تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):على پيشواى مؤمنان و ثروت پيشواى منافقان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860689246




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

طوفان خورشیدی بزرگ در راه است!


واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: بررسي جديد توسط آکادمي ملي علوم آمريکا مشخص شده است که موضوع بروز طوفان خورشيدي (Solar Storm) در کره زمين جدي است.
در همين رابطه دانشمندان به اين نتيجه رسيده‌اند که به دنبال آغاز اين طوفان، خسارات وارده به شبکه هاي برق و ديگر سيستم هاي ارتباطي ممکن است فاجعه بار باشد به طوريکه تاثيرات اين طوفان به گونه‌اي خواهد بود که کنترل اوضاع از دست دولت ها خارج مي‌شود.
بخشي از اين پيش بيني براساس طوفان خورشيدي سال 1859 که باعث اتصال در سيم هاي تلگراف در آمريکا و اروپا و به دنبال آن آتش‌سوزي گسترده شد، انجام گرفته است.
براساس اين بررسي جديد مشخص شده است که اين طوفان احتمالا بدترين طوفان طي 200 سال گذشته خواهد بود به گونه‌اي که شبکه هاي برقي و ماهواره‌اي مدرن بيشتر در معرض خطر قرار خواهند گرفت.
محققان اين بررسي به اين نتيجه رسيده اند که تکرار طوفان خورشيدي سال 1859 در دوران معاصر به طور چشمگيري(و احتمالا فاجعه آميز) اغتشاشات و مشکلات جدي اجتماعي و اقتصادي گسترده‌اي به همراه خواهد داشت.
زمانيکه خورشيد در فاز فعال دوره 11 ساله خود قرار دارد مي‌تواند باعث بروز طوفان‌هاي مغناطيسي قدرتمندي شود که ماهواره ها را از کار بيندازد، امنيت فضانوردان را تهديد کند و حتي در سيستم هاي ارتباطاتي در کره زمين اختلال ايجاد کند.
بدترين نوع از اين طوفان‌ها مي‌تواند شبکه هاي برقي را با توليد جريان هاي الکتريسيته که ترانسفورماتورها را ذوب مي کند، از کار بيندازد.
در اين بررسي آمده است: شبکه هاي مدرن برقي آنقدر به هم متصل هستند که يک طوفان فضايي بزرگ – طوفاني که انتظار مي رود حدودا قرني يکبار رخ دهد- مي تواند باعث قطع برق در سراسر آمريکا و بي نصيب ماندن بيش از130 ميليون تن –فقط در آمريکا- از برق شود.
اين نوع قطعي برق گسترده - اگرچه احتمال اين اتفاق اندکي بعيد به نظر مي رسد- باعث تاثير گذاشتن بر ديگر سيستم هاي مهم و حياتي در کره زمين خواهد شد.
در اين گزارش عنوان شده است: اين طوفان بر تاسيسات زير بنايي وابسته به يکديگر نيز تاثير مي‌گذارد. براي نمونه توزيع آب شرب ظرف چند ساعت قطع و مواد غذايي فاسد شدني و داروها ظرف 24-12 ساعت ناياب مي‌شود. اين در حالي است که اين طوفان صدمات زيادي به امور گرمايي - سرمايي، سرويس هاي تلفني ، امور نقل و انتقال، تامين سوخت وارد مي‌کند. محققان معتقدند که قطعي برق ممکن است ماه‌ها به طول بينجامد، بانکها احتمالا تعطيل مي شوند و تجارت ميان کشورها نيز ممکن است متوقف شود.
اين محققان به رهبري دانيل بيکر، مدير آزمايشگاه فيزيک هاي اتمسفري و فضايي در دانشگاه کلورادو مي‌گويند: به دنبال اين طوفان سرويس هاي امدادرسان و گروهاي فعال در امور حوادث غير مترقبه با مشکلات جدي روبرو مي شوند و کنترل اوضاع از دست مي رود.
بيکر در بيانيه اي به همراه اين گزارش اعلام کرد: چه اين پديده فاجعه زميني و چه حادثه‌اي مربوط به فضا باشد، پيامدهايش مي‌تواند براي جوامع مدرني که به سيستم هاي پيشرفته تکنولوژيکي وابسته هستند، ويران‌کننده باشد.
حال با توجه به اينکه پيش بيني شده فعاليت هاي خورشيدي مربوط به اين طوفان عظيم حدودا در سال 2012 رخ مي دهد، رقابت ها براي توانمند‌تر شدن در مقابله با اين پديده بزرگ در راه است.
اين بررسي از سوي ناسا سفارش و تامين بودجه شده بود و کارشناساني از چند کشور جهان در آن حضور داشتند.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 255]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن