واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدير عامل ساماندهي مشاغل شهرداري تهران: كيوسكهاي مطبوعاتي ساماندهي ميشوند
خبرگزاري فارس: مدير عامل ساماندهي مشاغل شهرداري تهران گفت: به زودي كار ساماندهي كيوسكهاي مطبوعاتي در سطح شهر تهران آغاز ميشود.
به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، امراللهي در نشست خبري در جمع خبرنگاران گفت: كار يكپارچهسازي و نظارت بر كيوسكهاي مطبوعاتي و گلفروشيها در دستور كار شهرداري تهران قرار دارد.
وي ادامه داد: 1200 كيوسك مطبوعاتي و گل فروشي در شهر تهران وجود دارد و فعاليت ساير كيوسكهاي غيرمطبوعاتي و گل فروشي از نظر ما غيرقانوني و در طرح ساماندهي كيوسكها با آنها برخورد ميشود.
به گفته مدير عامل ساماندهي مشاغل شهرداري تهران، در مرحله اول طرح ساماندهي، حدود 200 كيوسك جديد كه از لحاظ شكلي متفاوت با كيوسكهاي فعلي است، جايگزين ميشود.
امراللهي تصريح كرد: طرح جايگزيني كيوسكها در خيابانهاي وليعصر (عج)، جمهوري و انقلاب آغاز ميشود و در تلاش هستيم تا پايان سال همه كيوسكهاي مطبوعاتي و گل فروشيها را ساماندهي ميكند.
مدير عامل ساماندهي مشاغل شهرداري تهران در خصوص انتقال صنوف مزاحم به خارج از شهر گفت: اين انتقال شامل صنوفي ميشود كه آراي آنها صادر شده است.
وي اضافه كرد: سنگ تراشيها، فلزكاران، آهنكاران، فروشندگان موادشيميايي و غيره به مجتمعهاي در نظر گرفته شده در خارج از شهر منتقل ميشوند.
مدير عامل ساماندهي مشاغل شهرداري تهران اجراي طرح مبارزه با جانوارن موذي را موفق اعلام كرد و گفت: در مرحله اول طرح كه به صورت ضربتي و جهادي در سطح مناطق مختلف شهر تهران انجام شد به موفقيت 70 درصدي رسيديم و مرحله دوم اين طرح نيز بعد از ماه مبارك رمضان آغاز ميشود.
وي اضافه كرد: در مرحله اول طرح مبارزه با موش بين 2600 تا 2700 لاشه موش از سطح شهر جمع آوري كردهايم البته اين ملاك كار ما نيست و ملام عدم حضور موش در سطح شهر تهران است.
وي يادآور شد: بعضي از اين موشها وقتي مواد سمي ميخورند در داخل لانههاي خود ميميرند به همين دليل آمار دقيقي وجود ندارد.
به گفته امراللهي، در 123 ناحيه اين كار اجرا شده است.
مدير عامل ساماندهي مشاغل شهرداري تهران اضافه كرد: موشها حس ششم قوي دارند و وقتي براي آنها تله ميگذاريم طبق برآوردي كه داشتهايم تا 8 الي 12 كيلومتري آن پيدا نشدهاند ما با همين كار محيطها را براي آنها ناامن ميكنيم.
وي تصريح كرد: ما از سموم ضعيف استفاده ميكنيم چرا كه وزارت بهداشت اجازه استفاده از سموم قوي را نداده است.
امراللهي در خصوص هزينه كلي اين فعاليت رقمي را اعلام نكرد و گفت: ولي در كل شهرداريهاي مناطق براي مبارزه با موش حدود 5/1 ميليارد تومان هزينه صرف شده است.
انتهاي پيام/
دوشنبه 18 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]