واضح آرشیو وب فارسی:ايران ورزشی: گفت و گوى كوتاه
آرزومندان صندلى رياست دست به كار شدند
تلاش براى تشكيل مجمع فوق العاده كشتى
جمعى از اعضاى مجمع انتخابات فدراسيون كشتى مى خواهند با برگزارى مجمع فوق العاده از محمدرضا يزدانى خرم در مورد شكست دور از انتظار كشتى گيران در المپيك پكن توضيح بخواهند. يكى از اعضاى مجمع فدراسيون كشتى با تأييد اين خبر مى گويد: رييس فدراسيون كشتى با ارائه برنامه و قول هايى به اعضاى مجمع در مورد تغيير ساختار و علمى كردن كشتى و دفاع از اعتبار و حيثيت كشتى ايران وارد ميدان شد اما در عمل مى بينيم كه وعده ها و برنامه هاى يزدانى خرم در المپيك پكن با شكست مواجه شده است.
او در مورد تعداد درخواست كنندگان براى تشكيل مجمع فوق العاده فدراسيون كشتى مى گويد: تشكيل مجمع فوق العاده مسأله اى است كه به تازگى و توسط عده اى از اعضاى مجمع مطرح شده و اميدواريم با رايزنى هاى انجام گرفته هر چه زودتر مجمع فوق العاده فراهم شود.
رضازاده هم مدير شد هم سرمربى
ايران ورزشى- كميته فنى فدراسيون وزنه بردارى، اعضاى كادر فنى تيم هاى ملى وزنه بردارى را معرفى كرد كه طى آن رضازاده هم مدير شد هم مربى. نشست كميته فنى فدراسيون وزنه بردارى صبح ديروز با حضور اعضا و رييس فدراسيون وزنه بردارى تشكيل شد كه طى آن كميته فنى فدراسيون اعضاى كادر فنى تيم هاى ملى وزنه بردارى در رده هاى مختلف را معرفى كرد.
براساس تصميم كميته فنى كادر فنى تيم هاى ملى نوجوانان، جوانان و بزرگسالان معرفى شدند كه مهمترين اتفاق اين جلسه انتخاب رضازاده به عنوان مدير تيم هاى ملى و سرمربى بزرگسالان بود. بهمن زارع، مسعود قاسمى، ليوهونگ لى (از چين) و يك مربى شهرستانى كه بيشترين تعداد شاگرد را در اردو داشته باشد نيز به عنوان ساير اعضاى كادر فنى مشخص شدند. گئوركى زالاى از مجارستان نيز به عنوان سرمربى نوجوانان و جوانان انتخاب شد و محمد نصيرى، سيد هادى پانزوان و يك مربى شهرستانى كه بيشترين تعداد شاگرد را در اردو داشته باشد نيز او را همراهى مى كنند.
رضازاده: آنقدر تجربه دارم كه مربى باشم
مدير تيم هاى ملى و سرمربى تيم ملى وزنه بردارى بزرگسالان مى گويد: با اتمام دوران قهرمانى قصد دارم در موقعيتى ديگر و با انگيزه اى فراوان تمام داشته و تجربياتم را در اختيار جوانان قرار دهم.
حسين رضازاده پس از دريافت حكم مدير تيم هاى ملى و سرمربيگرى تيم ملى بزرگسالان كشورمان مى گويد: شايد در خصوص مربيگرى من بحث هايى مبنى بر نداشتن تجربه مربيگرى و اين گونه صحبت ها مطرح شود اما بايد بگويم كه من با ۱۷ سال حضور مداوم در تمرينات اين رشته و همچنين ۱۳ سال عضويت در تيم هاى ملى و كار كردن با مربيان برتر جهان تجربيات خوبى كسب كرده ام اما فقط به آن اكتفا نمى كنم. با هماهنگى هاى انجام شده به كلاس هاى بين المللى پيشرفته اعزام مى شوم تا بتوانم داشته هايم را افزايش دهم.
افشارزاده: حقوق كافى مى دهيم
رييس فدراسيون وزنه بردارى خريدارى وسايل مدرن و پرداخت حقوق مكفى به مربيان را از عوامل توسعه وزنه بردارى و بازگشت به روزهاى اوج مى داند. افشارزاده مى گويد: اگر صبر داشته باشيم، به مرور زمان ستاره هاى جديدى به وزنه بردارى معرفى مى شوند. او در پاسخ به اين سؤال كه چطور مى شود تا ستاره ها بيايند مى گويد: بايد كارى كنيم كه دوباره رنگ موفقيت را ببينيم. براى آنكه وزنه بردارى جان تازه اى بگيرد در صدد هستيم تا با خريدن وسايل مدرن به علمى شدن اين ورزش كمك كنيم.به مربيان هم حقوق مكفى خواهيم داد تا با انگيزه بيشترى به كار خود ادامه دهند اما اصلى ترين هدفى كه در پيش داريم اشاعه وزنه بردارى در شهرستان ها است تا استعدادهاى شهرستانى را شناسايى و روى آنها كار كنيم. او درباره جذب قهرمانانى كه موسوم به نسل طلايى وزنه بردارى بودند، مى گويد: براى آنكه بتوانيم از آنها در بهترين شرايط استفاده كنيم نيازمند زمان هستيم تا در نتيجه مربيان جوان و قهرمانان سالهاى گذشته را به عنوان مربيان كاردان به جامعه وزنه بردارى معرفى كنيم.
وزنه برداران حفارى در صدر ايستادند
ايران ورزشى- با اعلام جدول رده بندى مسابقه هاى ليگ برتر وزنه بردارى باشگاه هاى كشور از سوى سازمان ليگ تا پايان هفته سوم، تيم حفارى در صدر جدول قرار گرفت. در پايان هفته سوم اين رقابت ها تيم حفارى با ۱۱۱/۷۴ امتياز در صدر ايستاد و تيم هاى مناطق نفت خيز جنوب، دانشگاه آزاد اسلامى، زاگرس جنوبى فارس، پالايش و پخش كرمانشاه، نيروى زمينى ارتش و گلستان به ترتيب در رده هاى دوم تا هفتم قرار گرفتند.
محمد كرمانى: از افت كشتى پايه شرمم مى شود
محمد كرمانى مربى سازنده كشتى مى گويد: بزرگان جامعه كشتى مقصرند كه افراد خارج از كشتى بر سركار هستند.
مشكل كشتى بيشتر به خانواده كشتى برمى گردد كه هيچ موقع با هم نيستند. چون بزرگان كشتى با هم بد هستند و همديگر را خراب مى كنند، اكنون يزدانى خرم سركار است و كار كشتى باز به دست افرادى مثل صنعت كاران، معزى پور و فرح وشى سپرده شده كه البته اين سه هم با يكديگر خوب نيستند.
كرمانى ادامه مى دهد: هيچ وقت مربيان پيشكسوت، افراد جوان را بر سر كار نياوردند و به آنها بها ندادند تا براى خود جانشين بسازند و پشتوانه اى براى كشتى كشور شوند. خانواده كشتى بايد با هم يكدل و يكدست شوند.
مربى سازنده كرج وضعيت كشتى پايه را خجالت آور دانست و مى گويد: آموزش نداديم و از افت اين چنينى كشتى پايه شرمم مى شود. در باشگاه ها، آموزشى نيست و در رده پايه يك مسابقه هم نداريم؛ به مربيان سازنده هم بهايى داده نمى شود تا انگيزه كار كردن داشته باشند. بهايى كه فدراسيون به بزرگسالان مى دهد بايد به كشتى پايه هم داده شود اما با اين روند كه با هيچ شروع كرده ايم با هيچ هم به پايان مى رسيم و ديگر كشتى نخواهيم داشت.
جديدى: رييس كشتى بايد از بطن جامعه كشتى باشد
عباس جديدى دارنده نشان نقره بازى هاى المپيك ۱۹۹۶ آتلانتا مى گويد: «براى اينكه مديريت كشتى بتواند در اتخاذ تصميمات خود و استفاده از مهر ه هاى كارآمد در كشتى موفق عمل كند، بايد برخواسته از بطن جامعه كشتى باشد.
رييس فدراسيون كشتى در وهله اول بايد نسبت به جامعه پرافتخار كشتى آشنايى كامل داشته و از افراد كارآمد و متخصص در اركان فنى كشتى استفاده كند.»
قهرمان رقابت هاى جهانى ۱۹۹۸ تهران ادامه مى دهد: رييس فدراسيون كشتى بايد با جامعه كشتى صادق بوده و از بزرگان اين رشته ورزشى استفاده ابزارى نكند. مقبول جامعه كشتى بودن، ويژگى ديگرى است كه مدير آينده كشتى بايد از آن برخوردار باشد.
جديدى تصريح كرد: رييس فدراسيون كشتى بايد عنوان دار جهانى و المپيك باشد تا زيرمجموعه او اظهارات و تصميمات او را براى خود حجت بدانند.
جديدى در مورد حضورش در فدراسيون كشتى و ملاقات با رييس اين فدراسيون مى گويد: به هيچ عنوان ملاقاتى با يزدانى خرم نداشته ام و هيچ وقت هم نزد او نمى روم. اميدوارم هرچه زودتر مسؤولان سازمان ورزش كشور تكليف فدراسيون كشتى را روشن كنند تا هرچه زودتر براى موفقيت در رقابت هاى جهانى ۲۰۰۹ دانمارك برنامه ريزى هاى لازم تدوين و تبيين شود.
سرمربى تيم ملى سانشو:
فقط، مدال طلاى جام جهانى ارزش دارد
محمدرضا جعفرى سرمربى تيم ملى سانشو قبل از مسابقه هاى جام جهانى كه به ميزبانى چين برگزار مى شود، مى گويد: جام جهانى در اوزان مختلف با حضور چهار ورزشكار برگزار مى شود، بنابراين همه سانشوكاران مدال شان قطعى است!
جعفرى ادامه مى دهد: در اين رقابت ها، تنها مدال طلا ارزش دارد و براى ما مهم است. بازيكنان شرايط بدنى مناسبى دارند و اميدوارم با دست پر از مسابقه ها برگرديم. حريفان مان نيز تمرينات خوبى انجام داده اند و براى كسب طلا به اين رقابت ها مى آيند.
سانشوكاران ما تاكنون مدال آور بودند، انتظار ديگرى جز كسب مدال طلا در اين مسابقات از آنها نمى رود. اميدوارم نتيجه زحمات شان را در ميدان مسابقه با لطف خدا بگيرند.
مرتضى لطيفى:
تفكرات ما درحد تورنمنت هاست ، نه المپيك
مرتضى لطيفى مربى كشتى تهران مى گويد: ربط دادن شكست كشتى در المپيك به نداشتن مربى بى انصافى است.
لطيفى با اشاره به مطرح شدن موضوع استفاده از مربى خارجى در كشتى، ادامه مى دهد: آنهايى كه حرف از مربى خارجى زده اند، حتما در شرايط خاص روحى - روانى قرار داشتند و گرنه ربط دادن شكست كشتى در پكن به نداشتن مربى بى انصافى است. مربى داريم اما ساختار ورزش نداريم. حاصل موفقيت روسيه در كشتى تنها داشتن مربى نيست بلكه ساختار درستى دارند اما ساختار ورزش ما ناقص و بيمار است.
لطيفى به عملكرد تاريخ كشتى ايران در المپيك اشاره كرد و مى گويد: از ۱۹۴۸ لندن كشتى ايران ۶۰ سال تجربه المپيك را دارد اما در اين ۶۰ سال تنها پنج مدال طلا گرفته ايم. آيا اين در شان ورزش اول كشور است كه تنها پنج طلاى المپيك داشته باشد البته اين پنج طلا هم تنها روى خودجوشى و تلاش مربيانشان به دست آمده است نه به خاطر ساختار صحيح ورزشى.
يکشنبه 17 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايران ورزشی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 181]