واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: خروج از عراق سرنوشت محتوم گروهك منافقين خط پايان براي "تروريست هاي خوب"!
خبرگزاري جمهوري اسلامي(ايرنا):مسعود رجوي به روال سي سال گذشته و با اميد به جلب تداوم حمايت آمريكا دوسال پيش تعهد نمود طي يك فرايند دوساله تكليف نيروهاي تحت امرش در عراق را روشن نمايد .
امروز با نزديك شدن به پايان اين تعهد دوساله و فشار دولت و پارلمان و افكار عمومي عراق ، سرنوشت گروهك منافقين و قرارگاه اشرف با وجود حمايت هاي آمريكا به مرحله جدي و تعيين كننده اي رسيده است.
? چرا تا كنون در روند عمليات "مبارزه با تروريسم" آمريكا ، سازمان مجاهدين خلق(منافقين) حذف نشده است و همچنان مورد حمايت كاخ سفيد قرار دارد؟
عبارت فوق پرسشي است كه "راسم قاسم" از نويسندگان روزنامه "الصباح" مطرح مي نمايد.
واقعيت امر با وجود اين كه آمريكا نام سازمان مجاهدين خلق را از سال 1997 ميلادي در فهرست سازمان هاي تروريستي خود قرار داده است. اما تاكنون از محاكمه سران و اخراج اعضاء آن خودداري كرده است. از طرفي هرچند طبق توافق نامه صورت گرفته ميان دولت عراق و آمريكا كنترل پادگان اشرف به دولت عراق واگذار شده و دولت و پارلمان عراق به دليل اعمال پيكار جويانه اين گروه و همكاري آن با حكومت بعث صدام حسين در سركوب شورش شيعيان و كردها در سال 1991 با تصويب قوانيني ، تصميم به اخراج فوري نيروهاي مجاهدين خلق از خاك عراق طي شش ماه آينده كه حدود دوماه آن باقي است گرفته، تاكنون شاهد همكاري عملي وجدي آمريكا در اين خصوص نبوده ايم.
به نظر مي رسد آمريكا در صدد است تا از وجود پادگان اشرف ، مقر نيروهاي نظامي سازمان تروريستي مجاهدين خلق به عنوان ابزاري عليه جمهوري اسلامي ايران استفاده نمايد وگرنه بيش از پنج سال از اشغال عراق مي گذرد و علرغم ادعاهاي ايالات متحده مبني بر تلاش براي مبارزه با تروريسم ، هنوز با وجود فشارهاي دولت پارلمان عراق، اقدامي جدي در راستاي اخراج اعضاء اين سازمان در پادگان اشرف صورت نگرفته است.
برخي گزارش ها حاكي است كه بعضي از مشاوران بوش براين باورند كه منافقين به دليل بهره مندي از قابليت هاي نظامي مي تواند در رويارويي احتمالي نظامي آمريكا با ايران به اين كشور كمك كند و آمريكا نبايد به راحتي اين برگ برنده را از دست بدهد.
عملا بعداز اشغال عراق رهبران سازمان مجاهدين خلق سعي در جلب رضايت برخي از چهره هاي با نفوذ كنگره و كاخ سفيد داشته اند. به نحوي كه چندي قبل ، دومقام آمريكايي به نقل از "عليرضا جعفرزاده" ، سخنگوي منافقين گفته بودند زمان آن رسيده است كه با حذف نام مجاهدين(منافقين) از فهرست گروههاي تروريستي، حركت مقاومت مسلحانه عليه جمهوري اسلامي تشكيل شود و براين اساس لازم است چهار هزار نيروي ورزيده مجاهدين(منافقين) توسط واشنگتن مسلح شوند. با اين توصيف دليل اصلي اجرايي نشدن مصوبات پارلمان و دولت عراق در خصوص اخراج گروهك نفاق از عراق ممانعت هاي ايالات متحده آمريكاست كه با در پيش گرفتن موضع گيري دوگانه در قبال تروريسم ، هنوز از اين سازمان تروريستي حمايت مي كند.
از طرفي مسعود رجوي به روال سي سال گذشته و با اميد به جلب تداوم حمايت آمريكا دوسال پيش تعهد نمود طي يك فرايند دوساله تكليف نيروهاي تحت امرش در عراق را روشن نمايد و امروز با نزديك شدن به پايان اين تعهد دوساله و فشار دولت و پارلمان و افكار عمومي عراق ، سرنوشت سازمان مجاهدين خلق و قرارگاه اشرف با وجود حمايت هاي آمريكا به مرحله جدي و تعيين كننده اي رسيده است و ظاهرا ديگر شرايط استفاده ابزاري و سياسي از سازمان مجاهدين خلق(منافقين) كه به گفته منابع اطلاعاتي آمريكا به عنوان "تروريست هاي خوب" مورد استفاده قرار مي گرفتند، وجود ندارد. و گريزي جز تن دادن به خواست دوملت ايران و عراق به عنوان قربانيان اقدامات تروريستي سازمان مجاهدين خلق مبني براخراج آنها از خاك عراق نيست.
شنبه 16 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 126]