تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ياران مهدى جوان‏اند و ميان‏سالى در ميان آنان نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835382833




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كاهش نيروهاى آمريكايى در عراق


واضح آرشیو وب فارسی:حيات نو: كاهش نيروهاى آمريكايى در عراق
سياست‌هاى آمريكا و اهداف پشت پرده اين كشور در حمله به عراق و اشغال اين كشور كه به بهانه وجود سلاح‌هاى كشتار جمعى در عراق صورت گرفت بر هيچ كس پوشيده نيست اما اين كه دو ماه مانده به انتخابات رياست جمهورى آمريكا و با توجه به نياز مبرم حزب جمهورى خواه اين كشور به جلب آراى راى دهندگان پس از خدشه‌دار شدن وجهه اين حزب طى سال‌هاى رياست جمهورى بوش، فرمانده‌ نيروهاى آمريكايى در عراق از امكان عقب نشينى اين نيروها از شهرهاى عراق تا سال 2009 سخن مى‌گويد، سوال‌هاى زيادى را در اذهان عمومى ايجاد كرده است. به گزارش روزنامه عمانى الوطن در مقاله‌اى تحت عنوان چرا سخن از كاهش نيروهاى آمريكايى در عراق مطرح شده است؟ به انتقاد از سياست‌هاى دولت جورج بوش، رئيس جمهور آمريكا پرداخته است.

در اين مقاله آمده است: هدف از اعلام امكان عقب نشينى نيروهاى آمريكايى از شهرهاى عراق تا سال 2009 چيزى جز كسب امتياز در انتخابات رياست جمهورى اين كشور براى حزب جمهورى خواه و جلب اعتماد و امضاى توافقنامه امنيتى طولانى مدت بين واشنگتن و بغداد نيست. دولت كنونى آمريكا سعى دارد از اين طريق با اشاعه چنين شايعاتى حمايت‌هاى مردمى از حزب نه چندان پرطرفدار جمهورى خواه در آمريكا را در انتخابات رياست جمهورى اين كشور افزايش داده و شانس پيروزى نامزد اين حزب را در انتخابات بالا ببرد.

الوطن مى‌نويسد: دولت بوش با سخن گفتن از كاهش نيروهاى آمريكايى در عراق به جاى ايجاد جدول زمانى مشخصى براى خروج نيروهايش در توافقنامه امنيتى بين بغداد و واشنگتن كه به مانعى بر سر مذاكرات دو جانبه و امضاى توافقنامه منجر شده است، سعى دارد بر اعمال فشارهايش عليه طرف عراقى جهت امضاى اين توافقنامه بر اساس شروط و بند‌هاى مورد قبول واشنگتن سرپوش بگذارد و به مردم آمريكا نيز اين چنين ابراز كند كه جنگ آمريكا عليه عراق بزرگ‌ترين منفعت و سود براى اقتصاد اين كشور بوده است.

نويسنده اين مقاله اينچنين ادامه مى‌دهد: چنانچه شروط دولت عراق در امضاى توافقنامه امنيتى به همراه اصل احترام به حاكميت و منافع ملى اين كشور رعايت شود و اگر اين امر با كاهش نيروهاى آمريكايى از عراق نيز همراه شود مى‌توان توافقنامه امنيتى بغداد و واشنگتن را به سود عراق دانست. همانطور كه به نظر مى‌رسد نورى مالكي، نخست وزير عراق و ديگر سياست مداران اين كشور با طولانى كردن مذاكرات سعى دارند امضاى اين توافقنامه را به بعد از انتخابات رياست جمهورى آمريكا موكول كنند تا جمهورى خواهان نتوانند از اين توافقنامه به عنوان برگ برنده‌شان در انتخابات رياست جمهورى استفاده كنند.

آمريكايى‌ها نيز دريافته‌اند كه طرف عراقى با اتلاف وقت منتظر افول ستاره دولت فعلى آمريكا و از بين بردن عوامل كمك كننده به بالا بردن شانس جمهورى خواه‌ها در انتخابات است و چه بسا تسريع آمريكا در واگذارى مسووليت‌هاى امنيتى استان‌هاى عراق به نيروهاى عراقى در راستاى اطلاع از اين اهداف صورت مى‌گيرد. در ادامه اين گزارش به اخبار اخير منتشر شده در روزنامه واشنگتن پست مبنى بر جاسوسى آمريكا عليه مالكى و ديگر رهبران عراقى اشاره شده و آمده است: دولت آمريكا اعتماد چندانى به مالكى و دولت او ندارد و‌ آمريكايى‌ها از حقايق و اهداف نورى المالكى و بسيارى از سياستمداران عراقى به دليل اختلاف نظر‌هاى آنها درخصوص توافقنامه امنيتى بين‌ بغداد و واشنگتن نگران هستند.

جاسوسى سازمان‌هاى اطلاعاتى برخى كشور‌ها عليه يكديگر چيزى نيست كه تنها به زمان جنگ و يا دشمنى بين آنها منحصر باشد، همانطور كه براساس گزارش‌هاى رسمى آمريكا، روسيه، اسرائيل و چين در راس فهرست طرف‌هايى هستند كه عليه آمريكا جاسوسى مى‌كنند و چنانچه بتوان جاسوسى چين و روسيه را توجيه كرد طرح اين سوال كه اسرائيل به عنوان هم پيمان استراتژيك آمريكا چه نيازى به اين جاسوسى دارد، ضرورى است. لذا عراقى‌ها بايد بدانند كه آنها به آمريكا نزديك‌تر از اسرائيل نيستند به همين دليل نبايد از جاسوسى آمريكا عليه رهبرانشان متعجب شوند!

الوطن در ادامه آورده است: آمريكايى‌ حمله به عراق را در راستاى تلاش جهت ترسيم نقشه سياسى جديد براى خاورميانه و ايجاد شرايط مناسب و فضاى دوستانه‌ براى منافع اسرائيل انجام دادند و درصدد بودند تا با محاصره روسيه، توسعه سازمان پيمان آتلانتيك شمالى ناتو و گسترش منافع چين در منطقه از اين پارامتر‌ها براى تحكيم قيموميت نظام تك قطبى آمريكا بر نظامى جديد بين‌المللى استفاده كنند. به طورى كه شاهد هستيم منافع آمريكا در سيطره‌ بر نفت عراق و حضور نظامى‌اش در خاك اين كشور به دليل اهميت استراتژيكى اين موضوع از يك سو و ايجاد تسهيلات براى اين كشور جهت اجراى سياست‌هايش در مناطق دور يا نزديك جهان كاملا آشكار است. در پايان اين مقاله آمده است: براى واشنگتن ضرورى است كه بداند چه كسى در بغداد حكومت مى‌كند و در همين راستا تعدادى از مشاوران آمريكا و اعضاى سازمان‌هاى مدنى اين كشور كه در عراق فعاليت مى‌كنند هر روز با نورى مالكى ديدار كرده و با او به بحث و تبادل نظر مى‌پردازند و چه بسا در ميان اين افراد سازمان‌هاى اطلاعاتى آمريكا نيز حضور داشته باشند كه گزارش‌هاى روزانه‌اى را به سازمان‌هاى اطلاعاتى اين كشور ابلاغ مى‌كنند. لذا بايد به اين موضوع اشاره كرد كه عراق يك كشور تحت اشغال است و كسى كه عليه اين كشور جاسوسى مى‌كند همان كسى است كه اين كشور را به اشغال خود در آورده است.
 سه شنبه 19 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: حيات نو]
[مشاهده در: www.hayateno.ws]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن