واضح آرشیو وب فارسی:سياست روز: هاشمي رفسنجاني در سالگرد شهيد قدوسي :نبايدمحصول تلاش و شهادت مبا رزان انقلاب را فراموش كنيم
رئيس مجلس خبرگان تصريح كرد: نبايد اجازه داد بر افتخارات انقلاب با خودخواهي ها و يكه تازي ها پايمال شود. كساني كه اين كار را انجام مي دهند به حقيقت ظلم بزرگي انجام مي دهند و بايد پاسخگو باشند.
آيت الله " اكبر هاشمي رفسنجاني" كه درمراسم بيست و هفتمين سالگشت شهادت آيت الله قدوسي سخن مي گفت ، با تكريم وتجليل ازمقام شهيد آيت الله قدوسي،گفت كه شهيدان، انقلابيون و مبارزيني همچون قدوسي با فداكاري،جانفشاني و ايثار جان ومال خود در راه دستيابي به انقلاب،رژيم منحوس پهلوي را كنارگذاشته و بجاي آن نظام اسلامي را با محوريت ولايت فقيه بنيان گذاشتند.
وي خاطرنشان كرد: آنان به سلطه جهنمي استكبار بويژه آمريكاي جهانخوار در ايران پايان دادند و رابطه با مظلومان تاريخ و جهان اسلام را برقرار نمودند تا جائيكه سفارت اسرائيل را برچيده و بجاي آن سفارت فلسطين را در ايران بنا كردند و ديگر ثمره فداكاري و ايثار آنان اين است كه امروز بجاي صداي عياشان رژيم پهلوي صداي قرآن همه جا بلند است.
رئيس مجلس خبرگان تاكيد كرد: اگر نسل جوان امروز ايران، از اين جانفشاني ها و ايثارهاي
تاريخ سازان انقلاب اسلامي مطلع شود، بهتر قدرداني مي كند و درك خواهد كرد، نظام اسلامي كه در ايران برقرار شده و همه چيز اسلامي شده ،به آساني بدست نيامده است. هاشمي رفسنجاني خاطرنشان كرد: همين مسجد قبا گواه خوبي است كه چه بر سر انقلابيون، مراجع ، عالمان و نيروهاي مجاهد و مردم مظلوم آمد و ما نبايد امروز خيلي آسان منافع انقلاب را فداي بعضي از خودخواهي ها كنيم كه اين شايسته انقلاب و كشور نيست.
وي، صحنه جهاد و مبارزه را طولاني و مستمر خواند و گفت كه درمقابل دشمنان ملت ايران كه با امام و مجاهدان راه انقلاب دشمني كردند، بهترين راه قدرداني از تلاش ها و مجاهدت ها، زنده نگه داشتن ياد نيروهاي بزرگ و مقدس انقلاب است. رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، اظهار داشت: نمي توانيم محصول تلاش و شهادت مجاهدان و مبارزان انقلاب را ناديده بگيريم و اميدوارم اين وظيفه شناسي ، حق شناسي و شكر نعمت انقلاب در ما زنده بماند.
هاشمي رفسنجاني، بهترين راه قدرداني از شهدا و دوستاني كه براي اين انقلاب ايثار و فداكاري كردند را ادامه راه آنان دانست و گفت كه مردم بويژه جوانان ما بايد بدانند بركساني كه در راه انقلاب مجاهدت كردند، به زندان افتادند و جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند و شهادت را برگزيدند، چه گذشته است.
رئيس مجلس خبرگان، شهيد قدوسي را شخصيتي ارزشمند و خدمتگزاري براي اسلام و انقلاب دانست كه عمرش را در راه اعتلاي انقلاب صرف كرد و افزود: شركت در مراسم بزرگداشت اين شخصيت كه كار و نظمش بسيار شناخته شده، يك افتخار است. وي به تلاش هاي شهيد قدوسي براي نظم بخشيدن به پذيرش طلاب و روند تحصيلي آنان و تاسيس مدرسيه علميه حقاني اشاره كرد و گفت: افرادي در اين مدرسه پرورش يافتند كه امروز مسئوليت هاي مهم كشوري را برعهده دارند.
هاشمي رفسنجاني در ادامه سخنان خود با ذكر خاطراتي از مبارزات دوران قبل از پيروزي انقلاب اسلامي ، تاكيد كرد كه شهيد آيت الله قدوسي بدون شك از پيشگامان نهضت مبارزه با رژيم پهلوي بود. رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام به اقدامات وحشيانه و رعب انگيز رژيم سفاك پهلوي بعداز 15خرداد اشاره كرد و گفت كه شاگردان امام براي ايجاد شرايط جديد يك تشكل اسلامي را در حوزه بنا نهادند زيرا دريافتند كه بدون تشكيلات و سازمان و برنامه ريزي منظم نمي توان در مسير مبارزه با يك رژيم مورد حمايت شرق و غرب گام برداشت.
وي اظهار داشت: يك پوششي به نام جامعه مدرسين براي اصلاح حوزه را با كمك يازده نفر از دوستان از جمله حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب، آيت الله قدوسي، آيت الله مشكيني و آيت الله رباني شيرازي تشكيل داديم كه به ظاهر براي رفع نابساماني ها حوزه و نظم بخشيدن به ساختارو درس ها و كنترل ورود و خروج به حوزه بود اما عملا بنيانش براي تشكيلاتي بود جهت تاسيس حكومت اسلامي و رسيدن به اهداف مبارزاتي حضرت امام در غياب ايشان كه در زندان بودند. رئيس مجلس خبرگان رهبري گفت:آيت الله قدوسي مسئول اطلاعات اين مجموعه شد و تا سال 45 كارهاي بزرگي انجام شد اما ساواك اساسنامه تشكيلات را از يكي از افراد بدست آورد و تشكل لو رفت و تعدادي از گروه بازداشت شدند. آيت الله قدوسي نيز مدتي بعد بازداشت شد و ساير افراد متواري شدند.
هاشمي رفسنجاني افزود:آيت الله خامنه اي را كه آن موقع درمشهد بودند و هنوز از موضوع مطلع نبودند در تهران ديدم و موضوع را به اطلاع ايشان رساندم . رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام تصريح كرد: آيت الله قدوسي از متقدمين نظم دهنده به حوزه علميه قم با استفاده از تجارب قبل از انقلاب خود مسئوليت دادگاه هاي انقلاب را كه يكي از سخت ترين و خطرناك ترين مسئوليت ها بود برعهده گرفت و به نظم درآوردن وضعيت قضايي و دادگاه هاي كشور موجب خشم منافقين كوردل شد و در نهايت ايشان به موجب دشمني اين گروهك ها به شهادت رسيد.
وي در ادامه سخنان خود با گراميداشت ياد و خاطره فرزند بزرگ شهيد آيت الله قدوسي، گفت كه اين خانواده شهيد پرور شهيد ديگري را در جنگ به امت حزب الله تقديم كرد، شهيد محمد حسن قدوسي دانشجوي بسيار موفق دانشگاه مشهد، از پيشتازان شركت در جنگ تحميلي بود كه در هويزه به شهادت رسيد و جنازه ايشان نيزهرگز پيدا نشد.
جمعه 15 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سياست روز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 146]