واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: در همايش منطقهيي مديران حمل و نقل و پايانههاي استانها مطرح شد؛ نصب 800 دستگاه دوربين ثابت كنترل سرعت تا پايان سال
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: راه و ساختمان
دومين همايش منطقهيي مديران كل حمل و نقل و پايانههاي استانها در اصفهان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، عليزاده ـ معاون امور عمراني استانداري اصفهان ـ در اين همايش عدم توجه به مقوله ايمني را از چالشهاي عمده صنعت حمل و نقل در عصر حاضر ذكر كرد و گفت: باتوجه به توليد انبوه وسايل نقليه در سالهاي اخير و از آنجاكه در استان اصفهان هيچگونه حمل و نقل آبي وجود ندارد و حمل و نقل ريلي نيز هنوز به كيفيت اصلي خود نرسيده است، حمل و نقل جادهاي يك ركن اصل به شمار ميرود و ضروري است فرهنگ ايمني بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد.
وي افزود: به تناسب رشد توليد وسايل نقليه، فرهنگ ايمني رشد پيدا نكرده است و بايد زيرساختهاي موثري در اين زمينه بهكار گرفته شود.
عليزاده رفع نقاط پرحادثه را از ضروريات جادههاي ترانزيتي استان اصفهان عنوان و اظهار كرد: اعتبارات مناسبي براي اين امر پيشبيني شده است و اميدواريم سازمانهاي مربوطه مانند گذشته بتوانند در جهت رفع معضل تصادفات جادهيي گامهاي موثري بردارند.
در ادامه اين همايش غلامي ـ عضو هيات عامل و معاون حمل و نقل سازمان راهداري و حمل و نقل جادهيي نيز برگزاري همايشها و كميتههاي ايمني را زمينهاي مساعد جهت ايجاد همدلي در بين دستگاهها و ايجاد حساسيت در بين مسوولان ذكر كرد و گفت: تعامل بين دستگاههاي مسوول به يقين زيرساختي ارزشمند جهت كاهش چشمگير تخلفات در رانندگي محسوب ميشود.
وي با بيان اينكه اعتبارات كافي جهت رفع موانع ايمني پيشبيني شده است، افزود: اعتبارات و رديفهاي بودجهيي مطلوبي به اين امر اختصاص يافته است ولي اين اعتبارات به صورت بهينه مصرف نميشود و براي صرف آن بايد از كارشناسان خبره و مجرب بهره گرفته شود.
وي از نصب 800 دستگاه دوربين ثابت كنترل سرعت در 15 هزار كيلومتر از جادهها و محورهاي اصلي كشور تا پايان امسال خبر داد و تصريح كرد: هماكنون 1100 دستگاه دوربين ليزري دستي براي كنترل و ثبت تخلفات رانندگي در اختيار نيروهاي پليس راه كشور قرار دارد.
شمعانيان ـ مديركل حمل و نقل و پايانههاي استان اصفهان نيز در اين همايش گفت: استان اصفهان تمام تلاش خود را بهكار گرفته است تا با بهرهگيري از كارشناسان مجرب و مستعد بتواند در زمينه ارتقاي ايمني و كاهش تصادفات جادهيي اقدامات موثري انجام دهد.
وي ابراز اميدواري كرد: برگزاري اين نوع همايشها بتواند زيرساختي مناسب براي بررسي مباحث مختلف حمل و نقل و ترانزيت در كشور باشد.
سرهنگ صفوي ـ فرمانده پليس راه استان اصفهان نيز ضمن ابراز خرسندي از تعامل سازمان حمل و نقل و پايانههاي اين استان و اداره راه و ترابري با پليس راه اصفهان خاطرنشان كرد: تعامل سازمانهاي دستاندركار صنعت حمل و نقل با سيستم انتظامي پليس راه سبب آن شده است كه تلفات جادهيي در سال 86 نسبت به سال 85 ، به ميزان 20 درصد كاهش يابد.
وي وضعيت حمل و نقل در استان اصفهان را مطلوب ارزيابي كرد و افزود: استان اصفهان در شرايط فعلي با توجه به فعاليتهاي سازمان راهداري و حمل و نقل جادهيي، وضعيت مناسبي در زمينه حمل و نقل دارد و اميدواريم عناصر ديگر مرتبط با مقوله ايمني نيز نقش خود را آگاهانه اجرا كنند تا روز به روز شاهد رشد ايمني و كاهش خسارات و تصادفات در جادهها باشيم.
عشايري ـ مديركل راه و ترابري اصفهان نيز با بيان اينكه 23 درصد از بزرگراهها و 11 درصد از راههاي اصلي كشور از استان اصفهان ميگذرد، اظهار كرد: با عنايت به اينكه دو كريدور شمال– جنوب و شرق– غرب كشور از استان اصفهان ميگذرد، لذا از ساليان گذشته توجه خاصي به وضعيت راههاي استان شده است و همدلي و تعامل دستگاههاي فعال در عرصه حمل و نقل بسيار نتيجه بخش بوده است.
وي گفت: وضعيت مطلوب راههاي استان و ارتقاي فرهنگ ايمني سبب شده است كه ميزان تلفات جادهيي در سال گذشته نسبت به سال 85 به 20 درصد كاهش پيدا كند.
انتهاي پيام
سه شنبه 19 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]