تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براى كسب بلند مرتبگى از وطن خود دور شو و سفر كن كه در مسافرت پنج فايده است: برطرف ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845539922




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

يك روان پزشك: اظهارات انتقاد آميز و عيب جويانه، سير بيماري اسكيزو�


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: [b]يك روان پزشك: اظهارات انتقاد آميز و عيب جويانه، سير بيماري اسكيزوفرني را تشديد مي‌كند[/b]
يك روان پزشك در يزد گفت: اسكيزوفرني يك اختلال رواني ناتوان
كننده است و در در دهه‌هاي دوم و سوم زندگي شروع مي‌شود و سير پيش‌رونده و مزمن دارد.
دكتر فاطمه حسيني، در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا - منطقه يزد، اظهار داشت: بيماري اسكيزوفرني، گسيختگي بين فكر و مغز بوجود مي‌آورد يعني رفتار، تفكر، تامل و خلق فرد ارتباط منطقي با هم ندارند و به دليل سير پيش رونده‌اش حتي اگر بيمار تحت درمان قرار بگيرد به عملكرد قبل از بيماري بر نمي‌گردد.
وي مهمترين علامت مشخصه بيماري را اختلال در تفكر عنوان كرد و ادامه داد: معمولا تفكر فرد بصورت باورها، عقايد يا هذيان‌هاي بدبيني يا خود بزرگ بيني تبلور مي‌يابد، به عبارتي شخص بيمار احساس مي‌كند ديگران ‌او را تحت تعقيب قرار داده‌اند، قصد آسيب زدن به او را دارند، ديگران او را كنترل مي‌كنند و تحت نظر دارند در نتيجه از نظر رفتاري، خود را از ديگران دور مي‌كند.
اين روانپزشك تصريح كرد: تكلم و رفتارهاي فرد مبتلا به اسكيزوفرني (جنون جواني) از نظر ديگران غير عادي و عجيب است، نمي‌تواند ارتباط منطقي و درست با اطرافيان برقرار كند، حرف‌هاي بي ربط مي‌زند، به ظاهر خود بي توجه است،‌ در افكار و توهمات‌ خودش غرق است، بيخود مي‌خندد يا گريه مي‌كند، گيج و منگ‌ و سر گشته به نظر مي‌رسد و به تنهايي تمايل دارد.
وي افزود: از نظر تفكر، دغدغه ذهني بيمار در ارتباط با مسائل علمي و فلسفي كه بسيار مبهم است مي‌باشد، گاهي قدرت تفكر را به قدري از دست مي‌دهد كه تفكرش در سطح ابتدايي است و حتي توانايي تفهيم يك شعر را ندارد، در ادراكات خود دچار اختلال مي‌شود، صداهايي را مي‌شوند كه ديگران نمي‌شنوند، با خود حرف مي‌زند و غرق در توهمات خود است و تمام اين علايم سبب مي‌شود خود را از ديگران جدا كند. گاهي توهمات بيمار تهديد كننده است، هذيانها و ‌باورهاي وي عملكردش را مختل مي‌كند.
وي گفت : زماني بيماري اسكيزوفرني تشخيص داده مي‌شود كه علائم حاد بيماري يعني توهم ها، باورهاي غير منطقي، هذيانها و رفتارهاي آشفته به مدت يك ماه طول بكشد و عملكرد شخص را به شدت مختل كند.
دكتر حسيني ميزان شيوع اين اختلال رواني را در جامعه يك درصد ذكر كرد و گفت: زنان و مردان به ميزان يكسان دچار اين اختلال مي‌شوند ولي چنانچه مردان مبتلا شوند سير بيماري شديدتر است.
وي خاطر نشان كرد:‌ داروهاي مختلف براي كنترل علائم يعني هذيان‌ها و توهمات وجود دارد و رفتار غير عادي بيمار را كاهش مي‌دهد اما با وجود درمانهاي مختلف، بيمار به عملكرد قبلي بر نمي‌گردد و كم و بيش اين علائم را دارد از طرف ديگر بيماري كه اين حالتها را دارد و از ديگرن كنار كشيده مي شود خانواده بطور دائم وي را امر و نهي و موردانتقاد قرار مي دهند كه اين اقدام، اثر منفي بر سير بيماري خواهد گذاشت.
وي اضافه كرد: هر چه سن شروع بيماري بالاتر باشد عملكرد بهتر است و اگر علائم بيماري هذيان و توهم باشد پاسخ به درمان بهتر است و چنانچه علائمي چون پر حرفي، نداشتن انگيزه، عدم داشتن قدرت تفكر و يا از دست دادن هوش در شخص ظاهر شود نسبت به درمان كمتر پاسخ مي‌دهد.
اين روان پزشك با بيان اينكه اختلال اسكيزوفرني در دهه 2 و 3 زندگي شروع مي‌شود ادامه داد:‌ كساني كه به اين اختلال مبتلا مي‌شوند اكثرا افرادي هستند كه هنوز شغلي انتخاب نكرده‌اند، ازدواج نكرده يا تحصيلاتشان را به پايان نرسانده‌اند اگر مبتلا شوند قادر به ازدواج نيستند و چنانچه ازدواج كرده باشند منجر به جدايي مي‌شود چرا كه قادر به انجام مسئوليتهايي كه به عنوان زن يا همسر بايد به عهده بگيرند نيستند.
وي افزود: ازدواج قرار نيست درمان اين بيماري باشد بلكه به عنوان يك استرس سبب تشديد آن خواهد داشت ولي هر كس هم با اين فرد ازدواج مي‌كند حق دارد از بيماري و سير آن آگاهي يابد.
وي تاكيد كرد:‌ هر چند تفهيم بيماري به خانواده بيمار بسيار سخت است پذيرش آن توسط خانواده مبني بر اينكه اين بيماري در تمام عمر بيمار همراهش است و سير پيش رونده و مزمن دارد دشوار مي باشد و پس از تشخيص آن را انكار كرده از پزشكي به پزشك ديگر مراجعه مي‌كنند و تشخيص پزشك را اشتباه مي‌خوانند بنابراين آنچه اهميت دارد اين است پزشكي كه اين بيماري را تشخيص داد با خانواده بيمار همدلي داشته باشد و به آنها تفهيم كند بيماري، درمان دارويي مشخص داشته و درمانش طولاني مدت است، فقط دارو مي‌تواند علائم را تا حدي كاهش دهد تا بيمار يك زندگي معمولي را در خانواده‌اش داشته باشد بنابراين اين بيماري فشار زيادي را به خانواده وارد مي‌كند به همين علت اين خانواده‌ها نياز به حمايت دارند.
دكتر حسيني در پايان گفت: خانواده بايست به بيمار ياد بدهد تا بتواند از خودش مراقبت كند و از اظهارات انتقاد آميز و عيب جويانه پرهيز شود چرا كه همين موارد سير بيماري را ممكن است تشديد كند.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 225]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن