واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: خودروسازان داخلي، اتوبوس دو كابين توليد نمي كنند
مديرعامل شركت واحد اتوبوسراني تهران وحومه روز يكشنبه اعلام كرد: خودروسازان داخلي اتوبوس هاي دوكابين با مشخصات استاندارد اعلام شده و همراه با كولر، توليد نمي كنند.
به گزارش خبرنگار ايرنا، به نقل از روابط عمومي شركت واحد اتوبوسراني تهران و حومه، "حسين بيژني" افزود: اتوبوس هاي جديد كاملا وارداتي است و نيروي محركه اين اتوبوس هاي دوكابين، ساخت كارخانه MAN YONG كشورچين است.
وي ادامه داد: بررسي هاي لازم براي ورود تكنولوژي توليد اتوبوسهاي جديد داخل كشور در دست اقدام است.
بيژني اضافه كرد: درصورتي كه اتوبوس هاي توليدي كارخانجات داخلي جوابگوي نيازناوگان بود، از توليدات آنها در راستاي حمايت از توليد كنندگان داخلي استفاده مي شود.
وي اظهار داشت: مشخص نيست چرا اتوبوس هاي جديد دوكابين ازسوي چند مسوول وزارت كشور فاقد كيفيت ارزيابي شده است اما وزارت كشور بايد به جاي اظهارنظرهاي بدون بررسي، غير منطقي و فاقد پشتوانه كارشناسي، نسبت به رفع مشكلات موجود در زمينه كيفيت محصول و خدمات پس از فروش شركت هاي خودروساز داخلي برنامه ريزي و اقدام كند.
مديرعامل شركت واحد اتوبوسراني تهران و حومه تاكيد كرد: اتوبوس هاي وارداتي به ناوگان اتوبوسراني از بهترين و با كيفيت ترين اتوبوس هاي توليدي در سطح جهان است و بر اساس آخرين كيفيت و تكنولوژي ساخت خودرو در دنيا توليد شده است و از طرفي داراي تمام موارد فني و امكانات مورد نياز معيارهاي روز دنيا است.
بيژني با اشاره به اينكه موتور اتوبوسهاي جديد داراي طراحي جديد پيشرفته و كارآمد تري نسبت به مدل هاي قبلي است، افزود: شاسي و موتور اين اتوبوس ها همراه با سيستم FLOOR LOW به گونه اي طراحي شده است كه كارائي و اثربخشي اين مكانيزم را دوچندان كرده است.
وي با اشاره به سابقه مثبت بكاريگري اتوبوس هاي ايكاروس دو كابين اعم از ديزلي و برقي، گفت: اتوبوس هاي جديد با شرايط آب وهو ايي تهران منطبق است.
بيژني از عمده مزاياي اتوبوس هاي دوكابين جديد وارداتي را بالا بودن راندمان، عمر موتور و تامين اهداف زيست محيطي اعلام كرد.
وي در خصوص واگذاري خدمات فني به بخش خصوصي اظهار داشت: اكنون دو تعميرگاه در مناطق شرق و غرب تهران براي تعميرات بخش خصوصي پيش بيني شده و تعميرگاه شماره پنج منطقه سه اتوبوسراني در حال واگذاري به بخش خصوصي است.
بيژني اضافه كرد: واگذاري كلي تعميرات ناوگان دولتي به بخش خصوصي دردستور كار قراردارد كه پس از بررسي هاي كافي و دستيابي به بازخوردهاي لازم، واگذاري خدمات فني فعلي شركت نيز انجام خواهد شد.
وي همچنين در خصوص اعلام وزارت كشور در مورد تحويل 250 دستگاه اتوبوس و 200 ميني بوس، گفت: از اين تعداد فقط حواله تحويل 200 اتوبوس به اين شركت ارائه شده است و پيگيرهاي لازم درخصوص اخذ مابقي حوااله هاي اعلامي در حال انجام است.
مديرعامل اتوبوسراني تهران، شركت واحد را از بزرگترين نهادهاي خدمتگذار به مردم در ناوگان حمل و نقل عمومي اعلام كرد و گفت: اين شركت روزانه حدود چهار ميليون مسافر را جابه جا مي كند.
بيژني افزود: متاسفانه تاكنون هيچ گونه حمايت جدي و كافي از سوي ارگان هاي ذي ربط در راستاي خدمات رساني به مردم صورت نپذيرفته و اظهارنظرهاي غير مسوولانه برخي مسوولان خود مزيد براين علت است.
وي با تاكيد براينكه تحويل اتوبوس هاي جديد به شركت واحد با برنامه اعلامي وزارت كشور صورت مي گيرد، گفت: با توجه به افزايش روزافزون تراكم جمعيت شهرتهران، برنامه ريزي و ارائه خدمات نامناسب، شهروندان را با مشكلات متعددي مواجه كرده است و امكان نوسازي و افزايش تعداد اتوبوس هاي موجود را در ناوگان حمل و نقل ناممكن كرده است .
بيژني اظهار داشت: گسترش شهر تهران به دنبال تقاضاي سفرهاي درون شهري نيازمند افزايش تعداد اتوبوس هاي فعال در ناوگان حمل و نقل اعم از دولتي و خصوصي براي متناسب كردن تعداد اتوبوس هاي فعال با ميزان تقاضاي سفرهاي درون شهري است.
وي اضافه كرد: وزارت كشور بدون در نظر گرفتن معيارهاي موجود برغم آمادگي لازم شركت هاي خودروساز براي تحويل اتوبوس ازهرگونه اقدامي در اين رستا امتناع مي ورزند بطوري كه اكنون شهرداي تهران از محل اعتبارات خود اقدام به تهيه و تحويل اتوبوس به اين شركت كرده است.
يکشنبه 17 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 294]