تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 27 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):توبه زيباست، ولى از جوان زيباتر .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865776050




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

/كيفيت خودروهاي داخلي در ماه مرداد/ ماكسيما و پيكاپ دوكابين همچنان صدرنشين‌اند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /كيفيت خودروهاي داخلي در ماه مرداد/ ماكسيما و پيكاپ دوكابين همچنان صدرنشين‌اند


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: خودرو

نيسان ماكسيما، سوزوكي گراند ويتارا و مزدا3 باز هم درصدر كيفي‌ترين خودروهاي ساخت داخل در ماه مرداد قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نكته جالب كيفيت خودروهاي داخلي در مردادماه نسبت به تيرماه، سقوط يك پله‌اي زانتيا و جايگزيني پژو206 با آن است.

در اين رتبه‌بندي كه از اول تا 28 مرداد انجام شده، خودروهاي پژو 206، زانتيا، پژو206 اس‌دي، نيسان رونيز، ريو، هيوندا آوانته و هيوندا ورناي در رده‌هاي 4 تا 10 قرار گرفتند.

اما در اين رده بندي باز هم تندر90 پارس خودرو بالاتر از تندر90 ايران خودرو و اين بار با فاصله كمي بيشتر نسبت به تيرماه قرار گرفت.

همچنين طبق آمار وزارت صنايع و معادن، پژو پارس توليدي سايت خراسان ايران خودرو از لحاظ كيفي بالاتر از پژو پارس توليدي ايران خودرو قرار گرفت.

اگر به انتهاي جدول نيز نگاهي بيندازيم و در اين زمينه مقايسه‌اي با تيرماه داشته باشيم، بدون ايجاد تغييرات زياد همچنان پژو روآ، پرايد صبا، پرايد 132، پرايد توليدي پارس خودرو و پرايد 141 اين شركت در رده بي‌كيفيت‌ترين‌ها قرار گرفته‌اند.

بر اساس اين گزارش خودروهاي ماكسيما، گراند ويتارا، مزدا3 ، پژو206 ، زانتيا ، پژو 206 SD ، نيسان رونيز، ريو، هيوندا آوانته، هيوندا ورنا، فولكس گل، تندر90 پارس خودرو و ايران خودرو غير قابل نفوذ دربرابر آب طبقه‌بندي شده‌اند.

بدها زير ذره‌بين

همچنين در رده‌ برترين خودروهاي ساخت داخل به لحاظ كيفي، پژو 405 توليدي سايت خراسان ايران خودرو با نمره‌ي منفي 24.1 در قسمت فنربندي، تعليق و فرمان همچنين پروتون ويرا با نمره‌ منفي 25 در قسمت موتور و انتقال قدرت، پژو روآ با نمره‌ منفي 9.8 در قسمت ترمز، MVM 110 با نمره‌ي منفي 15 در قسمت تجهيزات الكتريكي، پرايد صبا در قسمت نفوذ آب و سيستم رنگ با نمره‌هاي منفي 15.7 و 30.9 ، پرايد 132 با نمره منفي 11.1 در قسمت صداهاي غير عادي و پرايد 141 پارس خودرو در قسمت تزئينات داخلي و خارجي وبدنه به ترتيب با نمره‌هاي منفي 147.4 و 119.4 بدترين خودروهاي ساخت داخل در مرداد ماه بودند.

در گروه وانت نيز جيپ سفير فتح در قسمت موتور و انتقال قدرت با نمره‌ي منفي 25، وانت ديير در قسمت ترمز با نمره‌ منفي 38.8 ، وانت مزداي دو كابين در قسمت‌هاي تزئينات داخلي و خارجي و نفوذ آب با نمره منفي‌هاي 142.3 و 40 ، وانت پيكان در قسمت رنگ با نمره‌ منفي 52 و وانت نيسان سي‌ان‌جي در قسمت‌هاي فنربندي، تعليق و فرمان، تجهيزات الكتريكي، صداهاي غيرعادي و بدنه در زمره‌ برترين وانت‌هاي ساخت داخل بودند.

در مقايسه‌ كيفي بين تندر90 توليدي پارس خودرو و ايران خودرو، خودروي توليدي شركت پارس خودرو در قسمت‌هاي فنربندي، تعليق و فرمان، موتور و انتقال قدرت، ترمز و بدنه، كيفيت بهتري نسبت به محصول مشابه ايران خودرو داشته است.

همچنين تندر90 ايران خودرو در قسمت تجهيزات الكتريكي، صداهاي غير عادي، تزئينات داخلي و خارجي و سيستم رنگ از محصول مشابه پارس خودرو بهتر بود، ولي سطح نهايي كيفي محصول پارس خودرو 134.5 و محصول ايران خودرو 138.3 ارزيابي شد.

وانت نيسان پيكاپ دوكابين جزو باكيفت‌ترين‌ها

همچنين در گروه وانت در مردادماه وانت نيسان پيكاپ دوكابين باز هم در صدر كيفي‌ترين وانت‌هاي داخلي قرار گرفت. جيب سفير فتح، مزداي تك كابين، وانت ديير، وانت مزدا دو كابين ، وانت پيكان و وانت نيسان سي‌ان‌جي در رده‌هاي بعدي كيفي قرار گرفتند.

به گزارش ايسنا، در هر دو گروه سواري و وانت، خودرويي در سطح كيفي غيرقابل قبول قرار نگرفت.

انتهاي پيام
 دوشنبه 18 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 323]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن