تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نادانى ريشه همه بديهاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804101365




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گفتگو با ايرج نوذري، بازيگر نقش كلانتر


واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: گفتگو با ايرج نوذري، بازيگر نقش كلانتر
نمي‌خواهم خاكستري باشم

http://www.tehranpic.net/images/zpooql0md2wilr3ytod2.jpg

ايرج نوذري اين روزها با سريال كلانتر مهمان خانه‌ها شده است. پسر زنده‌ياد منوچهر نوذري‌ در دوران حرفه‌اي‌اش در هر دو عرصه سينما و تلويزيون فعال بوده است. از فيلم‌هايي كه در سينما بازي كرده مي‌توان به فيلم‌هاي باج خور (فرزاد موتمن)، ملاقات با طوطي (عليرضا داوود نژاد)، رازها (اعلامي) و دوستي از جنس آتش (امير قويدل) اشاره كرد.


سريال‌هاي ريحانه و اغما (سيروس مقدم)، سرنخ ( كيومرث پوراحمد) و مسافري از هند از جمله سريال‌هايي هستند كه او در آنها ايفاي نقش كرده است. او به بازي در مجموعه‌هاي تلويزيوني اهميت زيادي مي‌دهد و مي‌گويد: معتقدم تلويزيون مثل يك ويترين است و بسياري از بازيگران ما از مسير تلويزيون معروف و محبوب شده و پس از شناخته شدن وارد سينما شده‌اند. اما برخي استدلال‌هاي نادرست مي‌آورند و تلويزيون را تحويل نمي‌گيرند.
به همين خاطر است كه او بيشتر وقتش را بر سريال تلويزيوني ‌كلانتر متمركز كرده و به عنوان يك بازيگر ثابت در هر دو سري اين مجموعه حضور يافته است. نوذري در كنار بازيگري مشغله‌هاي ديگري هم دارد. او از پيشكسوتان ورزش كونگ فو در ايران است و هم اكنون رياست امور بين‌الملل فدراسيون كونگ فوي ايران را بر عهده دارد. جالب است بدانيد كه به چندين زبان از جمله سنسكريت، هندي، اردو، اسپانيايي، فرانسوي و انگليسي مسلط است. نوذري متولد 7 اسفند سال 42 است. او چندي پيش اجراي مسابقه از كي بپرسم؟ كه شبيه برنامه مسابقه هفته بود را نيز به عهده گرفت. اين برنامه در آينده از تلويزيون پخش خواهد شد.
به بهانه پخش سري سوم سريال كلانتر‌ به سراغ اين بازيگر رفتيم و با سرگرد اميري سريال كلانتر هم‌صحبت شديم.

اگر موافقيد گفتگو را با صحبت درباره جزييات شخصيت سرگرد اميري (كلانتر) آغاز كنيم. به نظر مي‌رسد در همه فصل‌هاي سريال سعي كرديد به تعريف پليس ايراني‌ نزديك شويد. يعني شخصيتي كه با نمونه‌هاي خارجي اش متفاوت است.

بيشتر سعي كردم شخصيتي را بازي كنم كه درونگراست و كارهايش را با آرامش انجام مي‌دهد. همچنين ضريب هوشي اش بالاست و در شرايط سخت، قدرت تصميم گيري خوبي دارد.
با توجه به فيلمنامه محسن شا‌محمدي در همان ابتدا متوجه شدم كه شخصيت سرگرد اميري بسيار جاي كار دارد. تمام سعي خودم را به كار بستم تا شخصيت يك پليس مردمي و ايراني را خلق و بازي كنم.
سرگرد اميري، مجري قانون نيست و نمي‌خواهد افراد را مجازات كند. او فقط مجرم را از بي‌گناه مشخص مي‌كند و تحويل قانون مي‌دهد. كلانتر راي صادر نمي‌كند. او كارشناسي جنايات به وقوع پيوسته را انجام مي‌دهد. او گاهي آن قدر متاثر مي‌شود كه اشك هم مي‌ريزد. اصولا سريال كلانتر كاري احساسي و خانوادگي است.
سرگرد اميري يك پليس اكشن و بزن و بكش نيست. كاملا احساسات خانواده آسيب ديده را درك مي‌كند و خودش را عضوي از آن خانواده مي‌داند. در اولين قدم شرايط را براي آن شخص و خانواده آرام مي‌كند و به آنها احساس آرامش و امنيت مي‌دهد. اين سريال با شخصيت‌پردازي، چهره، فيزيك و بازي بنده شكل گرفته و خلق شده است. قصه كلانتر قصه سرگرد اميري است. بنابراين نمي‌تواند متغير باشد. سرگرد اميري يا كلانتر پايه و ركن اصلي اين مجموعه است. در همه جهان هم اين گونه است كه يك بازيگر ثابت نقش‌هاي دنباله دار را بازي مي‌كند.


احساس مي‌شود در داستان‌ها هم بيشتر روي مسائل عاطفي و خانوادگي تاكيد شده تا صحنه‌هاي تعقيب و گريز و اكشن.


بله. چارچوب اين مجموعه بر مبناي مسائل عاطفي و خانوادگي طراحي شده است. در واقع پليس يك بهانه جهت به تصوير كشيدن اين موضوعات است و قصه‌ها نيز بسيار زيبا و به روز و پرتعليق نوشته شده است. اين جذابيت از تجربه و تخصص و كارشناسي نويسنده مجموعه، آقاي شامحمدي ناشي مي‌شود. ايشان به خوبي رگ خواب بيننده را مي‌دانند و در پرداختن به مسائل عاطفي و پليسي صاحب سبك هستند.


چه مدت درگير بازي در اين سريال بوديد؟

پروژه سريال كلانتر براي من كار فشرده و سنگيني بود. به اين علت كه به مدت هشت ماه به شكل ثابت در پروژه حضور داشتم. بازيگران هر اپيزود كارشان تمام مي‌شد و بنده همچنان بايد سر صحنه حاضر مي‌شدم. در واقع هشت ماه به صورت شبانه روزي در خدمت مردم بودم.


فكر مي‌كنيد با مجموعه كلانتر تا چه اندازه مي‌توانيد پليس و فعاليت‌هاي نيروي انتظامي را به مردم معرفي كنيد؟


مجموعه تلويزيوني كلانتر از همان ابتداي راه درسال 1380 تاكنون با يك نگاه خاص تهيه و توليد شده است. اين مجموعه در نوع خود اولين چارچوب و سبك آن پليسي، احساسي است. حضور پليس در قصه‌هاي اجتماعي اين مجموعه بهانه‌اي است براي آموزش و هشدار دادن به خانواده‌ها و مواردي همچون سوتفاهم ها، عدم درك متقابل بين همسران، مصائب اختلاف نسل‌ها، اعتياد و مواد مخدر در اين مجموعه مورد توجه قرار گرفته است.
رسالت سريال كلانتر فرهنگ‌سازي به همراه هشداردادن و آگاهي رساندن به خانواده‌هاست. اين قصه‌ها يا در عمق جامعه و زندگي خانوداده‌ها روي داده و يا احتمال وقوع آن بسيار زياد است.
سريال كلانتر براي خانواده‌ها كاملا هشدار دهنده است. يك جور اعلام خطر است درباره اتفاقي كه روي داده. اين خطر ممكن است در هر شرايطي و براي هر كسي تكرار شود. ما وارد جزييات و ريزه كاري‌ها نشده‌ايم.
در طول اين هشت سال كه سه فصل از مجموعه كلانتر تهيه و توليد شد، در پي تبليغ مستقيم پليس بوديم و به فرهنگ‌سازي ارتباط صميمانه مردم و پليس پرداختيم. خيلي از كارشناسان معتقدند ما پليس را بيش از حد احساسي و مهربان نشان داده‌ايم! اين موضوع به اين خاطر است كه هدف ما فرهنگ‌سازي بوده.
ما در پي بازگو كردن بخش‌هاي بسيار مهمي از نقش پليس در جامعه بوده‌ايم. مسووليت سنگيني كه از عهده هر كسي برنمي‌آيد. در همه جاي جهان اين گونه است. يعني فيلمسازان در ژانر پليسي و مجموعه‌هاي تلويزيوني پليسي، پليس قدرتمند كشورشان را به تصوير مي‌كشند و ناگفته‌هايي را با زبان تصوير و داستان بيان مي‌كنند.


سينما و تلويزيون ما در ساخت آثار پليسي و معمايي تجربه زيادي ندارد. بين فيلم‌ها و سريال‌هاي پليسي ما و نمونه‌هاي غربي‌اش چه تفاوت‌هايي ديده مي‌شود؟


در ايران هنوز خيلي‌ها با ژانر اكشن و سينماي هنرهاي رزمي كه با سينماي پليسي جنايي آميخته شده، آشنا نيستند .
فيلم‌هاي ژانر پليسي در جهان كاملا به صورت تخصصي و حرفه‌اي تهيه و توليد مي‌شود. به اين خاطر كه بودجه لازم به كار اختصاص داده مي‌شود. ضمن اين كه پليس آن كشور هم از امكانات پيشرفته و به روز برخوردار است. در اين گونه فيلم‌ها و سريال‌ها چند كارگردان تخصصي در كنار كارگردان اصلي بر كار نظارت مي‌كنند. مثل كارگردان صحنه‌هاي زد و خورد و درگيري‌هاي رزمي و... همچنين صحنه‌هاي اكشن در سراسر فيلم به صورت تخصصي طراحي مي‌شوند.


گفته مي‌شود در رابطه با نقش و حضور پليس زن در سريال كلانتر اغراق شده است. با اين گفته موافقيد ؟


خيلي‌ها معتقدند خود شخصيت كلانتر هم اغراق‌آميز تصوير شده. مي‌گويند چنين سرگردي نداريم و يا اگر داريم تعدادش خيلي كم و انگشت شمار است و اصولا ديده نمي‌شود. در مورد پليس‌هاي زن هم اين گونه است. به هر حال هدف ما فرهنگ‌سازي است. ما مي‌گوييم نقش پليس زن بايد اين گونه باشد. البته اين گونه پليس‌هاي موفق زن در نيروي انتظامي داريم. ما در اين كار مشاور انتظامي داشتيم و كارها با مشورت ايشان پيش مي‌رفت.


اوايل مردم عادت كرده بودند شما را در نقش‌هاي منفي ببينند. اما در سريال كلانتر نقشي كاملا مثبت را بازي مي‌كنيد. ايرج نوذري چقدر دغدغه متفاوت بودن دارد؟


به‌شدت به دنبال متفاوت بودن هستم. در ابتدا با تجربه نقش‌هاي منفي و خاكستري تمام سعي‌ام را به كار گرفتم كه هيچ كدام از منفي‌ها و خاكستري‌ها شبيه به هم نشود. شكر خدا نتيجه تلاش اين گونه‌ام را از مردم و منتقدان گرفتم. از جمله اين نقش‌هاي منفي و خاكستري مي‌توانم به فيلم‌هاي سينمايي آكواريوم، عاشق، ملودي و سريال‌هاي ريحانه، نقش بر آب،‌ مسافري از هند و... اشاره كنم.
از سه سال پيش تصميم گرفتم ديگر پيشنهاد بازي در نقش‌هاي منفي و خاكستري را نپذيرم. دوست دارم فقط نقش‌هاي مثبت را ايفا كنم.
در برخوردهايي كه با مردم دارم، به من مي‌گويند: آقا خيلي عالي بازي مي‌كنيد ولي تو را به خدا ديگر نقش منفي كار نكنيد. من هم گوش كردم و حداقل تا مدتي نقش منفي كار نمي‌كنم.
احساس مي‌كنم به اندازه كافي انواع نقش‌هاي منفي و خاكستري را تجربه كرده‌ام. به هر حال فضاي فيلمسازي ما به گونه‌اي است كه خيلي زود كليشه‌اش مي‌كنند و يك دفعه مي‌بيني تمام نقش‌هاي پيشنهاد شده به تو منفي و خاكستري هستند. در اين رابطه به توصيه پدرم استاد منوچهر نوذري و مردم عمل كردم. فعلا در اين جور نقش‌هاي منفي بازي نمي‌كنم. البته من در هر شرايطي خدمتگزار مردم هستم و دست آنها را مي‌بوسم. چون اگر آنها نباشند من معني نخواهم داشت.


در بين نقش‌هايي كه تا به حال ايفا كرده ايد، كدام يك را بيشتر مي‌پسنديد؟


من به تمام انتخاب‌ها و نقش هايم تعلق خاطر دارم. چون آنها را با مطالعه انتخاب كرده‌ام. اما فصل اول مجموعه كلانتر، مسافري از هند و مسابقه ستاره‌ها مورد توجه پدرم قرار گرفت. اين نكته برايم بسيار لذت بخش و مهم بود. چون استاد منوچهر نوذري‌ با كسي تعارف نداشت و به قضيه پدر و فرزندي هم كاري نداشت. به همين خاطر اين كارها برايم خاطره انگيزترند .






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 148]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن