويان رشتههاي علوم پزشكي و پزشكي ورزشي در محل آكادمي ملي المپيك برگزار شد، دكتر مهرزاد حميدي رييس آكادمي ملي المپيك گفت: در نظر داريم دورههاي بلندمدت آموزشي را برگزار كرده و به آموزشهاي عميق و هدفدار بپردازيم. با دانشگاهها تفاهم نامه امضا كردهايم و بناست كه دانشگاه علمي – كاربردي در يك شيوهي متفاوت و با هدف تربيت نيروي متخصص در ورزش دانشجو بپذيرد. در پاييز امسال حوزهي پزشكي ورزش، كلاسهاي ماساژ، تغذيه و غيره را برگزار خواهيم كرد.
حميدي تاكيد كرد: بايد به نيازهاي تيم ملي اهميت داده و آنها را در راس هدف خود قرار دهيم تا در كنار نيروهاي باشگاهي اين نيروهاي اثربخش را داشته باشيم. ديدگاه كلي اين است كه آكادمي بتواند به مركز مربيگري ورزش كشور تبديل شده و به گواهينامههاي مربيگري برتر اعتبار ببخشد.
وي ادامه داد: در آينده نزديك نظام مربيگري ورزش كشور را پي ريزي خواهيم كرد. كار اصلي را فدراسيونها انجام ميدهند و ما فقط به آنها كمك ميكنيم. ما در كار فدراسيونها دخالت نميكنيم.
رييس آكادمي ملي المپيك تاكيد كرد: اگر ميخواهيم از يك روند روبه پيشرفت برخوردار باشيم، بايد به تربيت منابع انساني كارآمد، فرهيخته و با تجربه بپردازيم. آن زمان ديگر از اين هياهوهايي كه بعد از المپيك مطرح ميشود و اين داستانهاي تكراري چيزي نميشنويم. شايد تربيت نيروي انساني ماندگار يك دهه هم طول بكشد اما، بر لزوم تربيت اين نيرو تاكيد داريم.
حميدي همچنين در گفتوگو با خبرنگار ايسنا تصريح كرد: همواره همايشهاي متعدد در موضوعات گوناگوني مطرح ميشود اما، برگزاري همايش در يك موضوع ويژه و خاص مخاطبان اصلي خود را جذب كرده و مطالب براي كساني گفته ميشود كه ميخواهند آخرين اطلاعات را از آن رشته بگيرند و بلافاصله بعد از اين همايش عملكرد اثرگذاري داشته باشند.
وي ادامه داد: زانو يكي از مفاصل محوري بدن است كه در بين ورزشكاران و قهرمانان با بيشترين آسيب مواجه ميشود. به همين خاطر مركز پزشكي آكادمي ملي المپيك به خاطر گسترهي مخاطبين خود و تعداد آسيبهايي كه بر اين مفصل وارد شده اين موضوع را انتخاب كرد و در آينده به آسيبهاي شايع در كمر و مسايلي همچون چاقي نيز خواهيم پرداخت.
حميدي گفت: آكادمي ملي المپيك رسالت خود را در ارتقاي سطح دانش و تجربهي منابع انساني ميداند و درگيري اصلي خود را بر اين امر متمركز كرده است. آكادمي حلقهي واسط بين مراكز علمي و آموزشي داخل و خارج كشور با مراكز ورزشي، باشگاهها و فدراسيونهاست.
وي خاطرنشان كرد: در آكادمي ملي المپيك آموزشها از بحثي كاملا كاربردي برخوردار است و نيروهاي تربيت شده، نيروهايي خواهند بود كه در ميدان عمل هدايت علمي و عملي تيمهاي ورزشي را عهدهدارند. از مهر امسال دورههاي دانشپذيري مربي آمادگي جسماني تيمهاي ملي و باشگاهي، مدير برگزار كننده رويدادهاي ملي و بينالمللي ورزش و مشاورهي تغذيهي ورزش را آغاز خواهيم كرد و افرادي كه در آزمون كتبي و مصاحبهي حضوري پذيرفته شدهاند، در اين راستا آموزش و پژوهش ميبينند.
وي ادامه داد: ارايهي مشاوره و خدمات تخصصي به تيمهاي اعزامي به بازيهاي آسيايي 2010 گوانگجو چين از برنامههاي آتي آكادمي ملي المپيك است. حال كه كمتر از دو سال به بازيهاي آسيايي وقت باقي است، آكادمي آمادگي خود را براي برگزاري دورههاي تخصصي و ارايهي مشاورهي علمي به مربيان و دست اندركاران تيمها اعلام ميدارد.
وي در پايان خاطرنشان كرد: اگر پايان نامه و كار تحقيقي در جهت رفع نيازهاي ورزشي قهرمانان كشور باشد، نه تنها مورد حمايت خدمات تخصصي آكادمي قرار ميگيرد بلكه از آن حمايت مالي نيز ميشود. البته موضوع تحقيق بايد از دل فدراسيونهاي ورزشي و براساس اولويتهاي پژوهشي كشور باشد.
انتهاي پيام
چهارشنبه 20 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 272]