محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1855932528
دبيركل حزب الله لبنان: نمودهاي شكست آمريكا در منطقه و لبنان مشاهد مي شود
واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: دبيركل حزب الله لبنان: نمودهاي شكست آمريكا در منطقه و لبنان مشاهد مي شود
تهران - سيد "حسن نصرالله" گفت: اين روزها در منطقه و بخصوص در لبنان آنچه مي بينيد همه نمودهاي شكست آمريكاست وبا اين اراده و عزمي كه ملت هاي منطقه و رزمندگان دلاورشان دارند، شاهد ناكامي طرح هاي آمريكايي نيز خواهيم بود.
به گزارش ايرنا، دبيركل حزب الله لبنان كه دوشنبه شب در گفت و گوي ويژه خبري شبكه دوم سيماي جمهوري اسلامي ايران شركت كرده بود به سوالات مختلف پاسخي داد كه مشروح آن به شرح زير است.
وي در ابتداي اين گفت و گو درپاسخ به سوال مجري درباره تدابير امنيتي كه براي محافظت از وي صورت مي گيرد، گفت: سال هاي سال است كه به اين مسايل عادت كرده ايم ، بخصوص پس از شهادت سيد "عباس موسوي" دبيركل سابق حزب الله كه در سال 1999 با همسر و فرزندش توسط اسراييلي ها و در روز روشن ترور شد، از آن موقع تدابير امنيتي شديد و لازم به كار گرفته مي شود.
وي افزود :در برهه اخير نيز بخاطر جنگي كه رخ داد(جنگ 33روزه) ما تصميم به اتخاذ تدابير شديدتر امنيتي گرفتيم و اين چيزي است كه من به آن عادت كردم و براي من طبيعي است.
س - تابستان داغي كه خانم رايس از آن صحبت مي كرد تبديل به تابستان خنك پيروزي هاي حزب الله شد، شما از ماه ها قبل با قاطعيت مي گفتيد كه اسرا از جمله "سمير قنطار" آزاد خواهند شد، چطور به اين پيش بيني رسيده بوديد؟
ج - طبيعي است كه ما به خداوند ايمان و به وعده پروردگارمان اطمينان داريم و يقين داريم پروردگار به مجاهدان كمك مي كند و عنايت دارد اين را سال هاست كه تجربه مي كنيم. من البته سير مذاكرات را دنبال مي كردم و يقين داشتم كه كار به جايي مي رسد كه قنطار و يارانش آزاد مي شوند. ما در موضع قدرت بوديم نه موضع ضعف و از آنجا كه ما از موضع قدرت برخوردار بوديم به يقين مي دانستيم كه هر شرطي در برابر دشمن بگذاريم آنها قبول مي كنند.
اما درباره انتطارات خانم "رايس "، تحولات منطقه نشان مي دهد كه خواست آمريكا خواست خدا كه نيست، گرچه متاسفانه برخي با خواست ها و نظرات آمريكا در منطقه به گونه اي برخورد مي كنند كه انگار خواست و نظر خداوند است ، و اگر آمريكا چيزي را اراده كند همان بايد در منطقه انجام شود، درصورتي كه اينطور نيست ما منكر اين نيستيم كه آمريكا دولتي قوي است، وليكن تجربه دهه هاي گذشته نشان داده هرآنچه را كه بخواهد نمي تواند انجام دهد بخصوص انقلاب اسلامي امام خميني (ره) و پيروزي ملت ايران و پيامدهاي مثبت اين پيروزي براي مردم منطقه شاهدي بر اين مدعاست.
همه اين انقلاب ها و نيروهاي مقاومت و جنبش ها در منطقه كه طي سه دهه گذشته شكل گرفته نشان داد كه طرح هاي توسعه طلبانه آمريكا آسيب ديده اند و آرزوهاي واشنگتن در منطقه با ناكامي مواجه شده است . اين روزها در منطقه و به خصوص در لبنان آنچه مي بينيد همه نمودهاي شكست آمريكاست و بوضوح هم آشكار است كه در آينده نزديك يا دور انشاءالله در منطقه بطور عموم و در لبنان بطور خاص با اراده و عزمي كه ملت هاي منطقه و رزمندگان دلاورشان دارند ، شاهد ناكامي طرح هاي آمريكايي نيز خواهيم بود.
س - من فكر مي كنم از روانشناسي سررشته زيادي داشته باشيد ، چون روزنامه "هاآرتص" اخيرا در مطلبي نوشته بود كه تيم 15 نفره كارشناسان اسراييلي اعم از اسلام شناس، روانشناس و جامعه شناس ريز به ريز حركات شما را بررسي مي كنند كه شايد گام بعدي شما را تخمين بزنند.از طرفي نيز به نوعي به آنها هربار بدل زديد و در خيلي از گذرگاه ها هم از نظر رواني كارهاي عجيبي انجام داديد، مثلا در جنگ 33 روزه براي سربازاني كه براي شما نامه مي نوشتند ، نامه مي نوشتيد يا حتي آن ماجراي "ريما" دختر لبناني كه عباي خودتان را به او هديه داديد ، چرا اين كار را كرديد؟
ج - اسراييلي ها از جنگ رواني حزب الله عليه خود صحبت مي كنند و مي گويند من هم جنگ رواني راه مي اندازم حتي جايي خواندم كه آنها گفته اند من جنگ رواني را در جايي ياد گرفته ام و همراه تعدادي از برادران حزب الله نزد استادان بزرگ آموزش ديده ام كه اين نادرست است. كارهايي كه ما انجام مي دهيم از طبيعت و سرشت ما برمي خيزد ، اما اگر اين حركات و سكنات جزئي از جنگ رواني به حساب مي آيد خدا را سپاسگزارم كه به ما فنون روانشناسي ياد داده است.
وقتي نامه برادران رزمنده به دستم رسيد ديدم نامه اي سراسر از محبت و عشق است ، پاسخ دادن به نامه آنها اخلاقي و عاطفي بود و با آنها و مردم از محبت و پايداري و معرفت آنها گفتم، گرچه اين نامه نگاري نقش رسانه اجتماعي رواني سياسي و تربيتي خود را بين رزمنده و مردم هوادار مقاومت بازي كرد ، اما اينكه من به نامه آنها پاسخ دادم پاسخ طبيعي به رشادت هاي آنها بود .
اما در مورد خانم لبناني ايشان در بحبوبه جنگ با تلويزيون المنار مصاحبه اي كرد و از منظري زيبا و جالب نظرش را گفت و تنها آرزويش هم اين بود كه از من يك عبا به يادگاري داشته باشد ، خوب من تنها كاري را كه كردم محقق كردن يك آرزو بود و عبايم را برايش فرستادم .
حالا بعدها گفتند كه اين عبا پيامدهاي و آثار رواني خود را داشت ، حالا من هدفم رسيدن به اين آثار و پيامدها نبود پاسخ من به خواسته آن زن يك امر طبيعي بود . من و بردارانم به دنبال كارهايي هستيم كه از طريق آن به خدا نزديك شويم و همين گاهي آثار مثبتي از خود بجاي مي گذارد. اين همان چيزي است كه با فرهنگ و عقيده ما سازگار است ، كار اگر براي خدا باشد خداوند به آن بركت مي دهد و آثار و پيامدهاي مثبتي خواهد داشت ، اينها براي دوست مايع شادي و براي دشمن باعث رنجش است و روحيه دشمن را تخريب مي كند البته شكي نيست كه در برخي سخنراني ها واژه هاي را عمدا به كار مي بريم كه در چارچوب جنگ رواني مي گنجد.
بله گاهي برخي حقيقت ها را بازگو مي كنيم يا برخي پنهان كاري ها داريم كه عمدي است ، اما بسياري از مسايلي كه اولش به شكل طبيعي انجام مي شود ، بعدا در چارچوب جنگ رواني به شمار مي رود.
آن مجموعه 15 نفري كه گفتيد كار تحليل مسايل رواني ما را دنبال مي كنند من به شما مي گويم كه نمي توانند درست تحليل كنند ، آنها از درك و تحليل بسياري از مسايل ناتوان هستند .
به هنگام صحبت در يك نشست خبري بايد آرام صحبت كرد، در مصاحبه تلويزيوني يا روزنامه بايد آرام باشيد و اين طبيعي است ، اما اگر در يك جمع بزرگي سخنراني كنيد ، بايد با حماسه و هيجان صحبت كنيد، اما اسراييلي ها حماسه و هيجان را به انفعالي برخورد كردن تحليل مي كنند يا از آن به عنوان آشفتگي شخصي و خشم ياد مي كنند.
اسراييلي ها شكل سخنراني ما را اشتباه تحليل مي كنند، در هرحال اين مساله پيچيده اي است، اگر تمام كارشناسان دنيا را هم جمع كنند نمي توانند به تحليل دقيقي از اين حركات و سكنات برسند.
س - مي خواهم بدانم پسر شما "هادي" چطور به شهادت رسيد، در طول جنگ هاي تاريخي لبنان چه داخلي چه خارجي هيچوقت سابقه نداشته كه فرزند يكي از رهبران سياسي يا شبه نظامي يا نظامي جانش را بر سر آرمانش بگذارد، درباره هادي براي ما بگوييد؟
ج - شهيد هادي قبل از شهادتش دوسال عضو مقاومت بود و در خطوط مرزي خدمت مي كرد. شهيد هادي در برخي از عمليات ها شركت مي كرد. در عملياتي در منطقه "اقليم التفاح" ايشان با تعدادي از برادران رزمنده با گروهي از نظاميان صهيونيست درگير و بدنبال آن هادي و دو تن از رزمندگان شهيد شدند.
بعد از آن بين رزمندگان و صهيونيست ها درگيري گسترده اي رخ داد و كار به جايي رسيد كه تعدادي از سربازان و افسران ارتش لبنان نيز در كنار رزمندگان ما عليه صهونيست ها وارد عمل شدند و جنگنده هاي دشمن منطقه را بمباران كردند و تعدادي از ارتشي هاي لبنان نيز به شهادت رسيدند .
اين حادثه خيلي مهم بود ، چرا كه براي اولين بار تعدادي از نيروهاي ارتش در كنار رزمندگان مقاومت به شهادت رسيدند شايد حضور هادي در ميان شهدا اين حادثه را براي مردم پررنگ تر و برجسته تر نشان داد و از نظر سياسي و رسانه اي خيلي مهم جلوه كرد، اما از نظر من هادي كه پسر من است مثل ديگر شهداست و هيچ ارزش فوق العاده اي درقياس با ديگر شهدا ندارد، او هم مثل ديگر شهدا و رزمندگان است كه در ميدان شرف و عزت به شهادت رسيدند.
س - يكي از عوامل محبوبيت شما در لبنان اين است كه اگر از شهادت مي گوييد اول پسرتان را جلو مي فرستيد فكر مي كنم يك مجموعه اي از همين حركات و عمل ها است كه سيد حسن محبوب مي شود. شما چطور اين لبناني ها را كه مجموعه اي از اعراب ملي گرا ، طيف ها ، مذاهب ، نگاه ها و سليقه هاي مختلف را در لبنان شاهد هستيم، تقريبا همه را حول محور حزب الله جمع كرديد، چطور اين كار را كرديد؟
ج - شهادت پسرم حالت خاصي در حزب الله نيست . در جنگ اخير و سال هاي طولاني مقاومت ، سران و فرماندهان حزب الله همگي فرزندانشان در خطوط مقدم نبرد با صهونيست ها بودند و در جنگ اخير نيز تعدادي از فرزندان فرماندهان حزب الله در خط مقدم عليه دشمن مي جنگيدند. اينها در حزب الله طبيعي است .
هادي در مقاومت بود و در خطوط مقاومت خدمت مي كرد و چون شهيد شد همه فهميدند كه در خط اول نبرد با دشمن بوده است. بايد تاكيد كنم كه فرزندان سران و فرماندهان حزب الله در طول سال هاي مقاومت و جنگ اخير همگي در خطوط مقدم بودند چيزي كه رخ داد مخصوص شخص من و پسر من نبود.
ما مشتركات زيادي در لبنان داريم ، وسعت مشتركات اسلام با ديگر اديان زياد است و ما تلاش داريم كه بيشتر روي اين مشتركات مانور دهيم، چه در محدوده اسلام مذهب شيعي يا سني و چه در برخورد با اديان ديگر يهودي و مسيحي . اين در خصوص مسايل عقيدتي و فرهنگي بود .
اما در بحث سياسي ، موضوع مقاومت يك مساله مورد توافق كلي يا شبه كلي است كه اسراييل دشمن است و اين حقيقتي است كه كسي نمي تواند آن را انكار كند. از طرفي موضوع ايستادگي در برابر دشمن را هم همه درك كرده اند .
به سبب همين است كه در اطراف ما طوايف ، مذاهب ، احزاب و جريان هاي مختلفي با نگرش ها و بينش هاي مختلف جمع مي شوند، چون مي دانند موضوع مقاومت در بعد سياسي هم نقطه اشتراك لبناني ها است ، اما كساني هم هستند كه با حزب الله مخالف هستند كه البته پيشينه تاريخي و سياسي آنها معلوم است. برخي از آنها نمي توانند بگويند اسراييل دشمن است پس در ظاهر مي گويند اسراييل دشمن است و بعد به مخالفت با مقاومت مي پردازند. در مجموع براين باوريم كه جمع كردن مردم براي مقابله با دشمن مشترك از ديگر عوامل مشترك نظير مسايل عقيدتي ، سياسي وفرهنگي مشترك كارسازتر است .
اين نقطه اشتراك و غيرقابل اختلاف همه لبناني ها است كه اسراييل دشمن اشغالگر، جنايتكار و غاصب است .اين يك مساله مشترك ميان همه لبناني ها است.
به سبب همين حزب الله از جايگاهي بالا و احترامي وسيع در ميان همه لبناني ها برخوردار مي شود، حالا برخي مخالفت ها هم اگر وجود داشته باشد ديگر نمي تواند به حيثيت حزب آسيب بزند جايگاه و ارزش مقاومت ميان مردم مانند ارزش خورشيد در روز نمايان است و هيچ ابر بهاري نمي تواند جلوي تابش خورشيد را بگيرد.
س - شايد به خاطر همين نگاه شما بود كه خيلي از احزابي كه وزن سياسي حزب الله را نداشتند، وارد سهم خواهي شده بودند اما حزب الله وارد اين بازي ها نشد و براي وزارت خانه ها چانه زني نكرد و تنها وزارت كار را انتخاب كرد ، اما چرا وزارت كار را انتخاب كرديد؟
ج - پست هاي وزارتي براساس طايفه و مذهب در لبنان تقسيم مي شوند و جريانهاي سياسي هم چاره اي ندارند كه از اين سهميه بندي تبعيت كنند ، لذا هيچ حكومتي نمي تواند برخلاف اين مبنا تشكيل شود .
طبيعي است كه بگويند براي تشكيل حكومت 15 وزير مسلمان و 15 وزير مسيحي باشد. اين 15 نفر ميان شيعه و اهل سنت تقسيم مي شود كه سهم شيعه 6 وزير است ، ما با برادران جنبش امل اختلافي نداريم، ما از سهم سه وزير خود به نفع هم پيمانان گذشتيم، هم پيماناني كه درطول جنگ و پس از آن در كنار ما ايستادند، حتي پيشنهاد داديم كه يك وزير سني از جريان مخالف معرفي شود كه جريان حاكم نپذيرفت، يك وزير دروزي از جريان مخالف پيشنهاد كرديم كه پذيرفتند از احزاب ملي سه وزير شيعه خواستند كه ما دو وزير از هم پيمانانمان اعلام كرديم و تنها يك وزير برايمان ماند كه آن را معرفي كرديم .
ما حتي حاضر بوديم اين وزير را از خودشان انتخاب كنند، اما نگران شديم كه جريان حاكم بگويد شما به دليل نداشتن وزير در كابينه نمي توانيد در تصميمات سياسي كشور شركت داشته باشيد، حالا هم اين يك وزير نمي تواند حكومت را ضعيف يا سرنگون كند، اما مي تواند آن را فعال و كاري كند.
در مجموع شش وزارتخانه بود كه ما هركدام را كه مي خواستيم مي توانستيم انتخاب كنيم و تمام آنها هم مهم بودند اما مهم اين بود كه ما در كنار هم پيمانانان خود در اتخاذ تصميمات اصلي كشور سهيم و شريك باشيم و براي حمايت از لبنان و حل مشكلات مردم و برون رفت از بحران كنوني در كابينه شركت كنيم و وزارتخانه اي را به خود اختصاص دهيم كه داديم.
س - شما چمران را از نزديك ديده بوديد؟
ج - بله بيش از يك بار ديده بودم. من 15 ساله بودم كه با شهيد چمران آشنا شدم در آن زمان چمران مسئول سازماندهي جنبش امل بود و همزمان امام موسي صدر هم رهبري سياسي، اجتماعي شيعيان لبنان را برعهده داشت.
شايد بتوانم بگويم تاثير گذارترين اشخاصي كه در من و جهان تشيع اثر گذار بودند دو محقق بزرگ چون شهيد محمد باقر صدر و شهيد مطهري بودند.
اين دو بزرگوار آنچنان زير ساخت هاي عقيدتي و ايدئولوژي يك مسلمان رزمنده و پژوهشگر ديني را براي ما ترسيم كرده اند، كه اكنون مورد استفاده انسان هاي مومن و مجاهد است.
س - آيا جنگ ديگري در راه است؟
ج - بايد گفت تا زماني كه اسرائيل با آن خوي ددمنشانه و تجاوزكارانه در منطقه است و نسبت به آب و خاك ما طمع مي ورزد از هيچ كاري فرو گذار نخواهد كرد، البته طرح "اسرائيل بزرگ" از "نيل تا فرات" با شكست روبرو شد، وليكن اين طرح با نمودي ديگر مي خواهد در منطقه محقق شود به گونه اي كه اسرائيل قدرتمند مي خواهد بر تمامي منطقه مسلط باشد.
اسراييل براي رسيدن به اين روياها، عقب نشيني نخواهد كرد و ابزارش هم براي رسيدن به اين روياها به كار گيري قدرت و جنگ است.
تا زماني كه اسرائيل متجاوز وجود دارد، منطقه در حالتي در جنگ و نا آرامي بسر مي برد و ما نمي دانيم كه اسراييل كي و چه زماني شروع به جنگ عليه ملت ها و دولت هاي منطقه خواهد كرد.
من قاطعانه نمي توانم بگويم كه در مدت كوتاه يا مدت زمان دورتر اسرائيل به لبنان حمله خواهد كرد يا خير، جنگ آينده بستگي به رويدادها و شرايط منطقه اي و بين المللي دارد كه يكي پرونده هسته اي ايران است و دومي گفت وگوي غير مستقيم اسرائيل با سوريه است.
اما اين را بايد بگويم اسرائيل اگر بخواهد جنگي را بر عليه ايران و سوريه و يا حتي باريكه غزه يا لبنان از سر بگيرد، هزاران حساب را براي خود باز خواهد كرد كه عواقب آن برايش مشخص نيست.
اسراييل بعد از جنگ اخير از رهبري سياسي و فرماندهي نظامي بي بهره است، فرماندهان اين رژيم در ميدان عمل كارايي خود را از دست داده اند و با شكست مواجه شده اند و فرماندهاني كه برايشان باقي مانده كساني هستند كه مي خواهند تجربه كسب كنند، روحيه ارتش و نظاميان صهيونيست روبه كاهش است.
انگيزه اي كه صهيونيست ها قبلا براي جنگيدن داشتند، الان وجود ندارد و البته اين بدان معنا نيست كه الان انگيزه اي براي جنگ ندارند كه نداشتن انگيزه موجب ممانعت از ارتكاب حماقتي دوباره در تجاوز از سوي اسرائيل نخواهد شد.
اسرائيل خود ابزاري در دست جورج بوش و دولت هاي آمريكاست و يك باره به ميدان رانده مي شود و بدون حساب و كتاب دست به ماجراجويي مي زند.
س - توانايي شما در چه اندازه اي است؟
ج - ما به مضمون آيه قران "واعدوا لهم مااستطعتم من قوه"، امادگي بيشتري داريم. چه از لحاظ لجستيگي و برنامه ريزي و چه از لحاظ نظر نيروها، تجهيزات و سازماندهي لازم و همه تدابير لازم انديشيده شده است.
ما با همسايگي چنين دشمني هرگز آن را دست كم نمي گيريم، با توجه به قدرت مالي و امكانات و كمك هاي غرب به اسرائيل ما دائما بايد در حالتي از آمادگي و رشد پيشرفت و بالندگي باشيم و از اين كه در بهترين حالت هستيم خدا را شكر گزاريم.
سه شنبه 19 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]
-
گوناگون
پربازدیدترینها