تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):روزه و حج آرام‏بخش دل‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815536988




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تاییدی جدید درباره نقش شهاب سنگها در شکل گیری حیات بر روی زمین


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: دانشمندان آمریکایی و کانادایی با بررسی مولکولهای موجود در تکه های شهاب سنگهایی که در سال 2000 در دریاچه ای در شمال کانادا فرود افتادند به نتایج جدیدی درباره نقش سیارکها و دنباله دارها در ایجاد منشاء حیات بر روی زمین دست یافتند. به گزارش خبرگزاری مهر، در 16 ژانویه 2000 در دریاچه "تاگیش" واقع در شمال کانادا تکه های شهاب سنگ فرو افتاد.
اکنون پس از گذشت یک دهه، این تکه های شهاب سنگ یکی از دقیق ترین فرضیه های موجود درباره منشای مواد آلی را تائید کردند. منشای مواد آلی، پایه های کربنی است که اولین عناصر سازنده ارگانیسمهای زنده به شمار می روند و در منظومه شمسی وجود دارند.
تمام پایه های کربنی از ذرات بین ستاره ای (ism) به وجود می آیند از جمله این ذرات، مولکولهای پروبیوتیکی چون آمینواسیدها هستند که از آنها حیات بر روی زمین ایجاد شده است.
اکنون گروهی از دانشمندان دپارتمان مغناطیس زمین در موسسه کارنگی آمریکا و دانشگاه آلبرتا در کانادا با هدف بازسازی تاریخ این مولکولها، تکه هایی که در طول باران شهاب سنگی سال 2000 به این دریاچه فرو افتادند را بررسی کردند.
از آنجا که این تکه ها بر روی یخهای دریاچه سقوط کرده بودند بدون اینکه با مولکولهای خاک زمین آمیخته شوند به صورت دست نخورده و در بهترین شرایط باقی مانده اند و به عنوان یکی از بهترین لابراتوارهای علمی برای بررسی مواد آلی کیهانی به شمار می روند.
در حقیقت، این تکه های شهاب سنگی محتوی نمونه هایی از موادی هستند که در حدود 4.6 میلیارد سال قبل در بخشی از فرایند تشکیل سیارات منظومه شمسی شرکت داشته اند.
بررسیهای این دانشمندان نشان می دهد که در حدود چند میلیون سال پس از تشکیل منظومه شمسی و زمانی که این شهاب سنگها هنوز اجرام آسمانی بزرگتری در اندازه های سیارکها داشتند تنوع مواد آلی در آنها بسیار زیاد بوده است که علت این مسئله می تواند فرایندهای شیمیایی و هیدروگرمایی بالایی باشد که در این سیارکها اتفاق افتاده است.
این تیم محققان بررسیهای خود را بر روی مولکولهای آلی حلال پذیر و غیرقابل حل درون این تکه های شهاب سنگی متمرکز کردند.
نتایج این تحقیقات حاکی از آن است که در میان مولکولهای آلی حلال پذیر این نمونه های شهاب سنگها، تعداد مولکولهای پروبیوتیک از جمله آمینواسیدها، اسید منو کربوکسیلیک، قندها و هیدروکربونهای پلی سایکلیک آروماتیک بسیار بالا و سطح آنها از 10 تا 100 برابر بیشتر از حد طبیعی است.
براساس گزارش ساینس، این تحقیقات این فرضیه را تقویت می کنند که شهاب سنگها، سیارکها و ستاره های دنباله دار می توانند مسئول انتقال و حمل عناصر لازم برای شکل گیری حیات بر روی زمین باشند.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن