تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسیارند دانشمندانی که جهلشان آنها را کشته در حالی که علمشان با آنهاست، اما به حالش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831624711




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ارتباط قهوه و سکته مغزي


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: قهوه ماده‌اي است که به صورت گسترده مصرف مي‌شود اما ارتباط آن با خطر سکته مغزي همچنان نامشخص است. برخي ادعا کرده‌اند که ترکيبات فنلي موجود در قهوه ممکن است خواص آنتي‌اکسيداني داشته باشد و کارکرد اندوتليوم را بهبود بخشد؛ در حالي برخي ديگر معتقدند که کافئين موجود در قهوه ممکن است براي سلامت مضر باشد...





به عنوان بخشي از مطالعه همگروهي ماموگرافي سوئد (ارزيابي مبتني بر جمعيت و آينده‌نگر وضعيت سلامت 34670 زن فاقد بيماري قلبي- عروقي در ابتداي مطالعه)، شرکت‌کنندگان يک پرسشنامه را در مورد فراواني غذاهاي مصرفي‌شان پر کردند که سوالاتي را نيز درباره مصرف قهوه پرسيده بود. بر اين اساس، ميزان مصرف قهوه طبقه‌بندي شد (کمتر از 1، 2-1، 4-3 و بيشتر يا مساوي 5 فنجان در روز). به دليل غيررايج بودن مصرف قهوه بدون کافئين در سوئد، نوع قهوه مصرفي مورد توجه قرار نگرفت.


طي مدت پيگيري با ميانه 4/10 سال، 1680 مورد انواع سکته مغزي رخ داد که شامل 1310 مورد انفارکت مغزي، 154 مورد خونريزي داخل مغز، 79 مورد خونريزي ساب‌آراکنوييد و 137 مورد سکته مغزي نامشخص بود. پس از تعديل از نظر عوامل خطر قلبي- عروقي گزارش‌شده توسط خود شرکت‌کنندگان (سيگار، مصرف الکل يا آسپيرين، شاخص توده بدن [BMI]، فعاليت جسمي، وضعيت اقتصادي- اجتماعي، ديابت و پرفشاري خون)، مصرف روزانه حداقل يک فنجان قهوه نسبت به مصرف روزانه کمتر از يک فنجان با 25 کاهش خطر کل سکته‌هاي مغزي، انفارکت مغزي و خونريزي ساب‌آراکنوييد- ولي نه خونريزي داخل مغز- همراهي داشت (خطر نسبي تعديل‌شده براي کل سکته‌هاي مغزي 76/0؛ فاصله اطمينان 95: 88/0-66/0). هيچ گونه ارتباط پيوسته دوز- پاسخ بين مصرف قهوه و خطر سکته مغزي مشاهده نشد.


رهنمود: اين مطالعه بزرگ آينده‌نگر روي زنان سوئدي کاهش خطر سکته مغزي را با افزايش مصرف قهوه نشان داد. اگرچه نتايج اين مطالعه با ساير مطالعات، نشان‌دهنده همراهي نوشيدن قهوه با اثرات مفيد بر سلامت، هماهنگ و همخوان است، احتمال وجود متغيرهاي مخدوش‌کننده بررسي‌نشده داراي همراهي با دوز کافئين، ارزش آن را محدود مي‌کند؛ خصوصا فقدان اثر دوز- پاسخ در اين مطالعه نگران‌کننده است. پيش از توصيه قهوه به عنوان يک نوشيدني سالم، بايد مطالعات آينده‌نگر بيشتري براي بررسي ارتباط مصرف آن با سکته مغزي و ساير پيامدهاي قلبي- عروقي انجام شود.








نيتروگليسرين و استئوپوروز





Kaunitz AM. Nitroglycerin for osteoporosis? Journal Watch Women’s Health April 2011; 31-2.


اکسيد نيتريک فعاليت استئوکلاست را مهار مي‌کند و مصرف متناوب نيتروگليسرين (TNG) مي‌تواند پيامدهاي سلامت اسکلتي را در زنان يائسه بهبود بخشد. محققان کانادايي در يک مطالعه کورشده تک‌مرکزي 243 زن يائسه (ميانگين سن 62 سال، 92 سفيدپوست) بدون استئوپوروز و بدون مصرف داروي واجد اثر شناخته‌شده بر تراکم معدني استخوان را براي مدت 24 ماه به صورت تصادفي تحت درمان روزانه با پماد نيتروگليسرين (15 ميلي‌گرم) يا دارونما قرار دادند.


در گروه نيتروگليسرين درصد تغيير تراکم معدني استخوان از ميزان پايه، طي دوره پيگيري به تدريج افزايش يافت. پس از 2 سال زنان گروه دريافت‌کننده نيتروگليسرين در مقايسه با گروه دارونما، افزايش بيشتر در تراکم معدني مهره‌ها و کل هيپ را نسبت به ميزان پايه نشان مي‌دادند (تفاوت بر حسب درصد تغيير از ميزان پايه به ترتيب 7/6 و 2/6؛ p کمتر از 001/0 براي هر دو قسمت). درمان با نيتروگليسرين با تقويتِ تشکيل و استحکام استخوان و کاهش بازجذب آن همراه بود. با اين حال 6/5 از زنان در گروه نيتروگليسرين و 7/1 از افراد گروه دارونما به دليل ابتلا به سردرد مطالعه را در سال اول ترک کردند. بين زناني که درمان را براي مدت 24 ماه ادامه دادند، سردرد در 0/35 دريافت‌کنندگان نيتروگليسرين ولي 4/5 دريافت‌کنندگان دارونما گزارش شد.


رهنمود: اين کارآزمايي نشان مي‌دهد که تجويز ترانس‌درمال نيتروگليسرين براي مدت 2 سال تراکم معدني و استحکام استخوان را افزايش مي‌دهد. البته به نظر مي‌رسد که اثرات اسکلتي مفيد نيتروگليسرين در طي زمان ايجاد مي‌شود که اين امر در تضاد با اثر ساير داروهايي است که در حال حاضر براي پيشگيري از شکستگي داراي انديکاسيون هستند. مهم‌ترين عارضه جانبي نيتروگليسرين سردرد است که درخواست تاييديه براي آن به منظور پيشگيري از شکستگي را با چالش مواجه مي‌سازد. انجام يک کارآزمايي بزرگ‌تر و طولاني‌تر براي ارزيابي کارآمدي نيتروگليسرين در پيشگيري از شکستگي مناسب خواهد بود؛ به علاوه راهبردهاي به حداقل رساندن سردرد همراه با نيتروگليسرين در عين حفظ منافع اسکلتي آن بايد مورد ارزيابي قرار گيرند.


کدام نشانگر التهابي را بايد اندازه گرفت؟ ESR,CRP يا هر دو؟





Calderon AJ. Which Inflammatory Marker Should We Measure? ESR, CRP, or Both? Journal Watch Hospital Medicine October 25, 2010.


براي بيشتر بيماران بستري بايد پروتئين واکنشيC بر سديمانتاسيون اريتروسيتي ترجيح داده شود.


سديمانتاسيون اريتروسيتي (ESR) و پروتئين واکنشيC (CRP) آزمون‌هايي هستند که در کنترل و تشخيص اختلالات التهابي بسيار مورد استفاده مي باشند. معمولا هر دوي آنها با هم در خواست مي‌شوند ولي کاربرد باليني اين رويه مشخص نيست. محققين فرانسوي در يک بيمارستان آموزشي سطح سوم بصورت گذشته نگر تمام موارد اندازه گيري همزمان ESR و CRP را در يکسال گذشته ارزيابي نمودند تا ميزان سازگاري و دقت تشخيصي آنها را بررسي نمايند.


از ميان حدود 6000 بيمار، در 67 موارد نتايج ESR و CRP با هم همخواني داشتند (هر دو نرمال و يا هر دو افزايش يافته بودند). در بيماراني که نتايج با هم همخواني نداشت، شايعترين ناسازگاري ESR افزايش يافته وCRP نرمال بود (85). بازبيني 99 چارتي که بصورت تصادفي از ميان نتايج ناسازگار انتخاب شده بودند نشان داد که تمام 25 بيماري که CRP افزايش يافته ولي ESR طبيعي داشتند مبتلا به بيماري التهابي فعال بودند ( يعني نتايج ESR منفي کاذب بود)؛ در مقابل در 74 بيماري که ESR افزايش يافته ولي CRP نرمال داشتند تنها 6 نفر داراي بيماري التهابي فعال بودند (يعني نتايج CRP منفي کاذب بود). تعداد زيادي از نتايج ESR مثبت کاذب بودند در حاليکه نتايجCRP مثبت کاذب نداشتند.


رهنمود: اين نتايج نشان مي دهند که CRP نشانگر التهابي بسيار دقيقتري است و در بيشتر بيماران بايد آزمون ارجح باشد. هر چند که پزشکان ممکن است تمايل به بررسي توأم ESR و CRP در شرايط خاصي داشته باشند، اين موارد بايد محدود شوند. همانطور که نويسندگان اين مقاله متوجه شده اند ارزيابي نتايج ناهمخوان سبب تحميل هزينه هاي زيادي مي‌گردد و ممکن است بيماران را در معرض شيوه‌هاي تهاجمي يا ساير درمان‌هاي غيرضروري قرار دهد.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 178]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن