واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: اولين نشست بانكها و سرمايه گذاران صنعت گردشگري قم برگزار شد
اولين نشست بانكها و سرمايه گذاران صنعت گردشگري استان قم با هدف بررسي راهكارها براي افزايش سرمايه گذاري دراين بخش برگزار شد.
به گزارش روز سه شنبه ايرنا، دراين نشست معاون سرمايه گذاري و طرح هاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گفت: توسعه گردشگري يكي از محورهاي كليدي در توسعه پايدار كشور مطرح مي باشد و هم اكنون دولتمردان سند چشم انداز توسعه گردشگري را با عزم راسخ دنبال مي كنند.
مهندس مهدي جهانگيري افزود: امروز بيش ازچهار هزار و 500 ميليارد ريال پرونده آماده معرفي به بانكها جهت دريافت تسهيلات در دستور كار قرار دارد و اين سند افتخاري براي دولت و سيستم بانكي كشور است.
وي گفت: باتوجه به تمام بدگويي ها و تبليغات منفي كه در سطح دنيا نسبت به ايران و سرمايه گذاري در كشور وجود دارد نظر سرمايه گذاران در بدو ورود به جمهوري اسلامي عوض مي شود.
وي افزود: هم اكنون بيش از چهار ميليارد دلار مجوز سرمايه گذاري خارجي در كشور صادر شده است.
جهانگيري ادامه داد: آينده از آن گردشگري است و با توجه به فرابخشي بودن، همه گير بودن و اينكه بسياري از بخش ها دراين مقوله مرتبط هستند بايد رويكردي متناسب با اين بخش اتخاذ كرد.
وي با اشاره به اينكه عزم و اراده دولت در حمايت از سرمايه گذاري در گردشگري نمايان است تصريح كرد: هرچند بد سليقگي هايي در برخي از دستگاهها وجود دارد اما نبايد آن را به كل بدنه دولت ربط داد.
وي افزود: ستاد عالي اصلاح قوانين و مقررات گردشگري در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري تشكيل شده و قوانيني كه باعث كندي و ركود و مشكل سرمايه گذاري از قبيل گمرك، ماليات، تملك زمين، فرايند اخذ مجوزها و .
.
.
مطرح است را اصلاح و پيشنهادات و مصوبات خود را به دولت ارايه مي دهد.
جهانگيري همچنين از راه اندازي بورس سرمايه گذاري در آبانماه خبر داد و گفت: اين بورس اقدامي بديع و حركتي عظيم در توسعه گردشگري است.
وي افزود: با هماهنگي با سفيران كشورهاي هدف بيش از 500 شركت سرمايه گذاري خارجي و يكهزار و 500 شركت سرمايه گذاري داخلي در آبانماه گرد هم مي آيند.
وي تاسيس بانك گردشگري درآينده نزديك و افزايش سقف تسهيلات اعطايي و افزايش زمان بازپرداخت تسهيلات به 12 سال را از ديگر برنامه هاي آتي در حوزه گردشگري بر شمرد.
رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري قم نيز دراين نشست گفت: قم داراي موقعيت جغرافيايي ويژه اي است، حرم حضرت معصومه (س ) ومسجد مقدس جمكران توانمندي عظيمي را درقم بوجود آورده و مي طلبد كه زير ساختهاي گردشگري مهيا گردد.
مهدي متقيان افزود: قم نياز به تعريف، تمجيد، تبليغ و ايجاد جاذبه هاي گردشگري ندارد، قم به اندازه كافي معروف و جايگاهش در سطح جهان و كشور شناخته شده است، فقط نيازمند توجه مي باشد.
وي گفت: تاكنون بيش از 300 ميليارد ريال در بخش گردشگري درقم سرمايه گذاري شده و 200 ميليارد تومان پروژه نيز استارت خورده است.
وي به اين نكته نيز اشاره كرد كه با توجه به موقعيت ويژه قم بايد با نگاهي ويژه و ملي در توسعه و صنعت گردشگري دراستان گام برداشت.
ك/3 550/548 شماره 207 ساعت 12:14 تمام
سه شنبه 19 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]