تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسیارند دانشمندانی که جهلشان آنها را کشته در حالی که علمشان با آنهاست، اما به حالش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828681209




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معروفترین جاسوسان زن جهان +عکس


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: بازداشت یک جاسوس جدید زن در آمریکا انگیزه‌ای شد تا در گزارشی به بررسی زندگی معروفترین جاسوسان زن در تاریخ جهان پرداخته شود.

به گزارش مهر، پیل در این سالها مشغول ارائه راه‌های مناسب به مبارزان آزادی و نشان دادن راه‌های فرار به آنها بود و بعدها وارد دنیای جاسوسی شد اما پس از اندکی بازداشت و پس از مدتی توسط نیروهای متفقین آزاد شد.

پس از پایان جنگ آندره پیل «مدال آزادی» را از رئیس جمهور وقت فرانسه دریافت کرد و زندگی آرامی را سپری کرد. به نوشته سایت«اسایلم» پیل در ماه مارس سال جاری از دنیا رفت.

-«ژوسفین بیکر» او که یک جاسوسی فرانسوی بوده بدون شک یکی از بزرگترین کسانی است که در قرن بیستم به شهروندی آمریکا درآمده است. پس از ترور «مارتین لوتر» او رهبری جنبش حقوق شهروندی را بر عهده داشت. و در دوران جنگ جهانی دوم جان بسیاری از مبارزان فرانسوی را از مرگ نجات داده است. وی که به حرفه خوانندگی اشتغال داشت با استفاده از جوهرهای نامرئی، اطلاعاتی را بر روی برگه‌های آواز خود می‌نوشت و سپس آنها را به فرانسه تحت اشغال، مصر، انگلیس و سایر نقاط جهان ارسال می‌کرد. ژوسفین در سال 1975 از دنیا رفت و تنها زنی در فرانسه است که پس از مرگ در یک مراسم کاملا نظامی دفن شد.

- «آنا چاپمن» آنا چاپمن یکی از 11 جاسوس روسی است که در ماه گذشته در ایالات متحده بازداشت شده‌اند. چاپمن دختر یکی از

افسران کا.گ.ب بوده که با یک مرد انگلیسی ازدواج کرده و به مدت پنج سال نیز در لندن سکونت داشته است.
او پس از جدا شدن از این مرد انگلیسی به مدت یک سال نیز با شخص دیگری به نام«لورنت تیلور» در لندن زندگی کرد.

-کریستینا اسکاربک به نوشته سایت«اسایلم» اسکاربک یک زندگی مجلل را داشت. وی یکی از جاسوسان اصیل زن انگلیسی است که از بنیانگذاران این حرفه برای زنان نیز محسوب می‌شود.

وی به حدی در انگلیس معروف است که بارها از شخصیت وی فیلم ساخته شده است. وی یکی از معدود کسانی است که گفته می‌شود نقش اساسی را در شکل گیری بخش زنان در جامعه جاسوسی زنان انگلیس و همچنین MI6 داشته است.

مهمترین اتفاق در زندگی جاسوسی وی در سال 1941 و زمانیکه توسط «گشتاپو» در لهستان بازداشت شد اتفاق افتاد. زمانیکه نیروهای آلمانی وی را به یک پایگاه نظامی منتقل کردند اسکاریک قسمتی از زبان خود را برید و مدعی شد که به بیماری سل مبتلا است و به حدی در این کار اغراق کرد که نیورهای آلمانی مجبور به آزاد کردن او شدند.


[تصویر: aps3sh0dmv7ohddjactn.jpg]


معروف ترین جاسوسان زن جهان به ترتیب از سمت راست بالا: آندره پیل، ژوسفین بیکر، آنا چاپمن و کریستینا اسکابریک
پایین از سمت راست: آنا فرمانووا، ماریا کوننکووا، ویولت اسزابو و ماتا هاری
- «آنا فرمانووا» فرمانووا که 24 سال دارد در اوایل سال جاری میلادی به روسیه سفر کرده بود و در ماه جاری هنگام بازگشت به ایالات متحده در فرودگاه تگزاس از سوی ماموران فدرال بازداشت شد.

هم اکنون سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی آمریکا درحال مقایسه رفتارهای فرمانووا با «آنا چاپمن» هستند. به گفته منابع اطلاعاتی آمریکا، احتمال بسیار اندکی درباره ارتباط فرمانووا و چاپمن وجود دارد.

فرمانووا متهم به خارج کردن گزارش‌های دفاعی درباره تسلیحات نظامی آمریکا از ایالات متحده است. وی همچنین متهم به خارج کردن برخی از تجهیزات مربوط به دوربینهای دید در شب و برخی دیگر از تجهیزات نظامی مخصوص استفاده در شرایط تاریکی از خاک ایالات متحده و انتقال آنها به روسیه است.

- ماریا کوننکووا گفته می‌شود این جاسوس زن تاثیر زیادی در جنگ سرد میان روسیه و آمریکا داشته است. وی را زنی زیبا، جذاب و با تحصیلات عالی توصیف کرده‌اند.

گفته می‌شود کوننکووا با «آلبرت اینشتین» و «رابرت اوپنهایمر» دانشمند معروف آمریکایی که نقش بسزایی در ساخت نخستین بمب اتم جهان را داشت، ارتباطات نزدیک و صمیمی داشت و کشفیات او نقش زیادی در اطلاع یافتن شوروی سابق از برنامه‌های مخفی آمریکا داشت.

- «ویولت اسزابو» پس از آنکه همسر جوان ویولت در جنگ جهانی دوم کشته شد او تصمیم گرفت تا به نیروهای ویژه انگلیسی بپیوندد. او از تسلط خود بر زبان فرانسوی، مواد منفجره و سایر امور استفاده کرده و نقش بسزایی در شکل گیری نیروهای مقاومت فرانسه در سال 1944 داشت.

او در 10 ژوئن 1944 توسط سربازان آلمانی بازداشت شد و هشت ماه بعد در یک کمپ از دنیا رفت، اما در این مدت نام هیچ یک از همکاران خود را لو نداد.

- «ماتا هاری» در فهرست معروفترین جاسوسان زن جهان وی تنها فردی است که اعدام شده است. با وجود اینکه ماتا هلندی بود، اما در دوران جنگ جهانی اول برای فرانسه کار می‌کرد اما بعدها رئیس وی متوجه شد که ماتا به طور همزمان برای آلمانها نیز جاسوسی می‌کند. هاری به اتهام عامل دوگانه بودن اعدام شد ،اما پس از چندین سال که اسناد دولتی مربوط به جنگ جهانی اول منتشر شد معلوم گشت که ماتا بیگناه بوده است.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 205]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن