تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هركه خوش دارد دعايش هنگام سختى مستجاب شود، هنگام آسايش، بسيار دعا كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837134388




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گرد و غبار به15استان كشورگسترش يافته است


واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: چهارمين اجلاس دو جانبه جمهوري اسلامي ايران و جمهوري عراق با حضور قائم مقام سازمان حفاظت محيط زيست و نمايندگان دستگاه‌هاي مختلف مربوطه و نيز هيات زيست محيطي جمهوري عراق صبح امروز با هدف تدوين راهكارهاي دو جانبه و منطقه‌اي براي مقابله با گرد و غبار برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «محيط زيست» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر علي محمد نوريان، معاون محيط زيست انساني سازمان حفاظت محيط زيست و قائم مقام اين سازمان در اين اجلاس با اشاره به اين كه دو كشور ايران و عراق از منابع نفتي و گازي زيادي برخوردارند، تاكيد كرد: برنامه‌هاي دو كشور بايد به گونه‌اي پيش رود كه سرعت توسعه قابل قبول باشد و در عين حال محيط زيست حفظ شود.


ايران و عراق روي كمربند گرد و غبار كره زمين قرار دارند

مناطق متاثر از گرد و غبار كشور به 15 استان افزايش يافته است

وي با اشاره به اين كه نوع گرد و غبار در منطقه نسبت به سال‌هاي گذشته متفاوت است، گفت: كشورهاي ايران و عراق روي كمربند گرد و غبار كره زمين هستند.
نوريان با بيان اين كه تصاوير ماهواره‌اي در هفته‌هاي اخير كمك شاياني به يافتن منابع اصلي گرد و غبار كرده است، يادآور شد: كشور ايران براي حفظ منافع ملت خود و نيز خدمت به كشورهاي ديگر منطقه مطالعات زيادي براي يافتن منابع اصلي گرد و غبار داشته است.
وي با اشاره به اين كه طي سال‌هاي اخير تاثير گرد و غبار در كشور افزايش يافته است، خاطر نشان كرد: مناطق متاثر از گرد و غبار در كشور از چهار ـ پنج استان به 15 استان افزايش يافته است.


تعداد روزهاي آلوده اهواز، كرمانشاه و ايلام بيش از ديگر شهرها بوده است

افزايش مراجعات به بيمارستان‌هاي كشور به دليل عوارض ناشي از گرد و غبار به از 20 به 60 درصد
به گزارش ايسنا، قائم مقام سازمان حفاظت محيط زيست با تاكيد بر اين كه تعداد روزهاي آلوده شهرهايي همچون اهواز، كرمانشاه و ايلام بيش از ديگر شهرها بوده است، يادآور شد: مردم همه مناطق گرد و غبار آلود در دو كشور از شدت يافتن اين پديده رنج مي‌برند.
وي در ادامه با تاكيد بر اين كه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با همكاري دانشگاه‌ها مطالعات گسترده‌اي بر روي آثار اين پديده بر سلامت انسان‌ها داشته است، از افزايش مراجعات به بيمارستان‌هاي كشور به دليل عوارض ناشي از گرد و غبار از 20 به 60 درصد خبر داد.
نوريان با اشاره به ايجاد كارگروه ملي با اختيارات اجرايي با عضويت دستگاه‌هاي ذيربط پس از حاد شدن موضوع گرد و غبار در كشور اعلام كرد: اختيارات دولت به اين كارگروه تفويض شده است تا بتوان بهتر اين موضوع را پيگيري كرد.



ايجاد شبكه ايستگاه‌هاي پايش و اندازه‌گيري گرد و غبار در كشور
وي همچنين به ايجاد شبكه ايستگاه‌هاي پايش و اندازه‌گيري گرد و غبار در كشور اشاره كرد و يادآور شد: در واقع نرم‌افزاري براي ايستگاه‌هاي زيست‌محيطي سراسر كشور طراحي شده است كه ميزان گرد و غبار هوا را نيز اندازه‌گيري مي‌كند و اميدواريم تا ماه آينده اين حسگر‌ها به مجموعه ايستگاه‌ها افزوده شود.
قائم مقام سازمان حفاظت محيط زيست در ادامه با تاكيد بر اين كه در حال حاضر تعداد زيادي ماهواره، فاكتورهاي آلودگي هوا را اندازه‌گيري مي‌كنند، تصريح كرد: در حال انجام اقدامات خريد دستگاهي جديد هستيم كه بتواند اطلاعات دقيق‌تري از وضعيت آلودگي زيست محيطي از ماهواره‌ها دريافت كند و در اختيار كشور قرار دهد.
وي ابراز اميدواري كرد كه ظرف چهار ماه آينده اين سيستم‌ جديد اجرايي و اطلاعات ماهواره‌اي دقيق‌تري به دست كارشناسان محيط زيست برسد.

به گزارش ايسنا، نوريان با اشاره به تجهيز شبكه ملي ايستگاههاي هواشناسي و ايستگاه‌هاي زيست محيطي به خطوط فيبر نوري و V100 در همين راستا، ابراز اميدواري كرد تا پيش از اجلاس وزراي محيط زيست كشورهاي اسلامي، كار تكميل بانك اطلاعاتي زيست محيطي منطقه نيز به اتمام برسد.
وي تاكيد كرد: براي تكميل اين بانك اطلاعاتي به دسترسي به ايستگاه‌هاي كشور عراق نيز نيازمنديم و اميدواريم همكاري لازم در اين زمينه صورت گيرد.

قائم مقام سازمان حفاظت محيط زيست در ادامه با اشاره به اين كه اقدامات زيادي با همكاري سازمان هواشناسي براي شناخت پديده گرد و غبار و وضعيت موجود صورت گرفته است، ادامه داد: در بخش عملياتي نيز سازمان جنگل‌ها و مراتع و آبخيزداري، همكاري گسترده‌اي با سازمان حفاظت محيط زيست داشته است و مديريت پايداري را در روي زمين پياده كرده‌ايم.


تخصيص 400 ميليارد ريال اعتبار به منظور سرعت بخشي و تداوم بيابان زدايي در جنوب و غرب كشور
وي اضافه كرد: در بخش عملياتي با توجه به چهار مساله آب، زمين، گونه‌هاي گياهي و گونه‌هاي جانوري، طرح‌هاي زيادي را به اجرا گذاشته‌ايم كه از آن جمله مي‌توان به طرح‌هاي بيابان زدايي، جلوگيري از فرسايش خاك، جلوگيري از حركت شن‌هاي روان و تقويت پوشش گياهي مناطق اشاره كرد.

نوريان اضافه كرد: آخرين مصوبه‌ اي كه در اين زمينه داشتيم، تخصيص 400 ميليارد ريال اعتبار براي سرعت بخشي و تداوم بيابان زدايي در مناطق جنوب و غرب كشور بوده است.
وي همچنين با تاكيد بر اين كه سازمان حفاظت محيط زيست مطالعات گسترده‌اي در مورد اقدامات انجام شده در ديگر كشورها براي احيا و حفاظت از محيط زيست انجام داده است، عنوان كرد: كشورهاي اروپايي و برخي از كشورهاي آسيايي بهترين تجربيات را در اين حوزه داشته‌اند كه اين اطلاعات در اختيار هيات عراقي قرار خواهد گرفت.

قائم مقام سازمان حفاظت محيط زيست در مورد مهار گرد و غبار در منطقه نيز اظهار كرد: بايد با مدلي كار كنيم كه مساحتي بالغ بر چهار هزار در چهار هزار كيلومتر مربع منطقه را پوشش دهد و ملاقات‌هاي سال‌هاي اخير با كشور عراق در راستاي ايجاد چنين مدلي صورت گرفته است.
وي تاكيد كرد: سازمان‌هاي بين‌المللي نيز اعلام آمادگي كردند كه به كمك كشور ايران، عراق و ديگر كشورهاي علاقمند به حل اين موضوع بيايند.

نوريان با اشاره به تلاش‌هاي وزارت امور خارجه ايران براي حل مشكل گرد و غبار در ايران، بيان كرد: به نظر مي‌رسد به حد كافي اسناد و تفاهمنامه در اين زمينه وجود دارد و بايد در عرصه اقدامات اجرايي و عملي وارد شويم.
وي در عين حال اذعان كرد: برخورد ما با اين مساله ناشي از ايده‌آل گرايي نيست و با واقع گرايي موضوع اوضاع عراق را در تصميم‌گيري‌ها مدنظر قرار داده‌ايم، اما انتظار ايران اين است كه وزير محيط زيست عراق به قول خود در زمينه‌ تامين اعتبار و اجراي برنامه‌هاي مهار گرد و غبار پس از تثبيت دولت جديد عمل كند.


آمادگي ايران براي احياي نخلستان‌هاي عراق

به گزارش ايسنا، قائم مقام سازمان حفاظت محيط زيست در ادامه از آمادگي ايران براي احياي نخلستان‌هاي عراق خبر داد و توضيح داد: در حال حاضر يك‌صد هزار اصله نخل آماده كاشت در كشور است كه با تفاهم وزراي كشاورزي دو كشور در آينده در اختيار كشور عراق قرار خواهد گرفت.
وي اضافه كرد: ايران براي كمك به كشور عراق خط اعتباري ويژه‌اي نيز در اين زمينه گشوده است كه بروز برخي مشكلات به دليل قطعنامه شوراي امنيت در تعاملات بانكي دو كشور موضوع را به تعويق انداخته است.
نوريان در عين حال ابراز اميدواري كرد: با رفع اين مشكل تفاهمنامه وزراي جهاد كشاورزي دو كشور در اين زمينه اجرايي شود.



آمادگي ايران براي آموزش كارشناسان محيط زيست كشور عراق
وي همچنين با اشاره به اعلام آمادگي ايران براي آموزش كارشناسان محيط زيست كشور عراق، يادآور شد: در حال حاضر تمام محتويات دروس و شرايط احراز صلاحيت شركت كنندگان آماده شده است و اميدواريم اين سفر مقدمه اجراي اين برنامه را براي يك‌صد كارشناس عراقي فراهم كند.
به گزارش ايسنا، در ادامه اين نشست دكتر كمال حسين ـ معاون وزير محيط زيست عراق ـ در سخناني ضمن ابراز خرسندي از پيشرفت‌هاي ايران در زمينه‌ محيط زيست، اقرار كرد: كشور عراق در اين زمينه فاصله زيادي از پيشرفت‌هاي طرف ايراني دارد و اميدواريم با كمك اين كشور بتوانيم به بخشي از اين پيشرفت‌ها دستيابيم.
وي با اشاره به جنگ‌ها و تجاوز‌هاي منطقه در دهه‌هاي اخير، تصريح كرد: اين مساله مصيبت‌هاي زيادي را براي مردم عراق به بار آورده است و براي رفع اين مشكلات نياز به همكاري‌هاي كشورهاي منطقه داريم.

كمال حسين به ارائه گزارشي درباره پديده «گرد و غبار» پرداخت و تشريح كرد: آخرين عكس‌هاي ماهواره‌اي كه از عراق گرفته شده است، متعلق به چند روز قبل است كه نشان از شدت يافتن پديده گرد و غبار مانند پنجم جولاي 2009 ميلادي دارد.
وي اضافه كرد: در حال حاضر منطقه اصلي گرد و غبار را يافته‌ايم و مي‌دانيم كه از طريق منطقه كم ارتفاعي در ميانه عراق، ضمن انتقال به سمت جنوب شديدتر مي‌شود.

معاون وزير محيط زيست عراق در ادامه خاطرنشان كرد: كانون اصلي همه اين گرد و غبار در كشور عراق نيست، بلكه كشورهاي سوريه و اردن نيز سهم قابل توجهي در اين زمينه دارند.
وي يادآور شد: در 28 جولاي 2010 ميلادي اين جبهه به جنوب غرب ايران وارد شده است و از سوي مسيري در استان‌هاي كشور به تهران رسيده است.
كمال حسين با اشاره به اين كه مساحت اين منطقه بالغ بر 12 هزار كيلومترمربع است، ابراز اميدواري كرد: با همكاري كشور ايران بتوان دست كم در اين منطقه مشكل گرد و غبار را تا حدي برطرف كرد.

به گزارش ايسنا، در ادامه اين مراسم، بريماني ـ مديركل اقتصادي و تخصصي بين‌المللي وزارت امور خارجه ـ به ارائه گزارشي در زمينه‌ همكاري‌هاي دو جانبه و چهار جانبه ايران با كشورهاي عراق، سوريه و تركيه در زمينه‌ رفع پديده گرد و غبار پرداخت.
وي به بي‌پاسخ ماندن دعوت سازمان حفاظت محيط زيست ايران از وزير محيط زيست كشور عراق اشاره كرد كه كمال حسين در پاسخ تاكيد كرد: هر چند اين دعوتنامه به صورت رسمي و با ارائه تاريخ نبوده است، اما پاسخ آن توسط اين هيات در اختيار قائم مقام سازمان حفاظت محيط زيست قرار گرفته است.


منبع: ایسنا
http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1586459&Lang=P

خبرگزاري موج - معاون فني وزير محيط زيست عراق گفت: مشكل گرد وغبار اولويت چهارم در كشور عراق بوده و تلاش مي كنيم اين رويه را تغيير دهيم.

به گزارش خبرنگار موج، كمال حسين لطيف، معاون فني وزير محيط زيست عراق در چهارمين نشست دو جانبه ايران و عراق با اعلام اين مطلب اظهار داشت: در كشور عراق امنيت، خدمات و برق از اولويت هاي اصلي محسوب مي شود.

وي تصريح كرد: وزارت محيط زيست عراق تلاش مي كند تا دولت كنوني و آينده را براي توجه به معضل گرد وغبار متقاعد كند.
لطيف افزود: در حال حاضر كميته اي تحت عنوان كميته مشاوره براي توجه به اين معضل تشكيل شده است.
وي ادامه داد: با اعضاي پارلمان براي تامين هزينه مقابله با ريزگردها وارد مذاكره شده ايم.

معاون فني وزير محيط زيست عراق در پاسخ به سئوال خبرنگار موج در ارتباط با آغاز اقدامات اجرايي اظهار داشت: با توجه به مشكلات موجود تا سال 2011 نمي توان به شروع اقدامات اجرايي اميدوار بود.

وي اعتبارات مورد نياز براي مقابله با بيابانزدايي در عراق را 3 ميليارد دلار اعلام كرد و گفت: اين اعتبار از بودجه دولت عراق تامين خواهد شد.
لطيف ادامه داد: براي مقابله با پديده گرد و غبار نمي توان به همكاري هاي بين المللي دلخوش كرد.

وي در ارتباط با حل مشكل هورالعظيم، تصريح كرد: احداث سدها در تركيه و كمبود باران عواملي است كه منجر به خشك شدن اين تالاب شده است.

وي با اشاره به تامين 85 درصدي نياز آبي عراق توسط تركيه، گفت: 15 درصد نياز آبي عراق از طريق ايران تامين مي شود.
معاون فني وزير محيط زيست عراق ادامه داد: از كشورهاي همسايه انتظار مي رود به سهميه آب عراق توجه جدي شود.

منبع: موج http://www.mojnews.com/fa/Miscellaneous/ViewContents.aspx?Contract=cms_Contents_I_News&r=552620






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 168]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن