تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس وصيت ميت را در كار حج بر عهده بگيرد، نبايد در آن كوتاهى كند، زيرا عقوبت آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803274776




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چگونه با استرس احساسی کنار بیاییم ؟


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان:
[تصویر: 4973.jpg]
یکی از سخت ترین استرس ها استرس احساسی است. این استرس که معمولاً ساخته دست خودمان است، ممکن است از هیچ به وجود آمده و استرسی که ایجاد می کند فقط آن احساساتی که حس می کنید را تشدید می کند. درنتیجه، هرچه استرس احساسی زیاد می شود، این احساسات بدتر شده و متعاقب آن استرس احساسی را هم باز تشدید می کند. درنتیجه مشکل دوباره علت را ایجاد کرده و فقط اوضاع بدتر می شود.
استرس احساسی معمولاً بخاطر یک اتفاق ناگوار که سیستم عصبی فرد را تحت فشار شدید قرار می دهد ایجاد می شود. این اتفاق می تواند از دست دادن یکی از عزیزان، دیدن مرگ یک انسان یا قرار گرفتن در یک موقعیت خطرناک باشد. از آنجا که اتفاقاتی مثل این فشار زیادی بر فکر و اعصاب فرد وارد می کند، این فشار باعث ایجاد تغییراتی در نحوه عملکرد مغز می شود. درواقع، یک فشار احساسی شدید ممکن است باعث شود فرد دچار اختلال استرس پس از سانحه شود.

اما استرس احساسی از یک شوک ناگهانی ناشی نمی شود. می تواند از یک فشار احساسی ناشی شود که باعث میگردد فرد نتواند به چیزی به جز مشکلاتی که به نظر می رسد هیچ راه حلی نداشته باشد، فکر کند. سپس با بالا رفتن این استرس، ذهن در پیله استرس خود باقی مانده و فرد را از دنیای بیرون جدا می کند. درنتیجه، استرس احساسی موجب کناره گیری، ناتوانی در تمرکز، خستگی و حتی مشکلات حافظه می شود.

متاسفانه، استرس احساسی بدخلقی را هم افزایش می دهد که می تواند همه چیز را بدتر هم بکند. درواقع، آن حملات می تواند استرس احساسی را تا سطح غیر قابل تحملی بالا ببرد و موجب حملات بیشتر شود. سپس، وقتی این استرس احساسی آنقدر زیاد می شوند که فرد کاملاً خود را گم کرده و در چرخه احساسی که مدام روی مغزش چکش می کوبد خود را تنها می بیند.

برای کنار آمدن با استرس احساسی، فرد باید از هر چیزی که این استرس را ایجاد می کند دوری کند. بعنوان مثال، رفتن به مسافرت می تواند یک تنوع عالی باشد چون پنجره ذهن را به سمت چیزهای جدیدی باز می کند که ارتباطی با مشکلات قبلی ندارند. با ترک کردن آن به قول معروف "صحنه جرم" فردی که از استرس احساسی رنج می برد قادر خواهد بود کمی از استرس خود را دور بریزد و بتواند از نو شروع کند.

یک راه موثر دیگر برای کنار آمدن با استرس احساسی تمرین یوگا یا مدیتیشن است. تمریناتی مثل این طوری طراحی شده اند که ذهن فرد را در لحظه قرار می دهد تا نگران چیزی جز آنچه که در همان لحظه اتفاق می افتد نباشند، ذهن را به طور کامل پاک می کند و کمک می کند فرد با ذهنی پاک شروعی دوباره داشته باشد. هر کدام از این روش ها برای کنار آمدن با استرس احساسی بسیار موثر است چون به مغز فرصتی برای ریکس شدن می دهند. و وقتی مغز ریلکس و آرام شد، خواهد توانست استرس احساسی خود را بیرون ریخته و بتواند دوباره خوب فکر کند.

داشتن یک سرگرمی هم برای کنار آمدن با این نوع استرس بسیار خوب است. یک فعالیت مثل بافتنی بافتن، ساختن پازل، رفتن به ماهیگیری و امثال آن کمک می کند ذهنتان آرام شده و استرستان کمتر شود. این نوع فعالیت ها باعث می شود فرد فقط به زمان حال خود و کاری که انجام می دهد فکر کند تا کارهایی که باید انجام شود. این چیزی بین مسافرت و مدیتیشن است که هم فرد خود را از دنیای روزانه خود دور می کند و هم فکرش را مشغول کاری دیگر می کند. درنتیجه، استرس ناپدید شده و شخص احساس می کند که کاری هرچند کوچک با موفقیتی بی هدف انجام می دهد. از اینها گذشته، یک موفقیت بی هدف باز هم یک موفقیت است. خیلی خوب است که بفهمید تلاشتان برای چیزی نتیجه داده است و سرگرمی ها راهی عالی برای موثر بودن است.

افراد نباید خود را در استرس های احساسیشان گم کنند. درعوض، باید سعی کنند بفهمند که این استرس از کجا می آید و چطور می تواند جلوی آن را بگیرند. بااینکه تلاش برای این کار ممکن است گاهی سخت باشد اما با موفقیت همراه خواهد بود.

از اینها گذشته، دور کردن خود از استرس های احساسی فواید آنی برای ذهن و فواید طولانی مدتی برای جسم در پیش خواهد داشت. همچنین با درک استرس احساسی، افراد می توانند دلیل آن را متوجه شده و بفهمند برای کنار آمدن یا از بین بردن آن چه باید بکنند.

پس اگر شما یا کسی که می شناسید از استرس احساسی رنج می برد، راه حل هایی برایش پیدا کنید که موثر باشند. و با ادامه انجام این راهکارها، این استرس ها به اتفاقاتی مربوط به گذشته تبدیل می شوند.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 200]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن