واضح آرشیو وب فارسی:فارس: جامعه - زنان نيمي از جمعيت ايران و تنها 88 ميليارد ريال
جامعه - زنان نيمي از جمعيت ايران و تنها 88 ميليارد ريال
در پي درج مطلبي با عنوان «بودجه 88 ميلياردي مركز امور زنان و خانواده چگونه خرج ميشود؟» در تاريخ 9 شهريورماه در روزنامه كارگزاران، روابط عمومي مركز امور زنان و خانواده توضيحاتي ارسال كرده است كه بنا به درخواست اين مركز با تيتر «زنان نيمي از جمعيت ايران و تنها 88 ميليارد ريال» منتشر ميشود. متن توضيحات مركز امور زنان و خانواده در پي ميآيد:
آنچه در نگاه اول براي هر خوانندهاي به مطلب مندرج در روزنامه كارگزاران با عنوان «بودجه 88 ميلياردي مركز امور زنان و خانواده چگونه خرج ميشود؟!» به نظر ميرسد اين است كه اين 88 ميلياردي كه مطابق با متن روزنامه كارگزاران فقط هزينه عفاف و حجاب گشته است، ريال است يا تومان؟! متاسفانه نويسنده محترم بدون در نظر گرفتن عملكرد مركز امور زنان و خانواده از آغاز دولت نهم تاكنون به گوشهاي اندك از فعاليتهاي مركز امور زنان آن هم در حوزه توسعه عفاف و حجاب ميپردازد و با تيتر انتخابي خود به خواننده اين مطلب را القا ميكند، كه 88 ميليارد بودجه امور زنان صرفا در برگزاري نشستها و كنگرهها و سمينارهاي حجاب و عفاف بوده است. بدين جهت روابط عمومي مركز امور زنان و خانواده در اين مجال اندك، بر خود فرض ميداند تا جهت تنوير افكار عمومي خصوصا در حوزه فعاليتهاي زنان در دولت نهم نگاهي گذرا به عملكرد اين مركز داشته باشد. اين مركز طي دو سال گذشته متجاوز از 42 موافقتنامه و 200 پروژه با دستگاههاي دولتي و سازمانهاي مختلف منعقد نموده است كه با سنجش بسيار اندكي در زير بيان شده است.
1 – اجراي طرح سلامت و سرطانهاي رايج زنان سرپرست خانوار با همكاري وزارت بهداشت و درمان كه در دو سال گذشته نزديك به 11 هزار زن سرپرست خانوار از نظر سلامت و سرطانهاي رايج زنان مورد بررسي قرار گرفته و تحت درمان واقع شدند.
2 – ايجاد مراكز رشد و كارآفريني زنان روستايي در استانهاي محروم كشور.
3 – حمايت از دهها تعاوني شهري و روستايي و حمايت از صندوقهاي اعتباري خرد زنان در سراسر كشور با همكاري وزارت جهاد كشاورزي و وزارت تعاون.
4 – تقويت و تجهيز مراكز ورزشي دختران و زنان تحت پوشش سازمان آموزش و پرورش استثنايي كشور و همچنين تجهيز بسياري از مدارس راهنمايي دخترانه سراسر كشور به وسايل ورزشي همچنين ايجاد تعاوني به منظور اشتغال دختران استثنايي.
5 – حمايت از زنان عشاير با همكاري سازمان امور عشاير در راستاي آموزش و دهها پروژه خوداشتغالي آنان با اولويت زنان سرپرست خانوار.
6 – اجراي برنامه مشاوره جهت متقاضيان طلاق با همكاري وزارت دادگستري در متجاوز از 20 مركز استان كشور.
7 – اجراي طرح محروميتزدايي در راستاي گسترش فرهنگ تعاون، گذشت و ايثار در ميان بانوان در استانهاي محروم كشور با همكاري بسيج سازندگي.
8 – اجراي طرح آموزش رحمت در سراسر كشور در راستاي ضرورت تعالي فرهنگ و تعميق باورهاي ديني در امر آموزش خانواده به عنوان يكي از اقدامات اساسي دولت نهم در نهضت فراگير آموزش خانواده كه تاكنون بيش از يكميليون نفر زن خانهدار را تحت پوشش خود قرار داده است.
9 – مشاوره و راهاندازي كلينيكهاي مشاورهاي براي بررسي علل بروز ناهنجاريهاي اخلاقي و رفتاري در زنان آسيبديده زنداني و تلاش براي حرفهآموزي و اصلاح آنان در تعامل مركز با سازمان زندانها.
10 – دهها طرح اجرا شده ديگر كه بارها در نشستهاي خبري رياست مركز بازگو گشته است.
در پايان روابط عمومي مركز امور زنان و خانواده اعلام ميدارد خوانندگان گرامي جهت اطلاع از ديگر فعاليتهاي مركز امور زنان و خانواده كه در اين مجال اندك نميگنجد ميتوانند به سايت www.women.gov.ir مراجعه فرمايند.
يکشنبه 17 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 252]