تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837621387
اخرين تحولات پاكستان در پي انتخاب زرداري به عنوان رئيس جمهور در خبرگزاري فرانسه
واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: اخرين تحولات پاكستان در پي انتخاب زرداري به عنوان رئيس جمهور در خبرگزاري فرانسه
تهران / واحد مركزي خبر / سياسي 87/6/16
جمهوري اسلامي پاكستان كه اصف علي زرداري امروز شنبه به عنوان چهاردهمين رئيس جمهور اين كشور انتخاب شد تنها قدرت هسته اي نظامي جهان اسلام قلمداد مي شود.
به گزارش خبرگزاري خبرگزاري فرانسه از اسلام ابادنواز شريف نخست وزير سابق پاكستان امروز شنبه شكست حزبش را در انتخابات رياست جمهوري اين كشور پذيرفت.
با اين حال ، نواز شريف خواستار ان شد كه رئيس جمهور جديد بي طرفانه عمل كند.
نواز شريف كه رياست حزب مسلم ليگ شاخه نواز را بر عهده دارد اين اظهارات را اندكي پس از پيروزي اصف علي زرداري از سران حزب مردم پاكستان در انتخابات رياست جمهوري اين كشور بيان كرد.
زرداري كه همسر بي نظير بوتو نخست وزير فقيد پاكستان است ، از مجموع هفتصد و دو راي مجالس و مجمع هاي ايالتي ، چهارصد و هفتاد و نه راي بدست اورد.
با وجود اين ، نواز شريف همواره در بي طرفي زرداري در صورت رسيدن به سمت رياست جمهوري پاكستان ، ترديد داشته است.نواز شريف از زرداري خواست همه قضات بركنار شده از جمله افتخار محمد چودري را به سمت هايشان باز گرداند.
نواز شريف رييس مسلم ليگ نواز در واكنش به اعلام نتايج انتخابات رياست جمهوري پاكستان ابراز اميدواري كرد آصف علي زرداري به عنوان رييس جمهور، بيطرفانه عمل كند.
نواز شريف همچنين تلفني پيروزي آصف علي زرداري را در انتخابات رياست جمهوري پاكستان به وي تبريك گفت.
سعيد الزمان صديقي نامزد مسلم ليگ نواز و مشاهد حسين سيد نامزد مسلم ليگ قائد اعظم هم پيروزي آصف علي زرداري را به وي تبريك گفتند.حامد كرزاي رئيس جمهور افغانستان پيروزي اصف علي زرداري در انتخابات رياست جمهوري پاكستان را به وي تبريك گفت.
حامد كرزاي گفت اميدوار است انتخاب زرداري به سمت رياست جمهوري پاكستان تحولي را در روابط دو كشور همسايه بوجود اورد.
زرداري امروز در انتخابات رياست جمهوري پاكستان به پيروزي بزرگي دست يافت.
دفتر رياست جمهوري افغانستان در بيانيه اي اعلام كرد " حامد كرزاي علاوه بر تبريك به حزب مردم پاكستان به علت پيروزي اين حزب در انتخابات رياست جمهوري ، براي اصف علي زرداري ارزوي موفقيت كرد ".
در ادامه اين بيانيه امده است " رئيس جمهور افغانستان اميدوار است روابط افغانستان و پاكستان در زمان رياست جمهوري اقاي زرداري در جنبه هاي مختلف از بهبود بيشتري برخوردار شود و از طريق تلاش هاي دو جانبه ثبات در منطقه برقرار گردد ".
انتخاب زرداري به رياست جمهوري پاكستان اين سوال را مطرح كرده است كه ايا او قادر است پاكستان را با مشكلات كنوني ان اداره كند.
ولي نصر از شوراي روابط خارجي امريكا و كارشناس مسائل خاورميانه در گفتگو با شبكه تلويزيوني سي ان ان در خصوص انتخاب زرداري به رياست جمهوري پاكستان گفت زرداري در واقع از مجموعه اي از تحولات در پاكستان نفع برد كه به طور غير منتظره اي در يك سال و نيم اخير در پاكستان رخ داده است و باعث شد او را در خط مقدم سياست پاكستان قرار دهد كه مهمترين اين تحولات ترور همسر زرداري بود. البته گذشته او ترديدهايي را درباره توانايي او براي اداره پاكستان ايجاد مي كند. البته زرداري چندان هم با سياست در پاكستان نااشنا نيست. او نه سال را بدون هيچ اتهامي در زندان سپري كرد كه از يك قهرمان براي حزب مردم ساخت.
ولي نصر افزود تا كنون زرداري بيشترين مهارت را در اداره سياست پاكستان از خود نشان داده است اما هنوز در امور اجرايي چندان كاري انجام نداده است. هم اكنون اقتصاد يكي از مسائل مهم پاكستان است در عين حال مسئله افراط گرايي در پاكستان از اهميت بيشتري براي كشورهاي غربي برخوردار است. مردم پاكستان با مشكلات اقتصادي عديده اي از جمله گراني ، كمبود برق و كمبود غذا درگير هستند و به نظر نمي رسد زرداري اعتماد كافي مردم و ابزار لازم را براي حل اين مشكلات داشته باشد.
اين كارشناس درباره محبوبيت نوازشريف هم گفت زرداري نمي تواند كار زيادي درباره محبوبيت شريف انجام دهد مگر اينكه بتواند كشور را به خوبي اداره و اوضاع اقتصادي اين كشور را تغيير دهد. نواز شريف در اواسط دهه هزار و نهصد و نود كه مدتي نخست وزير پاكستان بود از محبوبيت زيادي برخوردار بود و مردم از سياستهاي اقتصادي او نسبتا راضي بودند. شريف هم اكنون به علت حمايت از بازگرداندن قضات بركنار شده به سركارشان و تاكيد بر كاهش اختيارات قانوني رئيس جمهور از حمايت برخي گروههاي سياسي نيز برخوردار است و به لحاظ دموكراتيك نيز دستي بالاتر از زداري دارد از اين رو بر زرداري نيز فشار مي اورد تا به وعده هاي خود عمل كند.
ولي نصر در ادامه گفت زرداري فعلا علاوه بر حمايت ارتش از حمايت واشنگتن نيز برخوردار است. با وجود اين هنوز معلوم نيست كه ايا ارتش به زرداري به عنوان كسي كه قابل اعتماد و توانمند در اداره كشور است خواهد نگريست يا خير.عمران خان بازيكن سابق تيم ملي كريكت پاكستان با شركت در تظاهراتي مخالفت خود را با رياست جمهوري آصف زرداري اعلام كرد.
هم اكنون چندين پرونده فساد مالي برضد زرداري وجود دارد. وي افزود زرداري همان قدرتي را دارد كه مشرف به عنوان ديكتاتور نظامي داشت. بنابراين انتخاب وي بازگشتي به عقب در راه مبارزه براي دموكراسي است.
امريكا به اصف علي زرداري در پي انتخاب وي به عنوان چهاردهمين رئيس جمهور پاكستان تبريك گفت .
كاخ سفيد اعلام كرد جرج بوش رئيس جمهور امريكا اميدوار است همكاري با اسلام اباد در دوره رياست جمهوري زرداري بويژه در زمينه مبارزه با تروريسم ادامه داشته باشد.
زرداري در اظهاراتي كه روز پنج شنبه منتشر شده بود اعلام كرد پاكستان در مقابله با تروريسم بين الملل در كنار امريكا خواهد ايستاد . وي اين اظهارات را در بحبوحه خشم روزافزون از حمله تحت فرماندهي امريكا به خاك پاكستان مطرح كرد.
اين حمله كه عليه منطقه قبيله اي وزيرستان جنوبي صورت گرفت نخستين حمله زميني خارجي به پاكستان عليه اعضاي گروه طالبان به شمار مي رود.
دولت پاكستان پس از اين حمله كه دستكم پانزده كشته نيز درپي داشت سفير امريكا را احضار كرد تا به وي اعتراض كند .
يك مقام امريكايي كه به علت حساسيت عمليات فرا مرزي امريكا خواست نامش فاش نشود تاييد كرد نيروهاي امريكايي روز چهارشنبه حمله اي جسورانه را در حدود يك مايلي مرز افغانستان انجام دادند.
هنوز مشخص نيست ايا در اين حمله هيچكدام از اعضاي گروه طالبان دستگير يا كشته شده اند يا خير.
منطقه مرزي پاكستان مخفيگاه احتمالي اسامه بن لادن سركرده شبكه القاعده و ايمن الظواهري مرد شماره دو القاعده به شمار مي رود .
شاه محمود قريشي وزير امور خارجه پاكستان با محكوم كردن اين حمله گفت در اين حمله هيچ تروريست مهم يا هدف با ارزشي از بين نرفت .
وي افزود در اين حمله شهروندان بيگناه ازجمله زنان و كودكان هدف قرار گرفتند .
سخنگوي وزارت امور خارجه پاكستان نيز گفت مقامات پاكستاني هيچ نشانه اي از بازداشت شبه نظاميان به دست نيروهاي امريكايي در اختيار ندارند .
درباره شمار كشته هاي ناشي از اين حمله امريكا گزارش هاي متفاوتي منتشر شده است .
فرماندهان ارتش امريكا پاكستان را تحت فشار قرار داده اند تا شبه نظاميان را در اين كشور ريشه كن كند.
مقامات امريكايي مي گويند از بين بردن مخفيگاه هاي شبه نظاميان در مناطق قبايلي پاكستان از عوامل مهم براي شكست شبه نظاميان تحت فرماندهي طالبان در افغانستان است كه حملات انها از سال دو هزار و يك تاكنون افزايش يافته است .
مقامات امريكايي مخفيگاه هاي امن در پاكستان را عامل افزايش خشونت در افغانستان مي دانند .
يك فرمانده امريكايي گفت نيروهاي امريكايي مستقر در افغانستان زمستان امسال حملات خو را عليه شورشيان افزايش خواهند داد .
در واشنگتن نيز برخي مقامات دولتي ، جرج دبليو بوش رئيس جمهور امريكا را تحت فشار قرار داده اند تا به نيروهاي امريكايي در افغانستان دستور دهد حملات خود را عليه شبه نظاميان افزايش دهند و انها را در خاك پاكستان نيز تعقيب كنند .
حزب مردم پاكستان كه مهمترين حزب حاكم بر اين كشور به شمار مي رود بطور كلي در راستاي اهداف امريكا درجهت مقابله با تروريسم گام بر مي دارد اما با توجه به احساسات ضد امريكايي در پاكستان ، دولت اين كشور بايد در جنگ ضد تروريسم با دقت گام بردارد .
زرداري در اظهاراتي كه در روزنامه واشنگتن پست به چاپ رسيده است اعلام كرد تروريسم جهاني مهمترين چالشي است كه كشورش با ان روبرو است .
وي افزود ما در كنار امريكا ، انگليس ، اسپانيا و ديگر كشورها كه هدف حمله تروريسم قرار گرفته اند باقي خواهيم ماند .
اين در حالي است كه يكي از قانونگذاران پاكستان از حزب وابسته به نواز شريف اين حمله امريكا را مورد انتقاد قرار داد .
ظفر علي شاه افزود جنگ امريكا عليه تروريسم به جنگ امريكا عليه پاكستان تبديل شده است .
زرداري اعلام كرده است هدف وي به عنوان رئيس جمهور اينده گسترش دموكراسي كامل در اين كشور است .
وي همچنين اطمينان داده است با امريكا در مقابله با چالش هاي اقتصادي و امنيتي كه مردم پاكستان با ان روبرو هستند و همچنين چالش هاي منطقه اي همكاري كند.
زرداري تصريح كرد احياي دموكراسي كامل در پاكستان هميشه هدف اصلي همسر وي و حزب مردم پاكستان بوده است .
وي افزود ما قصد داريم يك رئيس جمهور غير نظامي داشته باشيم و در جهت گسترش دموكراسي در پاكستان تلاش كنيم .
حزب وابسته به بوتو زرداري را به عنوان نامزد اين حزب براي تصدي سمت رياست جمهوري انتخاب كرده است .
تحليلگران مي گويند زرداري بايد بتواند در راي گيري ششم سپتامبر قانونگذاران پاكستان براي انتخاب جانشين پرويز مشرف ، اراء كافي را به دست اورد .
سرمايه گذاران اميدوارند اين انتخابات رياست جمهوري بتواند به برقراري ثبات در پاكستان كمك كند و چشم انداز روشن تري را براي اين كشور به دنبال داشته باشد .زرداري جانشين پرويز مشرف مي شود كه در تاريخ هجدهم اوت با فشار ائتلاف حاكم مجبور به كناره گيري از قدرت شد. زرداري تا پيش از ترور بوتو در يك انفجار انتحاري در زمان برگزاري تبليغات انتخاباتي در تاريخ بيست و هفتم دسامبر سال دو هزار و هفت در خارج از اين كشور چهره ناشناخته اي به شمار مي رفت. چند روز پس از مرگ بوتو وي رياست حزب مردم پاكستان را به عهده گرفت .
زرداري از ماه مارس به عنوان رئيس نخستين ائتلاف دولتي در حقيقت رهبري كشور را به عهده دارد.
به نظر مي رسد انتخاب وي به عنوان رئيس جمهور كمك چنداني به خارج كردن پاكستان از هرج و مرج سياسي ، اقتصادي و به ويژه نظامي نكند. پاكستان تنها قدرت هسته اي در بين كشورهاي اسلامي به شمار مي رود. از يك سال پيش تاكنون پاكستان با هرج و مرج روبرو شده است.
پاكستان يكي از متحدان اصلي امريكا در جنگ با تروريسم از سپتامبر سال دو هزار و يك تاكنون به شمار مي رود. اين كشور در حال حاضر با موجي از سوقصدهاي بي سابقه روبرو است كه در طول يك سال نزديك به هزار و دويست كشته به جا گذاشته است.
ارتش اين كشور نيز از سال دو هزار و دو درگير با جنگجويان نزديك به القاعده و طالبان است .
واشنگتن از سال دو هزار و يك هزينه نيمي از عمليات نظامي ارتش پاكستان براي غلبه بر اين جنگجويان را پرداخته است.
اين در حالي است كه به عقيده سياستمداران و تحليلگران پاكستاني امريكا اعتماد بسيار محدودي به زرداري دارد. افزايش تماسهاي اخير بين مقامات ارشد ارتش پاكستان و مقامات عالي رتبه امريكايي نشان مي دهد كه عملكرد رئيس جمهور جديد تحت نظارت شديد قرار خواهد داشت.
در انتخابات روز شنبه اعضاي دو مجلس پارلمان و چهار مجمع استاني شركت مي كنند. دو نامزد ديگر قاضي سعيد الزمان صديقي Saeed-uz-Zaman Siddiqui و مشاهيد حسين Mushahid Hussain يكي از افراد نزديك به مشرف هستند كه به نظر مي رسد تنها چند راي در بين اعضاي احزاب خود بدست اورند.اصف علي زردراي رئيس مشترك حزب مردم پاكستان با تاكيد بر اينكه به عقيده وي رئيس جمهور نبايد از قدرت انحلال مجمع ملي برخوردار باشد گفت رئيس دولت بايد بيشتر نقش تشريفاتي داشته باشد .
وي افزود پارلمان مستقل است و در تصميم گيري درباره اينده دموكراسي پاكستان نقش مهم تري از افراد در اين كشور ايفا مي كند.
زرداري همچنين در پاسخ به پرسشي درباره مسئله بازگشت قضات بركنار شده پاكستان به دست پرويز مشرف رئيس جمهور مستعفي اين كشور به سمت هاي قبلي شان كه به يكي از نقاط اختلاف اصلي بين شركاي ائتلافي پاكستان تبديل شده است گفت از احياي افتخار محمد چودري رئيس بركنار شده دادگستري پاكستان به همراه شصت قاضي ديگر حمايت مي كند .
شريف خواستار بازگشت اين قضات بركنار شده به سمت هاي قبلي شان است اما حزب بوتو مايل به چنين كاري نيست زيرا از ان بيم دارد رئيس دادگستري بركنار شده پاكستان پس از بازگشت به سمت سابق خود اتهاماتي را كه پيشتر عليه زرداري
و برخي ديگر از مقامات ارشد اين حزب مطرح شده بود احيا كند .
نواز شريف نخست وزير اسبق پاكستان و ديگر شريك ائتلاف در ائتلاف حاكم پاكستان روز چهارشنبه اين هفته را به عنوان ضرب الاجل براي بازگشت قضات بركنار شده اين كشور تعيين كرده است.
شريف پيشتر تهديد كرده بود اگر اين قضات بركنار شده تا روز جمعه به پست هاي قبلي شان بازنگردند ، از اين ائتلاف خارج خواهد شد.
دولت انگليس امروز شنبه از انتخاب آصف علي زرداري به رياست جمهوري پاكستان استقبال كرد.
وزارت امور خارجه انگليس در بيانيه اي اعلام كرد با انتخاب زرداري به رياست جمهوري پاكستان، شتاب داريم كه هر چه زودتر با وي در زمينه مبارزه با تهديد مشترك تروريسم همكاري خود را آغازكنيم.
اين وزارت خانه خاطر نشان كرد ما اميدواريم با دولت پاكستان براي حمايت از اقداماتي كه در دفاع از ثبات، دموكراسي و برقراري قانون اتخاذ مي شود همكاري هاي خوبي داشته باشيم.
اين بيانيه افزود انگليس براي كمك به پاكستان براي مبارزه با تروريسم و افراط گري و نيز رويارويي با چالش هاي اقتصادي آماده است.
153
شنبه 16 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 241]
-
گوناگون
پربازدیدترینها