واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: یک هفته نامه فرهنگی و اجتماعی در شماره جدید خود خبر داده است که هدیه تهرانی یک تور مناطق کویری راه انداخته است.
http://www.onlycinema.ir/my-drive/hadieh%20tehrani%2011.jpg
پارس توریسم: این هفته نامه دراین شماره خود نوشته که: کسانی که اهل مسافرت و گردش در جاهای دیدنی ایران هستند خوشحال باشند چون می توانند برای سفر کویر را انتخاب کنند و با هدیه تهرانی به عنوان یک بلد راه و راهنمای کویر همسفر شوند. به نوشته نسل امروز از آنجایی که این سوپر استار همیشه خبر ساز سینمای ایران علاقه بسیاری به طبیعت بکر کویر دارد. تور این مناطق را راه اندازی کرده است. این تور یک هفته ای مختص کسانی هست که همیشه علاقه مند به کویر بوده اند اما تا به حال فرصت وشانس سفر به آنجا را نداشته اند.
/علاقه به معماری سنتی/
سال گذشته نیز ماهنامه کاشی امروز مطلب مفصلی درباره علاقه خاص هدیه تهرانی به موضوعاتی چون کویر گردی، طراحی داخلی، معماری سنتی و....منتشر کرده که حاصل گزارشی از گفت و گویی باهدیه تهرانی است.
/کشکی سابیدن در کویر/
به نوشته کاشی امروز هدیه تهرانی معتقد است سرزمین ما سرزمین پهناوری ست با ویژگی های خاص و متفاوت در هر منطقه، اما چون گرایش ما بیشتر به مناطق سر سبز و خوش آب و هواست، اعجاب زیبایی و آرامش ووسعت مناطق دیگر مثل کویر را کمتر تجربه می کنیم. گاهی بد نیست به جای بازی بیلیارد در فضای بسته ای در شما کشور و یا جابجا شدن از محیط شهری به منطقه ای سر سبز در تعطیلات آخر هفته و تکرار همان تجربه های شهری، در منطقه ای خشک وکویری چیزهای تازه تری را جایگزین کرد. مثلا با دست خود بر تارو پود قالی گره ای بزنیم. کشکی بسابیم، نانی بپزیم، پنبه ای بچینیم یا گندمی درو کنیم ...و با نگاه به وسعت کویر، دیدمان را وسعت دهیم.
/پروژه گرمسار/
به گزارش پارس توریسم، این نشریه دراین مطلب خود درباره پروژه گرمسار نوشته بود: وقتی به سراغ پروژه گرمسار او می روی، ابتدا مبحوت ومتحیر می شوی که چرا این برهوت بی آب و علف را انتخاب کرده که توجیه اقتصادی چندانی هم نداشته باشد. اما باز وقتی ایده اورا می شنوی که می گوید: مردم ما عادت کرده اند که جاهای سرسبز و ییلاقی بروند بروند به همین خاطر است که اغلب گردشگران داخلی،کویر را که بخش عظیمی از مساحت ایران را تشکیل می دهد و دارای ویژگی خاص خودش است را نمی شناسند.
/تجربه زندگی سنتی/
در ادامه این مطلب نشریه فوق آمده بود: هدیه تهرانی اعتقاددارد درشرایطی که مردم از روستاها به سمت شهر سرازیر می شوند و گروهی شهر نشین نیز خسته از دغدغه های تنش زای شهری خواستار تجربه زندگی سنتی هستند، ایجاد فضایی با امکانات رفاهی نسبی (تا حدی که بتواند آسایش این گروه را تامین کند)در کنار تجربه ویادگیری زندگی سنتی ،مثل پنبه چینی تا پارچه بافی و یا چیدن برگ نخل تا حصیر بافی و یا خمیر کردن وپختن نان در تنور وحتی جزئی ترین کارها یعنی میوه ای را که می خواهند خودشان از درخت بچینند و کارهایی شبیه به آن، می تواند گوشه ای از خلا ایجاد شده در زندگی شهری را پر کند.
/معماری سنتی ژاپن/
از نظر هدیه تهرانی بهترین نوع فضاسازی ومعماری، معماری سنتی ژاپن است: دراین نوع معماری، تعریف ساده واستفاده به جااز اثاثیه و قرار دادن لوازم مورد نیاز در گنجه های کشویی و پرهیز از هرنوع شی ئ بلا استفاده و حتی استفاده از درهای کشویی برای اینکه فضای کمتری اشغال گردد و... فضای آرام و خلوتی برای ذهن ایجاد می شود این همان خانه ایست که به دنبالش می گردیم.
/مدرنیته و چیزهای از دست رفته/
به گزارش پارس توریسم، براساس آنچه که کاشی امروز نوشته تهرانی درادامه گفته: ما با رسیدن به مدرنیته چیزهای زیادی را از دست داده ایم، مثلا به فرش ایرانی افتخار می کنیم اما نمی دانیم که گره قالی را چطور می زنند و یا در سبد غذایی روزانه مان گندم هست اما از یاد برده ایم که گندم را چطور درو می کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 241]